Leofis Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Χεχε , ευχαριστώ πολύ.. αυτό το στέλνω απ'το "αργό" 7MBps κινητό μου και βάζει και τόνους. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 γιατι, τα δικτυα στην ελλαδα υποστηριζουν τα 14 Mpbs??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 γνωριζει κανεις αν υπαρχει το matlab για το κινητο η κατι αντιστοιχο που αναγνωριζει τις εντολες του matlab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Μπορείς με το handcent sms. πως? γιατι το προσπαθουσα αρκετη ωρα προχθες νομιζω και δεν μπορουσα εκτος και αν θελει κατι ειδικο που δεν ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 γνωριζει κανεις αν υπαρχει το matlab για το κινητο η κατι αντιστοιχο που αναγνωριζει τις εντολες του matlab? Δες το Mathmatiz Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatic Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα. Μολις το αγορασα κι εγω και θελω λιγο τα φωτα σας. Το κινητο οταν το πηρατε ειχε 2 ταινιες ασφαλειας αθικτες; Εμενα ηταν κομμενες,η ζελατινα ηταν ηδη πανω στο κινητο και ειχε δαχτυλιες.Επισης εβαλα τη μπαταρια και δειχνει οτι ειναι φορτισμενη στο μισο. Ακομα δεν υπαρχει καρτα μνημης μεσα στη συσκευασια. (ο υπευθυνος μου ειπε οτι ειναι μαλλον μεσα στο κουτι). Στη διαθεσιμη μνημη του κινητου ειδα οτι εχει 2 gb ενω στο φυλλαδιο λενε οτι κανουν δωρο μια 4gb. Οταν το ανοιξα,μου εβγαλε τη διαδικασια "καλως ηρθατε στο ανδροιδ"κλπ αλλα φανταζομαι οτι αυτο ειναι ευκολο να το επαναφερεις ακομα και αν το εχεις χρησιμοποιησει. Μπορειτε να μου πειτε κι εσεις πως ηταν το κινητο οταν το παραλαβατε; Δε με νοιαζει τοσο αν το ειχε καποιος αλλο και το αλλαξε,αλλα φοβαμαι μην εχει καποιο προβλημα. Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν εχει χρησιμοποιηθει πριν και ποσο; Ευχαριστω ΥΓ. επισης τωρα που το συνδεσα να φορτισει,ειδα οτι αναβει ενα λαμπακι μεσα στο ακουστικο. χωρις να το θεωρω προβλημα,το κανει και σε σας; Edited June 13, 2011 by xtatic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια καλησπερα. Μολις το αγορασα κι εγω και θελω λιγο τα φωτα σας. Το κινητο οταν το πηρατε ειχε 2 ταινιες ασφαλειας αθικτες; Εμενα ηταν κομμενες,η ζελατινα ηταν ηδη πανω στο κινητο και ειχε δαχτυλιες.Επισης εβαλα τη μπαταρια και δειχνει οτι ειναι φορτισμενη στο μισο. Ακομα δεν υπαρχει καρτα μνημης μεσα στη συσκευασια. (ο υπευθυνος μου ειπε οτι ειναι μαλλον μεσα στο κουτι). Στη διαθεσιμη μνημη του κινητου ειδα οτι εχει 2 gb ενω στο φυλλαδιο λενε οτι κανουν δωρο μια 4gb. Οταν το ανοιξα,μου εβγαλε τη διαδικασια "καλως ηρθατε στο ανδροιδ"κλπ αλλα φανταζομαι οτι αυτο ειναι ευκολο να το επαναφερεις ακομα και αν το εχεις χρησιμοποιησει. Μπορειτε να μου πειτε κι εσεις πως ηταν το κινητο οταν το παραλαβατε; Δε με νοιαζει τοσο αν το ειχε καποιος αλλο και το αλλαξε,αλλα φοβαμαι μην εχει καποιο προβλημα. Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν εχει χρησιμοποιηθει πριν και ποσο; Ευχαριστω ΥΓ. επισης τωρα που το συνδεσα να φορτισει,ειδα οτι αναβει ενα λαμπακι μεσα στο ακουστικο. χωρις να το θεωρω προβλημα,το κανει και σε σας; μου αρέσει που ρωτάς!!! πρώτη φορά αγοράζεις κινητό? γιατι το παρέλαβες? τι σε νοιαζει αν έχει χρησιμοποιηθεί και πόσο? ανοιχτό το πήρες! μπαταρία και λαμπάκι ειναι οκ. αφου το λένε στό φυλλάδιο ότι το δίνουν με 4 Gb να πας να στην δώσουν.( μήπως την δίνουν αν κάνεις συμβόλαιο?) Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatic Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Απο Ελλαδα εχω να αγορασω κινητο περιπου 5 χρονια, ισως και παραπανω.Το μοτορολα που ειχα παρει τοτε δεν ειχε ταινιες. Δεν ειδα οτι ηταν κομμενες οι ταινιες, αλλιως φυσικα δε θα παραλαμβανα. Τεσπα,το πηγα πισω και θα παρω αλλο την Πεμπτη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark_14 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Για ποσοστό εναπομεινουσας μπαταρίας , θερμοκρασία μπαταρίας και ώρες που απομένουν με την παρούσα χρήση , με βολεψε πολύ το Battery info. (widget) Μάλλον θα το αγοράσω να φύγει το διαφημιστικό εγω εχω βαλει το Sense Analog Clock και δειχνει ολες τις πληροφοριες σε ενα widget ωρα,καιρο,cpu,ram,battery temperature,ποσοστο μπαταριας κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioseir Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια καλησπερα για να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω του δυκτιου εχω ενεργοποιησει την Ενεργοποιηση Δεδομενων σε λιγα πιο πανω ποστ μου χαν πει να βαλω στο ονομα δυκτιου προσβασεις ιντερνετ εκει δεν υπηρχε κατι κ ετσι δημιουργησα ενα apn με το ονομα ιντερνετ αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βαλω στα υπολοιπα κενα οποτε κ παλι δεν συνδεεται στο ιντερνετ τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παρε τηλ στην εταιρια σου (vodafone cosmote κλπ) και πες τους το προβλημα σου ωστε η να σου τα δωσουν η να στα στειλουν δεν εχει να κανει με το κινητο αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioseir Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 σ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια εσεις πως κανατε root;; στο μαρκετ δεν βρισκω το z4root, ενω οταν παω να το κατεβασω απο το XDΑ μεσω του υπολογιστη, μου βγαζει οτι εχει ιο. τι κανω;;; Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioseir Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εγω δεν το χρησιμοποιησα καπου τωρα δεν ξερω κατα ποσο εκανα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια εσεις πως κανατε root;; στο μαρκετ δεν βρισκω το z4root, ενω οταν παω να το κατεβασω απο το XDΑ μεσω του υπολογιστη, μου βγαζει οτι εχει ιο. τι κανω;;; Δες το thread για Χ5 modding. Κατέβασε το απο εκεί. Ιο δεν έχει αλλά κάποια antivirus το θεωρούν ιο για τον ίδιο λόγο που θεωρούν και κάποια *****. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;To Npromo εχω. Ευχαριστώ! καθως εκτελειται η διαδρομη, εχει στα αριστερα της οθονης στο μεσο ενα συμβολο σαν στοχο. πατα πανω του να το απενεργοποιησεις και ολα θα ναι οκ. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrl_oa Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 για πρώτη φορά χρησιμοποίησα το GPS του..και το NDrive..και πρέπει να πω πως είμαι τρομερά δυσαρεστημένη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!! Είχα να πάω σε μία διεύθυνση πάνω στην παλιά παραλιακή στο Μοσχάτο!!έβαλα τον δήμο Μοσχάτου και επέλεξα διεύθυνση! Να μην σας πω πως με τα πολλά έφτασα κοντά στον Άλιμο!γιατί ενώ είχα βάλει τον δήμο το παρέκαμψε!! Ευτυχώς είχα και το HTC μου μαζί και έβαλα εκεί την διεύθυνση οπότε έφτασα! (Δεν μένω Αθήνα,οπότε δεν γνωρίζω τις περιοχές και τους δρόμους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 για πρώτη φορά χρησιμοποίησα το GPS του..και το NDrive..και πρέπει να πω πως είμαι τρομερά δυσαρεστημένη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!! Είχα να πάω σε μία διεύθυνση πάνω στην παλιά παραλιακή στο Μοσχάτο!!έβαλα τον δήμο Μοσχάτου και επέλεξα διεύθυνση! Να μην σας πω πως με τα πολλά έφτασα κοντά στον Άλιμο!γιατί ενώ είχα βάλει τον δήμο το παρέκαμψε!! Ευτυχώς είχα και το HTC μου μαζί και έβαλα εκεί την διεύθυνση οπότε έφτασα! (Δεν μένω Αθήνα,οπότε δεν γνωρίζω τις περιοχές και τους δρόμους) Δοκίμασε το Don't Panic (ίσως το καλύτερο Navigation πρόγραμμα για android) ή το Igo Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 για πρώτη φορά χρησιμοποίησα το GPS του..και το NDrive..και πρέπει να πω πως είμαι τρομερά δυσαρεστημένη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!! Είχα να πάω σε μία διεύθυνση πάνω στην παλιά παραλιακή στο Μοσχάτο!!έβαλα τον δήμο Μοσχάτου και επέλεξα διεύθυνση! Να μην σας πω πως με τα πολλά έφτασα κοντά στον Άλιμο!γιατί ενώ είχα βάλει τον δήμο το παρέκαμψε!! Ευτυχώς είχα και το HTC μου μαζί και έβαλα εκεί την διεύθυνση οπότε έφτασα! (Δεν μένω Αθήνα,οπότε δεν γνωρίζω τις περιοχές και τους δρόμους) για σου mrl_oa νομιζω οτι δεν εχεις βαλει τις σωστες ρυθμισεις πλοηγησης το ndrive εχει 3 διαδρομες εναλακτικες που υπολογιζει για να διαλεξεις εσυ ταχυτερη>οικονομικη>συντομη εχει και εναλακτικες διαδρομες εαν δεν σου αρεσει αυτη που εχει υπολογησει εαν δεν κανεις κλικ στη διαδρομη που θελεις επιλεγει αυτο την διαδρομη που εχει προεπιλεγμενη εαν κανεις προεσκοπηση διαδρομης σου δειχνει την διαδρομη και τους δρομους απο οπου θα σε παει η καλυτερη ειναι η ταχυτερη γιατι σε παει απο καλους κεντρικους δρομους οι αλλες ειναι απο μικροτερους και απο στενα .... ολλα τα gps εχουνε αυτες τις επιλογες παρολα αυτα θα την βρουμε την ακρη :up::up: Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Μπορει καποιος εαν θελει να κανει ενα καταλογο με τις πιο must εφαρμογες για το κινητο?Δλδ τι πρεπει να βαλουμε για την καλυτερη λειτουργια του Χ5.τι να αποφυγουμε,κτλ. Edited June 13, 2011 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δες το thread για Χ5 modding. Κατέβασε το απο εκεί. Ιο δεν έχει αλλά κάποια antivirus το θεωρούν ιο για τον ίδιο λόγο που θεωρούν και κάποια *****. σε ευχαριστω φιλε! η εκδοση που υπηρχε στο XDA δεν δουλεψε, αλλα αυτη απο το θεμα του modding την εκανε την δουλεια! ;) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christy89 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) μπορεις να περιγραψεις την χρηση που εκανες και ποσο κρατησε η μπαταρια? για λογους συγκρισης ;) Λοιπόν με περίπου 3-4 ώρες στο internet, youtube, facebook και στο μάρκετ, περίπου μια ώρα σε κάποια παιχνίδια, περίπου 10 λεπτά ομιλίας και όλη την υπόλοιπη ώρα sms άντεξε 1.5 μέρα σχεδόν! Και ξέχασα να κλείσω το wifi οπότε πέρασε έτσι το βράδυ!:O Μπορει καποιος εαν θελει να κανει ενα καταλογο με τις πιο must εφαρμογες για το κινητο?Δλδ τι πρεπει να βαλουμε για την καλυτερη λειτουργια του Χ5.τι να αποφυγουμε,κτλ. Μπορείς να δεις εδώ κάποια πράγματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Edited June 13, 2011 by christy89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Mkv και γενικα avi αρχεια με ξεχωριστους υποτιτλους με ποιο προγραμμα παιζετε?? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokzor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το Wi-fi. Από ότι φαίνεται, το κινητό μου αδυνατή να συνδεθεί στο router του σπιτιού μου. Από ότι διάβασα έχει κάποια "προβληματάκια" με WAP/WAP2 κλείδωματα στα router. Εμένα μου βγάζει απενεργοποιημένο , ασφαλισμένο με WAP/WAP2 PSK και προσπαθεί να κάνει έλεγχο ταυτότητας συνεχώς αλλά δεν συνδέεται. Κωδικός εννοείται πως είναι ο σωστός. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Mkv και γενικα avi αρχεια με ξεχωριστους υποτιτλους με ποιο προγραμμα παιζετε?? Mobo Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts