navi55 Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ναι. Απλά με μικρότερη ταχύτητα. Η διαφορά μεταξύ 2g και 3g είναι στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) δεν το ήξερα.. ευχαριστώ για την ενημέρωση.. :) τελικά τρόπος να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο σχετικά με το ίντερνετ;; γιατί η επιλογή "χρήση δεδομένων πακέτων" που έχει το samsung μου, είδα ότι σε εκείνη δεν υπάρχει.. Edited June 27, 2011 by xaxanoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Στην cosmote στέλνεις ένα μήνυμα και το διακόπτουν Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδια ποσ μπορω να βαλω java παιχνιδια στο κινιτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εγώ έχω μια άλλη απορία παιδιά .. κανε επίσημο site η κάποιο πρόγραμμα για update για το κινητό όπως τις nokia η τις s.e δεν υπάρχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παιδια πος μπορω να αναβα8μισω το ζτε racer σε 2.2 απο 2.1 android?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) ελα ντε!!! ξερει κανεις ?????? καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις να μπορούμε να κάνουμε upd τα κινητά zte και συγκεκριμένα το zte racer . με την αγορά του κινητού δεν υπήρχε κανένα cd η κανένα επίσημο site που να σου δίνει ένα πρόγραμμα όπως η άλλες εταιρίες . γνωρίζει τιποτα κανεις ; συγχωρέστε με ένα έκανα το θέμα σε λάθος topic Edited July 17, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις να μπορούμε να κάνουμε upd τα κινητά zte και συγκεκριμένα το zte racer . με την αγορά του κινητού δεν υπήρχε κανένα cd η κανένα επίσημο site που να σου δίνει ένα πρόγραμμα όπως η άλλες εταιρίες . γνωρίζει τιποτα κανεις ; συγχωρέστε με ένα έκανα το θέμα σε λάθος topic το ψάχνω κ εγώ,δεν έχω βρεί κάτι στο site της ZTE,θα ψάξω κ γενικά στο διαδίκτυο Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 αν βρείς τίποτα πες μας και εμάς .... περιμένουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ξέρει κανείς να μου πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων από το ΖΤΕ Racer; παρακαλώ βήμα βήμα αν γίνεται, μια και δεν βρήκα άκρη.(πχ Μενού>προγράμματ α>κλπ>κλπ>κλπ) Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ξέρει κανείς να μου πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων από το ΖΤΕ Racer; παρακαλώ βήμα βήμα αν γίνεται, μια και δεν βρήκα άκρη.(πχ Μενού>προγράμματ α>κλπ>κλπ>κλπ) Προγραμμάτων που προϋπήρχαν στη rom; Χρειάζεται να είσαι root και να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά, πχ. Titanium Backup, AntTek App Manager κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Κατάλαβα. Είναι για γερά νεύρα δουλειά. Νόμιζα πως θα γινόταν όπως στα pc, απλά απεγκατάσταση. Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Δεν είναι τόσο δύσκολη διαδικασία για να το κάνεις... ένα πρόγραμμα χρησιμοποιείς και μάλιστα είναι και πολύ απλό. Το μόνο θέμα είναι ότι χρειάζεται να κάνεις root τη συσκευή σου για τέτοια πειράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 /Παιδια πως μπορω να στιλω τραγουδια σε αλλη συσκεβη μεσο μπλουτουθ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 /Παιδια πως μπορω να στιλω τραγουδια σε αλλη συσκεβη μεσο μπλουτουθ???? Χρησιμοποιείς κάποιον file explorer για να βρεις το τραγούδι σου (πχ. ES File Explorer) και με παρατεταμένο πάτημα πάνω του επιλέγεις αποστολή / bluetooth κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 μετά από τόσο καιρό και δεν έχει ακουστεί κανένα νέο για την 2.2 μάλλον θα μείνουμε κολλημένη στην 2.1 εμείς :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 μετά από τόσο καιρό και δεν έχει ακουστεί κανένα νέο για την 2.2 μάλλον θα μείνουμε κολλημένη στην 2.1 εμείς :blink: Περάστε μια Custom Rom και μην σκάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 υπάρχει κανένα οδηγός μήπως στο forum που μπορούμε να βρούμε οδηγίες για Custom Rom ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 υπάρχει κανένα οδηγός μήπως στο forum που μπορούμε να βρούμε οδηγίες για Custom Rom ??? Για αρχή πρέπει να βάλεις το clockworkmod... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308516 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonosgr Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Έχω τη συσκευή 15-20 ημέρες και τις τελευταίες 2 μέρες μου κάνει 2-3 φορές τη μέρα επανεκίνηση. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί το κάνει; Ευχαριστώ. Παράθεση ΑΕΚ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε χωρίς πληροφορίες. Συνιστώ να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παρακολούθησε το χωρίς να το στήσεις με εφαρμογές. Αν το ξανακάνει... ίσως χρειαστεί service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarra11 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 υπαρχει pc suite για zte racer??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bii Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Έχω πρόβλημα με το ZTE Racer μου... ΔΕΝ λειτουργεί η κάμερα και κανένα άλλο app κάμερας που έχω. Δηλαδή πατάω να ξεκινήσει η εφαρμογή και φορτώνει φορτώνει και μετά μου λεεί ότι η εφαρμογή κάμερα δεν λειτουργεί!!! Επίσης και η εφαρμογή color flashlight μου κάνει ακριβώς τα ίδια με πιο πάνω... Παρόμοιο πρόβλημα είχα και κάνα δίμηνο πριν με άλλες εφαρμογές αλλά το έλυσα ως εξής: η τελευταία αναβάθμιση του google maps είχε κάποιο σφάλμα. Έτσι το απεγκατέστησα και εγκατέστησα μια λίγο παλαιότερη και όλα OK!!! Έτσι υποπτεύομαι ότι κάποια αναβάθμιση εφαρμογής που έκανα τελευταία δημιουργεί το πρόβλημα. Αν κάποιος έχει λύση για το πρόβλημά μου ή έχει καμιά ιδέα ας γράψει το συντομότερο πλίίίίίίίίίζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!!! Το να κάνω πάντως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν το σκέφτομαι καν! Αφού όταν ξαναεγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχω και τώρα ενδεχομένως να αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μία είναι η λύση και είναι αυτό που δεν θέλεις να κάνεις... επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrafael Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 πως μπορω να μαθω την διαρκεια κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts