Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να ηταν απλα κολλημενο softw η να κολησε το μοτορακι σ ενα σημειο κ με υα κουνηματα να ξεκολλησε.

προτιμω την swerls5 αλλα εχω δει bugs.

1- εχει εξαφανιστει εκεινο το μενου που ρυθμιζες αν θα ναι ανοιχτο το wifi,bt σε airplane κ κατεβασα το airplane wifi tool που το εμφανιζει.

2- εξαφανιστηκε κ το usb storage μενου που ρυθμιζες αν θα βγαζει το turn on usb storage. μαλιστα καμια φορα συνδεω usb κ δε κανει τπτ.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

1.εχεις δικιο

2.μηπως δε σου εκατσε καλα η ρομ?στο δικο μου λεπιδι με ρωταει τι θα κανει το usb

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη εχω μπερδευτει με τα gen 1 και gen 2 κλπ.την spring rls5 την βαζω απο εδω (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oled-tft-gen1-gen2/)εγκαθοστωντας μονο τις 5 πρωτες κουκιδες?? τα απο κατω που εχει χρειαζονται? και ακομα εχει ελληνικα πληρως αυτη η ρομ στα μενου και γενικα?

@lousou76 Κι εμένα δεν με ρωτάει αλλά η επιλογή δίνεται εφόσον το συνδέσεις, μάλλον δεν θα το έχεις προσέξει.

Ανοίγεις το εικονίδιο του usb που εμφανίζεται στην status bar κι από εκεί επιλέγεις αν θες να το δει σαν storage ή όχι.

Για τα δικά μου μπορεί κάποιος να απαντήσει;

Γεια χαρά, πρόσφατα αποφάσισα κι εγώ να κάνω το βήμα 512 unlock + custom κι έχω μερικές απορίες
  1. Με Swedish Spring RLS5 όταν προσπαθώ να στείλω με ΒΤ αρχεία .zip με τον μανίσιο explorer (Αρχειοθέτης) βγάζει σφάλμα:
    Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Αρχειοθέτησης (διαδικασία zte.com.cn.filer). Προσπαθήστε ξανά.
    Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Ή με RLS4;
    Με τον astro φεύγουν κανονικά.

2. Γνεται να φύγει με κάποιο τρόπο η ηλίθια απαίτηση από το Market app να είναι ενεργή η σύνδεση Δεδομένων Παρασκηνίου (από Ρυθμίσεις Λογαριασμών & συγχρονισμού);

3. Επίσης υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί μόνιμα η καταγραφή συνομιλίας;

Mi A3 με EvolutionX 7.5

παιδες ενω ειχε χαλασει η δονηση και δεν λειτουργουσε ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του και λειτουργει μια χαρα! θαυματουργο το blade μας! κατι αλλο,ποια ρομ προτεινετε να περασω?ειμαι αναμεσα σε rls5 και cm7...μπορει καποιος να μου πει θετικα και προβληματα καθε μιας? ευχαριστω

Δοκίμασα την cm7 stable πρίν λίγες μέρες και την βρήκα αρκετά σταθερή ΑΛΛΑ δυστυχώς αν και μετέφερα τις επαφές μου στην sd τελικά είχα πολύ λιγότερο χώρο στην μνήμη τηλεφώνου απ'ότι με την flb froyo 10b που είχα πρίν και με δεδομένο ότι δεν έκανα restore και όλες τις εφαρμογές.

Δέν έχω δοκιμάσει την SS ώς τώρα άλλα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι το blade με την 10b είναι πιο σταθερό ακόμα και απο επίσημη 2,2!!!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Δοκίμασα την cm7 stable πρίν λίγες μέρες και την βρήκα αρκετά σταθερή ΑΛΛΑ δυστυχώς αν και μετέφερα τις επαφές μου στην sd τελικά είχα πολύ λιγότερο χώρο στην μνήμη τηλεφώνου απ'ότι με την flb froyo 10b που είχα πρίν και με δεδομένο ότι δεν έκανα restore και όλες τις εφαρμογές.

Δέν έχω δοκιμάσει την SS ώς τώρα άλλα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι το blade με την 10b είναι πιο σταθερό ακόμα και απο επίσημη 2,2!!!

Σιγουρα η cm7 ειναι σταθερη πια το μονο βασικο που τις λειπει ειναι το radio.

Η ss ειναι επισης πολυ σταθερη και εχει και radio με rds.

Ως προς το χωρο του τηλεφωνου η μοναδικη σιγουρη λυση ειναι του σκριπτ με

extx partition στη sd καλο ειναι να ειναι γρηγορη η καρτα αυτο μεταφερει ολες

τισ εφαρμογες στη καρτα εχει αναφερθει πολες φορες (η ss το φοραει απο μαμα).

Αν το τηλεφωνο ειναι gen1 μπορεις πια να βαλεις και τις επομενες cm7 με το μετατροπεα που αναφερετε δυο σελιδες πριν http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

επειδη εχω μπερδευτει με τα gen 1 και gen 2 κλπ.την spring rls5 την βαζω απο εδω (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oled-tft-gen1-gen2/)εγκαθοστωντας μονο τις 5 πρωτες κουκιδες?? τα απο κατω που εχει χρειαζονται? και ακομα εχει ελληνικα πληρως αυτη η ρομ στα μενου και γενικα?

κανεις να μου πει για να προχωρησω στο περασμα της ρομ?

κανεις να μου πει για να προχωρησω στο περασμα της ρομ?

Πέρνα το 1ο (με wipe αν δεν προέρχεσε από προηγούμενη SS) και κάνε reboot. Άσε το κινητό να ολοκληρώσει το 1ο boot, μετά κλείσε το και μπες σε clockworkmod και πέρνα το 2o----Τέλος!!!!

Πέρνα το 1ο (με wipe αν δεν προέρχεσε από προηγούμενη SS) και κάνε reboot. Άσε το κινητό να ολοκληρώσει το 1ο boot, μετά κλείσε το και μπες σε clockworkmod και πέρνα το 2o----Τέλος!!!!

θεματα για αυτη τη ρομ που υπαρχουν?? υποστηριζει πληρως ελληνικα στα μενου κλπ?

Σιγουρα η cm7 ειναι σταθερη πια το μονο βασικο που τις λειπει ειναι το radio.

Η ss ειναι επισης πολυ σταθερη και εχει και radio με rds.

Ως προς το χωρο του τηλεφωνου η μοναδικη σιγουρη λυση ειναι του σκριπτ με

extx partition στη sd καλο ειναι να ειναι γρηγορη η καρτα αυτο μεταφερει ολες

τισ εφαρμογες στη καρτα εχει αναφερθει πολες φορες (η ss το φοραει απο μαμα).

Αν το τηλεφωνο ειναι gen1 μπορεις πια να βαλεις και τις επομενες cm7 με το μετατροπεα που αναφερετε δυο σελιδες πριν http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/

φοραω την rls5 αλλα δε μπορω να περασω ολες τις εφαρμογες στο τηλεφωνο,αυτο με το σκριπτ πως γινετε?

Xiaomi 12 Pro

Eχω μπερδευτεί: Για να περάσω την CM7 πρέπει πρώτα να το κάνω Gen2 το τηλέφωνό μου ?

Όχι, αν χρησιμοποιήσεις τη σωστή έκδοση της CM7. Εγώ στο δικό μου Gen1 Blade πέρασα αυτήν εδώ χωρίς πρόβλημα.

To link περιέχει οδηγίες και το link για τη ROM είναι στο τέλος του πρώτου μηνύματος.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

θεματα για αυτη τη ρομ που υπαρχουν?? υποστηριζει πληρως ελληνικα στα μενου κλπ?

γενικα δεν εχει θεματα, ελληνικα παντου

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Eχω μπερδευτεί: Για να περάσω την CM7 πρέπει πρώτα να το κάνω Gen2 το τηλέφωνό μου ?

Η μετα τη 40 που ειναι gen2 περνας αυτο http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/ φλασαρεις πρωτα τη rom και μετα το converter

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Γεια παιδια.

Εχω ενα θεματακι με το blade.

Μου τρωει την καρτα το mobile internet. Δεν εχω ιδεα γιατι, αλλα το εχω κανα μηνα τωρα και μου εχει φαει 3 καρτες. Καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ (συνδεομενος με το router του σπιτιου μου) ανοιγω το wifi και οταν τελειωνω το κλεινω. Εχω περασει το 3d watchdog και εχω βαλει οριο για το mobile internet στα 100kb, αλλα αυτο οταν φθανει εκει το ξεπερναει, δε σταματαει. Και εχω προσεξει οτι ειτε στειλω μηνυμα ειτα παρω τηλεφωνο αυτο ανεβαινει.

Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω ή κατι αλλο?

φοραω την rls5 αλλα δε μπορω να περασω ολες τις εφαρμογες στο τηλεφωνο,αυτο με το σκριπτ πως γινετε?

πρωτα φτειχνεις ενα 2ο partition στη καρτα sd ext 2 η 3 και μετα με αυτο http://www.appbrain.com/app/a2sdgui-darktremor-a2sd-gui/com.elgubbo.a2sdGUI το διαχιριζεσε

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

πρωτα φτειχνεις ενα 2ο partition στη καρτα sd ext 2 η 3 και μετα με αυτο http://www.appbrain.com/app/a2sdgui-darktremor-a2sd-gui/com.elgubbo.a2sdGUI το διαχιριζεσε

το partition το φτιαχνω μεσω του clokword?

το εκανα μεσω clokwprd και εχασα τις εφαρμογες μου.και το τιτανιυμ μπακ απ...καμια ιδεα?

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

το partition το φτιαχνω μεσω του clokword?

ναι η με αυτο http://www.intowindows.com/partition-wizard-home-best-free-partition-manager-for-windows-7/ η με αυτο http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/ μεσα απο win, (δεν πειραζονται τα δεδομενα τις καρτας)

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Παιδια καλημερα, μια βοηθεια παρακαλω. Ακολουθησα τον οδηγο της πρωτης σελιδας για το ξεκλειδωμα των 512 ΜΒ αλλα αφου εχω περασει clockwork recovery 3.0.2.4. gen 2 και recoveryManager 0.36b το εχω κανει και root με το z4root (γιατι το universal androot μου ελεγε failed---no foogoo--) δεν μου κανει εγκατασταση την ουγγρικη rom οταν το κανω επανεκινηση με πατημενα το menu volume+ και power. Καμια βοηθεια?????? Καλο Πασχα να εχουμε.

Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68.

Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1.

Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80.

Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade.

Γεια παιδια.

Εχω ενα θεματακι με το blade.

Μου τρωει την καρτα το mobile internet. Δεν εχω ιδεα γιατι, αλλα το εχω κανα μηνα τωρα και μου εχει φαει 3 καρτες. Καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ (συνδεομενος με το router του σπιτιου μου) ανοιγω το wifi και οταν τελειωνω το κλεινω. Εχω περασει το 3d watchdog και εχω βαλει οριο για το mobile internet στα 100kb, αλλα αυτο οταν φθανει εκει το ξεπερναει, δε σταματαει. Και εχω προσεξει οτι ειτε στειλω μηνυμα ειτα παρω τηλεφωνο αυτο ανεβαινει.

Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω ή κατι αλλο?

Κατ'αρχήν το 3g watchdog δεν κλείνει από μόνο του το mobile data, θέλει 3ο προγραμματάκι, το apn droid νομίζω, το λέει στις ρυθμίσεις. Δεν έχει και τρομερή ακρίβεια το watchdog, ειδικά με τόσο μικρό όριο είναι λογικό να τα χάνει.

Έπειτα, γιατί δε βάζεις το Power Control widget σε ένα home screen. Από αυτό θα μπορείς να ανοιγοκλείνεις το 3g κατά βούληση χωρίς να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις.

γενικα δεν εχει θεματα, ελληνικα παντου

εννοω θεματα για να αλλαζει το χρωμα της μπαρας ειδοποιησεων κτλ

Καλησπέρα! μοθ κάναν δώρο μια κάρτα μνήμης 4γιγα και σκεφτόμουν να την βάλω στο ανδροειδές!

σε τι φορμάτ να την διαμορφώσω και τι βήματα να ακολουθήσω για να μην χάσω τίποτα από τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές μου? (κάτι περίεργο έχω ακούσει πως γίνεται με τις εφαρμογές στην 2.1)

εννοω θεματα για να αλλαζει το χρωμα της μπαρας ειδοποιησεων κτλ

Διαλέγεις ποιο σ'αρέσει από εδώ και αντίστοιχα το κατεβάζεις από εδώ(Το link μόνο για Swedish Spring).

Το βάζεις στην κάρτα sd και το φλασάρεις με clockworkmod ή Rom Manager όπως κάνεις με τις Rom.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)