ANONNAME Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ευχαριστω! ειλικρινα οσους ασχοληθηκαν.....και απο οτι καταλαβα δεν παιζει να συνδιασω wind rom 2.2 με 512.....τουλαχιστον οχι προς το παρων :(......σκεφτομαι λοιπον μηπως και κανω το 'αλμα' :rolleyes: και παω σε μια custom.... θα ηθελα να ρωτησω ομως καποια πραγματα.....π.χ αν βαλω την CyanogenMod 7.0 η την sweedesh(?) θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα? π.χ με το bluetouth,η δεν θα εχει το ραδιοφωνο οπως εχι τωρα το blade?.....η την αρχειοθηκη? που για μενα ειναι πολυ χρησιμη......με λιγα λογια θα λοιπουν πραγματα απο το blade οπως ειναι τωρα με την wind 2.1 ?........και τελος ποια απο της 2 ρομ που ανεφερα ειναι σε γενικες γραμμες καλυτερη και χωρις πολλα 'μειονεκτιματα' ?.......και παλι χιλια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! σε οποιον ασχοληθη και αν μπορει καποιος να μου πει τον τροπο,αν τελικα κανω την αλλαγη.....βρηκα κατι εδω http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-3-3-custom-rom-5552/ ισχυει και μπορει να γινει με τον αυτοματο τροπο?.......δεν ξερω τι αλλο να πω απο το ΣΥΓΝΩΜΗ για το αν εγινα κουραστικος :O ......αν θελει καποιος ας απαντηση και με pm.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το πιο ηλίθιο δεν το έχει αναρωτηθεί κανείς ??? γιατί μια εταιρία έβγαλε μια συσκευή με 512 chip κσι το έχει κλειδωμένο???? ποιός ο λόγος ??? τελείως χαζό Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το πιο ηλίθιο δεν το έχει αναρωτηθεί κανείς ??? γιατί μια εταιρία έβγαλε μια συσκευή με 512 chip κσι το έχει κλειδωμένο???? ποιός ο λόγος ??? τελείως χαζό .......ισως γιατι αν το βγαζανε με ξεκλειδωμενη 512 θα επρεπε να δικαιολογησουν μια πιθανως ακριβοτερη τιμη :p......και αν και οff topik ειχα μια παρομοια περιπτωση με μια lg tv που πηρα πριν καποιους μηνες....συγκεκριμενα την lg ld450 η οποια απο την μαμα της δεχοτανε μονο φωτο και mp3 απο το usb.....καπου ειχα ακουση ομως πως με καποιο τροπο μπορεις να κανεις hack το usb και να παιζει και DVIX.....μεχρι και mkv.....μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα πως και καταφερα να το κανω :cool: ......και ετσι η τv εγινε multimedia;) .......με ποια ''λογικη'' λοιπον το κανανε αυτο.....να κλειδωσουν μια δυνατοτητα που ιδη υπηρχε??? :mad: ........επειδη ειμαι offtopic ομως και ζητω συγνωμη :O γραψε αν θες στο γουγλη :D lg ld450 usb hack διαβασε και θα καταλαβεις......τετοια ''φαινομαινα'' δεν τα συναντας μονο στα κινητα λοιπον :confused: .......το γιατι.....το ξερουν η εταιριες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) το πιο ηλίθιο δεν το έχει αναρωτηθεί κανείς ??? γιατί μια εταιρία έβγαλε μια συσκευή με 512 chip κσι το έχει κλειδωμένο???? ποιός ο λόγος ??? τελείως χαζό σαν "το marketing της apple" ακουγεται, οπου κάθε 30-40 ευρώ λ.χ., έχεις μια λίγο διαφορετική και λίγο καλύτερη συσκευή απο τη προηγουμενη..... :p α να και η LG στο κόλπο... γρηγορείτε! :) Edited May 2, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 ναι για τις lg το ξέρω (έχω κάνει μερικές φίλων) αλλά η διαφορά είναι ότι για να πάρεις το μοντέλο με το divx(να παίζει) δίνεις κάτι παραπάνω (άσχετα που είναι ακριβός η ίδια tv (το όνομα αλλάζει) το ίδιο γίνετε και με το iphone(πληρώνεις παραπάνω) στο zte δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί απλά βγάζει μόνο αυτό το μοντέλο ... (αν δεν κάνω λάθος ) οπότε ποιος ο λόγος να το κάνει ???λίγο off topic αλλά αν σκεφτούμε ότι μερικοί ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο δικαιολογούμαστε :p Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 και οτι ετοιμαζομουν να αγορασω τη συγκεκριμενη τηλεοραση...μπορει να τουβλαρωσει με τη διαδικασια? :p επισης βλεπω οτι δεν λειτουργει το τελευταιο cwr σε gen 1 ,να περιμενω καμια καινουρια εκδοση η να εγκαταστησω το παλιο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 "Dear developers. Few days ago you released 2.2 Froyo for ZTE BLADE through WIND telecomunications in Greece and upgraded the device from Gen 1 to Gen 2. Concidering the fact that only 256 of memory are availiable (from 512) is there any particular reason why should the rest of them must be locked? Should we expect an "upgrade" according to the rest of 256RAM? Sincerely yours, Marios." Αυτο τους εστειλα πριν απο λιγο. Για να δουμε αν θα παρουμε καμια απαντηση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 ναι για τις lg το ξέρω (έχω κάνει μερικές φίλων) αλλά η διαφορά είναι ότι για να πάρεις το μοντέλο με το divx(να παίζει) δίνεις κάτι παραπάνω (άσχετα που είναι ακριβός η ίδια tv (το όνομα αλλάζει) το ίδιο γίνετε και με το iphone(πληρώνεις παραπάνω) στο zte δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί απλά βγάζει μόνο αυτό το μοντέλο ... (αν δεν κάνω λάθος ) οπότε ποιος ο λόγος να το κάνει ???λίγο off topic αλλά αν σκεφτούμε ότι μερικοί ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο δικαιολογούμαστε :p και οτι ετοιμαζομουν να αγορασω τη συγκεκριμενη τηλεοραση...μπορει να τουβλαρωσει με τη διαδικασια? :p επισης βλεπω οτι δεν λειτουργει το τελευταιο cwr σε gen 1 ,να περιμενω καμια καινουρια εκδοση η να εγκαταστησω το παλιο? .....για να εχει να λεει πως το καινουριο μοντελο που ισως βγαλει,εχει 512 και οχι 256 οπως το blade ;) οσο για την LG κανοντας την διαδικασια θα βγει στην οθονη ενα παραθηρακι βαζεις εναν τετραψηφιο κωδικο και εμφανιζει ενα ''κρυφο'' μενου εκει απλα αλλαζεις μια ρυθμισει και vouala!....αν ΔΕΝ πειραξεις κατι αλλο δεν υπαρχη περιπτωση να τουβλωση :p;) φτανει ομως το offtopic :p......εμενα θα με διαφωτιση κανεις μιας και με το blade δεν ειμαι και ο ποιο σχετικος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ευχαριστω! ειλικρινα οσους ασχοληθηκαν.....και απο οτι καταλαβα δεν παιζει να συνδιασω wind rom 2.2 με 512.....τουλαχιστον οχι προς το παρων :(......σκεφτομαι λοιπον μηπως και κανω το 'αλμα' :rolleyes: και παω σε μια custom.... θα ηθελα να ρωτησω ομως καποια πραγματα.....π.χ αν βαλω την CyanogenMod 7.0 η την sweedesh(?) θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα? π.χ με το bluetouth,η δεν θα εχει το ραδιοφωνο οπως εχι τωρα το blade?.....η την αρχειοθηκη? που για μενα ειναι πολυ χρησιμη......με λιγα λογια θα λοιπουν πραγματα απο το blade οπως ειναι τωρα με την wind 2.1 ?........και τελος ποια απο της 2 ρομ που ανεφερα ειναι σε γενικες γραμμες καλυτερη και χωρις πολλα 'μειονεκτιματα' ?.......και παλι χιλια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! σε οποιον ασχοληθη και αν μπορει καποιος να μου πει τον τροπο,αν τελικα κανω την αλλαγη.....βρηκα κατι εδω http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-3-3-custom-rom-5552/ ισχυει και μπορει να γινει με τον αυτοματο τροπο?.......δεν ξερω τι αλλο να πω απο το ΣΥΓΝΩΜΗ για το αν εγινα κουραστικος :O ......αν θελει καποιος ας απαντηση και με pm.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) Πιο σταθερή μέχρι τώρα και απ'ότι κατάλαβα αυτό θέλεις είναι η Swedish spring rls5. H Cyan δεν έχει ράδιο και ακόμα τα έχει τα προβληματάκια της. Έχεις ήδη το clockwork και λογίκά είσαι με Gen1 συσκευη; Ξέρεις ποιό clockwork έκδοση έχεις;Θέλεις να πάρεις backup τις εφαρμογές σου και κλήσεις, μηνήματα; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Προφανώς ρε παιδιά δεν ήταν απόφαση της ZTE να βγάλει το Blade με 256 στην Ελλάδα...δεν έχει νόημα όταν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφορεί με 512. Ίσως ήταν θέμα Wind. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Προφανώς ρε παιδιά δεν ήταν απόφαση της ZTE να βγάλει το Blade με 256 στην Ελλάδα...δεν έχει νόημα όταν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφορεί με 512. Ίσως ήταν θέμα Wind. Αυτό που μου την σπάει πραγματικά(περισσότερο απο τα 512) είναι το ότι υπάρχει 2.3 rom και η αναβάθμιση είναι 2.2. Ας μπορούμε να το πληρώνουμε το ρημάδι το λειτουργικό να έχουμε και την εγγύηση και να βάζουμε και ότι γουστάρουμε . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πιο σταθερή μέχρι τώρα και απ'ότι κατάλαβα αυτό θέλεις είναι η Swedish spring rls5. H Cyan δεν έχει ράδιο και ακόμα τα έχει τα προβληματάκια της. Έχεις ήδη το clockwork και λογίκά είσαι με Gen1 συσκευη; Ξέρεις ποιό clockwork έκδοση έχεις;Θέλεις να πάρεις backup τις εφαρμογές σου και κλήσεις, μηνήματα; Ναι ναι,η αληθεια ειναι πως με ενδιαφερη η σταθεροτητα ;).....απο θεμα εμφανισεις λιγο που ειδα στο yutube μου αρεσε η Cyan σε κατι εφε που εκανε με τον φωτισμο και αλαζε χρωματα η οθονη και τετοια :) δεν ξερω η Swedish spring rls5 αν εχει κατι τετοιο......το clockwork που εχω ειναι η 2.5.1.8 εκδοση.......αυτο για Gen1 δεν ξερω,που το βλεπουμε?......ναι καλο θα ηταν να παρω backup και απο την ιδη υπαρχουσα ρομ 2.1 της wind για να μπορω να ξαναγυρισω σε περιπτωση που κατι δεν μου κατσει καλα ;)......σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! που ασχοληθηκες.....μπορεις να μου πεις την διαδικασια?.....και κατι ακομα αν βαλω μια custom rom(αν μπορεσω λεμε τωρα :O )μετα μπορω αν θελω να βαλω αλλη π.χ.Cyan ?και παλι σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! και περιμενω αν μπορεις να μου πεις.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπέρα. Χθες πέρασα την 2,2 (FroYo) της wind και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις στους γνώστες του αντικειμένου. 1/ Πριν την αναβάθμιση το blade είχε το widget που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω και που μου ήταν πολύ χρήσιμο για την εύκολη ενεργοποίηση τον wifi, BT, gps. Μετά την αναβάθμιση αυτό δεν το βλέπω πλέον. Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω η πρέπει να ψάξω για κάτι παρόμοιο στο μάρκετ? http://img812.imageshack.us/img812/4144/1260758758455.jpg 2/ Μετά την αναβάθμιση σε 2.2, στην οθόνη έχει μόνιμα το τηλέφωνο και το ίντερνετ (φωτο). Υπάρχει τρόπος να φύγουν από εκεί η θα τα φάω στη μάπα :p http://img15.imageshack.us/img15/7423/android22froy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπέρα. Χθες πέρασα την 2,2 (FroYo) της wind και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις στους γνώστες του αντικειμένου. 1/ Πριν την αναβάθμιση το blade είχε το widget που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω και που μου ήταν πολύ χρήσιμο για την εύκολη ενεργοποίηση τον wifi, BT, gps. Μετά την αναβάθμιση αυτό δεν το βλέπω πλέον. Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω η πρέπει να ψάξω για κάτι παρόμοιο στο μάρκετ? http://img812.imageshack.us/img812/4144/1260758758455.jpg Πας σε κάποιο σημείο που έχει χώρο στην οθόνη, πατάς παρατεταμένα, επιλέγεις Γραφικά Στοιχεία και μετά τον Έλεγχο Ισχύος. Στο 2.2 έχει μάλιστα ένα επιπλέον κουμπί και για την σύνδεση δεδομένων. 2/ Μετά την αναβάθμιση σε 2.2, στην οθόνη έχει μόνιμα το τηλέφωνο και το ίντερνετ (φωτο). Υπάρχει τρόπος να φύγουν από εκεί η θα τα φάω στη μάπα :p http://img15.imageshack.us/img15/7423/android22froy.jpg Ετσι είναι στον μαμά launcher της 2.2, δεν αλλάζει. Μόνο αν θες να βάλεις άλλον launcher μπορεί να το πειράξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω η πρέπει να ψάξω για κάτι παρόμοιο στο μάρκετ? http://img812.imageshack.us/img812/4144/1260758758455.jpg Υπάρχει καλύτερο... https://market.android.com/details?id=alei.switchpro&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 για περισσοτερη αυτονομια ποια προτεινετε rls5 ή stock wind 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πας σε κάποιο σημείο που έχει χώρο στην οθόνη, πατάς παρατεταμένα, επιλέγεις Γραφικά Στοιχεία και μετά τον Έλεγχο Ισχύος. Στο 2.2 έχει μάλιστα ένα επιπλέον κουμπί και για την σύνδεση δεδομένων. Και να φανταστείς ότι έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία και το προσπέρασα γιατί το συγκεκριμένο εικονίδιο είναι ακριβός ίδιο με το εικονίδιο από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) για περισσοτερη αυτονομια ποια προτεινετε rls5 ή stock wind 2.2? Νομίζω η αυτονομία δεν έχει διαφορά. Επιμένω παιδιά να ρωτάω αν κάποιος που έχει τη Sweedish spring rls5 έχει πρόβλημα με τα default apps κ αν υπάρχει κάποια λύση. Δηλαδή εννοώ ότι σε κάθε reboot χάνει τον default browser, sms app, music player κλπ και πρέπει να διαλέγω. Επίσης εχω εγκατεστημένω το move2sdenabler και το app2sd (δεν έχω partition ext2/3 στην sd, δε χρειάζεται) και έχω παρατηρήσει ότι ο Astro File manager ΔΕΝ παίρνει Backup τις εφαρμογές που έχω μεταφέρει στην SD (από το Tools/Manage Application/backups του Astro explorer). Edited May 3, 2011 by navi55 διαγραφή off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Την ίδια TV αγόρασα κ εγώ και την έχω ξεκλειδώσει εδώ και χρόνια και δουλεύει μια χαρά η μοναδική Usb της που μάλιστα γράφει "for service only". Ο λόγος είναι απλός. Δε το κάνουν γιατί θα πρεπε να ναι πιο ακριβό αλίμονο αλλά θέλουν να περάσουν την ιδέα στο κόσμο ότι ένα κινέζικο κινητό (το οποίο δε μπορούν να το χρεώσουν οι ίδιοι 300 ευρώ γιατί ο κόσμος θα το πάρει απέξω και θα τους κράξει) δεν έχει τις δυνατότητες που έχουν τα "άλλα" επώνυμα ακριβά των 400 φεύγα οπότε πάρε μεν το κινέζικο αλλά ε μη περιμένεις και τίποτα όταν θα πηγαίνει σκατά... Νομίζω η αυτονομία δεν έχει διαφορά. Επιμένω παιδιά να ρωτάω αν κάποιος που έχει τη Sweedish spring rls5 έχει πρόβλημα με τα default apps κ αν υπάρχει κάποια λύση. Δηλαδή εννοώ ότι σε κάθε reboot χάνει τον default browser, sms app, music player κλπ και πρέπει να διαλέγω. Επίσης εχω εγκατεστημένω το move2sdenabler και το app2sd (δεν έχω partition ext2/3 στην sd, δε χρειάζεται) και έχω παρατηρήσει ότι ο Astro File manager ΔΕΝ παίρνει Backup τις εφαρμογές που έχω μεταφέρει στην SD (από το Tools/Manage Application/backups του Astro explorer). φιλε μου η ss5 δεν εχει κανενα προβλημα με τα default apps προφανος εχεις περασει καποιες εφαρμογες στην sd που δεν πρεπει. το δευτερο partition ext2/3 φορτονετε κατα το boot και γιαυτο οποια εφαρμογη και να ειναι εκει δουλευει κανονικα. Το πρωτο partition γινετε mount στο τελος. Γι αυτο αν θελεις να βαλεις πολλες εφαρμογες στη sd χρειαζετε δευτερο partition ext2/3 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Υπάρχει καλύτερο... https://market.android.com/details?id=alei.switchpro&feature=search_result και ακόμα καλύτερο... https://market.android.com/details?id=com.jim2&feature=search_result Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 και ακόμα καλύτερο... https://market.android.com/details?id=com.jim2&feature=search_result και free!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexSik Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΕ 2.2.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ TITANIUM BACKUP ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ROM ΔΕΝ EIΝΑΙ ROOTED.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Η' ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited May 3, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Επίσης εχω εγκατεστημένω το move2sdenabler και το app2sd (δεν έχω partition ext2/3 στην sd, δε χρειάζεται) και έχω παρατηρήσει ότι ο Astro File manager ΔΕΝ παίρνει Backup τις εφαρμογές που έχω μεταφέρει στην SD (από το Tools/Manage Application/backups του Astro explorer). να σε ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί έβαλες το move2sd enabler η rls5 έχει το Darktremor A2SD (μέσα στην rom δεν χρειάζεται εγκατάσταση) το οποίο (προσωπικά) θεωρώ ότι καλύτερο στα android και με το A2SDGUI (GUI for Darktremor A2SD) δεν χρειάζεται καν να γράφεις σε shell τα κάνεις όλα από εκεί , βέβαια πρέπει να έχεις ένα extra partition ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΕ 2.2.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ TITANIUM BACKUP ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ROM ΔΕΝ EIΝΑΙ ROOTED.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Η' ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? για τις επαφές μπορείς να τις κάνεις sync στον λογαριασμό σου (gmail) και να τις έχεις εκεί -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 3, 2011 by navi55 Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) φιλε μου η ss5 δεν εχει κανενα προβλημα με τα default apps προφανος εχεις περασει καποιες εφαρμογες στην sd που δεν πρεπει. το δευτερο partition ext2/3 φορτονετε κατα το boot και γιαυτο οποια εφαρμογη και να ειναι εκει δουλευει κανονικα. Το πρωτο partition γινετε mount στο τελος. Γι αυτο αν θελεις να βαλεις πολλες εφαρμογες στη sd χρειαζετε δευτερο partition ext2/3 Χμμ ευχαριστώ για την απάντηση, βασικά μόνο 2 παιχνίδια έχω στην sd οπότε σίγουρα δεν είναι αυτό. Καταλαβαίνω ότι οι εφαρμογές που έχουν widgets πρέπει να είναι περασμένες σε ext3 partition απλά εγώ δεν έχω τέτοιες περασμένες στην sd. Πάντως οποιαδήποτε εφαρμογή πχ youtube, handsent sms, κλπ παρόλο που είναι περασμένα στο τηλ όταν μετά από reboot πατήσω πχ τον browser με ρωτάει ποιον θέλω default. όταν πατήσω βίντεο με ρωτάει με τι θέλω να τ ανοίξω κλπ. Ίσως πρέπει να κάνω κανένα wipe... να σε ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί έβαλες το move2sd enabler η rls5 έχει το Darktremor A2SD (μέσα στην rom δεν χρειάζεται εγκατάσταση) το οποίο (προσωπικά) θεωρώ ότι καλύτερο στα android και με το A2SDGUI (GUI for Darktremor A2SD) δεν χρειάζεται καν να γράφεις σε shell τα κάνεις όλα από εκεί , βέβαια πρέπει να έχεις ένα extra partition Απλά δεν ήξερα πως δουλεύει αυτό και άκουσα πως πρέπει να περάσω και το move2sdenabler και το app2sd. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω ext2 partition αν είναι. Δηλ να αφαιρέσω app2sd και move2sdenabler και να περάσω το A2SDGUI κάνοντας ταυτόχρονα ext2 partition στην sd? Πέρασα το A2SDGUI και έκανα Partitions στην SD και για cache και για τις εφαρμογές με το ROM Manager. Δε βλέπω όμως πουθενά να αναφέρει το A2SDGUI ποιές εφαρμογές περνιούνται στο ext partition και πώς διαλέγω. Ένα κουμπί έχει μόνο Apps are on SD. Ευχαριστώ! Edited May 3, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 και ένα break-in! έχει καταφέρει κανείς να έχει καλύτερα αποτελέσματα με την χρήση της φωτογραφικής μηχανής και να μην έχει πρόβλημα να δείξει μία φωτογραφία στους φίλους? όλο ξεθωριασμένη την βρήσκω την εικόνα και ας πειράζω όλες τις ρυθμίσεις. (αγοράσμένο από wind οκτ'10) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts