Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να κάνω μια ερώτηση πάνω στο quick-gps ή a-gps πόσο χρεώνει(ή καλύτερα πόσα mb χρησιμοποιεί?) κάθε φορά γνωρίζουμε? χρεώνει συνέχεια ή μέχρι να κλειδώσει ο δορυφόρος?

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να κάνω μια ερώτηση πάνω στο quick-gps ή a-gps πόσο χρεώνει(ή καλύτερα πόσα mb χρησιμοποιεί?) κάθε φορά γνωρίζουμε? χρεώνει συνέχεια ή μέχρι να κλειδώσει ο δορυφόρος?

αν θυμαμαι καλα απο παλιαοτερα χρησιμοποιει περιπου 16kb καθε φορα που το ανοιγεις...

εγω εχω βαλει το gps aids και παρολο που βρισκει δορυφορους πολλους και αμεσα (σε ελαχιστα sec) το ndrive καθυστερει χαρακτηριστικα αρα καποια δυσλειτουργια μου φαινεται ή μη καλη συνεργασια του softaware με hardware...

το gps aids εχει βρει και κλειδωσει σημα και το ndirve μπορει και μετα απο 1 λεπτο...

οχι παντα αλλα τυχαινει συχνα...

Φίλοι, τελικά ξενύχτησα routαρησα το ideos ,όλα μια χαρά , δοκίμασα 2 custom rom, όμως το πρόβλημα της περιστροφής οθόνης αν και έλπιζα ,δεν λύθηκε.:(

Aύξησα και τη συχνότητα του επεξεργαστή με το setcpu ,αλλά τζίφος .

Είναι τελικά θέμα συσκευής και όχι software...

Θα ξετσεκάρω την αυτόματη περιστροφή και θα το δουλεύω, όπως μπορώ ,μέχρι να έρθω Αθήνα, αν και για το servise της Xuawei , δεν διαβάζω και τις καλύτερες εντυπώσεις..

Thank's !!

Φαντάζομαι το ξέρεις αλλά για σιγουριά το ποστάρω : Μην γυρίσεις το κινητό με custom rom και root για service ,γιατί δεν θα ισχύει η εγγύηση.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Άρα λέτε να φταίει το πρόγραμμα; Κάποιος σε προηγούμενα post είχε βάλει μια ψηφοφορία για το ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλύτερο. Έχει κανείς καμια ιδέα σε ποια σελίδα ειναι;

Άρα λέτε να φταίει το πρόγραμμα; Κάποιος σε προηγούμενα post είχε βάλει μια ψηφοφορία για το ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλύτερο. Έχει κανείς καμια ιδέα σε ποια σελίδα ειναι;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ.Αν εγκαταστήσω το navigon οι χαρτες θα υπάρχουν μέσα η πρέπει να τους ξαναβάλω;

χωρις διαθεση παρεξηγησης ουτε η Notification σε βοηθησε ουτε οτι αναβοσβηνε ενα λαμπακι συνεχως κατι που ειναι μη φυσιολογικο δηλαδη??

δεν εχω δει καποια ρυθμιση αλλα θα το ψαξω και εγω...

υπομονη:)

Θα ψάχνω για λαμπάκια και σημαδάκια πάνω στη notification bar, ενώ είναι τοοσσσοοο δύσκολο να βάλουν ένα παραθυράκι στην κεντρική οθόνη???

Στα μηνύματα γιατί είναι οκ?

Και το άλλο που αν δεν κάνεις slide to unlock η οθόνη δεν εμφανίζει παρά μόνο την φωτό της ταπετσαρίας πως να το χωνέψεις?:wacko:

Ολη την ώρα θα το ξεκλειδώνω?

Το ότι είναι ένας χαφιές το android το συγχώρεσα, το ότι έχει χάλια κάμερα το κινητό το ίδιο...

Αυτό απλά δεν το καταλαβαίνω και είμαι τρελός gagdetakias!!!

Δοκίμασα ήδη το θαυματουργο σε symbian και wm , SPB mobile shell, αλλά στο android έχει κακό layout!

To ίδιο και με το GDE και διάφορα θέματα.

Τα πέταξα όλα και ψάχνω...:p

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Ευχαριστώ.Αν εγκαταστήσω το navigon οι χαρτες θα υπάρχουν μέσα η πρέπει να τους ξαναβάλω;

Νομιζω πρεπει να επιλεξεις χαρτες οποιας χωρας θελεις και να τους ξανα-ενεργοποιησεις. καλυτερα ρωτησε στα αρμοδια θεματα γιατι εδω αυτα ειναι off topic. Επισης και στο δικο μου ideos και στο Satio(symbian s60 5th) το NDrive αργει να κλειδωσει....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εχω το jabra bt3030 για handsfree για την μηχανη,ακουω μουσικουλα και γενικως δουλευει θαυμασια εκτος απο 1 δυστηχως πολυ βασικο.Εχω το enchanced caller id που γενικα μου διαβαζει ποιος καλει,sms,email.Mε το jabra το μονο που δεν κανει ειναι να μου λεει ποιος καλει ,κατι βασικο οταν ειμαι στην μηχανη.Sms και email διαβαζει μια χαρα στα ακουστικα....Καμια ιδεα?

Θα ψάχνω για λαμπάκια και σημαδάκια πάνω στη notification bar, ενώ είναι τοοσσσοοο δύσκολο να βάλουν ένα παραθυράκι στην κεντρική οθόνη???

Και το άλλο που αν δεν κάνεις slide to unlock η οθόνη δεν εμφανίζει παρά μόνο την φωτό της ταπετσαρίας πως να το χωνέψεις?:wacko:

Το ότι είναι ένας χαφιές το android το συγχώρεσα, το ότι έχει χάλια κάμερα το κινητό το ίδιο...

Δοκίμασα ήδη το θαυματουργο σε symbian και wm , SPB mobile shell, αλλά στο android έχει κακό layout!

δε ψαχνεις για λαμπακια...αναβοσβηνει συνεχεια...

οτι σου κανει ακριβως και στο sms...

απλα τη στιγμη που λαμβανεις sms σου δειχνει κιολας preview...

ε στην κληση τι preview να σου κανει?

ή την απαντας ή βλεπεις μετα ποιος σε πηρε...

απλα δε σου εμφανιζει με τεραστια γραμματα οτι εχεις αναπαντητη και ποιος σε πηρε αλλα στο δειχνει στη notification+λαμπακι...

ΚΑΙ στις 2 περιπτωσεις μετα απο λιγο σβηνει ΤΕΛΕΙΩΣ η οθονη και το μονο που βλεπεις ειναι το λαμπακι που αναβοσβηνει...

επισης δε καταλαβα , τι θες να δειχνει οταν δεν κανεις unlock την οθονη?

στη notification φαινονται ολα οταν το "ξυπνας" απο stanby...

εμενα ειναι απλο οτι οποτε λειτουργει η οθονη το ματι μου πεφτει πρωτα στη notification και μετα στα υπολοιπα...

ολα ειναι θεμα συνηθειας...

//απο symbian εκανα μεταβαση και εγω...

δες αυτο https://market.android.com/details?id=com.gonzo.MissCalls&feature=search_result μηπως σου κανει...

Edited by nothing

Άρα λέτε να φταίει το πρόγραμμα;

Δοκίμασε και αυτό να δεις σε πόση ώρα κλειδώνει https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result

Το να κοιτάξεις , με το που ανοίγεις το τηλέφωνο, πάνω αριστερά για να δεις αν έχεις κλήση είναι θέμα συνήθειας. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το widgetlocker https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=search_result και να βάλεις ένα missed call widget επάνω. Το δοκίμασα με το elixir + το Elixir Personal Add-on(έχει missed call widget) και δουλεύει κανονικά.

Δεν είναι κάτι που χρειάστηκα οπότε δεν ξέρω άλλα widgets. Κάλλιστα μπορείς να ρωτήσεις στο Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 και να δοκιμάσεις ότι σου προτείνουν ή να ψάξεις στο μάρκετ.

Sorry για το offtopic.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Νομιζω πρεπει να επιλεξεις χαρτες οποιας χωρας θελεις και να τους ξανα-ενεργοποιησεις. καλυτερα ρωτησε στα αρμοδια θεματα γιατι εδω αυτα ειναι off topic. Επισης και στο δικο μου ideos και στο Satio(symbian s60 5th) το NDrive αργει να κλειδωσει....

Θα με χρεώσει δλδ αυτη τη φορά για να εγκαταστήσω χάρτες;

Αυτή τη στιγμή το καλύτερο Android navigation πρόγραμμα που κυκλοφορεί για την Ελλάδα είναι το Don't Panic.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Δοκίμασε και αυτό να δεις σε πόση ώρα κλειδώνει https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result

Το να κοιτάξεις , με το που ανοίγεις το τηλέφωνο, πάνω αριστερά για να δεις αν έχεις κλήση είναι θέμα συνήθειας. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το widgetlocker https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=search_result και να βάλεις ένα missed call widget επάνω. Το δοκίμασα με το elixir + το Elixir Personal Add-on(έχει missed call widget) και δουλεύει κανονικά.

Δεν είναι κάτι που χρειάστηκα οπότε δεν ξέρω άλλα widgets. Κάλλιστα μπορείς να ρωτήσεις στο Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 και να δοκιμάσεις ότι σου προτείνουν ή να ψάξεις στο μάρκετ.

Sorry για το offtopic.

Aφού δοκίμασα τα

ΑDW Launcher + ADW Notifier (πολύ μικρές ειδοποιήσεις)

missed call widget (αυτόνομη εφαρμογή, αλλά πρέπει να προσέξεις στο παράθυρο του για να δείς την κλήση)

Buble Buzz (δεν δούλεψε)

elixir

Νο led (widget δεν δούλεψε)

Notifications Bubbles Wallpaper (ζωντανή ταπετσαρία)

κατέληξα στα

Notifications Bubbles Wallpaper (ζωντανή ταπετσαρία)

Που πετάει μεγαλούτσικες φούσκες με σηματάκια κλήσης, μηνύματος κτλ και φαίνεται μόλις πατήσεις κάποιο κουμπί σε κατάσταση κλειδώματος!!!!! Να δούμε συμπεριφορά μπαταρίας όμως.

Elixir (φοβερό από μόνο του)+ Elixir Personal Add-on που ειδοποιεί κάπως καλύτερα αλλά δεν μπορώ να μεγαλώσω όσο θέλω τα εικονίδια. Μπορώ να βάλω περισσότερα αλλά όχι να τα μεγαλώσω...

Πάντως έχουν μια μανία όλοι να φτιάχνουν εικονίδια ειδοποιήσεων για μυρμήγκια....:mad::lol::p

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• Administrators
Αυτή τη στιγμή το καλύτερο Android navigation πρόγραμμα που κυκλοφορεί για την Ελλάδα είναι το Don't Panic.

Δεν θα τόσο ήμουν απόλυτος. Ωστόσο για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ.

Modpic.gif

παιδες εχουμε καπου την στοκ ρομ της wind για φλασαρισμα? ψαχνω καμμια ωρα αλλα γιοκ. μονο μια του παπατσονι βρηκα αλλα δεν ξερω να τη φλασαρω...αν ξερει καποιος αν υπαρχει πουθενα η dload

επισης, εχω βαλει την 137 επισημη που ειναι 2.2.2. ξερετε αν θα μπορεσει να γινει downgrade στην μανισια (150κατι δεν θυμαμαι καλα)

All it takes is a swipe...

παιδες εχουμε καπου την στοκ ρομ της wind για φλασαρισμα? ψαχνω καμμια ωρα αλλα γιοκ. μονο μια του παπατσονι βρηκα αλλα δεν ξερω να τη φλασαρω...αν ξερει καποιος αν υπαρχει πουθενα η dload

επισης, εχω βαλει την 137 επισημη που ειναι 2.2.2. ξερετε αν θα μπορεσει να γινει downgrade στην μανισια (150κατι δεν θυμαμαι καλα)

αυτη που βρηκες ειναι....

αν δεν εχεις κανει τιποτα απλα δοκιμασε reset factory defaults...

δε νομιζω να χρειαστεις ξανα να περασεις την rom...

αν παλι θες πολυ απλα πηγαινε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3641356#post3641356 και περνα το clocwork recovery και μετα περνα την rom του papatsoni...

την ειχα περασει και εγο και ηταν μια χαρα...

παιδια, ξερει κανεις πως βαζω ενα δικο μου ringtone για ήχο sms?

κοιτα αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3662789#post3662789

και επισης αν εχεις το handcent sms μπορεις να το ρυθμισεις και απο αυτο αν θυμαμαι καλα...

Edited by nothing

Παιδιά, τελικά η μπαταριά του είναι για ... κλάματα! Ή μόνο σε μένα αδειάζει μέσα σε 24 ώρες!;;

Έχω σταματήσει πια τα "παιχνιδάκια". Απλή χρήση - μερικά τηλεφωνήματα και κανένα SMS.

Σε αντίστοιχη χρήση η Nokia (απλό κινητό) κρατούσε 3-4 μέρες άνετα!

Παιδιά, τελικά η μπαταριά του είναι για ... κλάματα! Ή μόνο σε μένα αδειάζει μέσα σε 24 ώρες!;;

Έχω σταματήσει πια τα "παιχνιδάκια". Απλή χρήση - μερικά τηλεφωνήματα και κανένα SMS.

κλεισε wifi bluetooth και απενεργοποιησε το 3g και τα πακετα δεδομενων.

μονο σε σενα γινεται αυτο.

κανενα νεο για την αναβαθμιση σε 2,3 εχουμε?

κλεισε wifi bluetooth και απενεργοποιησε το 3g και τα πακετα δεδομενων.

μονο σε σενα γινεται αυτο.

κανενα νεο για την αναβαθμιση σε 2,3 εχουμε?

κλεισε :

- wifi : μισή μέρα παραμένει κλειστό

- bluetooth : πάντα κλειστό ήταν

- απενεργοποιησε το 3g : από την πρώτη μέρα το έχω κάνει

- πακετα δεδομενων : από την πρώτη μέρα το έχω κάνει

Σε σας πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία;

δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις εναν υπολογιστη τσεπης με ενα νοκια απλο οπως λες!!!καντου ενα ρεσετε κατεβασε και κανα προγραμμα που λενε τα παιδια απο πανω

δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις εναν υπολογιστη τσεπης με ενα νοκια απλο οπως λες!!!καντου ενα ρεσετε κατεβασε και κανα προγραμμα που λενε τα παιδια απο πανω

Εννοείτε πως δεν τα συγκρίνω - ανέφερα την Nokia πιο πολύ για να καταλάβετε τη"σκληρή" χρήση κινητού που κάνω...

Μόλις τον έστρωσα - reset να κάνω... :(

>> κατεβασε και κανα προγραμμα που λενε τα παιδια απο πανω

Ποιο πρόγραμμα; Σε μένα τα πρότειναν;

Να ξαναρωτήσω - σε σας πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία;