Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα root το desire αλλα οτι ειχα στην καρτα μνημης χάθηκε.

λογικό είναι αυτό?

τα προγράμματα πρέπει να τα ξαναπεράσω που ειχα στην κάρτα μνήμης?

Τα προγράμματα ακόμα κι αυτά που ήταν στην sd ήταν στην ουσία στο κινητό.Αν δεν φλασάρισες νέα ρομ όλα πρέπει να είναι εκεί που ήταν όπως και όλα σου τα αρχεία της sd ανεξαρτήτως αν φλασάσρεις νέα ρομ ή όχι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερωτηση επειδη φτιαχνω την Sd καρτα η ποια ειναι 4 G ποσο πρεπει να ειναι το φατ32 και ποσο το ext3 ? και μετα σε ποιο partition ξαναβαζω τα αρχεια που ειχε η καρτα >?

Ερωτηση επειδη φτιαχνω την Sd καρτα η ποια ειναι 4 G ποσο πρεπει να ειναι το φατ32 και ποσο το ext3 ? και μετα σε ποιο partition ξαναβαζω τα αρχεια που ειχε η καρτα >?

Στο fat32 βάζεις τα αρχεία σου.. το ext3 κανε το 1gb κ είσαι κομπλέ..

Τώρα είδα ότι έχεις 4gb κάρτα... κανε τότε 512mb το ext3 για να έχεις χώρο κ για τα δεδομένα...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

εχω 4gb καρτα και εκανα το ext3 1gb.. εβαλα την starburst και παλι μου βγαζει στο κινητο οτι δεν εχω χωρο κτλ..:what:

εχω 4gb καρτα και εκανα το ext3 1gb.. εβαλα την starburst και παλι μου βγαζει στο κινητο οτι δεν εχω χωρο κτλ..:what:

Μάλλον δεν έχεις βάλει το data2whatever η κάποιο άλλο script..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

SOSS τρεχω το unrevoked και στο τελευταιο σταδιο μου βγαζει το μηνυμα

" error: failed to get root . Is your firmaware too new ? "

τι εγινε ρε παιδια ?

Αυτο ΗΤΑΝ πριν απο 2 ωρες περιπου και η λυση ηταν και το λεω γιατι καποιος να αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα :

Πρεπει να κανετε root OXI με την τελευταια εκδοση του unrevoked 3.22 ΑΛΛΑ με την 3.21

Τωρα ειμαι root μια χαρα

Edited by Operater

καλησπέρα παίδες!

το πήρα τελικά το Desire :D

so far so good

ένα μικρό θεματάκι: συγχρόνισα με το outlook (exchange activesync) τα mail τις επαφές και το calendar αλλά δε συγχρόνισε τα γενέθλια

τα έχω περάσει με recurrence από την ημερομηνία γέννησης, μήπως φταίει αυτό; μήπως δεν πάει τόσο πίσω στο συγχρονισμό; το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

SOSS τρεχω το unrevoked και στο τελευταιο σταδιο μου βγαζει το μηνυμα

" error: failed to get root . Is your firmaware too new ? "

τι εγινε ρε παιδια ?

Αυτο ΗΤΑΝ πριν απο 2 ωρες περιπου και η λυση ηταν και το λεω γιατι καποιος να αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα :

Πρεπει να κανετε root OXI με την τελευταια εκδοση του unrevoked 3.22 ΑΛΛΑ με την 3.21

Τωρα ειμαι root μια χαρα

Eγώ το έλυσα αυτό συνδέοντας το τηλέφωνο ως συσκευή αποθήκευσης, αντί για μόνο φόρτιση.

- Alex

Λοιπον μετα απο πολυωρες δοκιμες και διαβαζοντας στο xda οσοι θελουν να δοκιμασουν την InsertCoin2.0.0 μπορουν να κανουν αυτο:

α. Η iInsertCoin2.0.0_DATA2EXT και η InsertCoin2.0.0_DATA2sd παρατηρησα οτι ενω ειναι παρα πολυ γρηγορες εχουν ενα προβλημα με καπιο script και δεν κρατανε τα δεδομενα δηλ. μην, επαφες , φωτο και αυτο συμβαινει οταν κλεισεις και ανοιξεις το κινητο.Αυτο συμβαινει σε οσους εχουν 2 partitions fat32-ext4.Η λυση λοιπον ειναι αυτη:fat32 - 1 GB ext4 - 300MB ext4 - 100 MB Swap.

β. Επειδη ομως δεν ηθελα να αλλάξω την καρτα μου , ειπα να δοκιμασω κατι άλλο κατεβασα λοιπον την απλη InsertCoin2.0.0 και το data2whatever-v0.4d φλασαρα και μου δουλεψε χωρις κανενα προβλημα.

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

αν θέλω την στοκ rom του desire αλλα με την επιλογή να έχω επιπλεον μνημη τι θα πρεπει να κάνω?

δοκιμασα την Insertcoin αλλα δεν θελω τα επιπλεον μπλιμπλικια :lol: που βάζει

αν θέλω την στοκ rom του desire αλλα με την επιλογή να έχω επιπλεον μνημη τι θα πρεπει να κάνω?

δοκιμασα την Insertcoin αλλα δεν θελω τα επιπλεον μπλιμπλικια :lol: που βάζει

Κοίταξε αυτήν .Την έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς το a2sd και είναι εξαιρετική με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997&highlight=teppic

ή αυτήν που δεν την έχω δοκιμάσει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816898

Edited by nnik_1969

Καλησπέρα, να κάνω κάποιες ερωτήσεις; Είχα γράψει πάλι αλλά δεν πήρα απάντηση. Μπορώ να έχω backup τις επαφές μου στην κάρτα μνήμης; Στο πρόσωπα όταν πάω μενού λέει εισαγωγή-εξαγωγή από ή σε κάρτα sd, αυτό είναι; Επίσης υπάρχει τρόπος να έχω μετρητή του χρόνου των κλήσεων; Όσο και αν έψαξα στο μενού/ρυθμήσεις δεν μπόρεσα να το βρω. Ή εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή από το market; Ακόμη κατέβασα την εφαρμογή Σημειώσεις αλλά δεν μπορώ να την βρω που είναι. Όταν πηγαίνω στη διαχείριση εφαρμογών-όλες την βλέπω, αλλά δεν ξέρω που είναι.

Στο πρόσωπα όταν πάω μενού λέει εισαγωγή-εξαγωγή από ή σε κάρτα sd, αυτό είναι;

Αυτό είναι.

Επίσης υπάρχει τρόπος να έχω μετρητή του χρόνου των κλήσεων;

Θα κατεβάσεις από το μάρκετ μια εφαρμογή όπως αυτή.

https://market.android.com/details?id=com.jupiterapps.phoneusage&feature=search_result

Για να βρείς τις εφαρμογές πάτα το αριστερό κάτω βελάκι στην κεντρική οθόνη.

Το Σημειώσεις είναι widget, για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο mnik

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εκτός απο το data2whatever υπάρχει κάποιο άλλο zip data2ext γιατι το πρώτο δεν μου δουλεύει με καμία rom απο τις leedroid, aurax κτλ.

Η InsertCoin2.0.0 χρειάζεται οπωσδήποτε ext4;

Edited by volaras

Αυτό είναι.

Θα κατεβάσεις από το μάρκετ μια εφαρμογή όπως αυτή.

https://market.android.com/details?id=com.jupiterapps.phoneusage&feature=search_result

Για να βρείς τις εφαρμογές πάτα το αριστερό κάτω βελάκι στην κεντρική οθόνη.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το ξέρω το βελάκι για τις εφαρμογές, απλά δεν υπάρχει εκεί η σημειώσεις, βέβαια κάνω τη δουλειά μου με το Oi Notepad. Πληροφοριακά το ρωτάω γιατί δεν την βλέπω την εφαρμογή αυτή.

Το Σημειώσεις είναι widget, για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο mnik

Ωραία το κατάλαβα, αλλά από τη στιγμή που το κατέβασα δεν έπρεπε να ήταν κάπου;

Edited by kollatos

Να κάνω άλλη μία ερώτηση. Με το να αποκτήσω root στο κινητό μου, έχει να κάνει με το να μπορώ να βάζω άλλες rom εκτός της επίσημης ή ότι με τον τρόπο αυτό μπορώ να κατεβάζω και εφαρμογές που δεν είναι στο market, κάτι ανάλογο με το jailbreak στο iphone.

Έχοντας root access μπορείς να βάλεις custom recovery,custom roms και να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που απαιτούν root access.

Εφαρμογές που δεν είναι στο market μπορείς να βάλεις και χωρίς root.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Να κάνω άλλη μία ερώτηση. Με το να αποκτήσω root στο κινητό μου, έχει να κάνει με το να μπορώ να βάζω άλλες rom εκτός της επίσημης ή ότι με τον τρόπο αυτό μπορώ να κατεβάζω και εφαρμογές που δεν είναι στο market, κάτι ανάλογο με το jailbreak στο iphone.

Είναι σαν να παίρνεις πρόσβαση στο root directory της συσκευής. Από εκεί θα μπορείς να περνάς rom και να χρησιμοποιείς εφαρμογές που με την κανονική rom δεν θα μπορούσες όπως το market enabler. To τελευταίο σε αφήνει να βλέπεις τις επι πληρωμή εφαρμογές του market κάτι που κανονικά δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.:)

Ωραία το κατάλαβα, αλλά από τη στιγμή που το κατέβασα δεν έπρεπε να ήταν κάπου;

Μα αυτό σου λέω, είναι widget και για να το δεις πρέπει να πας στα widget στο + κάτω δεξιά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά πίσω καπάκι που μπορώ να βρω και πόσο περίπου κοστίζε; Το "μάτι" της κάμερας έχει θολώσει και δεν βγάζει ούτε μέτριες φωτό :rolleyes:

• Administrators
Παιδιά πίσω καπάκι που μπορώ να βρω και πόσο περίπου κοστίζε; Το "μάτι" της κάμερας έχει θολώσει και δεν βγάζει ούτε μέτριες φωτό :rolleyes:

Ψάξε στο ebay και θα βρεις πολλές επιλογές και στις καλύτερες τιμές.

Modpic.gif

Ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.Αλλά πάιζει να έιναι πολλά κινέζικα στο ebay γι αυτό δε πήρα ακόμη.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.