Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οσους θυμουνται το προβλημα με το φορτιστη απλα να αναφερω οτι τελικα ειναι θεμα κ μπαταριας και μαλλον και φορτιστη (ο φορτιστης μαλλον "χαλασε" λιγο την μπαταρια)...

τελος παντων να πω πως με αφορμη την κατασταση αυτη και μιας και το κινητο το χρησιμοποιω σαν βασικο και απολυτα αναγκαιο πηρα την αποφαση να κανω την πρωτη αγορα μου απο ebay (ναι το ξερω αργησα! :p ) και ετσι ξεκινησα να ψαχνω για μπαταριες μιας και Ελλαδα δεν βρηκα κατι και οπου βρηκα ελεγε για παραγγελια....

1)οποτε μετα απο καμποσο ψαξιμο κατεληξα σε μερικους πωλητες μιας και ουσιαστικα υπηρχαν 5-6 ειδη διαφορετικα που πωλουνται απο αρκετους ομως αγοραστες...

2)τελικα παρατηρησα οτι μια μπαταρια δεν πουλαγαν κυριως και αν υπηρχε κανενας δεν συνεφερε να αγορασεις μονο 1 μιας και με 5 ευρω παραπανω επαιρνες 2 μπαταριες και φορτιστη...

3)ετσι κατεληξα σε ενα πακετο το οποιο περιλαμβανει 2 μπαταριες και ενα φορτιστη (μιας και οπως ειπαμε ο δικος μου ταπαιξε) ο οποιος εκτος απο εξοδο usb που εχει μπορεις να βαζεις την μπαταρια μονη της να φορτιζει πραγμα αρκετα χρησιμο....

4)ετσι εκανα την παραγγελια μου μια χαρα και επειτα περιμενα να φτασει το πακετακι μου!

5)στις 15 ημερολογιακες ημερες εφτασε το πακετακι απο hong kong αμπαλαρισμενο μια χαρουλα και το ανοιξα και λειτουργουσε μια χαρα και αυτο που μου αρεσε περα απο οτι ολα εγιναν σωστα και γρηγορα ηταν οτι οντως οι μπαταριες ηταν αυθεντικες και ιδιες οπως η "μαμα" που εχει το κινητο μας...

Αποτελεσμα:

με λιγα λογια να πω οτι με 12 ευρω μεσα σε 15 μερες εχω 2 ολοκαινουργιες μπαταριες και φορτιστη που λειτουργει μια χαρα αφου τον δοκιμασα αμεσως φυσικα!!

η λειτουργια ειναι απλη μιας και οσο φορτιζει αναβει ενα ροζ-μωβ χρωμα και μολις εχει φορτισει πληρως γινεται μπλε...

στη λειτουργια που βαζεις με usb να φορτισει το κινητο το χρωμα ειναι μπλε απο την αρχη και λογικα το καταλαβαινεις απο το κινητο που παρασινιζει το λαμπακι του (το δοκιμασα οταν ηταν στο 78% η μπαταρια πιο πολυ για να δω αν οντως λειτουργει και με usb)...

αυτα προς ενημερωση οσων θελουν ή σκεφτονται την αγορα κατι αντιστοιχου και επειδη δε ξερω αν ειναι διαφημιση δεν δημοσιευω τον πωλητη αλλα αν θελει καποιος σε pm ευχαριστως (ή αν με ενημερωσει καποιος οτι ειναι οκ με τους κανονες δινω και link κατευθειαν).

καλη συνεχεια!!!

ps: το χαρτακι στην μπαταρια φυσικα το εχω βαλει εγω μιας και πλεον θελω να τις ξεχωριζω αφου εχω 3 μπαταριες! :)

Edited by nothing

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα παιδιά,ξέρετε πως γίνεται να σβήσουμε τις επαφές από το google plus στο κινητό μας?

Δυστυχώς έχω το ίδιο email στο λογαρισμό του κινητού και στο gplus και μου συγχωνεύει τις επαφές.:X

για οσους θυμουνται το προβλημα με το φορτιστη απλα να αναφερω οτι τελικα ειναι θεμα κ μπαταριας και μαλλον και φορτιστη (ο φορτιστης μαλλον "χαλασε" λιγο την μπαταρια)...

τελος παντων να πω πως με αφορμη την κατασταση αυτη και μιας και το κινητο το χρησιμοποιω σαν βασικο και απολυτα αναγκαιο πηρα την αποφαση να κανω την πρωτη αγορα μου απο ebay (ναι το ξερω αργησα! :p ) και ετσι ξεκινησα να ψαχνω για μπαταριες μιας και Ελλαδα δεν βρηκα κατι και οπου βρηκα ελεγε για παραγγελια....

1)οποτε μετα απο καμποσο ψαξιμο κατεληξα σε μερικους πωλητες μιας και ουσιαστικα υπηρχαν 5-6 ειδη διαφορετικα που πωλουνται απο αρκετους ομως αγοραστες...

2)τελικα παρατηρησα οτι μια μπαταρια δεν πουλαγαν κυριως και αν υπηρχε κανενας δεν συνεφερε να αγορασεις μονο 1 μιας και με 5 ευρω παραπανω επαιρνες 2 μπαταριες και φορτιστη...

3)ετσι κατεληξα σε ενα πακετο το οποιο περιλαμβανει 2 μπαταριες και ενα φορτιστη (μιας και οπως ειπαμε ο δικος μου ταπαιξε) ο οποιος εκτος απο εξοδο usb που εχει μπορεις να βαζεις την μπαταρια μονη της να φορτιζει πραγμα αρκετα χρησιμο....

4)ετσι εκανα την παραγγελια μου μια χαρα και επειτα περιμενα να φτασει το πακετακι μου!

5)στις 15 ημερολογιακες ημερες εφτασε το πακετακι απο hong kong αμπαλαρισμενο μια χαρουλα και το ανοιξα και λειτουργουσε μια χαρα και αυτο που μου αρεσε περα απο οτι ολα εγιναν σωστα και γρηγορα ηταν οτι οντως οι μπαταριες ηταν αυθεντικες και ιδιες οπως η "μαμα" που εχει το κινητο μας...

Αποτελεσμα:

με λιγα λογια να πω οτι με 12 ευρω μεσα σε 15 μερες εχω 2 ολοκαινουργιες μπαταριες και φορτιστη που λειτουργει μια χαρα αφου τον δοκιμασα αμεσως φυσικα!!

η λειτουργια ειναι απλη μιας και οσο φορτιζει αναβει ενα ροζ-μωβ χρωμα και μολις εχει φορτισει πληρως γινεται μπλε...

στη λειτουργια που βαζεις με usb να φορτισει το κινητο το χρωμα ειναι μπλε απο την αρχη και λογικα το καταλαβαινεις απο το κινητο που παρασινιζει το λαμπακι του (το δοκιμασα οταν ηταν στο 78% η μπαταρια πιο πολυ για να δω αν οντως λειτουργει και με usb)...

αυτα προς ενημερωση οσων θελουν ή σκεφτονται την αγορα κατι αντιστοιχου και επειδη δε ξερω αν ειναι διαφημιση δεν δημοσιευω τον πωλητη αλλα αν θελει καποιος σε pm ευχαριστως (ή αν με ενημερωσει καποιος οτι ειναι οκ με τους κανονες δινω και link κατευθειαν).

καλη συνεχεια!!!

ps: το χαρτακι στην μπαταρια φυσικα το εχω βαλει εγω μιας και πλεον θελω να τις ξεχωριζω αφου εχω 3 μπαταριες! :)

Φιλε στειλε μου το λινκ σε παρακαλω με τις μπαταριες!

Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο την αναβαθμιση

Θετικα:Το κινητο παει σφαιρα,το ηχειο ακουγεται δυνατοτερα απο πριν και γενικα το νεο μενου πολυ ωραιο. Ειναι σα να εχεις καινουριο κινητο.Η καμερα ελαφρως βελτιωμενη αν και αναλυτικες δοκιμες θα κανω το ΣΚ ειδικα για την ποιοτητα του βιντεο.

Αρνητικα: Που πηγε το σημα οεο? Ειχε που ειχε αδυναμο σημα,τωρα με την αναβαθμιση παραγινε το κακο. Στο δωματιο μου πχ που πριν ειχα κακο σημα και πολλες φορες επεφτε η γραμμη ενω μιλουσα,τωρα εχω ΚΑΚΙΣΤΟ σημα και τυπικα δε μπορω να παρω τηλεφωνο εκτος αν βγω εξω η βαλω handsfree και τοποθετησω το κινητο σταθερο σε συγκεκριμενο σημειο(αν κουνηθει εστω και λιγο εχε γεια σημα και κληση μαζι). Επισης η αυτονομια της μπαταριας μειωθηκε δραματικα. Πριν μου κρατουσε μιαμιση μερα και τωρα ουτε μια μερα και μερικες φορες ουτε μιση. Δε ξερω αν αυτα τα δυο σχετιζονται(σημα-μπαταρια),προφανως ναι,αλλα εδω υπαρχει προβλημα....

Συμπερασμα: : Ωραια τα φρου φρου και οι καινουριες εμφανισεις αλλα πρωτιστως ειναι κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ και αυτο μαλλον τους διεφυγε κατα τη δημιουργια της αναβαθμισης...

Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο την αναβαθμιση

Θετικα:Το κινητο παει σφαιρα,το ηχειο ακουγεται δυνατοτερα απο πριν και γενικα το νεο μενου πολυ ωραιο. Ειναι σα να εχεις καινουριο κινητο.Η καμερα ελαφρως βελτιωμενη αν και αναλυτικες δοκιμες θα κανω το ΣΚ ειδικα για την ποιοτητα του βιντεο.

Αρνητικα: Που πηγε το σημα οεο? Ειχε που ειχε αδυναμο σημα,τωρα με την αναβαθμιση παραγινε το κακο. Στο δωματιο μου πχ που πριν ειχα κακο σημα και πολλες φορες επεφτε η γραμμη ενω μιλουσα,τωρα εχω ΚΑΚΙΣΤΟ σημα και τυπικα δε μπορω να παρω τηλεφωνο εκτος αν βγω εξω η βαλω handsfree και τοποθετησω το κινητο σταθερο σε συγκεκριμενο σημειο(αν κουνηθει εστω και λιγο εχε γεια σημα και κληση μαζι). Επισης η αυτονομια της μπαταριας μειωθηκε δραματικα. Πριν μου κρατουσε μιαμιση μερα και τωρα ουτε μια μερα και μερικες φορες ουτε μιση. Δε ξερω αν αυτα τα δυο σχετιζονται(σημα-μπαταρια),προφανως ναι,αλλα εδω υπαρχει προβλημα....

Συμπερασμα: : Ωραια τα φρου φρου και οι καινουριες εμφανισεις αλλα πρωτιστως ειναι κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ και αυτο μαλλον τους διεφυγε κατα τη δημιουργια της αναβαθμισης...

η αυτονομια ειναι ΑΜΕΣΑ σχετιζομενη με το σημα του κινητου σου...

επισης αν εισαι καπου που δεν εχεις σημα καλο ειναι τσεκαρεις την επιλογη να εισαι μονο με 2g συνδεδεμενος διοτι αλλιως θα πεφτει ευκολα η μπαταρια ειδικα αν εισαι σπιτι οποτε και λογικα θα εισαι και αρκετες ωρες εκει...

και γενικα το 3g δεν υπαρχει λογικα να ειναι ενεργοποιημενο εκτος και αν σερφαρεις με 3g πραγμα που αλλαζει με ενα κλικ οπως επισης και τα data που ανοιγοκλεινουν απο την status bar πλεον οποτε ειναι κριμα να τα εχεις συνεχεια ανοιχτα εκτος φυσικα και αν χρησιμοποιεις συνεχως το κινητο για internetικες δουλειες...

με την official η αυτονομια βελτιωθηκε οπως και η ποιοτητα του wifi (βασικα η εμβελεια) που πιανει περισσοτερο πλεον...

Η αυτονομία σου μειώθηκε λόγω κακού σήματος. Όλοι οι άλλοι έχουν καλύτερη αυτονομία με τη 2.3. Όπως σου είπε και ο nothing βγάλε το 3G αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Περίεργο πάντως να σου χαλάσει η λήψη, δεν το έχει αναφέρει κανείς αυτό ούτε καν στο XDA. Έχεις και το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις;

Πως μπορω να απενεγκαταστησω καποιες προεγκαταστημενες εφαρμογες οπως aldiko,layar,hispace που απο οτι βλεπω μονο μνημη τρωνε αφου δεν χρειαζονται και σε τιποτα; Ειμαι rooted..
Use your Illusions..

παιδια κ εγω εχω θεμα με το σημα κ χαμενες κλησεις κιολας.

επισης δεν σβηνει παντα η οθονη οταν μιλας το τηλεφωνο με αποτελεσμα να πατιουνται κουμπια.

η μπαταρια μια η αλλη ειναι αλλα λογω μειωμενου σηματος αν εισαι με 3g

η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα.

αν μπορεις φιλε βαλε λινκ για τις μπαταριες η στειλε μου ευχαριστω

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

κατι παιζετε με το σημα δεν φταιει το κινητο και με αλλα κινητα υπαρχει προβλημα.. μαλλον λογω καιρου..

αυτό που λες παίζει να ισχύει

σύντομα θα δούμε βεβαία.

σε σχέση με ένα ερικσον που έχω έχει διάφορα 1 κ 2 γραμμές.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Απλά για την ιστορία, μετά από 4 εβδομάδες και 2 ημέρες, με ενημέρωσαν ότι το κινητό έχει επιστρέψει από το service, και πηγαίνοντας να το παραλάβω με ενημέρωσαν ότι θα γίνει αντικατάσταση με καινούριο X5 Pro. Μάλλον δεν κατάφεραν να το φτιάξουν...

Πήγαινε στο φάκελο /system/app και διέγραψε τα apk αρχεία.

Σ'ευχαριστω..

Απ'οτι ειδα γινεται και με το Titanium Backup...εχει επιλογη απενεγκαταστασης

Use your Illusions..

πως απενεργοποιουμε τελειως το τ9 στο go keyboard;

Αυτη την απορια εχω κ εγω εδω και καιρο.

Οτι μου ειχαν προτεινει να αλλαξω στις ρυθμισεις καποια παιδια, δεν πετυχαν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αυτη την απορια εχω κ εγω εδω και καιρο.

Οτι μου ειχαν προτεινει να αλλαξω στις ρυθμισεις καποια παιδια, δεν πετυχαν.

Κ εγώ την ίδια απορία έχω αλλά για το multiling λεξικό. Είχα ρωτήσει αλλά μάλλον δεν θα ήξερε κανείς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ OFFICIAL BETA GINGERBREAD:

HUAWEI U8800 Android 2.3 for beta.This version improves1,missing call issue;2,MMS attachment issue.

V100R001C00B526G001

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQxODE=

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ OFFICIAL BETA GINGERBREAD:

HUAWEI U8800 Android 2.3 for beta.This version improves1,missing call issue;2,MMS attachment issue.

V100R001C00B526G001

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQxODE=

και επαναφέρει το ΙΜΕΙ; Κάτι γραφότανε για WiFi - φτιάχθηκε και αυτό;

για το προβλημα με τις οθονες atmel δεν εγινε τιποτα ε;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Μετά απο 2-3 "official" που ήταν τίγκα στα bugs αποφάσισαν να γλιτώσουν λίγο κράξιμο και την ονόμασαν beta. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να σημαίνει οτι θα συνεχίσουν να ασχολούνται και θα βγάλουν και επόμενη έκδοση.

Μετά απο 2-3 "official" που ήταν τίγκα στα bugs αποφάσισαν να γλιτώσουν λίγο κράξιμο και την ονόμασαν beta. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να σημαίνει οτι θα συνεχίσουν να ασχολούνται και θα βγάλουν και επόμενη έκδοση.

οχι οτι παιζει και πολυ ρολο αλλα απο τη πρωτη που βγαλαν και την ειπαν official και την κατεβασαν πολυ γρηγορα λογω των προβληματων απο εκει και περα τις λενε ολες beta ωστε να βγαλουν απο πανω τους καθε ευθυνη...

τελος παντων θα μαθουμε τι παιζει και με αυτη λιαν συντομως...

offtopic: μακαρι αυτη η ics του dzo να γινει τελιως stable και ολα τα αλλα δε θα μας απασχολουν καθολου...

Κ εγώ την ίδια απορία έχω αλλά για το multiling λεξικό. Είχα ρωτήσει αλλά μάλλον δεν θα ήξερε κανείς.

Αυτο το πληκτρολογιο εννοεις?9S6VjPBWDIRoc0LClWsnQSp52AdOzzRa0EZQs51e_68_2_af2zUzy9UOtLeouEo3v5s=h230

Και εγω αυτο χρησιμοποιω, αλλα αυτο το ρημαδι το t9 επειδη δεν με βολετει δε μπορω να το απενεργοποιησω.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.