Jump to content

relios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About relios

  • Ημ. Γέννησης 22/02/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

relios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω δώρο κινητό στην κοπέλα μου... Αυτό είναι όμορφο κινητάκι.. Ξέρει κανείς να μου πει αν σηκώνει το vider,skype κ.α;;; Εγώ είχα παλιά το wildfire A3333 και δεν μπορούσα να κάνω κλήση στο viber κόλλαγε τρελά!!!
  2. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω δώρο κινητό στην κοπέλα μου... Αυτό είναι όμορφο κινητάκι.. Ξέρει κανείς να μου πει αν σηκώνει το vider,skype κ.α;;; Εγώ είχα παλιά το wildfire A3333 και δεν μπορούσα να κάνω κλήση στο viber κόλλαγε τρελά!!!
  3. Καλησπέρα παιδιά... Μήπως ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε το ICS επίσημα;
  4. Δεν στο εμφανίζει γιατί δεν είσαι root λογικά!!! Να την βάλεις μόνος σου... Εδώ και τα σχετικά βίντεο και Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι τπτ... Σου έτυχε ρε φίλε και εγώ το έχω και προσέχω... Δεν πρέπει να το ζορίσεις!!! Ότι η HTC δεν έχει σωστή υποστήριξη όλοι το ξέρουμε αλλά σε ποιότητα κατασκευής δεν συγκρίνεται με τις άλλες εταιρίες!!! Μην ξεχνάς τα τηλεφωνάρες που έχει βγάλει!! Συμφωνώ αν βρεις ευκαιρία άλλαξε την μόνος σου.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  5. Καλησπέρα φίλε δεν είναι τπτ μην αγχώνεσαι.... 1) Βεβαιώσου ότι έχεις την 2.19 έκδοση του root explorer που είναι και η τελευταία.. Με παλαιότερες εκδόσεις από την 2.17 δεν μπορείς... 2)Πριν κάνεις επικόλληση στον φάκελο που θες πάτα το κουμπάκι που λέει "Mount R/W" για να αποκτήσεις δικαιώματα.. Σε φακέλους του συστήματος πρέπει να έχεις δικαιώματα!! 3)Εγώ είμαι root και μπορώ τώρα για σένα που απ' ότι διάβασα δεν είσαι δεν ξέρω... Πιστεύω να βοήθησα! Απάντησε μου έχω απορία να δω αν γίνεται και χωρίς να είσαι root... Παιδιά σας έχω ευχάριστα νέα έβγαλαν στο XDA σήμερα βασισμένη στην Blackout ICS του Sensation XL με ICS 4.0.3 και HTC sense 3.6 Έχει βέβαια bug αλλά σ' ένα μηνάκι θα φυσάει... Αυτό είναι καλό γιατί δεν μένουμε στα costum που μας προσφέρει η HTC και όταν το θυμηθείς!!! Δείτε στο εδώ να χαρείτε!! Καλησπέρα φίλε αν είχες διαβάσει σε παλιότερα post είχαμε προειδοποιήσει.... Τελικά οι XDA δεν λένε μπαρούφες!!! Λοιπόν η δικιά μου γνώμη είναι να μην το πας για σέρβις και να ψάξεις στο ebay για καμιά καλή πλακέτα!!! Θέλει υπομονή και να μην βιαστείς να πάρεις όποια δεις!!!! Πάντως με 350€ παίρνεις καινούργιο τηλ!!! Και για να μην σε προβληματίζει πως θα την αλλάξεις δες το βίντεο και αυτό είναι για το πως θα αλλάξεις το touchscreen αλλά θα δεις πως λύνεται που αυτό μας ενδιαφέρει!!! Η HTC έχει πολύ καλά τηλέφωνα και έμενα έχει αυτό το chip προσέχω όμως αν βγάλω την μπαταρία την βάζω μετά από 1 λεπτό πάλι και δεν κάνω ποτέ εγκαταστάσεις εφαρμογών παράλληλα!! Όσο γι αυτό με το security όλες οι εταιρίες δεν σου το δίνουν ανοιχτό!!! Μπορεί με τις αναβαθμίσεις να αργεί λίγο η HTC αλλά φτιάχνει τηλεφωνάρες το πιάνεις και το χαίρεσαι και έχεις και το Sense το καλύτερο UI... Και εγώ έλεγα ότι αν δεν μας δώσουν επίσημα το ICS δεν θα ξαναπάρω HTC αλλά τελικά μας το έδωσαν!!! Έτυχε μην λες δεν θα ξαναπάρειw HTC... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Ναι δοκίμασε όποια άλλη θες με 2.1 δεν ξέρω ποια κάνει ακριβώς θα βρεις μην αναχώνεσαι και εγώ είχα δοκιμάσει 1-2.... δοκίμασε και καμία UK νομίζω έμενα τέτοια έπαιξε!!!! Δεν έχει τπτ το κινητό σου αν δεν ανοίγει απλά πρέπει να κάνεις αυτό για να βάλεις άλλη official: 7) Πάμε πάλι στο κινητό, το οποίο έχουμε αφήσει στο Menu του Fastboot. Τέρμα πάνω έχει τα πράσινα γράμματα εμάς μας ενδιαφέρει η αμέσως επόμενη λέξη αυτή με τα ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα. Τώρα συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή θα δούμε οτι το "FASTBOOT" (το γραμμένο με ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα) Θα αλλάξει και θα γίνει "FASTBOOT USB" πάλι με ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα . Αυτό σημαίνει ότι το κινητό συνδέθηκε με το PC. Το αναφέρω αυτό γιατί ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα το USB καλώδιο και να μην το καταλάβετε! Μην φοβηθείς θα τα καταφέρεις!!!!
  7. Φίλε αφού είπα αναλυτικά τι θα κάνεις!!!! Πρέπει να κάνεις downgrade σε android 2.1 και μετά κάνεις ότι βλέπεις!!!!!!! Σου είχα δώσει και το link με τις official rom!!! Βάλε αυτήν εδώ Αν κάτι πάει στραβά δες τον οδηγό εδώ!!!! Πελάτης HTC και κάτοχος Desire S: Παγωτό θα δώσετε; HTC(Γκολ στην πέινα): Δεν διασφαλίζει την καλή λειτουργία της συσκευής ρε φίλε!!!! Samsung(Ο γιατρός της πείνας): Τι βάζω; Τον πατέρα μου και την μάνα μου βάζω βιντεοκλίση 3g, 7GB εσωτερική μνήμη παραπάνω, πιο γρήγορη CPU!!! Και όλα αυτά στην μισή τιμή!! Δεν πειράζει θα σου βάλω και παγωτό για να γλιστράει!!! Ομορφάντρα μου!!!!! Πω Πω ΠΩ... Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!!!! Samsung γιατί να μένεις στα λιγότερα ενώ μπορείς να έχεις περισσότερα;;;; Που καταντήσαμε μπαίνουν οι Samsugades στο topic και ρωτάνε αν είναι καλό κινητό για να το πάρουν στις γυναίκες τους και ότι δεν τους νοιάζει αν θα πάρει ICS και Sense 3.5 το 3 είναι πολύ καλό!!! Η HTC φταίει και μονό καλές τους πωλήσεις!!! Θα γίνω και εγώ Samsugas για να γουστάρω!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  8. Τι rom έχεις; Όχι 99.9 % είναι bug της rom!!! Γίνετε λογικά transparent background!! Αν έχεις stock rom κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν σου κάνει τα ίδια που δεν νομίζω βλέπουμε... Αν υπάρχει update κάνε το!!! Αν έχεις κάποια άλλή rom άλλαξε την!!!
  9. Εμένα είναι 99ΗΜΝ άρα δεν είναι Ελληνικό; Αν γνωρίζει κανείς από που μπορεί να είναι ας μου απαντήσει! Ρωτάω γιατί όπως όλοι ξέρουμε αν κάνουμε μια αναζήτηση στο skroutz.gr θα το βρούμε πολύ φθηνό στα πρώτα πρώτα καταστήματα γιατί το κάνουν εισαγωγή από άλλες χώρες πχ Αγγλία!!! Η κοπέλα μου την είχε πατήσει με το Desire το είχε πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα με αποτέλεσμα της είχε βγάλει ένα πρόβλημα και το πήγε στην αντιπροσωπία και δεν το δέχτηκαν!!! Το έστειλε πίσω στο κατάστημα το έστειλαν Αγγλία και ήταν χωρίς κινητό 2 μήνες!!! Βέβαια ανάλαβε όλα τα έξοδα αποστολής το κατάστημα αλλά ήταν 2 μήνες χώρις το κινητό της που το είχε πληρώσει 450€....
  10. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ήθελα να μάθω πως βρίσκουμε το S/N. Αυτό το ξέρω μπορείς να το δεις και βγάζοντας την μπαταρία και από εκεί που αναφέρεις παραπάνω!!! Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως από το S/N βλέπεις την χώρα;;; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!! Ευχαριστώ!!! Όσο για το πρόβλημα σου αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα κάνεις όλα από την αρχή απλά πρέπει να αφιερώσεις 10 λεπτάκια και να δεις το βίντεο λέει τα πάντα αναλυτικά!! Έχει και στην περιγραφή του βίντεο όλα τα link που χρειάζεσαι!! Απλά να σου διευκρινίσω ότι πρέπει να γυρίσεις το κινητό σου στην αρχική stock(Shipped) rom 2.1 θα την βρείς εδώ και να το κάνεις root!!! Λοιπόν αν θέλεις να ξαναβάλεις stock rom θα βάλεις από εδώ όποια θέλεις και θα την κάνεις istall από το recovery. Εγώ σου προτείνω την Endymion V3.3 ROM είναι η καλύτερη rom με HTC Sense 3.5 χωρίς bugs και θα έχει και την ρύθμιση για beats audio που αν πάρεις τα ακουστικά θα ακούς τέλεια μουσική(Απίστευτη διαφορά)!! Βάλε την Endymion base rom και κάνε το update σε 3.3 μην βάλεις το control που λέει είναι θέματα και θα σου φάει πολύ χώρο από την μνήμη!! Πιστεύω και η HTC να βγάλει stock rom με sense 3.5 αυτή είναι μακράν καλύτερη!! Είναι του Sensation XL η stock rom τροποποιημένη για το κινητό μας!! Απλά για την ελληνική γλώσσα θα χρειαστείς την εφαρμογή Morelocal2 που μου είχε πει ένα φιλαράκι εδώ στο forum!!! Αν χρειαστείς τπτ άλλο βάλε post αλλά πιστεύω σ' έχω καλύψει πλήρως!!!
  11. Καλησπέρα παιδιά! Να σας κάνω μια ερώτηση γνωρίζω ότι μπορούμε να δούμε την χώρα προέλευσης του κινητού μας από S/N υπάρχει πουθενά κάποιος πίνακας ή κάποιο site που να μας λέει; Στον οδηγό για root του DESIRE είχα δει που έλεγε κάτι για το S/N και μου κίνησε την περιέργεια!!
  12. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλή χρόνια σε όλους!!! Αυτό που σας είχα ρωτήσει ισχύει ένα φιλαράκι μου πήρε το Samsung Galaxy S plus νομίζω έτσι το λένε και πραγματοποιεί κανονικά 3g βιντεοκλήσεις!!! Εμείς θα μπορέσουμε ποτέ; Διάβαζα στο ίντερνετ ότι το kernel του android δεν το υποστηρίζει αλλά η Samsung πως μπορεί με το 2.3; Έδω είναι στο αρχαίο το Touch Pro 2 με windows mobile 6.1 και δεν έχουμε στο Desire S θα τρελαθούμε τελείως!!!
  13. Έχω λογαριασμό gmail και τον έχω στο Desire S, το Wildfire το έχω δώσει στον πατέρα μου και επειδή αλλάζει thn SIM και την βάζει και σε ένα nokia θέλει τις επαφές στην SIM...
  14. Καλησπέρα παιδιά και Καλά Χριστούγεννα!!! Χρησιμοποιώ την official rom 2.2.1 και έχω μια απορία! Γιατί δεν με αφήνει να αποθηκεύσω στην SIM όνομα επαφής μεγαλύτερο από 6 χαρακτήρες;; Με Ελληνικά μου το κάνει με αγγλικά όχι!!! Τι μπορώ να κάνω;;; Υπάρχει μήπως κανένα app;;
  15. Είναι η καλύτερη τις έχω δοκιμάσει όλες!!! Και η HTC να βγάλει official rom με το 3.5 και 2.3.5 αυτή είναι θα είναι πολύ ανώτερη έχεις και την ρύθμιση beats audio και αν αγοράσεις και τα ακουστικά θα ακούς μια χαρά!!! Βάλε την base rom!!! Έχει όμως ένα bug... με τους χαρακτήρες το οποίο το λύνει με ένα patch που θα βρεις στο παρακάτω link http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20330786&postcount=1358 Το κάνεις install όπως την rom δεν χρειάζεται να κάνεις wipe κάθετε στην rom απλά!!!
×
×
  • Create New...