Giannis_mathiou Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έπεσε στα χέρια μου πείν απο δυο μέρες και μπορώ να πω πως με απογοήτευσαι απο την άποψη ταχύτητας. Μου φάνηκε πολύ πολύ αργό ακόμη και ατός βασικές λειτουργίες. Δεν μπορώ να πω όμως οτι τις έκανε με ποιότητα τις έκανε, αλλά μου φάνηκε αργό. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Κρίμα.... τι να πω είμαι προβληματισμένος. Σκεφτόμουν να το αγοράσω καθώς έχω το Ε71, αλλά ο επεξεργαστής του είναι πολύ παλιός, ίδιος με το Ε72. ΒΒ δε θέλω, αλλά ψάχνω ένα κινητό με qwerty το οποίο να μην είναι "παντόφλα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Κρίμα.... τι να πω είμαι προβληματισμένος. Σκεφτόμουν να το αγοράσω καθώς έχω το Ε71, αλλά ο επεξεργαστής του είναι πολύ παλιός, ίδιος με το Ε72. ΒΒ δε θέλω, αλλά ψάχνω ένα κινητό με qwerty το οποίο να μην είναι "παντόφλα"... Και εγω απο Ε 71 πηγα στο Ε6 και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Θεωρω οτι ειναι καλοφτιαγμενη συσκευη. Η οθονη της ειναι αριστη και σαν λειτουργικο πολυ γρηγορο. Αυτο που ανεφερε ο προηγουμενος φιλος γιατι οτι ειναι αργο, κατα την γνωμη μου δεν ισχυει. Το δικο μου δεν εχει κολλησει σε τιποτα και δεν εχει κανει τιποτα αργα. Η μπαταρια του αψογη. Το πληκτρολογιο ειναι πιο ευχρηστο απο Ε71. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι επειδη ειναι τσιμπημενη η τιμη δεν σημαινει οτι ειναι και για πεταμα. Για τα android δεν θα σχολιασω τιποτα. Απλα εμενα δεν μου κανουν. Οπως το Ε71 ετσι και το Ε6 πιστευω οτι θα με ικανοποιησει σε ολες τις απαιτησεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δεν είπα ότι είναι δραματικό, μου φαίνεται ελαφρώς πιο αργό από το Ε71 που είχα και εγώ. Το πληκτρολόγιο είναι όντως κλάσεις ανώτερο από του Ε71!!!! Σαν συσκευή είναι πολύ καλή, απλά μετά από τόσα χρόνια και σε σχέση με τον ανταγωνισμό (iOS, WP7, Android, MeeGO, Maemo) περίμενα κάτι πιο "γρήγορο". Η ποιότητα κατασκευής απλά με άφησε μ@***@ με το στόμα ανοιχτό παρόλο που ήμουν και εγώ κάτοχος του Ε71 για αρκετό καιρό. Απλά θα το ήθελα πιο γρήγορο... Η τιμή του δεν νομίζω να είναι τσιμπημένη μιας και το βρίσκεις (παραεισαγωγής πάντα) στα 320€. Εγώ ΑΝ το έπαιρνα ή ΑΝ το πάρω παραεισαγωγής θα το πάρω γιατί δεν μπορώ να δώσω 459€ για μια συσκευή όταν μπορώ να την βρώ και πιο φτηνά με κάποιους συμβιβασμούς ενδεχομένως. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Δεν είπα ότι είναι δραματικό, μου φαίνεται ελαφρώς πιο αργό από το Ε71 που είχα και εγώ. Το πληκτρολόγιο είναι όντως κλάσεις ανώτερο από του Ε71!!!! Σαν συσκευή είναι πολύ καλή, απλά μετά από τόσα χρόνια και σε σχέση με τον ανταγωνισμό (iOS, WP7, Android, MeeGO, Maemo) περίμενα κάτι πιο "γρήγορο". Η ποιότητα κατασκευής απλά με άφησε μ@***@ με το στόμα ανοιχτό παρόλο που ήμουν και εγώ κάτοχος του Ε71 για αρκετό καιρό. Απλά θα το ήθελα πιο γρήγορο... Η τιμή του δεν νομίζω να είναι τσιμπημένη μιας και το βρίσκεις (παραεισαγωγής πάντα) στα 320€. Εγώ ΑΝ το έπαιρνα ή ΑΝ το πάρω παραεισαγωγής θα το πάρω γιατί δεν μπορώ να δώσω 459€ για μια συσκευή όταν μπορώ να την βρώ και πιο φτηνά με κάποιους συμβιβασμούς ενδεχομένως. Για το θέμα της ταχύτητας, ειλικρινά, έχοντας το δικό μου στα χέρια μου, δεν θα έλεγα οτι είναι αργό. Δεν ξέρω αν έφταιγε η συσκευή που δοκίμασες, αλλά σίγουρα δοκιμάζοντας μια συσκευή που για κάποιον άγνωστο λόγο ( οι οποίοι μπορεί να είναι πάρα πολλοί) δεν ανταποκρινόταν γρήγορα, δεν σημαίνει ότι όλες συμπεριφέρονται το ίδιο. Επίσης, τι εννοείς με το "Η ποιότητα κατασκευής απλά με άφησε μ@***@ με το στόμα ανοιχτό" ? Δεν σου άρεσε κάτι? Σχετικά με τον ανταγωνισμό το σχόλιό μου είναι το εξής. Μου την "σπάει" που δεν μπορώ να έχω ένα androit και να μπορώ να το κλείνω το βράδυ αλλά να λειτουργεί το ξυπνητήρι μου. Ναι δεν θέλω να το βάλω σε flight mode γιατί δεν είναι το ίδιο με το Nokia που το κλείνω και τέλος. Μου την "σπάει" που έχει χιλιάδες εφαρμογές αλλά μόνο οι μίσες λειτουργόυν, και οι άλλες μισες ξαφνικά σε αναγκάζουν να ξαναστήσεις το κινητό σου γιατί κάποια σου τρωει την μπαταρία, κάποια δεν είναι συμβατή με την συσκευή σου παρ'ολο που είναι συμβατή με τη έκδοση λογισμικού της συσκευής σου. Μου την "σπάει" που με τα iOS δεν μπορώ να στείλω αρχείο με bluetooth εκτός και αν το hackάρω και πρέπει να αγοράσω όλα τα bluetooth handsfree για να δώ πιο ακούγεται και συνεργάζεται καλά με το μήλο. Για τα WP7 δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει κιόλας. Πιστεύω οτι το συγκεκριμένο κινητό (Ε6) καλύπτει τις ανάγκες ενός μέτριου χρήστη που θέλει να τσεκάρει τα email του κατά την διάρκεια της μέρας, να βασίζεται στην μπαταρία του, να βασίζεται οτι οι εφαρμογές που θα βρεί στο ovi, αν και λίγες, είναι σταθερές (τουλάχιστον σε μένα δεν έτυχε να που κάνει κόλπα καμία). Είναι ένα αξιοπρεπέστατο κινητό. Δεν θα απέτρεπα κανέναν να το πάρει, ειδικά οσους είχαν πριν το Ε71 ή Ε72 και έμειναν ικανοποιημένοι. Με το Ε6 θα ικανοποιηθούν ακόμα περισσότερο κατά την γνώμη μου. Edited August 13, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Επίσης, τι εννοείς με το "Η ποιότητα κατασκευής απλά με άφησε μ@***@ με το στόμα ανοιχτό" ? Δεν σου άρεσε κάτι? φαντάζομαι ότι ενθουσιάστηκε με την ποιότητα. δε το είπε ειρωνικά. λίγη ώρα που είχα την συσκευή στα χέρια μου, δεν είδα κάτι που να μην με αρέσει! ΜΟΝΟ την τιμή του:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ναι με την ποιότητα κατασκευής πραγματικά εντυπωσιάστηκα και δεν μίλησα καθόλου ειρωνικά. Ισχύει το ότι το πληρέστερο λειτουργικό είναι το Symbian και συμφωνώ μαζί σου γιατί πολύ απλά κάνει τα πάντα όπως πρέπει. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον να την αγοράσει την συσκευή ή όχι γιατί εγώ είδα μόνο ένα δείγμα καταστήματος και μπορεί να ήταν χιλιοταλαιπωρημένο απ' τον καθένα (πριν από εμένα μπορεί να είχαν περάσει από πάνω τις 100+ άτομα). Σίγουρα είναι μια συσκευή πολύ αξιόπιστη, αλλά μου φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Nokia "βγάζει" κάτι τόσο Business σε σχέση με το Ε71, Ε72. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή απλά δεν είναι για εμένα που ψάχνω κάτι διαφορετικό, όχι ότι δεν είναι μια εκπληκτική συσκευή που θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες ενός χρήστη. Υ.Γ.:Όσο για το Android και το iOS που έχω δουλέψει έχουν πολλά μειονεκτήματα απέναντι στο Symbian, εκτός (κατά την γνώμη μου πάντα) στο θέμα χρηστικότητας του μενού τους. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Παιδιά το ηχείο τι λέει?Από ένταση κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Παιδιά το ηχείο τι λέει?Από ένταση κυρίως. Mια χαρά είναι το ηχείο του. Προσωπικά, δεν το έχω βάλει στο τέρμα γιατί μου φαίνεται πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinos_v Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Αγόρασα ένα Ε6 από το bird phone.gr με qwertz πληκτρολόγιο! Όλα ωραία όλα καλά! Μου έβγαλε σήμερα ότι ήθελε αναβάθμιση στην 22.00.14 και το έκανα! Και τώρα πια δεν έχει ελληνικά! Έχει συμβεί κάτι ανάλογα σε κάποιον άλλον? Μπορώ να περάσω κάποια άλλη έκδοση? (είχα και κάτι ωραίες περιπέτειες με τον κωδικό κλειδώματος;) Edited August 13, 2011 by konstadinos_v βρηκα λυση για τον κωδικο κλειδωματοσ αλλα εχασα τα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Αγόρασα ένα Ε6 από το bird phone.gr με qwertz πληκτρολόγιο! Όλα ωραία όλα καλά! Μου έβγαλε σήμερα ότι ήθελε αναβάθμιση στην 22.00.14 και το έκανα! Και τώρα πια δεν έχει ελληνικά! Έχει συμβεί κάτι ανάλογα σε κάποιον άλλον? Μπορώ να περάσω κάποια άλλη έκδοση? (είχα και κάτι ωραίες περιπέτειες με τον κωδικό κλειδώματος;) Απλά η συσκευή σου είναι παρά-εισαγωγής. Ακολούθησε τις οδηγίες από το [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 χρησιμοποιώντας τα product codes της πρώτης σελίδας του παρόντος θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Κάποια νέα κριτική από τους καινούργιους χρήστες? Εντυπώσεις από το τηλέφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Κάποια νέα κριτική από τους καινούργιους χρήστες? Εντυπώσεις από το τηλέφωνο?? Κοίτα λίγο τα προηγούμενα ποστ σε αυτή την σελίδα αλλά και σε μερικές προηγούμενες, και πιστεύω να καταλάβεις. Φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Κοίτα λίγο τα προηγούμενα ποστ σε αυτή την σελίδα αλλά και σε μερικές προηγούμενες, και πιστεύω να καταλάβεις. Φιλικά :) Φαντάζομαι ότι δεν απαγορεύεται να ρωτήσω αν κάποιος νέος χρήστης μπορεί να μοιραστεί τις εντυπώσεις του.... Φιλικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Φαντάζομαι ότι δεν απαγορεύεται να ρωτήσω αν κάποιος νέος χρήστης μπορεί να μοιραστεί τις εντυπώσεις του.... Φιλικα.... Μα δεν σου είπα οτι απαγορεύεται, απλά επειδή πριν απο μερικά ποστ έχει απαντηθεί το ερώτημα σου, σου το υπέδειξα, σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες. Άρα πχ εγώ που είμαι νέος χρήστης, πρέπει να ξαναγράψω αυτά που έγραψα πριν 3 πόστ, ή πιο εύκολο είναι να τα διαβάσεις και αν δεν σε καλύπτει κάτι, τότε να ξαναρωτήσεις? Φιλικότατα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 λογω δουλειας μιλαω παρα πολλες ωρες στο κινητο και το εχω ολη μερα ανοιχτο. ειχα το e71 και τωρα το e72. η μπαταρια μου κραταει απο το πρωι μεχρι το απογευμα. Πιστευω οτι ειναι οτι χρειαζομαι αλλα τωρα σκεφτομαι να παω σε κατι καλυτερο. πχ οταν μιλαω και θελω να βρω ενα τηλεφωνο παταω ενα κουμπι και σε 2 δευτερολεπτα το εχω βρει. βεβαια για browsing και email δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Αξιζει να παω στο e6? αλλιως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο? διαβασα για το ββ 9900 καλα σχολια.. ευχαριστω! Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Το blackberry το είχα σκεφτεί και εγώ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα έξτρα συνδρομή για να έχεις email και internet..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) λογω δουλειας μιλαω παρα πολλες ωρες στο κινητο και το εχω ολη μερα ανοιχτο. ειχα το e71 και τωρα το e72. η μπαταρια μου κραταει απο το πρωι μεχρι το απογευμα. Πιστευω οτι ειναι οτι χρειαζομαι αλλα τωρα σκεφτομαι να παω σε κατι καλυτερο. πχ οταν μιλαω και θελω να βρω ενα τηλεφωνο παταω ενα κουμπι και σε 2 δευτερολεπτα το εχω βρει. βεβαια για browsing και email δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Αξιζει να παω στο e6? αλλιως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο? διαβασα για το ββ 9900 καλα σχολια.. ευχαριστω! Επειδή και εγώ είχα το Ε71 και είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, η άποψή μου είναι, ότι το Ε6 θα σε καλύψει ακόμα πιο πολύ. Πιο αναλυτικά, η μπαταρία του, έχω την εντύπωση, οτι διαρκεί πιο πολύ απο το Ε71 ( αν όχι, τότε σίγουρα δεν διαρκεί λιγότερο), το κινητό δεν το χρησιμοποιώ για browsing οπότε σε αυτό δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη, αλλά σκέψου οτι έχει οθόνης αφής, που κατα την γνώμη μου ε είναι λίγο πιο πρακτικό. Οτιδήποτε έχει σχέση με email, για μένα, είναι πολύ πιο εύχρηστο απο το Ε71. Για να μη πώ καμία σχέση. Γενικά και εγώ το χρησιμποιώ για τα email και μπορώ να πώ, οτι στο Ε71 κάτι με χαλούσε....ο τρόπος εμφάνισης, κάτι ψιλοκολλήματα κτλ, ενώ τώρα με το Ε6 απλά το απολαμβάνω. Το ίδιο νιώθω και για το πληκτρολόγιό του. Απλά απόλαυση να γράφεις ακόμα και αν έχεις λουκανικοδάχτυλα όπως εμουά :p Γενικά, πιστεύω οτι είναι πιο έυχρηστο απο το Ε71 και Ε72 λόγω της οθόνης αφής, αφού για να επιλέξεις ένα υπομενου που βρίσκεται προς το τέλος της λίστας, δεν χρειάζεται να περάσεις απο όλα τα προηγούμενα, κατεβαίνοντας, απλά να το επιλέξεις με το δάχτυλό σου. Για τα ΒΒ και εγώ έχω την ίδια άποψη με τον φίλο Bezbozny, και συγκρίνοντας με συναδέλφους που έχουν, μπορώ να πώ οτι δεν κάνουν κάτι περισσότερο απο το Ε6 (εκτός αυτής της ειδικής συμπίεσης των αρχείων με αποτέλεσμα να έχουν μικρό μέγεθος) Ελπίζω να βοήθησα :) Edited August 21, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ανάμεσα στο E6 της Nokia και το Cha-Cha της Htc, επέλεξα το πρώτο για την καλύτερη οθόνη και τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Ως γνώστης του Symbian συμβιβάστηκα άνετα με τις επανεκκινήσεις, τα γνωστά κολλήματα και την σχετική αργοπορία στο άνοιγμα μιας εφαρμογής (χρειάζεται ούτε πολύ ούτε ελάχιστο πάτημα, το εικονίδιο της οθόνης για να μπει). Συνετά όλα αυτά.. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι συνέχεια κάνει αναζήτηση για διαθέσιμο διαδίκτυο (δεν το βλέπω γιατί το έχω απενεργοποιήσει) και μου βγάζει μηνύματα σύνδεση απέτυχε. Αυτά όταν είμαι έκτος, όταν όμως είμαι εντός του σπιτιού ή όπου βρει ένα wlan το οποίο είναι αποθηκευμένο στο κινητό συνδέεται αυτόματα με αυτό άσχετα εάν έχει διαφορετικό κωδικό (π.χ. OTE-CONNX που είναι πολύ γνωστό). Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να το αποσυνδέσω ότι και να κάνω και μένει έτσι ακόμα και όταν κοιμάμαι. Επίσης ενώ κάθε μέρα διαγράφω τα Cosmote WAP GPRS internet αυτά ξαναεμφανίζονται από μόνα τους. Αυτό που θέλω είναι να συνδέομαι στο διαδίκτυο μονό όταν το θελήσω. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ανάμεσα στο E6 της Nokia και το Cha-Cha της Htc, επέλεξα το πρώτο για την καλύτερη οθόνη και τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Ως γνώστης του Symbian συμβιβάστηκα άνετα με τις επανεκκινήσεις, τα γνωστά κολλήματα και την σχετική αργοπορία στο άνοιγμα μιας εφαρμογής (χρειάζεται ούτε πολύ ούτε ελάχιστο πάτημα, το εικονίδιο της οθόνης για να μπει). Συνετά όλα αυτά.. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι συνέχεια κάνει αναζήτηση για διαθέσιμο διαδίκτυο (δεν το βλέπω γιατί το έχω απενεργοποιήσει) και μου βγάζει μηνύματα σύνδεση απέτυχε. Αυτά όταν είμαι έκτος, όταν όμως είμαι εντός του σπιτιού ή όπου βρει ένα wlan το οποίο είναι αποθηκευμένο στο κινητό συνδέεται αυτόματα με αυτό άσχετα εάν έχει διαφορετικό κωδικό (π.χ. OTE-CONNX που είναι πολύ γνωστό). Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να το αποσυνδέσω ότι και να κάνω και μένει έτσι ακόμα και όταν κοιμάμαι. Επίσης ενώ κάθε μέρα διαγράφω τα Cosmote WAP GPRS internet αυτά ξαναεμφανίζονται από μόνα τους. Αυτό που θέλω είναι να συνδέομαι στο διαδίκτυο μονό όταν το θελήσω. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Έχεις κάπποια εφαρμογή που τρέχει απο πίσω και θέλει να συνδέετεαι στο ίντερνετ? Το δικό μου δεν κάνει τέτοια παρ'όλο που το έχω ρυθμίσει να κατεβάζει τα εταιρικά emails κάθε 1 ώρα. Αν είμαι στο σπίτι και βρεί το wlan μου, τότε συνδέεται μόνο του, τα κατεβάζει και αποσυνδέεται πάλι μόνο του. Αν δεν βρεί το wlan, τότε συνδέεται μέσω gprs μόνο και αποσυνδέεται πάλι μόνο του. Πίστεύω οτι είναι θέμα ρυθμίσεών σου. πήγαινε στο Συνδεσιμότητα - Ρυθμίσεις και δες τι παίζει εκεί μέσα. Αν θέλεις κάνουμε μια σύγκριση με το δικό μου. Με την συγκρκριμένη συσκευή, έχει θέμα με επανεκκινήσεις, με αργοπορία στο άνοιγμα μιας εφαρμογής και με κολλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά,είχα το ν8 μεχρι χθες,-αλλά μου το έκλεψαν.:(αξίζει να πάρω το ε6?αν θέλετε πείτε μου.μια ερώτηση στο ν8 υπήρχε μια δυνατότητα να συνεδ το κινητό με ραδιοφωνικούς δεκτές και ακούω από εκεί των ήχο από ταινίες,τραγούδια...υπάρχει Αυτή η δυνατότητα στο ε6?δ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Kwsth αυτό που λες δυστυχώς δεν το έχει. Θυμάμαι το Ν78 το είχε και λεγόταν FM Transmitter χωρίς ικανοποιητική ποιότητα ήχου. Ευχαριστώ τον Moderator για τους οδηγούς και τον sakissalonika για την επισήμανση του λάθους. Τελικά το Ε mail έφταιγε. Με περασμένη την καινούρια έκδοση 022.014 δεν έχω δει καμιά διαφορά… Εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Kwsth αυτό που λες δυστυχώς δεν το έχει. Θυμάμαι το Ν78 το είχε και λεγόταν FM Transmitter χωρίς ικανοποιητική ποιότητα ήχου. Ευχαριστώ τον Moderator για τους οδηγούς και τον sakissalonika για την επισήμανση του λάθους. Τελικά το Ε mail έφταιγε. Με περασμένη την καινούρια έκδοση 022.014 δεν έχω δει καμιά διαφορά… Εσείς? Να σου πώ την αλήθεια, με το που το αγόρασα, έκανα και την αναβάθμιση οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Απ'οτι διάβασα όμως σε άλλα forum, δεν είδαν διαφορά. Τι να πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Γειά σας παιδιά,πείτε καμία εντύπωση για το τηλέφωνο.έχει καμία διαφορά το συμπιαν 1.2 με το αννα??η μπαταρία αν το εχω στο ιντερνετ κρατάει κανένα 8??αυτό με ενδιαφέρει.το ηχείο για της κλήσης είναι καλό??οποίος έχει όρεξη ας κάνει μια παρουσίαση.ευχαριστώ Πολύ παιδια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts