Jump to content

Fotis_Greece

Members
  • Δημοσιεύσεις

    201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Fotis_Greece's Achievements

  1. Παιδια ενα σχολιο για αυτο που αναφερεται στις αξιολογησεις skroutz: https://www.skroutz.gr/s/31440068/Xiaomi-11T-5G-8GB-128GB-Celestial-Blue.html#reviews
  2. Καλησπέρα, δεν χρειάζεται καμια εφαρμογή για να παιξει το mobile routerακι, παιζει out of the box οπως ειναι. Εαν θες να βαλεις δικό wifi ssid κωδικους, data roaming on/off, max data usage, block clients κτλ μπαινεις στην σελιδα του 192.168.0.1 η κατεβαζεις το app Huawei AI Life. Ολα αυτα τα φορητά θελουν power bank δεν ειναι για ολη μερα. Ενα TP Link εμπορίου που εχω οντως κραταει κανα διωρο παραπανω αλλα παλι καταλαβαινεις οτι ολη μερα δεν θα βγαλεις. Μπορεις ομως ανετα να μην αγοράσεις το Huawei στα 40€ και να παρεις δωρεαν την καρτα και να ψαχτεις με οποιο θελεις. Εγω και αυτό https://www.skroutz.gr/s/17172696/TP-LINK-M7350-v5.html Η αγορά πακετου ειναι τοσο ευκολη στο myVMB, ενα κλικ, που για εμενα ειναι προβλημα μηπως καποιος (σε υπαλλήλους το εχουμε) που ειναι στο ιδιο wifi σου κανει καμια αγορα πηγαινοντας σε αυτή την σελιδα και δεν καταλαβει τι πατάει. Δεν χρειάζεται εφορμογη για το myvodafone, ερχεται λογαριασμος σπιτι (ηρθε ηδη εμενα 9,95€). Επειδη εχω τη εφαρμογή το μονο που προσφέρει ειναι να μην περιμενεις το ταχυδρομείο για να δεις τον λογαριασμό σε pdf. Για χρηση στο εξωτερικό, κανεις την αγορα πακετου απο πριν. Εαν εισαι ηδη εξωτερικό και σου τελειωσει την πάτησες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την αγορα πακετου την εκανα μεσα απο κινητο mobile Chrome στα ΚΤΕΛ που περιμενα καποιον. http://vodafone.gr/myvmb Που σε δυσκολεψε? Σου έβαζε αυτόματα μπροστα το https ?
  3. Και για να ειμαστε ακριβεις, το προγραμμα ερχεται με δωρεαν παγιο και 200MB το μηνα.
  4. Παιδια μια χαρα ειναι το πακετακι. Στη εταιρεια ειχα 3 Vodafone sticks με εταιρικο προγραμμα και πλεον τα μετεφερα ολα σε αυτο. Στα δυο γινεται ηδη κανονικη χρηση απο υπαλληλο σε νησι. Η αγορα πακετου ειναι πανευκολη απο το myVMB, και ο λογαριασμος θα ερθει τελος του μηνα. Πηρα και για μενα ενα τωρα για τις διακοπες. Μεχρι στιγμης ολα καλα.
  5. Ευχαριστω παιδια, φαινεται οτι μονο η Pro εκδοση ΔΕΝ εχει MIUI dialer. @kallair Αφου δεν το εχεις.....
  6. To εχεις φιλε μου το κινητο και ΔΕΝ εχει MIUI dialer?
  7. Μια διευκρινηση απο τους κατοχους παρακαλω. Στο νημα που συζητουν για το Mi 9T Pro αναφερουν οτι το μοντελο ερχεται με google dialer. Να φανταστω οτι στο απλο Mi 9T ερχεται με MIUI dialer με δυνατοτητα ηχογραφησης, σωστα?
  8. Το κουφο της ολης υποθεσης ειναι οτι νομιζα οτι φταιει το Zoiper και εκανα παλι εγκατασταση το Grandstream Wave. Η ιδια συμπεριφορά. Οταν ημουν σπιτι που εχω vpn router to router με το γραφείο δεν εκανε registration. Εαν εκανα VPN με το vpn client για Android απο το κινητο εκανε registration. Το account της Omnivoice πότε δούλευε ποτε οχι, μεσω wifi. Εαν ημουνα με δεδομενα κινητης και ταυτόχρονα vpn απο το κινητό μια χαρα και τα δυο accounts. Μολις απενεργοποιησα το wifi calling δουλευουν άψογα και τα δυο, και απο το vpn του σπιτιου. Οντως πολυ παράξενο.
  9. Καλησπερα παιδια. Οσοι απο εσας ενεργοποιησατε το Wifi Calling της Cosmote ειχατε μηπως καποια εφαρμογη VOIP στο κινητο και σας δημιουργησε θεματα? Εχω εχω το Zoiper με δυο accounts, της Omnivoice και του εταιρικου SIP τηλεφωνικου κεντρου. Με το που ενεργοποιησα το wificalling στο Redmi Note 5 (με SMS πρωτα απο Galaxy S9 οπου εβαλα προσωρινα την καρτα και δουλεψε τελεια) αρχισα να εχω θεματα που το registration των δυο accounts στο Zoiper (ποτε δουλευε και ποτε οχι) Με το που το απενεργοποιησα ξανα με SMS ολα ενταξει με το Zoiper. Καμια ιδεα?
  10. Μήπως αντιμετωπίζει κάποιος φιλος προβλήματα με το touch typing χρησιμοποιώντας τα φθηνα tempered glass? 3 εχω αλλαξει μεχρι τωρα. Στην αρχη ειναι ενταξει αλλα.μετα απο λιγο καιρο αλλα παταω αλλα γραφει!!
  11. Θεωρητικα ναι. Πρακτικα το πουλουν με δικη τους εισαγωγη απο Κινα ή οπου αλλου και δινουν την ετησια εγγυηση που παιρνουν και αυτοι απο τους κινεζους
  12. 2 χρονια εγγυηση μονο απο Infoquest δικτυο (μολις το φερουν). Οι υπολοιποι 1 χρονο και εαν παθει κατι το στελνουν εξω. Εαν θες 2 χρονια εγγυηση τωρα, η μονη λυση ειναι https://www.amazon.es/Xiaomi-Dual-128GB-Piano-Black/dp/B07RLNXRV5/ref=sr_1_1?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=mi9t&qid=1562506837&s=gateway&sr=8-1 Και εγω ψηνομαι για αγορα, αλλα θεωρω οτι μια αναμονη μεχρι να τελειωσουν τα μπανια ειναι καλυτερη
  13. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9t-review-1950.php
  14. Κανας μερακλης να παρει πρωτος?? https://www.honorbuy.com/1664-xiaomi-mi-9t-6gb-128gb-global-version-smartphone-black.html
×
×
  • Create New...