Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια εχει ανεβαση κανεις καποιο βιντεακι να δουνε ολοι τι ακριβως ειναι αυτο το φλασαρισμα και εαν το κανει σε ολους το ιδιο?(απο αυτους τουλαχιστον που λενε οτι ειναι ενοχλητικο)

Γιατι διαβαζω οτι σε αλλους ενοχλη...σε αλλους ειναι ανεπεστητο σε αλλους το κανει καθε 1 με 2 λεπτα συνεχεια....αλλοι δεν το βλεπανε και μετα με προσοχη μεγαλη το ειδανε και σε αλλους δεν το κανει καθολου...μηπως υπαρχη καποια διαφορα?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εχει ανεβαση κανεις καποιο βιντεακι να δουνε ολοι τι ακριβως ειναι αυτο το φλασαρισμα και εαν το κανει σε ολους το ιδιο?(απο αυτους τουλαχιστον που λενε οτι ειναι ενοχλητικο)

Γιατι διαβαζω οτι σε αλλους ενοχλη...σε αλλους ειναι ανεπεστητο σε αλλους το κανει καθε 1 με 2 λεπτα συνεχεια....αλλοι δεν το βλεπανε και μετα με προσοχη μεγαλη το ειδανε και σε αλλους δεν το κανει καθολου...μηπως υπαρχη καποια διαφορα?

Εμενα παντως το κανει καθε 1-2 λεπτα.σπαστικο αλλα δεν θα ασχοληθω μεχρι να παραδεχτει η ace οτι υπαρχει προβλημα και να αρχισει να αντικαθιστα τις προβληματικες συσκευες,πραγμα που δεν νομιζω να γινει ποτε

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Εμενα παντως το κανει καθε 1-2 λεπτα.σπαστικο αλλα δεν θα ασχοληθω μεχρι να παραδεχτει η ace οτι υπαρχει προβλημα και να αρχισει να αντικαθιστα τις προβληματικες συσκευες,πραγμα που δεν νομιζω να γινει ποτε

Μηπως μπορεις φιλε μου να κανεις ενα μικρο βιντεακι και να το ανεβασης να το δουμε?

Αυτο που κανει τελος παντων...να δουμε εαν υπαρχη διαφορα οσοι εχουν το προβλημα...νομιζω οτι θα ηταν πολυ χρησιμο αυτο :)

• Administrators
Εμενα παντως το κανει καθε 1-2 λεπτα.

Τόσο συχνά; :confused:

Το πήγες εκεί, το είδαν στην πράξη και δεν διέγνωσαν πρόβλημα;

Modpic.gif

οχι βαριεμαι να το παω και να μου πουν οπως στους αλλους δεν βρηκαν τιποτα!

Εμενα το κινητο μου το εκανε καθε δυο λεπτα. Το πηγα στο service και μου ειπαν οτι δεν παρατηρησαν καποια βλαβη στη συσκευη και πως λειτουργει απολυτως φυσιολογικα.. Οποτε μεχρι να αποδειχτει οτι οντως ειναι προβλημα αυτο το φλασαρισμα μην το πας και σου το σκαλιζουν αδικα!!

Το ότι δεν απασχολεί εσένα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν! Όσο και αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε, φυσιολογικό δεν είναι.

Σαφώς και δεν είναι φυσιολογικό αλλά εφόσον δεν παρουσιάζει κανένα άλλο πρόβλημα εμένα προσωπικά δεν με πειράζει. Ετσι και αλλιώς και να το στείλει κάποιος στην htc Ελλάδας δεν θα καταφέρει τίποτε αφού αυτοί δεν ξέρουν τί να κάνουν, το μόνο που θα μείνει χωρίς τηλέφωνο για λίγο καιρό

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Εγω δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε με το φλασαρισμα.Οποιος μπορεις ας το ξαναδιατυπωσει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως λέμε Γιάννη ανάβει το φλας σε φωτογραφική μηχανή; Κάπως έτσι,δηλαδή στιγμιαία ανάβει το κινητό και κλείνει κατευθείαν...Μάλλον αυτό θα εννοούν. Πρέπει όμως να γίνει κάτι με αυτό,να μαζευτείτε όλοι και να πάτε στην HTC να το δείξετε και να τους πείτε τι πρέπει να γίνει και όχι λόγια!!! Νομίζω ότι δεν πρέπει να το κάνει σε όλα γιατί, όσο κι αν προσπάθησα να το δω δεν τα κατάφερα στο δικό μου. Οπότε ή εγώ δεν το είδα ή αν δεν υπάρχει στο δικό μου και σε άλλα,μια και κάποιοι εδώ δεν παραπονιούνται, τότε είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Πιστεύω ότι αν ήταν ευρέως διαδεδομένο θα ειχαν βουίξει στους XDA και αλλού.

Δεν το εχω παρατησρησει στο δικο μου Κωστα αλλα συνηθως το εχω σε θηκη ζωνης ...και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος τι κανει εκει μεσα...

Φιλικά Γιάννης

Καταρχην να πω για τι δικο μου που παρατηρησα και ειδα υστερα απο εντονη προσπαθεια..

Το βλεπεις ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στο απολυτο σκοταδι....γιαυτο για να ειστε σιγουροι οτι δεν το κανει κλειστειτε σε μερος τελειως σκτεινο...Μολις σβηση ή σβησεται την οθονη και στο δικο μου ακριβως στο 1 λεπτο το κανει....αναβει η οθονη σαν φλας φωτογραφικης μηχανης μεν αλλα σε τοσο μα τοσο αμυδρο χρονο και ενταση που θα πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος στην οθονη γιατι το εχασες.....μετα τουλαχιστον το δικο μου δεν το ξανακανει....γιαυτο ανεφερα πριν οτι το προβλημα πιθανον με το φλασαρισμα να ειναι διαφορετικο σε καθε Desire S και πρωτεινα σε οσους εχουν εντονο το προβλημα να ανεβασουν ενα βιντεακι....εγω προσπαθησα να το βγαλω αλλα ειναι τοσο ελαχιστο που δεν το πιανει καν ο φακος(εδω δεν το πιανει το ματι μου καμια φορα που το παρατηρω)..

Edited by makouin

Δεν το εχω παρατησρησει στο δικο μου Κωστα αλλα συνηθως το εχω σε θηκη ζωνης ...και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος τι κανει εκει μεσα...

Για να το παρατηρησεις Γιαννη θα πρεπει να εισαι στο απολυτο σκοταδι και να εισαι πληρως επικεντρωμενος στην οθονη! Δεν ειναι μεγαλη η λαμψη για να πεις οτι θα την καταλαβεις με την πρωτη ματια.. Μια μερα καθομουν ενα τεταρτο και δεν εκανε τη λαμψη και ελεγα απο μεσα μου ωραια σταματησε αλλα τελικα εγινε μετα απο ενα εικοσαλεπτο..μερικες φορες αργει να το κανει κιολας.. Αλλες φορες κανει 2 λεπτα..Οποτε πρεπει να εχεις λιγο υπομονη για να παρατηρησεις αν εχει παρομοιο προβλημα το κινητο σου.Ευχομαι να μην εχει κατι παντως!

Για να το παρατηρησεις Γιαννη θα πρεπει να εισαι στο απολυτο σκοταδι και να εισαι πληρως επικεντρωμενος στην οθονη! Δεν ειναι μεγαλη η λαμψη για να πεις οτι θα την καταλαβεις με την πρωτη ματια.. Μια μερα καθομουν ενα τεταρτο και δεν εκανε τη λαμψη και ελεγα απο μεσα μου ωραια σταματησε αλλα τελικα εγινε μετα απο ενα εικοσαλεπτο..μερικες φορες αργει να το κανει κιολας.. Αλλες φορες κανει 2 λεπτα..Οποτε πρεπει να εχεις λιγο υπομονη για να παρατηρησεις αν εχει παρομοιο προβλημα το κινητο σου.Ευχομαι να μην εχει κατι παντως!

Χωρις να το θεωρω εντελως αμελητεο και αυτο λογω της τιμης του κινητου δεν θα κατσω να ασχοληθω με κατι τετοιο !

Φιλικά Γιάννης

Πιστεύω ότι αν ήταν ευρέως διαδεδομένο θα ειχαν βουίξει στους XDA και αλλού.

Εγω παλι υποπτευομαι οτι ισως να εχει να κανει με την Ελληνικη rom

Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν διαφορες στον καθενα.....

Αυτο το προβλημα με τις θαμπες φωτο οταν μας καλουν επαφες με φωτο η google πως το εχει αφησει και δεν το φτιαχνει?υπαρχει λυση?

Ισως και λεω ισως βρεθηκε fix για να λοκαρουμε πιο γρηγορα το Gps ( και εγω το δοκιμαζω τωρα )

Παραθετω το λινκ απο το XDA διαβαστε και καντε το ΑΝ θελετε :D

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17184527&postcount=784

εγω εβαλα europe

• Administrators
το gr τρεχει μονο 9 servers :wacko:

Γνωρίζω (λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους εδώ).

Κάνε τις δοκιμές σου και αν θες δοκίμασε και με "3.gr" και πες μας αν θα δεις διαφορές. Ή συγκεκριμένα δοκίμασε με αυτό.

Modpic.gif

Γνωρίζω (λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους εδώ).

Κάνε τις δοκιμές σου και αν θες δοκίμασε και με "3.gr" και πες μας αν θα δεις διαφορές. Ή συγκεκριμένα δοκίμασε με αυτό.

Δυστηχως αυτο λοκαρει συγκεκριμενα για ελλαδα για καποιον που κινείτε σε ολη την Ευρωπη χρειαζεται κατι πιο γενικο.

Απο το ποστ που ανεβασες ειδα οτι υπαρχει και προγραμμα στο μαρκετ που κανει την ιδια δουλεια για αυτους που δεν τα πανε καλα με το ADB https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=search_result

Πιανω 2 δορυφορους στο δωματιο μου αμεσως , ενω παλια δεν λοκαρα κανεναν , χμμμμ κανει δουλεια

• Administrators
Απο το ποστ που ανεβασες ειδα οτι υπαρχει και προγραμμα στο μαρκετ που κανει την ιδια δουλεια για αυτους που δεν τα πανε καλα με το ADB

Δεν χρειάζεται ADB, απλά με έναν file manager με root δικαιώματα αντικαθιστάς το gps.conf στον /etc φάκελο.

Πιανω 2 δορυφορους στο δωματιο μου αμεσως , ενω παλια δεν λοκαρα κανεναν , χμμμμ κανει δουλεια

Ποιο απ' όλα;

Modpic.gif

Δεν χρειάζεται ADB, απλά με έναν file manager με root δικαιώματα αντικαθιστάς το gps.conf στον /etc φάκελο.

Ποιο απ' όλα;

με το προγραμμα , custom , και gr server , δοκιμασα το 3.gr αλλα δεν λοκαρε τους 2 δορυφορους που λεω πιο πανω :happy:

Ας το δοκιμασουν και αλλοι και να μας πουνε αν βλεπουν διαφορα !

Edited by Operater

Ρε παιδιά είδα σήμερα ότι το expansys αναφέρει στη διαθεσιμότητα του desire s “αποσυρθέντα”

http://www.expansys.com.gr/htc-desire-s-android-smartphone-eu-black-209609/

Και απ ότι βλέπω το έχει βγάλει και η htc από το ελληνικό site…

http://www.htc.com/gr/product.aspx

Έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα ως προς αυτό;

• Administrators
Έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα ως προς αυτό;

Όχι, στο ευρωπαϊκό site της HTC υπάρχει κανονικά.

Modpic.gif

Πρέπει δηλαδή να έχουμε κάνει root την συσκευή? Ή υπάρχει κάποιος file manager που μπορεί να το κάνει άσχετα από το τι έναι το τηλέφωνο?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πρέπει δηλαδή να έχουμε κάνει root την συσκευή? Ή υπάρχει κάποιος file manager που μπορεί να το κάνει άσχετα από το τι έναι το τηλέφωνο?

και για να περασεις το file αλλα και για το προγραμμα πρεπει να εισαι root :rolleyes: