Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τρίτο μέρος από το review του All About Symbian

Review: Nokia E6, part 3 - enterprise credentials

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/13069_Nokia_E6_part_3-multimedia_ent.php

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έχω το E71 και Έδώ κα καιρό προβληματίζομαι για την ευμενή μου συσκευή που θα αντικαταστήσει μόνιμα το E71, θα ήθελα να ρωτήσω αν βολεύει η αφή σε συνδιασμό με τα πλήκτρα και αν είναι μια αξία αναβάθμιση του Ε72.

Επίσης να αναφέρω ότι χωρίς το QWERTY δεν μπορώ γιατί τα μηνύματα και τα e-mail είναι το 95% για εμένα σε ένα τηλέφωνο.

Να πάω καλύτερα για το Ε6-00 ή για το Ε7-00; Τι θα μου προτείνατε;

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

να ρωτησω κατι η καμερα ειναι καλη η μουφα οπως το ε 71 γιατι η νοκια εχει ενα θεματακι με την καμερα ας απαντηση καποιος που να εχει το ε6 ευχαρηστω ;)

να ρωτησω κατι η καμερα ειναι καλη η μουφα οπως το ε 71 γιατι η νοκια εχει ενα θεματακι με την καμερα ας απαντηση καποιος που να εχει το ε6 ευχαρηστω ;)

Ο αγοραστής μιας τέτοιας συσκευής το τελευταίο που θα κοιτάξει είναι η κάμερα. Οπότε , μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο φαντάζομαι. Σίγουρα δεν θα είναι Ν8..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τελικά πότε θα διατεθεί επίσημα στην Ελλάδα?

Από ότι είχα ρωτήσει σε Nokia Care λένε ότι είναι πολύ πιθανό και μέσα στον μήνα.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Από ότι είχα ρωτήσει σε Nokia Care λένε ότι είναι πολύ πιθανό και μέσα στον μήνα.

παντος αμα κοιταξεις στο skrutz το εχουν φερει αρκετα καταστηματα :)

Ναι το ξέρω το έχω δει και σε αρκετά καλή τιμή θα έλεγα. Απλά καλό είναι να το φέρουν επίσημα για να πέσουν κι άλλο οι τιμές ήδη. Σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα σε 2 μέρες έπεσε από 405 στα 390... Οπότε όσο περνάει ο καιρός λογικά θα πάει γύρω στα 320 κάπου εκεί να το πάρω.

Έτσι κι αλλιώς τώρα έχει διακοπές :Ρ...

379 ευρω το εχει το εχει το media markt στο Περιστερι, Ελληνικο ....φυσικα:)
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Μια χαρά!! Σε κανά δίμηνο θα έχει πέσει κανά 50άρι ευρώ οπότε μπορεί να το αγοράσω γύρω στο Σεπτέμβριο...

Review: Nokia E6, part 4 - multimedia and camera, plus conclusion

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/13075_Nokia_E6_part_4-multimedia_and.php

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παντος στο sait tis vodafone το εχει coming soon http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42258.action

:D:D:D

και εδω το greek manual

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/shop/manuals/Nokia_E6-00_UG_el.pdf

.....εισαι σιγουρος οτι το ειδες 379 ευρω? γιατι σημερα πηρα σε nokia care και μου ειπαν οτι το εχουν ετοιμοπαραδοτο και στα τρια χρωματα 480 ευρω.....

.....εισαι σιγουρος οτι το ειδες 379 ευρω? γιατι σημερα πηρα σε nokia care και μου ειπαν οτι το εχουν ετοιμοπαραδοτο και στα τρια χρωματα 480 ευρω.....

Σε αυτή την τιμή, μην το στοκάρουν, θα τους μείνει.....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλά αν δεν πέσει γύρω στα 300€ δυστυχώς δεν νομίζω να πουλήσει τα αναμενώμενα. Πάντως στο skroutz τώρα έχει 320€ οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε δύο μήνες πιο χαμηλά. Μακάρι...

Εγώ έχω Αρχίσει και το σκέφτομαι ξανά λόγω της Belle που θα αλλάξει τα controls κατά πόσο θα είναι βολικό σε ένα κινητό με μικρή οθόνη.

παίδες και γω το σκεφτόμουνα για δεύτερο άλλα λόγω symbian μάλλον δεν θα πάρω. Και αυτό γιατί εδώ και πόσο καιρό οι εφαρμογές που βγαίνουν για symbian s^3 (βλέπε Ν8) είναι από μηδαμινές εώς καθόλου που σημαίνει ότι και να λέει η Νοκια περί υποστήριξης μέχρι το 2016, οι developers το έχουν εγκαταλήψει και ασχολούνται με άλλα οικοσυστήματα. Αρα να δώσεις τόσα χρήματα για επαγγελματικό τηλέφωνο, που χρειάζεσαι και εφαρμογές για να το χρησιμοποιήσεις ως τέτοιο - πρώην κάτοχος του Ε71 (δεν το παίρνεις μόνο για την ομορφιά του) και χωρίς καλή κάμερα νομίζω ότι δεν το πολυαξίζει. Βεβαίως προσωπική άποψη καταθέτω πάντα......!!!!! χωρίς καμία πρόθεση για αντιπαράθεση...

ΥΓ

Δυστυχώς η πολιτική της Νοκια όλα αυτά τα χρόνια και οι τελευταίες γνωστές δηλώσεις και κινήσεις της γενικά, θα έχουν αρνητική επίδραση στις πωλήσεις του εν λόγω κινητού σε συνδιασμό και με την τιμή του.

Edited by frastgr
frastgr

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

τιμολογήθηκε στο ''Πλαίσιο'' και με την ένδειξη αναμένεται σύντομα στα 459 ευρώ.

καλά, εδώ ακόμα το ν8 στα 500 το χουν...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια καλησπερα ....ειμαι κατοχος εδω και 2 ημερες του ε6 σε μαυρο χρωμα.φοιτητης στην ιταλια ειμαι και η τιμη 379 και δωρο 2 βαλιτσες!!!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...

οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες...

μπαταρια με push mail καθε 15 λεπτα,radio online,you tube τηλεφωνο κανα 3 ωρο μια ολοκληρη μερα...βεβαια μπορεις να διαλεξεις και εξοικονομηση ενεργειας και οταν η μπαταρια ειναι πληρης φορτισμενη,για καποιον που δεν χρειαζεται 3g συνεχεια, οποτε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ....

η οθονη ΤΕΛΕΙΑ...πεντακαθαρη και φαινονται τα παντα με κοντρα ηλιο...μαλλον γιαυτο ειχαν και τις βαλιτσες δωρο για να το παρω σε καμια παραλια...

ηχος κλησεων και ανοιχτη ακραση πολυ καλος

φοβερο πληκρολογιο

πολυ καλες φωτο και βιντεο...

σκελετος απο αλουμινιο και πλαστικο δινουν αισθηση στοιβαροτητας στο χερι

το touch βολευει αφανταστα!!!!!!

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ>

αργος browser(βλεπε symbian anna)

το led ειδοποιησης δεν φαινεται σχεδον καθολου(σε ιταλικο φορουμ που μπηκα ολοι λενε οτι ειναι το μειονεκτημα του και πως και καλα θα διορθωθει με update)

το συνιστω ανεπιφυλακτα το κινητο...αν βεβαια καποιος εχει το ε71 η ε72 και δεν τον ενδιαφερει η αναλυση στην οθονη και η καμερα δεν υπαρχει λογος αντικαταστασης...

ΥΓ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ GREEKLISH.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ PHOENIX ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ MISSED DOGGLE....