vrwmiaris Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Είναι δυνατόν να είναι τόσο τυχαίο ομως? Με το που πήγα να αλλάξω ρομ? Κατι μου βρωμάει εδώ! Διαβάζω και αυτά τα δυο αλλά δε βγάζω και πολύ άκρη... http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331696/maybe-solved-touchscreen-does-not-react-after-flashing-an-new-rom/ http://android.modaco.com/content-page/334602/has-anyone-managed-to-use-a-custom-rom-on-orange-uk-b10/page/120/ Δε μου φαίνεται και πολύ πιθανο να είναι τυχαίο... Τι να πω, κανείς αλλος που έχει καμιά ιδέα? πανε το πισω ρε φιλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsingos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπερα παιδια, μηπως μπορει καποιος να αναφερει επιγραμματικα ποιες ειναι οι καινουριες rom που εχουν βγει για το blade ωστε να κατεβασω απ το modaco? Εχω μεινει λιγο πισω κι απο οτι διαβαζω τον τελευταιο καιρο εχουν βγει μερικες απλως εχω χαθει λιγο στα σχολεια και δεν μπορω να βρω ποιες ειναι...:( Γινεται να κρατησω μονο τα μηνυματα με καποιον τροπο ωστε να τα περασω παλι μετα την καινουρια rom?Δεν θελω να κανω γενικο backup. Κανεις να δωσει τα φωτα του?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πήρα μία καρτούλα για το κινητό με μεγαλύτερη χωρητικότητα, Για να περάσω όλα να αρχεία (backup, roms, foto κτλ) της παλιάς κάρτας στην καινούργια να κάνω αντιγραφή όλων των αρχείων της παλιάς κάρτας στο pc, και μετά αντιγραφή στην καινούργια κάρτα και θα είμαι κομπλέ? ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πήρα μία καρτούλα για το κινητό με μεγαλύτερη χωρητικότητα, Για να περάσω όλα να αρχεία (backup, roms, foto κτλ) της παλιάς κάρτας στην καινούργια να κάνω αντιγραφή όλων των αρχείων της παλιάς κάρτας στο pc, και μετά αντιγραφή στην καινούργια κάρτα και θα είμαι κομπλέ? ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? αυτο που ειπες:) Κανεις να δωσει τα φωτα του?! εδω ειναι ολες φιλε μου,διαλεγεις και παιρνεις:http://android.modaco.com/category/488/zte-blade-roms-rom-customisation/:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ευχαριστώ φίλε! Κι επίσης ευχαριστούμε για τους οδηγούς και τα αρχεία της υπογραφής σου..! πολύ χρήσιμα..! Ακόμα μία ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί: Όλα τα μυνήματα από μία επαφή πάνε πάντα στο ίδιο thread? Υπάρχει τρόπος να χωρίζονται τα thread ανάλογα με κριτήρια π.χ. ημερομηνία? Βλέπω μυνήματα στο ίδιο thread με διαφορά ενός χρόνου!! Πως το αλλάζω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ευχαριστώ φίλε! Κι επίσης ευχαριστούμε για τους οδηγούς και τα αρχεία της υπογραφής σου..! πολύ χρήσιμα..! Ακόμα μία ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί: Όλα τα μυνήματα από μία επαφή πάνε πάντα στο ίδιο thread? Υπάρχει τρόπος να χωρίζονται τα thread ανάλογα με κριτήρια π.χ. ημερομηνία? Βλέπω μυνήματα στο ίδιο thread με διαφορά ενός χρόνου!! Πως το αλλάζω αυτό? νομιζω δεν γινεται με την εφαρμογη που εχει απο μονο του το android.με το handcent sms(https://market.android.com/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result) που ειναι και πολυ καλυτερο και υποστηριζει και 160 χαραχτηρες στο μηνημα σε αντιθεση με την εφαρμογη του android. νομιζω πως γινεται αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι με το hancent sms εννοούσα.. sorry, εγώ δεν το έθεσα σωστα.. το hancent sms χρησιμοποιώ, και προσπαθώ να μάθω πως γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια ξερετε με το swype πως μπορω νξα βαζω τις επαφες οταν στελνω μηνυμα?πρεπει να το γυρισω στο μανισιο για να βγαλει τα ονοματα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 κανενα νεο για την επισημη ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 κανενα νεο για την επισημη ROM? κατι για τελος της αλλης εβδομαδας λεγεται ανεπισημα φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Κανεις να δωσει τα φωτα του?! Και για το 2ο μέρος του post σου (μιας και το 1ο απαντήθηκε) εδώ θα έπρεπε να είσαι. Αν δεν θέλεις να κουράζεσαι όμως τότε δες εδώ. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έχω απο εχθές την RLS4b και παρατηρώ μια μικρή αδηφαγία για ενέργεια , κοινώς πίνει το αίμα της μπαταρίας, κάπου διάβασα ότι όταν αλλάζουμε Rom καλό είναι να κάνουμε sweep τα battery stats, εάν ισχύει αυτό ξέρει κανείς να μου πεί πως το κάνω? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Η εμπειρία μου από τα recalibration της μπαταρίας λέει πως μετά το wipe των battery stats (εδικά όταν γίνεται με άδεια μπαταρία) η 1η φόρτιση της μπαταρίας αδειάζει (ή φαίνεται πως αδειάζει) πολύ γρήγορα. Μετά τη 2η-3η φόρτιση τα πράγματα ομαλοποιούνται. Χωρίς να είμαι εδικός ή να' χω κάνει πολλές δοκιμές, από αυτά που κυκλοφορούν στο net προτείνω: Φόρτιση της μπαταρίας από usb με ανοικτό κινητό μέχρι το 100% - αποσύνδεση από usb, κλείσιμο του κινητού, επανασύνδεση usb μέχρι το led να γίνει πράσινο - αποσύνδεση usb, άνοιγμα σε recovery mode, wipe τα battery stats, reboot - τέλος. Το πρώτο άδειασμα της μπαταρίας θα είναι λιγάκι πιο γρήγορο, όμως από τη δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας και μετά (προτείνω φόρτιση από usb) υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ιδού. Κάνει όμως τόσο μεγάλη διαφορά να το φορτίσεις από usb αντί τον φορτιστή; Και το wipe battery stats γίνεται μέσα απ'το Clockwork Mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ιδού. Κάνει όμως τόσο μεγάλη διαφορά να το φορτίσεις από usb αντί τον φορτιστή; Και το wipe battery stats γίνεται μέσα απ'το Clockwork Mod Εκεί που λέει wipe data/ factory reset? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Όχι. Πας στο Advanced απ'το αρχικό μενού και το βρίσκεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια εβαλα τον go launcher αλλα οταν παω να προσθεσω widget η να αφαιρεσω απο την αρχικη οθονη καθως πιεζω για να εμφανιστουν οι επιλογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα:"loading screen,please wait...".τι φταιει?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 battery recalibration μην κανετε γιατι χαλατε την μπαταρια.ενδυκνειται μονο για αυτους που αλλαζουν μπαταρια η τηλεφωνα συχνα.προσεχτε μη κλαιτε μετα.30ε εχει στη wind wipe bat stats αν κανω πειραζει?δεν εκανα καμια φορα πριν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Έχω απο εχθές την RLS4b και παρατηρώ μια μικρή αδηφαγία για ενέργεια , κοινώς πίνει το αίμα της μπαταρίας, κάπου διάβασα ότι όταν αλλάζουμε Rom καλό είναι να κάνουμε sweep τα battery stats, εάν ισχύει αυτό ξέρει κανείς να μου πεί πως το κάνω? Μήπως χρησιμοποιείς το ραδιόφωνο; Αν ναι αυτό στην κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μήπως χρησιμοποιείς το ραδιόφωνο; Αν ναι αυτό στην κάνει... Ραδιόφωνο Καθόλου, το 90% της χρήσης μου είναι αποκλειστικά Τηλέφωνο, wi-fi (ανοικτό μόνο όταν το χρειαστώ) κανα παιχνίδι να περνά η ώρα... αυτά... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ραδιόφωνο Καθόλου, το 90% της χρήσης μου είναι αποκλειστικά Τηλέφωνο, wi-fi (ανοικτό μόνο όταν το χρειαστώ) κανα παιχνίδι να περνά η ώρα... αυτά... WiFi και games μου κάνουνε μεγάλη ζημιά στην μπαταρία αλλά και με την stock τα ίδια ζόρια είχα. Μια δεύτερη μπαταρία καβάντζα για δύσκολες μέρες νομίζω πως χρειάζεται. Δες και αυτό το ποστ του Stinger για μπαταρια και κατανάλωση γενικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667 ειναι για galaxy S αλλά πολλά ισχύουν για όλους. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Όλα καλά όλα ωραία με τη cyanogen, αλλά ενώ εγκατέστησα τα gapps μεσω clockworldmod δεν έχω google maps! (έχω youtube, gmail, google search αλλά όχι gmaps) Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Όλα καλά όλα ωραία με τη cyanogen, αλλά ενώ εγκατέστησα τα gapps μεσω clockworldmod δεν έχω google maps! (έχω youtube, gmail, google search αλλά όχι gmaps) Καμία ιδέα; Εγκατεστησε το μονος σου απο εδω.Την N37 φορας;Εγω αυτη εβαλα και μ'αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κατέβασα και setάρω to Launcher Pro... έχει κανείς να μου προτείνει κάποιες ρυθμίσεις εμπειρικά που να ταιριάζουν στο αγαπημένο μας Blade? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Παιδιά καταλάθος έκανα install το addon της SS3 για overclock στην SS4... Πως μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Έχω απο εχθές την RLS4b και παρατηρώ μια μικρή αδηφαγία για ενέργεια , κοινώς πίνει το αίμα της μπαταρίας, κάπου διάβασα ότι όταν αλλάζουμε Rom καλό είναι να κάνουμε sweep τα battery stats, εάν ισχύει αυτό ξέρει κανείς να μου πεί πως το κάνω? Στο σημείωσα με bold. Από "εχθές" είναι πάρα πολύ νωρίς. Περίμενε μερικές μέρες ή μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις μετά από κάθε εγκατάσταση νέας ROM για να "ξαναμάθει" το Android τη νέα ROM +εφαρμογές και να στρώσει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts