Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.dealextreme.com/p/fiio-e5-3-5mm-earphone-volume-booster-power-amplifier-black-18350

Aπο την αλλη, αναρωτιεμαι αν με bluetooth ακουστικα, χανεται ποιοτητα στον ηχο. Δεδομενου οτι ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι mp3 player, και τα ακουστικα ειναι μετρια. Με bluetooth εχεις και remote control.

Παιδες εχω ενα προβλημα: Η εφαρμογη ask mrpigfish μου λεει οτι εχω gen1 συσκευη, αλλα παρολαυτα δεν πιανει το volume+ και power για να περασω το clockwork. Υπαρχει πιθανοτητα να εχω gen2 (το αγορασα πολυ προσφατα) αλλα να βγαζει λαθος η εφαρμογη?

Έιτε Gen1 είτε Gen2 κινητό Blade έχεις με Volume+ και power δεν μπαίνεις σε CWM.

Volume -(down) και Power πατάμε!!!!

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχας αλλο το ahb και αλλο το overclock της cpu που λες εσυ.. Κατα μεσο ορο 700mhz αντεχει το κινητο, αλλα κολλανε στα 690 αλλα στα 720 αλλα στα 740.. Βαλε μεχρι να βρεις το οριο, για να καει δεν καιγεται, επανεκινηση θα σου κανει

εγω που το δοκιμαζα χθες,εφτασε μεχρι και τα 768Mhz μετα εκανε reboot.τωρα αν δουλευε καλα δε ξερω,απλα δοκιμασα ποσα παινει και το αλλαξα παλι.γυρω στα 700 το εχω να παιζει.

Νομίζω εδώ το είχα διαβάσει ,πως δεν παίρνει αρκετή τάση η υποδοχή των ακουστικών(η κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβείς λεπτομέρειες) και για αυτό δεν είναι δυνατός ο ήχος. Αντίθετα, με bluetooth ακουστικά ακούγετε πιο δυνατά ο ήχος. Απλά μεταφέρω ότι διάβασα , δεν το'χω δοκιμάσει.

με ακουστικα απο mp3 player παντως μια χαρα δυνατα παιζει η μουσικουλα και τα βιντεο!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Xiaomi 12 Pro

Εδω και μερες εχει βγει και μας ενημερωσε και ενας φιλος εδω..Εγω παντως τη δοκιμασα αλλα ξαναγυρισα πισω στην ss.Στην CM με απογοητευσε ο launcher(τον οποιο αλλαξα) και εχει καποια θεματακια ακομα νομιζω.Πχ καμια φορα οταν το κλειδωνα δεν μπορουσα να σειρω το unlock με τιποτα με αποτελεσμα να εκανα reboot!Εκτος του οτι δεν ξεκλειδωνε με περναν τηλ οσο ηταν κολλημενο και δεν χτυπουσε.Επισης εκανε μονο του reboot 1-2 φορες και ολα αυτα σε λιγες ωρες οποτε θα της δωσω αργοτερα παλι ευκαιρια με νεο update.Απο ταχυτητα παντως τα ιδια με ss την ειδα(για καλο το λεω :p )

Κι εμένα τις πρώτες ώρες έτσι ήταν. Μετά από μερικά reboots έστρωσε και είναι rock stable. Είναι πιο γρήγορη από την SS, ειδικά στα games είναι η νύχτα με τη μέρα (μόνο στην CM7 είδα το Fruit Ninja να τρέχει τόσο smooth!)

Δεν ήθελα να κάνω upgrade σε Gen2 αλλά τώρα μάλλον θα το κάνω, δε θέλω να γυρίσω σε 2.2 rom.

Έιτε Gen1 είτε Gen2 κινητό Blade έχεις με Volume+ και power δεν μπαίνεις σε CWM.

Volume -(down) και Power πατάμε!!!!

Tελικα τα καταφερα, ram unlock + flb rom. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το overclock θα το κάνω από ένα πρόγραμμα που έχει η ρομ; αυτη η σσρλ πως τη λένε τέλος πάντων! Ένα παρτισιον κατι νομιζω λέγετε

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Σε ό,τι αφορά το bluetooth

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006443

Δουλεύει τέλεια και η ένταση είναι άλλο πράγμα, δυνατό και καθαρό.

Πάντως γενικά έχω ακούσει ότι με τα bluetooth αλλάζει η ένταση (προς το δυνατά εννοείται).

Eκτός από μουσική στις άλλες λειτουργίες πως είναι? ράδιο μπορείς να ακούσεις?

Ένας φίλος μου είπε ότι έπαιρνε τηλέφωνο μόνο του χωρίς να πατήσει το κουμπί.

Το overclock θα το κάνω από ένα πρόγραμμα που έχει η ρομ; αυτη η σσρλ πως τη λένε τέλος πάντων! Ένα παρτισιον κατι νομιζω λέγετε

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

το εχει μεσα στο μενου το προγραμμα και λεγεται no frills cpu control

@silent scream μια χαρα παιζει ραδιο

Xiaomi 12 Pro

Για οσους ασχολουνται με την CM7 (οπως εγω :p ) βγηκε καινουρια nightly η Ν40.Προσοχη ομως γιατι ειναι ΜΟΝΟ για Gen2 Blades.Οποτε οποιος θελει να την περασει κι εχει Gen1 πρεπει να brickαρει το κινητο και να το κανει Gen2.

Εγω ακομα με την stable ειμαι μιας και δεν εχω προβληματα!Δεν ξαναγυρναω σε 2.2 με την καμια ομως.

Έλα ντε...

Ένα θέμα με συμβατά με το blade bluetooth, και το που μπορούμε να τα βρούμε, θα ήταν χρήσιμο πιστεύω.

Όπως υπάρχει το θέμα με τις sd cards να δημιουργηθεί κι άλλο ένα για bt.

Τι λέτε mods?

Νομίζω εδώ το είχα διαβάσει ,πως δεν παίρνει αρκετή τάση η υποδοχή των ακουστικών(η κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβείς λεπτομέρειες) και για αυτό δεν είναι δυνατός ο ήχος. Αντίθετα, με bluetooth ακουστικά ακούγετε πιο δυνατά ο ήχος. Απλά μεταφέρω ότι διάβασα , δεν το'χω δοκιμάσει.

http://www.dealextreme.com/p/fiio-e5-3-5mm-earphone-volume-booster-power-amplifier-black-18350

Aπο την αλλη, αναρωτιεμαι αν με bluetooth ακουστικα, χανεται ποιοτητα στον ηχο. Δεδομενου οτι ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι mp3 player, και τα ακουστικα ειναι μετρια. Με bluetooth εχεις και remote control.

Πάντως γενικά έχω ακούσει ότι με τα bluetooth αλλάζει η ένταση (προς το δυνατά εννοείται).

Εγώ αγόρασα αυτό "i.Tech Bluetooth Clip Music 801" με 25€ από Media Markt... είναι απλά καταπληκτικό!!!

δουλεύει με 2 κινητά που έχω ταυτόχρονα... έχει απίστευτο ήχο και από ποιότητα και από ένταση...

Υπάρχει και αυτό "I-Tech Clip Music 802" που εχει και ράδιο..άλλα είναι πολύ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ακόμα και απο το Sony Ericsson MW600.

το καλό με τα I-TECH είναι οτι έχουν 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας σε σχέση με τα Sony που έχει μόνο 6 μήνες αντιπροσωπείας!!! "Στο Πλαίσιο τουλάχιστον"

Edited by ZeroCool
Keep Away from CooliCool

Λειτουργουν τα πληκτρα volume, play/pause, next/previous κτλ? Με ολους τους players? Η οθονιτσα μηπως δειχνει και τιτλο τραγουδιου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.dealextreme.com/p/fiio-e5...er-black-18350

Το εχω εδω και πολυ καιρο....ειναι πολυ καλο αυξανει παρα πολυ την ενταση ηχου και ταυτοχρονα εχει και ποιοτικο ηχο. Με 1 ωρα χοντρικα mp3 την ημερα μου βγαζει σχεδον μηνα χωρις φορτιση!

Εννοείς αυτό!!

Θα ηθελα την βοηθεια σας αφου δεν ξερω σε ποιο thread θα μπορουσα να ρωτησω. Στην SD αυτη που ειχε μεσα το τηλεφωνο ειχα περασει πολλες εφαρμογες και πολλα mp3 φυσικα. Σημερα εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε αλλο τηλεφωνο οπου διαβαζε κανονικα ολα τα αρχεια. Οταν αργοτερα την εβαλα ξανα στο blade μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα "η καρτα ειναι κενη η εχει μη υποστηριζομενο συστημα αρχειων. Επειδη ειμαι τοσο ασχετος με το android οσο και με τις sd, μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω κατι ωστε να μη χρειαστει να ξανακατεβαζω ολα αυτα απο την αρχη.

εχω την δυνατοτητα να φερω απο αγγλια το orange san francisco και θα ηθελα λιγη βοηθεια

καταρχην ειναι το αντιστοιχο zte blade η εχει καποια διαφορα γιατι ακουσα οτι εχει καποιες διαφορες στα τεχνικα μεροι?

.στην ελλαδα θα λειτουργει κανονικα η θα θελει καποιο ξεκλειδωμα,αν ναι τοτε πως μπορω να το κανω?

επισης πως θα γινει να περασω ελληνικους χαρακτηρες,οχι μονο στο πληκρολογια αλλα και στο μενου?

αν γνωριζετε κατι αλλο που θα πρεπει να ξερω πειτε το.επισης γενικα αξιζει τελικα το κινητο η να κοιταξω για καποιο αλλο η να περιμενω για το skate(αν και θα μου φαινετε τεραστιο και θα ανεβαινει η τιμη του)?

Θα ηθελα την βοηθεια σας αφου δεν ξερω σε ποιο thread θα μπορουσα να ρωτησω. Στην SD αυτη που ειχε μεσα το τηλεφωνο ειχα περασει πολλες εφαρμογες και πολλα mp3 φυσικα. Σημερα εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε αλλο τηλεφωνο οπου διαβαζε κανονικα ολα τα αρχεια. Οταν αργοτερα την εβαλα ξανα στο blade μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα "η καρτα ειναι κενη η εχει μη υποστηριζομενο συστημα αρχειων. Επειδη ειμαι τοσο ασχετος με το android οσο και με τις sd, μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω κατι ωστε να μη χρειαστει να ξανακατεβαζω ολα αυτα απο την αρχη.

Σύνδεσε τη στο PC, κράτα τα αρχεία Back Up σε ένα φάκελο και κάνε διαμόρφωση σε FAT 32. Μετά ξανά πέρασε τα αρχεία που κράτησες Back Up και λογικά θα είναι ΟΚ.:)

Σύνδεσε τη στο PC, κράτα τα αρχεία Back Up σε ένα φάκελο και κάνε διαμόρφωση σε FAT 32. Μετά ξανά πέρασε τα αρχεία που κράτησες Back Up και λογικά θα είναι ΟΚ.:)

Σε ευχαριστω. Με την πρωτη ευκαιρια που βρεθω σε pc θα το δοκιμασω και ελπιζω να τα καταφερω!

Από ποια άποψη το λες αυτό?

Για αυτο λέω φιλε μου γιατί κάτι μου λέει ότι θα βγάζουν Rom μονο για GEN2 από εδώ και πέρα

Υπάρχει κανένας οδηγός στα ελληνικά για το πώς μετατρέπουμε το κινητό μας σε gen 2;

Γενικά αξίζει να κάνει κανείς αυτή τη μετατροπή;

Υπάρχει κανένας οδηγός στα ελληνικά για το πώς μετατρέπουμε το κινητό μας σε gen 2;

Γενικά αξίζει να κάνει κανείς αυτή τη μετατροπή;

ελληνικά όχι, αγγλικά ναι... Για το αν αξίζει ή όχι, δες μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και αποφάσισε ανάλογα της χρήσης του κινητού σου.

Η απάντηση είναι ναι και στις 2 ερωτήσεις, μάλιστα μετά την μετατροπή, η διαθέσιμη RAM μου είναι 420ΜΒ αντί για 416 που ήταν πριν.

Η διαδικασία που ακολούθησα βρίσκεται εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/336281/how-to-upgrade-gen1-to-gen2-windows-only/

Πριν κάνεις οτιδήποτε, ρίξε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που αναφέρονται στο link.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

μιλησα με την ζτε αντιπρ. στην ελλαδα και μου ειπανε οτι η επισημη αναβαθμηση θα βγει μεσα στον απριλιο και θα μπει στο σιτε τησ wind και θα την κατεβαζουμε απο εκει..αντε να δουμε....

ρε παιδια ενω εχω βαλει 8αρα καρτα μνημης και περναω ολες τις εφαρμογες που μπορουν να παμε σε αυτη εκει,μου βγαζει οτι εχει σχεδον γεμισει η μνημη του τηλεφωνου (μενουν 19mb) συνεχεια.υπαρχει καποια λυση?? πως μπορω να ελευθερωσω χωρο?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)