energetic Δημοσιεύτηκε March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2011 Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τη γεμάτο ενδιαφέρον εβδομάδα του Mobile World Congress 2011 που έλαβε χώρα το περασμένο Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Πρόκειται για μια γιορτή γύρω από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας, μια εκδήλωση οπού πολλές από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες κινητών αλλά πλέον φορητών συσκευών και όχι μόνο, παρουσιάζουν τις καινοτόμες ιδέες τους. Όπως είναι γνωστό, η εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε και φέτος στο προσκήνιο τη δημιουργία μιας νέας αγοράς, αυτής των tablet, που συνεχώς κερδίζει έδαφος και γίνονται αγαπητές στο ευρύ κοινό. Πολλές κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων, έχουν ρίξει το βάρος παράλληλα και σε αυτό το κομμάτι της πίτας του ανταγωνισμού, ωστόσο δεν παρέλειψαν να παρουσιάσουν πολλές συσκευές κινητής οι οποίες έχουν μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε smartphones ώστε να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του χρήστη. Με την Apple και τη Nokia μεταξύ άλλων, που δεν έδωσαν το παρών φέτος στο MWC, κάποιες κατασκευάστριες εταιρείες έδωσαν το στίγμα τους με τη παρουσία πολλών νέων συσκευών. Ποιες όμως από αυτές τις εταιρείες, πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις και έδωσαν ηχηρή κυριαρχία για το μέλλον στο MWC 2011; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 εγω λεω η htc με ολα τα καινουρια μοντελα που εβγαλε και ειναι φοβερα ολα:D:D η samsung μετα για μενα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω ότι την παράσταση έκλεψαν οι δυο εταιρείες που απουσίαζαν. Η ΝΟΚΙΑ σαν πρώτο θέμα συζήτησης λόγω των εξελίξεων στα "μεταγραφικά" :) sorry, στην συνεργασία με την Microsoft ήθελα να πω.:rolleyes: Και η apple γιατί εκθέτες και επισκέπτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία κραταγαν ipad και μιλαγαν απο iPhone;). Πιο ολοκληρωμένη παρουσία είχε η Samsung κατα την γνώμη μου τόσο με το Galaxy S II αλλα και με το Galaxy Tab 10.1 Οι Κορεάτες δείχνουν να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι με κορυφαιες συσκευές. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος τους, αφού η Samsung ως γνωστόν είναι ενας απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές hardware. Απο αυτούς θα εξαρτηθεί η συνέχεια. Η HTC παρουσίασε και πάλι αρκετές συσκευές χωρίς να εντυπωσιάσει. Απλά συμπλήρωσε κατα κάποιο τροπο μερικές ελειψεις στις ήδη υπάρχουσες και κάλυψε το κενό των 4" ιντσών. Το πρόβλημα όμως μ' αυτούς κατα την γνώμη μου είναι με τόσες συσκευές να κυκλοφορούν σε όχι τακτικά διαστήματα, δημιουργείται σύγχυση στο κοινό. Οι τιμές αυτών που είναι ήδη σε κυκλοφορία κατρακυλανε συμπαρασυροντας την αξία μεταπωλησης. Παρ' όλο που η HTC είχε μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις την προηγούμενη χρόνια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα συμβεί το ίδιο και φέτος μετα την αντεπίθεση της Samsung αλλα και της motorola και LG. Η motorola είχε ήδη ανακοινώσει τα Atrix και XOOM, δυο συσκευές με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακά specs. Η LG παρουσίασε κι αυτή δυο συσκευές που ξέραμε απο πριν. Αρκετά καλές αλλα δεν ξέρω ποια θα είναι η υποδοχή του κοινού καθώς σ' αυτή την κατηγορία δεν είναι και τόσο δημοφιλής. Κατα τα αλλα θεωρώ ότι η έκθεση θα έπρεπε να γίνεται αργότερα αφού οι περισσότερες συσκευές κυκλοφορούν προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου. Αποτέλεσμα πολλοί κατασκευαστές δεν είναι έτοιμοι και πιθανώς δεν θέλουν να αποκαλύψουν τόσο νωρίς λεπτομεριες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepan Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Microsoft-Nokia για την συνεργασία και Hp για tablet και Palm Pre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Sony Ericsson - Xperia Play :happy: Ωραία τα διπύρηνα και τα 3D, αλλά προσωπικά δε με συγκινούν. Να έρθουν βέβαια όλα και βλέπουμε και τότε. Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Πες μου ενα κινητο ή tablet της htc που ειναι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο.....καλο ειναι να αιτιολογεις την αποψη σου..... εμενα προσωπικα μου αρεσει το flyer και το incredible..;) και αμα ειχα δυο επιλογες θα εβαζα και samsung...θεωρω οτι τα πηγαν εξισου καλα..:) ξεχορισε πιστευω το samsung galaxy 2 και το νεο tablet Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω ότι την παράσταση έκλεψαν οι δυο εταιρείες που απουσίαζαν. Η ΝΟΚΙΑ σαν πρώτο θέμα συζήτησης λόγω των εξελίξεων στα "μεταγραφικά" :) sorry, στην συνεργασία με την Microsoft ήθελα να πω.:rolleyes: Και η apple γιατί εκθέτες και επισκέπτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία κραταγαν ipad και μιλαγαν απο iPhone;). Πιο ολοκληρωμένη παρουσία είχε η Samsung κατα την γνώμη μου τόσο με το Galaxy S II αλλα και με το Galaxy Tab 10.1 Οι Κορεάτες δείχνουν να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι με κορυφαιες συσκευές. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος τους, αφού η Samsung ως γνωστόν είναι ενας απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές hardware. Απο αυτούς θα εξαρτηθεί η συνέχεια. Η HTC παρουσίασε και πάλι αρκετές συσκευές χωρίς να εντυπωσιάσει. Απλά συμπλήρωσε κατα κάποιο τροπο μερικές ελειψεις στις ήδη υπάρχουσες και κάλυψε το κενό των 4" ιντσών. Το πρόβλημα όμως μ' αυτούς κατα την γνώμη μου είναι με τόσες συσκευές να κυκλοφορούν σε όχι τακτικά διαστήματα, δημιουργείται σύγχυση στο κοινό. Οι τιμές αυτών που είναι ήδη σε κυκλοφορία κατρακυλανε συμπαρασυροντας την αξία μεταπωλησης. Παρ' όλο που η HTC είχε μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις την προηγούμενη χρόνια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα συμβεί το ίδιο και φέτος μετα την αντεπίθεση της Samsung αλλα και της motorola και LG. Η motorola είχε ήδη ανακοινώσει τα Atrix και XOOM, δυο συσκευές με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακά specs. Η LG παρουσίασε κι αυτή δυο συσκευές που ξέραμε απο πριν. Αρκετά καλές αλλα δεν ξέρω ποια θα είναι η υποδοχή του κοινού καθώς σ' αυτή την κατηγορία δεν είναι και τόσο δημοφιλής. Κατα τα αλλα θεωρώ ότι η έκθεση θα έπρεπε να γίνεται αργότερα αφού οι περισσότερες συσκευές κυκλοφορούν προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου. Αποτέλεσμα πολλοί κατασκευαστές δεν είναι έτοιμοι και πιθανώς δεν θέλουν να αποκαλύψουν τόσο νωρίς λεπτομεριες. Συμφωνώ σε όλα. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 εμενα προσωπικα μου αρεσει το flyer και το incredible..;) και αμα ειχα δυο επιλογες θα εβαζα και samsung...θεωρω οτι τα πηγαν εξισου καλα..:) ξεχορισε πιστευω το samsung galaxy 2 και το νεο tablet Είναι πολλαπλών επιλογών η δημοσκόπηση αυτή... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 SonyEricsson με το Play αλλά και τα νέα μοντέλα της. Προσωπικά πιστεύω ότι ειναι βελτιώσεις και επίσης δεν νομίζω πως ακόμα τα 2core είναι ώριμα αρκετά. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Samsung + Motorola απο εμενα. Εχω αυτή την στιγμη HTC Desire και με στεναχωρει που δεν θα συνεχισει η HTC με ενα τοσο καλο κινητο οσο ηταν το Desire οταν βγηκε για την συγκεκριμενη χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Oι ειδικοι λένε για Samsung και SE. http://integrasco.com/index.php?menuid=2&articleid=75 Eμεις ομως μπορουμε να αμπελοφιλοσοφουμε οσο θελουμε :p Υπάρχει και αναλυτική παρουσιαση με μετρησιμα στοιχεια για τους απιστους Edited March 1, 2011 by energetic Μπορείς να κάνεις τροποποίηση αντί να ποστάρεις συνεχή μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Για εμένα πρώτα η lg γιατί έβγαλε πολύ δυνατές συσκευές και οι 2 από αυτές έχουν 3D οθόνης,διπύρυνους επεξεργαστές και dual-channel μνήμη ραμ... Από εκει και πέρα η motorola με το atrix και τα περιφεριακά του... Η samsung δεν έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση μιας και εδώ και καιρό γνωρίζαμε για το galaxy II... Η se έδωσε μια αρκετά καλή εντύπωση και λόγο του ειδηκού φακού στην κάμερα αλλά κυρίως λόγο του xperia play... Η htc δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και πρωτοποριακό κατά την γνώμη μου... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Αλλο τι σου αρεσε (αναφερομαι για την htc) και αλλο τι αντικειμενικα ξεχωρισε....;) ενταξει ξεχωρισε η samsung sony ericcson ιδιεταιρως για το arc και η htc παντως πολυ εντυπωση εκανε το galaxy s 2 που αρεσε σε πολλους Είναι πολλαπλών επιλογών η δημοσκόπηση αυτή... συγνωμη δεν το ειχα προσεξει...:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Εχω να κανω μια ερωτηση σε οσους ψήφισαν samsung.Στο Galaxy S II τι σας εντυπωσιασε ακριβως?? σχεδον ολα τα χαρακτηριστηκα του τα περιμεναμε....Οκ για το tab δεν λεω κατι...Προσωπικα θ αγορασω το GSII αλλα δεν μπορω να πω οτι εχει κατι που δεν περιμενα...:) Η Motorola, η LG & Se εδωσαν κατι διαφορετικο... φιλικα παντα Edited March 1, 2011 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Άποψη μου Motorola παιδιά. Διπύρηνο κινητό παρουσίασε και αρκετά αξιόλογο μάλιστα, Ταμπλετάκι με honeycomb, και την όλη φάση με το Webtop που αν μη τι άλλο είναι αρκετά πρωτότυπο. :D Τώρα βέβαια οτι όλοι γλυκοκοιτάζαν το Galaxy SII, συζητούσαν για τη Micronokia και σκεφτόντουσαν για την έλευση του iPad 2 μάλλον είναι ένα άλλο θέμα :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) εμενα προσωπικα η Αcer.ειδικα το acer iconia smart μου φανηκε απιστευτη συσκευη (και για οσους λετε για την samsung θα πω ενα πραγμα.SUPER AMOLED.σ αυτες τις συσκευες τον πιο σημαντικο ρολο τον παιζουν οι οθονες και η samsung σ αυτον τον τομεα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο τις υπολοιπες εταιριες) Edited March 1, 2011 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 η htc ξεχωρισε οχι τοσο για τα κινητα καθεαυτω αλλα για καινοτομιες πρωτογνωρες για την εταιρεια οπως εμπροσθια καμερα για βιντεοκληση αλλα και ενα ταμπλετ μετα απο αρκετο καιρο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Δεν πήραν μέρος η Apple και η Νοkia ?? Καλά είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Δεν πήραν μέρος η Apple και η Νοkia ?? Καλά είναι δυνατόν; Γιατί να μην είναι? Συνηθίζεται εταιρείες αυτού του μεγέθους να παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα τους σε δικές τους εκδηλώσεις. Και δεν μιλώ μόνο στον χώρο την τεχνολογίας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 sasmung θα ελεγα απο μενα για το galaxy με εντυπωσιασε με τις δυνατοτητες του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Με ενα κινητο ασχολήθηκαν Galaxy S2 ολα τα αλλα απλα τα παρουσιασαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Η Samsung έκανε αρκετά αισθητή την παρουσίαση της φέτος, καθώς παρουσίασε τον διάδοχο του επιτυχημένου Galaxy S που αρκετοί περίμεναν να δουν πώς και πώς εδώ και καιρό. Γενικά, η Κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε αρκετές νέες της προτάσεις και έκλεψε τις εντυπώσεις αρκετών. Μετέπειτα ακολουθεί η HTC που απλώς μεγάλωσε την γκάμα της και τίποτα παραπάνω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Ο αναμφισβήτητος νικητής είναι η nvidia. Το πρώτο tegra δεν είχε ακουστεί σχεδόν καθόλου. Μόνο το zune ουσιαστικά το χρησιμοποίησε. Το tegra-2 όμως πρόλαβε TI και qualcomm και έκλεψε την παράσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ο αναμφισβήτητος νικητής είναι η nvidia. Μόνο που οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι ο αντίστοιχος διπύρηνος OMAP είναι γρηγορότερος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 η σαμμυ σιγουρα με το καταπληκτικο S2 και η μοτο τοσο με το ξοομ που κατα την γνωμη μιυ ειναι το καλυτερο ταβλετ στα ανδροειδη απο ολα που παρουσιαστηκαν. Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts