dancer_69 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Υπάρχει σχετική επιλογή από ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> ανάπτυξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Βρηκα τρόπο να επαναφέρω το ΙΜΕΙ !!! Το εγραψα και στο xda αλλα δεν ξέρω αν θα με αφήσουν εκει ή εδω να γράψω τον τρόπο καθώς με αυτόν μπορεις να αλλαξεις το ΙΜΕΙ σε ο,τι θες. Ας με ενημερώσει καποιος Mod αν μπορώ να μοιραστώ τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Υπάρχει σχετική επιλογή από ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> ανάπτυξη Σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Γειας παιδια... Λοιπον ειμαι στην official 2.3.5 και για καποιον ασχετο λογο χρειαστηκε να κανω wipe data-factory reset και τωρα δεν μπορω να κανω log in στο μαρκετ..... βαζω το mail και το password και μετα δεν μπορει να επικοινωνησει με τους διακομιστες ειτε με wifi ειτε με data........ μηπως εχετε καμια ιδεα η μηπως εχει και σε κανενα αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλημερα καποιος οδηγος για να περασω την 2.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά εδώ και πολλές μέρες έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το αναφέρω μήπως γνωρίζει κάποιος καμιά λύση. Όταν συνδέω το κινητό με το pc για να μεταφέρω αρχεία, αυτομάτως οι φάκελοι στην SD γίνονται .exe (δηλαδή, music.exe) με αποτέλεσμα να μην διαβάζει το κινητό τα αρχεία. Έχω κάνει format στην κάρτα και εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει λύση σε αυτό; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το πρόβλημα φαίνεται να είναι από το Pc. Δοκίμασες να συνδέσεις το τηλέφωνο σε άλλον υπολογιστή, ή σε άλλο λειτουργικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Έβαλα την HiSuite 1.4.02.05 και δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή να γυρίσω το μενού στα Αγγλικά! Καμιά ιδέα; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Έχουν ακουστεί αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις, και μάλλον ο φορτιστής δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας. Εγώ τον χρησιμοποιώ πολύ σπάνια(2-3 φορές από την αγορά του τηλεφώνου). Προτιμώ τη φόρτιση από τη usb θύρα του υπολογιστή, είναι πιο αργή αλλά πιο αξιόπιστη. Έτσι εξηγούνται οι πτώσεις στη μπαταρία που είχα τελικά... Πλέον στο USB του λάπτοπ φορτίζει και κρατάει κανονικά η μπαταρία. ;) ετσι φαινεται τελικα αλλα το τελικο τεστ για το δικο μου θα γινει σημερα το βραδυ μαλλον που περιμενω να κλεισει απο μπαταρια για να γινει σωστα η φορτιση..(αργα και σταθερα απο usb!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 μην αφηνεις το κινητο να μενει απο μπαταρια για να το φωρτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ο μαμα κ εμενα μου εκανε νερα κ με ειχε αφησει 2 φορες χωρις μπαταρια. πλεον φορτιζω με εναν απο ενα bluetooth που εχω της motorola με την μιση αποδοση στα 500 κ η μπαταρια κραταει παρα πολυ. βεβαια αν θελω να ειμαι κ ταυτοχρονα με 3g δεν φορτιζει κ παρα πολυ Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 μην αφηνεις το κινητο να μενει απο μπαταρια για να το φωρτισεις. συγγνωμη για την παρακατω παρενθεση στο thread offtopic : χωρις παρεξηγηση (γιατι συνηθως γινεται) αυτο πρακτικα ειναι ενας μυθος που δε ξερω απο που ξεκινησε... σε καθε συσκευη λιθιου που εχω χρησιμοποιησει αυτη η πρακτικη (σχεδον πληρη αποφορτιση-πληρη φορτιση) διατηρησε την μπαταρια σαν βραχος για οσο καιρο την ειχα (και συνηθως τις κραταω για παρα πολυ καιρο) και χωρις να χασει καθολου σχεδον απο την χωρητικοτητα της. το netbook απο οπου γραφω αυτη τη στιγμη πλησιαζει τα 3 χρονια που το εχω και λειτουργει καθημερινως και πολλες φορες και 2 φορες τη μερα με αυτη τη διαδικασια (βλεπεις ειμαι και αρκετες ωρες εκτος) , περασε φανταριλικι με θεαση πολλων season απο σειρες και ακομη και τωρα σε full λειτουργια (να δουλευει δηλαδη στο max συνεχως λογω ρυθμισης που το εχω) κραταει 3+ ωρες και σε χαμηλη 4-5 ωρες ... αυτο σημαινει οτι ειναι σχεδον καινουργια (το wear level ειναι στο 1%) !!! αντιστοιχα αυτα που αναφερω συμβαινουν και σε ολα τα κινητα μου... ps: τυχαια και ενας φιλος μου ακολουθει τα ιδια και σε συζητηση ειχαμε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα να αναφερουμε.... τελος offtopic και καλη συνεχεια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_skyline Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά εδώ και πολλές μέρες έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το αναφέρω μήπως γνωρίζει κάποιος καμιά λύση. Όταν συνδέω το κινητό με το pc για να μεταφέρω αρχεία, αυτομάτως οι φάκελοι στην SD γίνονται .exe (δηλαδή, music.exe) με αποτέλεσμα να μην διαβάζει το κινητό τα αρχεία. Έχω κάνει format στην κάρτα και εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει λύση σε αυτό; :blink: Μάλλον έχεις ιό στο pc σου, μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Μου έκανε και εμένα κουλά η μπαταρία. Ενώ ήταν γύρω στο 30% όταν το άφηνα ανέβαινε στο 50% και μετά μόλις το άνοιγα έπεφτε αμέσως στο 30. Με ενα reboot έστρωσε πάντως. Το είχε κάνει και άλλη μια φορά παλιότερα και έκανα ενα calibration αλλά δε νομίζω οτι χρειαζόταν. Τελικά μπορεί το android να είναι linux based, αλλά το reboot του το θέλει κάθε τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Έχω την εντύπωση ότι το % της μπαταρίας το υπολογίζει ανάλογα με την στατιστική χρήσης που γίνεται. Αν μιλάς πολύ, ένα φορτίο "χ" θα σου κρατήσει π.χ. μία ώρα αλλά αν μείνει σε standby τότε μπορεί να βγάλει πολλές ώρες. Το οποίο δεν είναι και ανακριβές... Η οθόνη και μόνο (για όσους έχουν την 2.3.5 και μπορούν να το δουν στα στατιστικά) είναι απίστευτη "φαγάνα" μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το ποσοστό της μπαταρίας είναι απλά συνάρτηση της τάσης της. Δεν έχει να κάνει με τη χρήση. Αυτό που λες είναι η ένδειξη που βγάζουν μερικά προγράμματα οτι έχεις ακόμα π.χ. 3 ωρες. Μερικές φορές (2 φορές μου έχει συμβεί) τρώει ανεξήγητο κόλλημα και ανεβάζει χωρίς λόγο το ποσοστό της μπαταρίας μόλις το αφήσεις. Και μόλις το χρησιμοποιήσεις πάει στο κανονικό. Με reboot λύνεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 εχεις δικιο αυτο συμβαινει κ στα περισσοτερα κινητα σου δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας αναλογα με την χρηση που κανεις εκεινη την ωρα, οταν ειμαι με 3g πεφτει παρα πολυ κ μολις το αφησω λιγο ανεβαινει. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Το πήρα απόφαση και τελικά έκανα και εγώ την αναβάθμιση αρχικά σε Β138Sp04 2.2.2 και έπειτα σε Β522 2.3.5 ελπίζοντας να λύθεί το πρόβλημα με το bluetooth (απόσυνδέεται από το BT headseat και μετά δεν ξανασυνδέεται αυτόματα παρά μόνο αν το επιλέξω εγώ). Τέλοσπάντων δεν πειράζει , κατά τα άλλα πιο γρήγορο πιο στεθερό , η μπαταρία δεν κάνει σκαμπανεβάσματα , κρατάει περισσότερο και όταν βλεπω σε 480p στο youtube app δεν κρασάρει. πάντως η εθασισθησία της οθόνης μου άρεσε περισσότερο πριν. γλίτωνες από τυχάια κλικ. Αρνητικά: δεν ανοίγει με τα πλήκτρα εντασης, δεν έχει ελληνικά στις επαφές στην μπάρα δεξιά για γρήγορη εύρεση. Υ.Γ. Το θέμα με το swype το έλυσα εύκολα γιατί είχα αγοράσει το SlideIT keyboard όταν τα έδιναν όλα προς 10cents κατά το εορτασμό των 1δις downloads Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Για να ανοίγει με τα πλήκτρα έντασης κατέβασε το magic locker από το μαρκετ και στις ρυθμίσεις του επέλεξε το volume rocker wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Για να ανοίγει με τα πλήκτρα έντασης κατέβασε το magic locker από το μαρκετ και στις ρυθμίσεις του επέλεξε το volume rocker wake. Η το go locker. Όσο για το bt έχω το MW600 και έχω το ίδιο πρόβλημα. Κατά τα άλλα όλα πολύ καλύτερα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 το mw600 το έχω και εγώ, αλλά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. το έκανα reset στην αρχή και δούλεψε ΟΚ. Αν βγω εκτός ακτίνας δράσης και ξαναμπώ, τότε μερικές φορές δεν επανασυνδέεται γρήγορα και το κάνω με το χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 να προσθεσω απλα και μια ακομη γνωμη για την 2.3 official η οποια τουλαχιστον εμενα μου φαινεται διαφορετικη λιγο αλλα παρολα αυτα δε μου δημιουργησε κανενε προβλημα και για να ειμαι και ειλικρινης ειναι πιο σταθερη απο την 2.2 που γενικα μου εκανε και reboot και διαφορα συχνα πυκνα... root μια χαρα ευκολα και ολα κομπλε! καμερα πολυ καλυτερη και ειδικα το βραδυ σε σχεση με το τραγικο που ηταν πριν... ακουστικο ισως ελαχιστα πιο χαμηλα (ισως το μονο αρνητικο γενικα για μενα στο κινητο) μπαταρια μου φαινεται πως παει καλυτερα αλλα επειδη ακομη το ρυθμιζω και το πειραζω αρκετα δεν ειναι και ακριβες το ποσο καλα τα παει (εχω και ενα θεμα με την μπαταρια αυτη καθαυτη) wifi τουμπανο και κανενα θεμα ουτε αν το ξεχασω ουτε τιποτα... touchscreen ολα οκ (synaptics εχω) γενικα να ειμαι ειλικρινης ολα αυτα που διαβαζα και με κανανε διστακτικο τοσο καιρο δεν ειχαν νοημα αλλα φυσικα μπορει να ετυχε σε μενα και ελπιζω να συνεχισει ετσι και να μη βγαλει τιποτα στην πορεια... αγορασμενο τον αρχες Μαιου του 2011 , σε περιπτωση που καποιον τον απασχολουν αυτα και θελει να δει τι εντυπωσεις ειχαν αυτη που το αγορασαν περιπου ιδια εποχη με αυτον οποτε και πιθανως ειναι ιδιες παρτιδες μιας και το x5 μαλλον ηρθε με διαφορετικα parts αναλογο την εποχη και αυτο ειναι που δημιουργει προβληματα διαφορετικα στον καθενα.... ευχαριστημενος λοιπον μεχρι τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καλησπερα παιδες! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Γιατι οταν φορτιζω το κινητο με το usb απο το pc, η συσκευη ξυπναει? Εννοω οτι μπορει να ειναι σε deep sleep mode κ κατα την διαρκεια της φορτισης να ξυπνησει, ειτε ειναι κλειστος ο υπολογιστης, ειτε ανοιχτος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ρυθμίσεις >Εφαρμογές>Ανάπτυξη>Παραμονή σε κανονική... Αν το ξετσεκάρεις τότε θα σβήνει η οθόνη κατα τη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδια έκανα κ εγώ το update κ όλα λειτουργουν μια χαρά. Το θέμα μου τώρα ειναι πως το κάνω root στην 2.3.5 ώστε να μπορέσω να κάνω restore τις εφαρμογές απ το titanium backup. Εκτός κ αν υπάρχει άλλος τρόπος..Ευχαριστώ! Edited January 28, 2012 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts