vrwmiaris Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Απο που θα τα βρω φθηνοτερα; Με συμφαιρει απο Αμερικη; Όταν με απαντήσουν θα σε πω, Εγώ από εδώ τα πήρα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ψάχνω φθηνά γυαλιά ηλίου. Ποιοτικά με καλό φακό για προστασία. Θα βρω με κάνα 50αρικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ψάχνω φθηνά γυαλιά ηλίου. Ποιοτικά με καλό φακό για προστασία. Θα βρω με κάνα 50αρικο? Δες για μάρκα Polaroid.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια γνώμη για το μαγαζί? Θέλω να πάρω αυτά: http://www.sunoptic.gr/index.php?route=product/product&path=2_30&product_id=807&sort=p.price&order=ASC&limit=100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια γνώμη για το μαγαζί? Θέλω να πάρω αυτά: http://www.sunoptic.gr/index.php?route=product/product&path=2_30&product_id=807&sort=p.price&order=ASC&limit=100 Έχεις κακό γούστο φίλε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχεις κακό γούστο φίλε Respect!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ευχαριστώ! Το γουστο ειναι υποκειμενικο ομως. Σημασια εχει να σου πανε στο προσωπο και να σου αρεσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Προφανώς και ισχύει αυτό που λες. Εξάλλου ο καθένας είναι διαφορετικός τόσο εξωτερικά όσο και ως προσωπικότητες. Παρ'όλα αυτά μιλάμε για απάντηση για hall of fame. Επί του πρακτέου τώρα...Το κατάστημα διαθέτει τηλέφωνο όσο και 2 φυσικά υποκαταστήματα.Η επικοινωνία μαζί τους συνεπώς είναι εύκολη. Ο κίνδυνος τώρα είναι όσος και σε οποιοδήποτε κατάστημα οπτικών,θεωρώ προσωπικά ότι σχεδόν δεν υπάρχει. Αν ήταν μόνο μια αποθήκη ίσως ήταν επίφοβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παίδες γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο σαιτ είναι αξιόπιστο : http://www.rbdiscountvip.com/ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχουμε γνώμη για τα hawkers? Πολύ φθηνά τα κόβω για να χουν ποιοτικούς φακούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Από Oakley δεν φεύγω πάντως για καμία άλλη μάρκα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Από Oakley δεν φεύγω πάντως για καμία άλλη μάρκα Kαι γω με τα Hoolbrook polarized εχω βρει την υγεια μου.Το μονο θεμα ειναι οτι στον ενα φακο εχω μια ψιλη γρατζουνια στον αριστερο φακο και σκεφτομαι αν γινεται να αλλαχτει ο φακος.Ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο υπευθυνο μαγαζι για oakley στην Ελλαδα που αναλαμβανει την αντικατασταση φακων για τα συγκεκριμενα γυαλια? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Kαι γω με τα Hoolbrook polarized εχω βρει την υγεια μου.Το μονο θεμα ειναι οτι στον ενα φακο εχω μια ψιλη γρατζουνια στον αριστερο φακο και σκεφτομαι αν γινεται να αλλαχτει ο φακος.Ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο υπευθυνο μαγαζι για oakley στην Ελλαδα που αναλαμβανει την αντικατασταση φακων για τα συγκεκριμενα γυαλια? Υπάρχουν μαγαζιά, εγώ που δεν μπορώ να βρω για τα dispatch μου θα πάρω φακούς από Αγγλία Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Από Oakley δεν φεύγω πάντως για καμία άλλη μάρκα Έτσι, Oakley fan (Frogskins) και εγώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έτσι, Oakley fan (Frogskins) και εγώ! :) Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω αντικαταστάτη, Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω αντικαταστάτη, Frogskins και εσύ; Eγώ το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι ενώ στο πρόσωπο από μέγεθος είναι κομπλέ, η εφαρμογή τους είναι λίγο "loose"... Έχω ψάξει στο net και πολλοί έχουν το ίδιο θέμα και προτείνουν κάποιες λύσεις (κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσω)... Πάντως γενικά ναι τα Oakley είναι άψογα και ποιοτικότατα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Frogskins και εσύ; Eγώ το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι ενώ στο πρόσωπο από μέγεθος είναι κομπλέ, η εφαρμογή τους είναι λίγο "loose"... Έχω ψάξει στο net και πολλοί έχουν το ίδιο θέμα και προτείνουν κάποιες λύσεις (κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσω)... Πάντως γενικά ναι τα Oakley είναι άψογα και ποιοτικότατα... :) Τα πρώτα dispatch έχω, δεν μπορώ να βρω όμοια με τετράγωνους φακούς Ξέχασα έχω και τα oil rig Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γνωρίζει κανείς το παρακάτω κατάστημα; https://www.google.gr/search?q=myframesaver Ψάχνω να βρω πληροφορίες για το αν πουλάει γνήσια προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γνωρίζει κανείς το παρακάτω κατάστημα; https://www.google.gr/search?q=myframesaver Ψάχνω να βρω πληροφορίες για το αν πουλάει γνήσια προϊόντα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από τις τιμές, original φαίνεται να πουλάει... Επίσης έχει page στο Face με χιλιάδες likes και 3 sites σε Aγγλία, Ιταλία, Γερμανία... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από τις τιμές, original φαίνεται να πουλάει... Επίσης έχει page στο Face με χιλιάδες likes και 3 sites σε Aγγλία, Ιταλία, Γερμανία... ;) Όμορφα, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εχετε αποψη απο το παρακατω καταστημα υπαρχει καποιoς που εχει αγορασει? http://www.interglasses.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τι "χαμός" γίνεται με αυτά τα Hawkers; Είναι πολύ σάπια τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τι "χαμός" γίνεται με αυτά τα Hawkers; Είναι πολύ σάπια τελικά; Με τα ματια μας δεν παιζουμε. Μακρια ακομη και αν σας τα κανουν δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Με τα ματια μας δεν παιζουμε. Μακρια ακομη και αν σας τα κανουν δωρο. Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Frogskins και εσύ; Eγώ το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι ενώ στο πρόσωπο από μέγεθος είναι κομπλέ, η εφαρμογή τους είναι λίγο "loose"... Έχω ψάξει στο net και πολλοί έχουν το ίδιο θέμα και προτείνουν κάποιες λύσεις (κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσω)... Πάντως γενικά ναι τα Oakley είναι άψογα και ποιοτικότατα... :) Oakley M-frame antiballistic εδω και αρκετα χρονια... Αν και τα ειχα σκασει χοντρα τοτε ειμαι 100% ευχαριστημενος.... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts