Jump to content

thanos1916

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos1916

  1. οι οθονες (digitizer πλαισιο ολα) που πουλανε στο ebay τι ποιοτητας ειναι; εχει παρει κανεις γιατι για αλλαγη απο procordia δεν συμφερει, υπαρχει κανεις εδω που να του εχει μεινει μονο η οθονη και να την πουλαει;
  2. έχουμε κανά νεότερο για το πότε θα το φέρει ξανά η vodafone;Επίσης αν το πήρε κανείς όταν ήταν διαθέσιμο ,υπήρχε δυνατότητα δόσεων;
  3. Καλησπέρα σας, έχω ενα f2g το οποίο έληγε στις 20/08 με υπόλοιπο 45€.Φυσικά εγώ το είχα ξεχάσει και δεν ανανέωσα , το πήρα όμως χαμπάρι σήμερα.Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και τους είπα πως αν ανανεώσω γίνεται να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο;Η απάντηση ήταν οχι και τα κλασικά.Βέβαια εγώ έβαλα τώρα μια των 10€ για να μην χάσω το νούμερο αλλά γίνεται με κάποιο τρόπο να μου δώσουν το υπόλοιπο που είχα.Ίσως αν μπορώ μέσω e-mail ,τι να πω... Μπορεί κάποιος να μου δώσει το e-mail της εξυπηρέτησης; Και αν καποιος είχε παρόμοια εμπειρία να μου πει τι έγινε τελικά. Ευχαριστώ.
  4. από όσο γνώριζω όταν δεν υπάρχει σύνδεση μέσω 3g γιατί με wifi έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται,τότε η εφαρμογή στέλνει αυτόματα μήνυμα και σου εμφανίζει τις πληροφορίες που θα έβλεπες αν ήσουν συνδεδεμένος στο ιντερνετ.
  5. παιδες εγω που εχω ακομη mbytes απο την προσφορα του πασχα αν βαλω τα μεταμεσονυχτια ,τα υπαρχοντα θα χαθουν; *αυτα που εχω για καποιο λογο δεν ληγουν(free surf bonus)
×
×
  • Create New...