Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια... εχω ενα προβλημα... εχω το τηλεφωνακι με την εκδοση 2.2 απο την wind με GEN 2... Δεν μπορω να ξεκλειδωσω τα 512 mb.... μου βγαζει αποτυχια... καμια ιδεα για να το καταφερω?
skorpio

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
καλησπερα παιδια... εχω ενα προβλημα... εχω το τηλεφωνακι με την εκδοση 2.2 απο την wind με GEN 2... Δεν μπορω να ξεκλειδωσω τα 512 mb.... μου βγαζει αποτυχια... καμια ιδεα για να το καταφερω?

Ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται εδώ;

Modpic.gif

Gen2 CM 7.1.0 με 256MB RAM

Πέρασε Stock Recovery μέσω CWM για να έχει FTM και να περάσει official 2.2 από το site της Wind.

Κάνει την εγκαταστάση επιτυχώς αλλά το τηλέφωνο κολλάει στο γκρίζο λογότυπο Android.

Δεν μπαίνει πλέον σε recovery mode παρά μόνο σε FTM.

Ξαναπέρασε το official update της Wind, αλλά πάλι τα ίδια.

Τι κάνουμε;

Πέρασε Stock Recovery μέσω CWM για να έχει FTM και να περάσει official 2.2 από το site της Wind.

Κάνει την εγκαταστάση επιτυχώς αλλά το τηλέφωνο κολλάει στο γκρίζο λογότυπο Android.

Τι κάνουμε;

Και συ δοκίμασε το link του athanaso77 στο προηγούμενο από το δικό σου post. Κάνεις το βήμα 2. Αν θες να επανέλθεις σε εντελώς stock κατάσταση κάνε το βήμα 3.

Και συ δοκίμασε το link του athanaso77 στο προηγούμενο από το δικό σου post. Κάνεις το βήμα 2. Αν θες να επανέλθεις σε εντελώς stock κατάσταση κάνε το βήμα 3.

Ποιο αρχείο(από τα update links) κατεβάζω για να κάνω το ΒΗΜΑ 2 / 3;

stock partition sizes or 152ΜΒsystem, 248MBdata;

Tο βήμα 3 δεν δούλεψε.

Edited by nikoskon

Ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται εδώ;

Το κακο ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω πως φλασαρω το αρχειο που δινει

skorpio

Το κακο ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω πως φλασαρω το αρχειο που δινει

Τι κάνουμε;

καλύτερα να συνεχίσουμε τις απορίες στο σχετικό thread...

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• Administrators
Παιδια θελω να βαλω την CM7 ,,τι πρεπει να κατεβασω και απο που?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304568

Modpic.gif

καλημερα και ευχαριστω πολυ για το λινκ.το θεμα ειναι οτι ειμαι gen 2 και επισης δν ξερω πως πρεπει να φλασαρω τα add-on (αν το λεω σωστα)..καμια βοηθεια?

καλημερα και ευχαριστω πολυ για το λινκ.το θεμα ειναι οτι ειμαι gen 2 και επισης δν ξερω πως πρεπει να φλασαρω τα add-on (αν το λεω σωστα)..καμια βοηθεια?

Δοκίμασε τη από το forum του XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1297776

Φλάσαρε τη rom και μετά το πρώτο boot ξαναμπες σε recovery και φλάσαρε το gapps-gb-20110828.

Θα το δοκιμασω...περναω το αρχειο :gapps-gb-20110828 sτην καρτα Sd ε? ?τελος η "Ginger Stir Fry " ειναι καλυτερη??μπορω να την χρησιμοποιησω ?ειμαι gen 2..αν μπορειτε δωστε και ενα λινκ απ αυτη να την βαλω..ευχαριστω...! Edited by grtpuntakias

Θα το δοκιμασω...περναω το αρχειο :gapps-gb-20110828 sτην καρτα Sd ε? αλλα πως το φλασαρω??τελος η "Ginger Stir Fry " ειναι καλυτερη??μπορω να την χρησιμοποιησω ?ειμαι gen 2..

Όπως φλασάρεις και την rom , αλλά χωρίς να κάνεις Wipe data/factory reset.

Επείδη είσαι καινούργιος με το Blade και καταλαβαίνω ότι πελαγώνεις με τις rom που υπάρχουν και ποια να πρωτοβάλεις, θα σου ξεδιαλύνω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή οι "ζωντανές" rom για το blade είναι CM7 ή Swedish Snow άντε και η Fish'N'Chips .

Καλησπέρα.Ποιά rom πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη, η CM7 ή swedish snow.

Αυτή τη στιγμή έχω την CM7 αλλά δεν είναι και η πιο γρήγορη .

Με την ss θα δω διαφορά, ή πάνω κάτω τα ίδια;

Εβαλα την cyanogenmod 7.1.0 και εκει στο μενου καθως το ψαχνω κολλαει αρκετα...καμια σχεση με την Swedish snow...τι φταιει παιδια?

Εβαλα την cyanogenmod 7.1.0 και εκει στο μενου καθως το ψαχνω κολλαει αρκετα...καμια σχεση με την Swedish snow...τι φταιει παιδια?

Ο launcher.

Κατέβασε τον ίδιο (adw) η όποιον θέλεις από το μάρκετ.

καλησπερα..να κανω κ εγω μια ερωτηση,γιατι οταν παω να κανω update απο το κινητο μου λεει να αντιγραψω το πακετο ενημερωσεων στον καταλογο ειδωλο στην καρτα αποθηκευσης.

"παρακαλω αντιγραψτε το πακετο ενημερωσεων στον καταλογο ειδωλο στην καρτα αποθηκευσης, στη συνεχεια επιλεξτε ενταξει"

ευχαριστω!

Edited by vip000

Εκείνοι που γνωρίζουν, δεν μιλάνε πολύ.

Εκείνοι που μιλάνε πολύ, δεν γνωρίζουν.

Γεια σας παίδες Ελλήνων-και μη !

Μήπως εχει κανείς κανα λινκ και εντυπώσεις απ'αυτήν την ρομ !

Elite Blade_Rom 2.3.5 (s5)

Εψαξα στο xda αλλά τα λινκ που δίνει δεν δουλεύουν

Ευχαριστώ !!!

έχω περάσει cm7, και όταν τρέχω κάποιο βαρύ πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα και κρεμάει το σύστημα και πρέπει να κάνω αναμονή για να πρωχωρήσει.

τις πταίει...???

Έχω sweedish spring RLS, και θέλω να περάσω την CM7. Όμως θέλω να κρατήσω εφαρμογές και ρυθμίσεις, αλλά και μηνύματα, επαφές.

Μπορώ να πάρω backup με κάποια εφαρμογή και μόλις φλασάρω την ρομ να τα επαναφέρω?

Έχω sweedish spring RLS, και θέλω να περάσω την CM7. Όμως θέλω να κρατήσω εφαρμογές και ρυθμίσεις, αλλά και μηνύματα, επαφές.

Μπορώ να πάρω backup με κάποια εφαρμογή και μόλις φλασάρω την ρομ να τα επαναφέρω?

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmtlcmFtaWRhcy5UaXRhbml1bUJhY2t1cCJd

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

ευχαριστώ.

Έχω και το my backup root, αλλά από ότι καταλαβαίνω αυτό πρέπει να είναι καλύτερο καθώς όλοι αυτό προτείνουν!

παιδια ξαφνικα οταν παω να συνδεσω το τηλεφωνο με το usb στο pc κολλαει και εξαφανιζεται το status bar και πρεπει restart για να εμφανιστει.τι παιζει και τι να κανω να το διορθωσω?απχιζει και με τη δινει στα νευρα:mad::mad::mad:
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ήρθε σήμερα η ανταλλακτική οθόνη (επιτέλους!) και θα επανέρθει στην ενεργό δράση το Blade-άκι μου... Επειδή έχω χάσει επεισόδια, ποια να περάσω (νοουμένου πως η επιδιόρθωση θα πάει καλά); Τελευταία CM7, κάποια CM9 (τι υπολείπονται ακόμα; στα γρήγορα) ή κάποια άλλη;

Καλησπέρα σε όλους,

Μια ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί και προηγουμένως (δεν βρήκα κάτι)

Με το σκάιπ έχω το εξής πρόβλημα:

Προσπαθώ να μιλήσω μέσω bluetooth handsfree και ενώ ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου αυτός δεν με ακούει.

Το handsfree είναι το Motorola S605 το οποίο υποστηρίζει A2DP κλπ, και από τις ρυθμίσεις ειναι ενεργοποιημένη και η χρήση για ήχο τηλεφώνου και η χρήση για ήχο πολυμέσων.

Κάποια ιδέα ; Με την πειραγμένη έκδοση που ειναι αποκλειστικά για το blade υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Όλα αυτά σε στοκ ρομ 2.2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)