Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο χρόνος ειναι ιδιος είτε είναι η καινούρια είτε η παλια μπαταρια οχι περισσοτερο απο 6 sec και ασχετα αν ειναι ανοιχτο η κλειστο.

εσενα ποσο χρονο κραταει τις ρυθμισεις μπορεις να μου πεις ακριβως ....δηλ πανω απο 10 sec τις χάνει?

Εγω ακομα δεν παρελαβα την καινουρια μπαταρια...αλλα και να της χανει της ρυθμησης αφπυ της ξαναεπαναφερει μονο του...που ειναι το προβλημα?

Τελικα μολις τωρα παρελαβα και μου στειλανε και 2 μπαταριες...

Edited by makouin

Γιατί οταν κάνω κλήση ή όταν απαντάω σε κλήση είναι ανοιχτό το μεγάφωνο απο μόνο του ?

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα τώρα τελευταία.

Ελενξτε μηπως ειναι παρενεργεια καποιας εφαρμογης που βαλατε...δεστε απο ποτε σας το κανει και ποιες εφαρμογες ειχατε βαλη τοτε.Ξεκινηστε απεγκαθηστωντας εφαρμογες μια μια μεχρι να λυθη το προβλημα.

Αν δεν λυθη καντε μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης.

Γιατί οταν κάνω κλήση ή όταν απαντάω σε κλήση είναι ανοιχτό το μεγάφωνο απο μόνο του ?

Αυτό το πρόβλημα το είχα εγώ στο Desire και τελικά πήγε για αλλαγή μητρικής....ωστόσο κάντε ότι σας είπε ο @makouin .

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

τελικά αν κάνω την αλλαγή σε λιγοτερο από 6-7 δευτερολεπτα ....κραταει ρυθμίσεις....:cry:

Και εμενα χανει τελικα της ρυθμησης..αλλα αμεσως μετα της βρισκει αμεσως..το θεματακι δεν καταλαβαινω που μπορει να ειναι..

Βγαζης μπαταρια και της χανει...λογικο.

Τωρα στα δευτερολεπτα αλλαγης εαν εχει κρατηθει λιγη ταση και σου κρατηση ημερ/νια και ωρα...την κρατησε...

Και εμενα χανει τελικα της ρυθμησης..αλλα αμεσως μετα της βρισκει αμεσως..το θεματακι δεν καταλαβαινω που μπορει να ειναι..

Βγαζης μπαταρια και της χανει...λογικο.

Τωρα στα δευτερολεπτα αλλαγης εαν εχει κρατηθει λιγη ταση και σου κρατηση ημερ/νια και ωρα...την κρατησε...

αμέσως μετα τις βρίσκει δηλ. πότε τις βρίσκει????

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

αμέσως μετα τις βρίσκει δηλ. πότε τις βρίσκει????

Μολις βαλω ην μπαταρια διχνει λαθος ωρα και ημερομηνια....μολις ομως δωσω το pin μετα απο 10-15" δευτερολεπτα κατευθειαν επανελχετε.

Εγω εχω τσεκαρισμενη την επιλογη ενημερωσης απο το δυκτιο

Edited by makouin

Καλησπερα σε όλους

Θα ήθελα και εγω να ρωτήσω κάτι .

Καθως παλίος χρήστη του πρώτου desire και νυν χρήστης του S.

Πάντα έβαζα roms χωρίς sense οπως cyanogen , oxygen κτλ.

Ακομα στο S δεν έχω δοκιμάσει καμία παρόμοια . Μηπως κάποιος έχει να πρότεινει ή να μοιραστεί την εμπείρια του με καμία rom τέτοιου είδους.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα παιδιά... Μήπως ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε το ICS επίσημα;

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

Καλησπέρα παιδιά... Μήπως ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε το ICS επίσημα;

Τον Μάϊο.... http://techblog.gr/mobile/htc-desire-s-update-ice-cream-sandwich-may-2012-25432/

My Device:

Να πω και εγω την γνωμη μου για την μπαταρια αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/1-pcs-2000mAh-Hight-Capacity-Battery-For-HTC-Desire-S-G12-S510e-MPJ-BRAND/170722551334/item?transId=815668227007 υστερα απο την πρωτη φορτιση.

Σαφως ειναι καλυτερη απο την μαμα σε αναμονη οπως ειπε και ο φιλος ilka ...

Υστερα απο ιδια χρηση στο κινητο μου ειδα οτι εχει περιπου κατα 30% καλυτερη αναμονη...εκει ειχα χρονο αναμονης περιπου 5:30 ωρες με την χρηση που το εκανα τωρα με την μπαταρια αυτη βγαζω σχεδον ανετα 8ωρο.....το μετραω ετσι διτι το χρησημοποιω συνεχεια στη δουλεια)

Και να σημειωσω οτι ηταν η πρωτη φορτιση που αναφερει οτι μετα της 3 πρωτες φορτισης εχει καλυτερα αποτελεσματα.

Φυσικα μπορει να ειναι και αυτη μπαρουφα οπως λενε μερικοι με την χρυση κινεζικη.

Αυτο θα φανει σε λιγο καιρο.

Προς το παρων στο 8ωρο μου ειμαι πλεον ανετος

Edited by makouin

Παιδια είχε κανείς πρόβλημα με τα κουμπιά αφής .

Τα δικά μου για να πατηθούν πρέπει να πατήσεις κανα μισό εκατοστό πιό πάνω (περίπου εκει που τελειώνει η οθόνη) και το κάτω μέρος της οθόνης δεν πατιέται όταν είμαι στο desktop καθόλου .

Αν είμαι σε οποιοδήποτε άλλο προγραμμα το κάτω μέρος της οθόνης πατιέται.

Το κινητο είναι με sense 3 και 2.3.5 .

Ξέρει κανείς τίποτα ή παω για αλλαγή οθόνης.

Να επισημάνω για πολλοστή φορά ότι το forum δεν είναι chat. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα pm.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Έγινε εκκαθάριση των off topic μηνυμάτων.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το έχει αναφέρει και άλλος για δείτε την φώτο κάτω κάτω στο γκρι φόντο έχουν μείνει "υπολλειμματα "από εικονίδια του όπερα μίνι !παρότι είμαι στο tapatalk στην φώτο αυτή!

Δεν μπορώ να βάλω την φώτο με το tapatalk !κολλάει στο waiting response !

Για διάφορους λόγους (κυρίως ασφαλείας), το tapatalk υποστηρίζεται partially από το myphone. Προσωπικά ωστόσο, δε γνωρίζω αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις οφείλεται σε αυτό! ;)
Τhe end of an era...

Είχα πάει να δω τον τελικό του κυπέλλου και όταν πηγα να τραβηξω μια φωτό την εξέδρα ενώ ακόμη ήταν μέρα, με το που παταγα για λήψη, η φωτό έβγαινε εντελώς σκοτεινή!!!Δεν φαινόταν τίποτα...Με το που τραβαγα προς την εντελώς άλλη μεριά,το άλλο πέταλο ήταν κομπλέ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...τόσο μπάζο φακό έχει το Desire μας;;

My Device:

Καλησπερα, πως μπορω να βαλω ως προεπιλογη browser τον opera? Οτι λινκ θελω να ανοξω ανοιγει αναγκαστικα με το προεγκαταστημενο "internet" .

Καλησπερα, πως μπορω να βαλω ως προεπιλογη browser τον opera? Οτι λινκ θελω να ανοξω ανοιγει αναγκαστικα με το προεγκαταστημενο "internet" .

Μενου,ρυθμισεις,εφαρμογες,διαχειρηση εφαρμογων,"η ληψη ολοκληρωθηκε", βρισκεις το "ιντερνετ" και καπου κατω και δεξια λεει "εκκαθαριση προεπιλογων. μετα ανοιγεις ενα λινκ και θα σε ρωτησει με ποιο προγραμμα θες να το ανοιξεις και βαζεις τον οπερα και τσεκαρεις εκει το κουτακι που λεει να γινει ο οπερα προεπιλογη πλεον

Είχα πάει να δω τον τελικό του κυπέλλου και όταν πηγα να τραβηξω μια φωτό την εξέδρα ενώ ακόμη ήταν μέρα, με το που παταγα για λήψη, η φωτό έβγαινε εντελώς σκοτεινή!!!Δεν φαινόταν τίποτα...Με το που τραβαγα προς την εντελώς άλλη μεριά,το άλλο πέταλο ήταν κομπλέ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...τόσο μπάζο φακό έχει το Desire μας;;

σιγουρα δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη...μηπως εμπαιναν στο πλανο σου φιλαθλοι που ηταν κοντα κι ετσι εστιαζε κοντα και σκοτινιαζε πισω το γηπεδο?η μηπως εστιαζε σε πολυ φως απο τους προβολεις???...απλα αποριες

2i6fhs-5.png

σιγουρα δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη...μηπως εμπαιναν στο πλανο σου φιλαθλοι που ηταν κοντα κι ετσι εστιαζε κοντα και σκοτινιαζε πισω το γηπεδο?η μηπως εστιαζε σε πολυ φως απο τους προβολεις???...απλα αποριες

οι προβολείς δεν είχαν ανάψει ακόμη.Κάτι με το φως του ήλιου πρέπει να έπαιζε και με το που έκανε εστίαση σκοτινιαζε έτσι που λες.Το θέμα είναι ότι όλοι γύρω μου τραβαγαν κανονικά με τα μήλα τους και κάτι galaxy και εγώ τίποτα.Μήπως θέλει καμία ρύθμιση;

My Device:

οι προβολείς δεν είχαν ανάψει ακόμη.Κάτι με το φως του ήλιου πρέπει να έπαιζε και με το που έκανε εστίαση σκοτινιαζε έτσι που λες.Το θέμα είναι ότι όλοι γύρω μου τραβαγαν κανονικά με τα μήλα τους και κάτι galaxy και εγώ τίποτα.Μήπως θέλει καμία ρύθμιση;

Αυτό γίνεται σε περιπτώσεις που τι φως έρχεται πίσω από το θέμα σου (backlight). Πριν τραβήξεις φωτογραφία, άγγιξε το σημείο που θέλεις να γίνει η φωτομέτρηση και η εστίαση, και θα δεις ότι θα φωτιστεί όλη η εικόνα όσο χρειάζεται για να βγει το θέμα σου σωστά φωτισμένο.

Τότε είναι το ίδιο και χειρότερο. Εμένα αδειάζει στις 4 ώρες με συνεχές σερφάρισμα και όλα ανοιχτά!!!! Και φυσικά μιλάω για το desire και όχι για το note που δεν υπάρχει σύγκριση και σε θέμα μπαταρίας.

Το παλικαρι εχει δικαιο....

Με την ιδια μπαταρια μου κραταει σε συνεχες σερφαρισμα 7 ωρες γεματες απο 4 που κρατουσε....πλεον μπορω να πω οτι ειμαι καλυμενος 100%...

Πηγα και ειδα και το Htc one X το οποιο πραγματικα δεν με ενθουσιασε...τι γινεται με τους κατασκευαστες iphone..ιζουνε???

Οντως μου φαινεται οτι θα αργησω πολυυυυυυυ να αλλαξω τηλεφωνο.. ;)

Το παλικαρι εχει δικαιο....

Με την ιδια μπαταρια μου κραταει σε συνεχες σερφαρισμα 7 ωρες γεματες απο 4 που κρατουσε....πλεον μπορω να πω οτι ειμαι καλυμενος 100%...

Πηγα και ειδα και το Htc one X το οποιο πραγματικα δεν με ενθουσιασε...τι γινεται με τους κατασκευαστες iphone..ιζουνε???

Οντως μου φαινεται οτι θα αργησω πολυυυυυυυ να αλλαξω τηλεφωνο.. ;)

Το one S δεν σου αρέσει;;Εγώ στο μέλλον από ότι φαίνεται με αυτό θα το αντικαταστήσω αν και θέλω να το δω και από κοντά.

Περί GPS:

Όσο αφορά το GPS επειδή πρώτη φορά το χρησιμοποίησα το σ-κ που μας πέρασε, κλείδωσε δορυφόρους μέσα σε 10 δευτέρα.Μια χαρά πιστεύω είναι...:D

My Device: