vrwmiaris Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Είχα δοκιμάσει αυτό από το μάρκετ, αλλά τίποτα.για το flash player λέω. Κάτι άλλο τώρα, cyanogenmod ή την negaracu spring ? ποια είναι καλύτερη και γρηγορότερη; Edited November 16, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Θα έλεγα cyanogen, αφού δεν έχει τα προβλήματα του παρελθόντος και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με ένα κάρο features, αλλά ακόμα παίζει Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Adobe Flash Player 10.2 For ARMv6 and ARMv7 Android Phones http://www.androidcampus.in/2011/10/adobe-flash-player-102-for-armv6-and.html αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς...??? Το δοκίμασα και παίζει.με dolphin hd Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Link για καρμπον αυτοκόλλητα ξέρει κανείς; βάλτε το flash player θα πάθετε πλάκα με το λεπίδι:D:D:D Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 το flash player ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει με opera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 με opera mobile λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 όταν είμαι σε ανοιχτό χώρο με ήλιο (φουλ φωτεινότητα) με τα βίας βλέπω την οθόνη. αυτό είναι θέμα τεχνολογίας της οθόνης?? αν ήταν amoled θα ήταν καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 όταν είμαι σε ανοιχτό χώρο με ήλιο (φουλ φωτεινότητα) με τα βίας βλέπω την οθόνη. αυτό είναι θέμα τεχνολογίας της οθόνης?? αν ήταν amoled θα ήταν καλύτερα? Βγάλε τα ερωτηματικά από αυτό που έγραψες και έχεις την απάντηση :D! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Βγάλε τα ερωτηματικά από αυτό που έγραψες και έχεις την απάντηση :D! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon πάλι δίκιο είχα :lol: σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το flash player ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει με opera; Πραγματικά κρίμα εάν δεν λειτουργεί με τον Opera Mini. Τον χρησιμοποιώ ως βασικό browser στο Blade αλλά και σε ένα WM6.5 κινητό για να μπορώ να συγχρονίζω τα bookmarks ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ίσως αναγκαστώ να εγκαταστήσω το Dolphin HD, που φαίνεται πολύ καλή επιλογή, αλλά θα με βάλει να τον μάθω από την αρχή... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Και ο Dolphin καλός είναι φίλος, μη στεναχωριέσαι και εύκολος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εκανα ένα πείραμα με τον flash player... στο τηλ. εμένα μου γράφει: http://img24.imageshack.us/img24/2442/screenshot1321644110176.th.png Τον απεγκατάστησα, μπήκα εδω στην κεντρ. σελίδα, δεν έβλεπα τα flash μπανεράκια :( Τον εγκατέστησα, έβλεπα μπανεράκια και τα σχετικά, αλλά όταν πληκτρολόγησα friv.com μου έλεγε no support. Πάντως δουλεύει... εν μέρει ίσως, αλλά δουλεύει. :D Κι ο ντόλφιν καλός... σε σχέση με τον στόκ πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 με τον dolphin σε δινει επιλογη να τα ανοιγεις εσυ οτα;ν θελεις για να σε φορτωνει τις σελιδες γρηγοτερα.δε ξερω για ποιο κινητο μιλας αλλα το blade παιζει flash.ανοιγει βιντεακια και απο το blip tv Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλημέρα..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. ΄Εκανα σήμερα αναβάθμηση στο τηλέφωνο και πέρασα την Cyanogenmod 7.1.0 και όλα κομπλέ αλλά έχω ένα θέμα. Όταν γυρίζω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά αντί για μύνημα με 160 χαρακτήρες στέλνει 70..Τι κάνω εκεί??Πώς το αλλάζω??Κάποια ιδέα.??? Σας ευχαριστώ πολύ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλημέρα..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. ΄Εκανα σήμερα αναβάθμηση στο τηλέφωνο και πέρασα την Cyanogenmod 7.1.0 και όλα κομπλέ αλλά έχω ένα θέμα. Όταν γυρίζω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά αντί για μύνημα με 160 χαρακτήρες στέλνει 70..Τι κάνω εκεί??Πώς το αλλάζω??Κάποια ιδέα.??? Σας ευχαριστώ πολύ..!!! Βάλε το Handcent SMS. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Σκέφτομαι να αλλάξω τ ο τηλέφωνο σε gen 2, για να βάλω την cyanogenmod. η ics θα είναι για gen 2 μόνο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Βάλε το Handcent SMS. Τελικά έγινε..Ευχαριστωωωωωωωωωωωωώ..!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 με opera mobile λειτουργει Δε λειτουργεί σε μένα η Flash v10.2 με Opera Mobile. Μόνο με τον Dolphin HD ή τον default browser. Ποιά version Flash/Opera Mobile/ROM έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Παίδες μια μικρή βοήθεια παρακαλώ ! Έχω περάσει την Blue Ginger και μου έχει την εφαρμογή "επαφές" στα αγγλικά ,"contacts" δηλαδή. Όπως και το "τηλέφωνο" σε "Phone". Γίνεται να την αλλάξω με την εφαρμογή στα ελληνικά; Edited November 21, 2011 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Λοιπόν παλικάρια. Έχουμε και λέμε. Έχω την GSF B26 gen 1 με 512ΜΒ. Δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο στο κινητό. Δεν σκέφτομαι να αλλάξω ρομ μιας και από μπαταρία είμαι υπερευχαριστημένος. Αυτό που θέλω είναι κάποιον οδηγό για ext partition. Έχω πάρει μια 8gb class 10 καρτούλα και θέλω να περνάω εξολοκλήρου τις εφαρμογές εκεί γιατί ήδη έχω πέσει στα 60ΜΒ χωρίς να έχω τίποτα ιδιαίτερο μέσα. Με το move 2 sd pro. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Λοιπόν παλικάρια. Έχουμε και λέμε. Έχω την GSF B26 gen 1 με 512ΜΒ. Δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο στο κινητό. Δεν σκέφτομαι να αλλάξω ρομ μιας και από μπαταρία είμαι υπερευχαριστημένος. Αυτό που θέλω είναι κάποιον οδηγό για ext partition. Έχω πάρει μια 8gb class 10 καρτούλα και θέλω να περνάω εξολοκλήρου τις εφαρμογές εκεί γιατί ήδη έχω πέσει στα 60ΜΒ χωρίς να έχω τίποτα ιδιαίτερο μέσα. Με το move 2 sd pro. Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω, παρακάτω παραθέτω απάντηση μου μέσω PM στον jonskil σε σχετική με το θέμα απορία του. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Μην χρησιμοποιήσεις το clockworkmod για να φτιάξεις ext2 partition γιατί εμένα δεν μου δούλεψε έτσι. Πρώτα απ'όλα πήρα ένα nandroid backup από το clockworkmod. Μετά έβγαλα την κάρτα από το κινητό και με ένα card reader πήρα αντέγραψα όλα τα αρχεία της σε ένα φάκελο στο PC. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό και έκανα το partition με το Gparted. Το μόνο που άλλαξα από τον οδηγό είναι ότι αντί για ext4 έκανα ext2. Αφού ολοκλήρωσα την δημιουργία των partition fat32 και ext2 στην κάρτα SD, ξαναμπήκα σε περιβάλλον windows και αντέγραψα τα αρχεία που είχε πριν η κάρτα, από το φάκελο που τα έβαλα στο PC, ξανά πίσω στο fat32 partition (έτσι και αλλιώς μόνο το fat32 partition βλέπουν τα windows :happy:). Μετά έβαλα την κάρτα στο κινητό και όταν άνοιξε χρησιμοποίησα την εφαρμογή Freespace (μπορείς και με το Titanium backup) για να δώ αν φαίνεται σωστά το EXT partition και με την χωριτικότητα που του είχα βάλει στο gparted (αν σου δείχνει παύλες (--) όπως εμένα όταν το έκανα με το clockworkmod δεν έχει αναγνωριστεί το ext2 partition). Αφού σιγουρεύτηκα ότι το ext2 partition αναγνωρίστηκε σωστά στο τηλέφωνο, πήγα στο titanium backup pro και από το "Μαζική λειτουργία" πήγα και επέλεξα "Μετακίνηση των εφαρμογών χρήστη στην εσωτερική μνήμη" (αφού πλέον η εσωτερική μνήμη είναι συνδεδεμένη στο ext2) , επέλεξα όλες της εφαρμογές και μετά "Εκτέλεση της Μαζικής λειτουργίας" . Προαιρετικό: Αφού ολοκλήρωσε την μεταφορά των εφαρμογών χρησιμοποίησα την εφαρμογή A2SDGUI για να μεταφέρω και την dalvik cache στην SD-ext, (πήγα Dalvik και επέλεξα Dalvik Cache on SD-EXT και μετά πάτησα "Move and rebuild") και μετά αν δεν κάνω λάθος έκανε μόνο του reboot το κινητό για να εφαρμόσει τις αλλαγές. Το A2SD θα χρειαστεί μόνο για την dalvik cache αν έχεις rom που έχει ενσωματωμένα script για την A2SD λειτουργία (η gsf είναι μία από αυτές) αλλιώς πρέπει να την χρησιμοποιήσεις από πριν να ξεκινήσεις να μεταφέρεις εφαρμογές στην "εσωτερική μνήμη" ώστε να συνδέσει το ext partition και να μεταφέρει τις εφαρμογές σ' αυτό. Επίσης απενεργοποίησα την επιλογή που είχα στο MovetoSD enabler για να εγκαθιστούνται οι εφαρμογές στην external και το απεγκατέστησα. Ελπίζω να έκανα κατανοητή την διαδικασία και να μην έχεις προβλήματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Kandilak δεν κάνω παράθεση γιατί είναι μεγάλο το μήνυμα. Ευχαριστώ πραγματικά. Να σαι καλά. Το δοκιμάζω τώρα. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Είπα να το δοκιμάσω πρώτα με clock.. Έκανα ένα partition 1024mb και 0 swype. To αναγνωρίζει κανονικά το titanium back up αλλά όταν πάτησα να μεταφέρω τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, μετέφερε κάποιες και οι υπόλοιπες χάθηκαν. Έκανα restore από το backup που είχα κρατήσει και κατέβασα το a2sdgui μήπως χρειάζεται να συνδέσω το ext με την εσωτερική. Στην αρχική οθόνη μου λέει app to sd και αν το πατήσω για να το αλλάξω σε app to internal storage μου λέει πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Είπα να το δοκιμάσω πρώτα με clock.. Έκανα ένα partition 1024mb και 0 swype. To αναγνωρίζει κανονικά το titanium back up αλλά όταν πάτησα να μεταφέρω τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, μετέφερε κάποιες και οι υπόλοιπες χάθηκαν. Έκανα restore από το backup που είχα κρατήσει και κατέβασα το a2sdgui μήπως χρειάζεται να συνδέσω το ext με την εσωτερική. Στην αρχική οθόνη μου λέει app to sd και αν το πατήσω για να το αλλάξω σε app to internal storage μου λέει πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος Πιθανών να μην έχει γίνει mount το Ext partition. Στο titanium δίπλα από το "Κάρτα SD (a2sd):" τι γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Στο titanium μου έχει αυτά Μνημη Ρομ: 215ΜΒ (88.8ΜΒ ελεύθερα) Εσωτεριή: 218ΜΒ (108 ΜΒ ελεύθερα) Κάρτα SD: 6.98GB ( 6.28GB ελεύθερα) Κάρτα SD (a2sd): 960MB (897ΜΒ ελεύθερα) Η κάρτα μου είναι 8GB Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts