Jump to content

fatals

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fatals

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 16

fatals's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά των παραπάνω συσκευών. Η sd δε με ενδιαφέρει και τόσο τα 10gb απ τα 16 μου φτάνουν. Ο helio αποδίδει καλύτερα από τον 616; Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για το Note 3; Για το Pro δεν συζητάμε γιατί ξεφεύγει απ'τα λεφτά που θέλω να δώσω. Ευχαριστώ
  2. G2 ή Ζ2. Και τα δυο ειναι μια χαρα επιλογες!
  3. Το G2 είναι για μένα ακόμα ένα απ τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν. Η δική μου άποψη θα ήταν να περιμένεις λίγο καιρό να βγει κάτι που θα είναι άξιος αντικαταστάτης του. Σε ότι και να πας μετά το G2 δε θα δεις καμια διαφορά..
  4. Δες και αυτο http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20296519&s=0 Σε S3 δεν θα πήγαινα με την καμία πάντως..
  5. Note 4 αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος. Έχω ασχοληθεί αυτές τις μέρες με το Iphone 6 και δεν με ενθουσίασε. Σαν ένα μεγαλύτερο 5s είναι, δεν βρήκα και τόσο τρομερές τις διαφορές τους και σίγουρα για μένα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει..
  6. Moto G το πρώτο έχει καλή αυτονομία (σχετικά) αλλά μετριότατη κάμερα. Το καινούριο έχει χειρότερη αυτονομία αλλά καλύτερη κάμερα. Άλλη επιλογή είναι το g2 mini όπως προαναφέρθηκε, αλλιώς μετά πας Κίνα..
  7. To G2 δεν περίμενα να είναι τόσο άνετο στο χέρι, αν και 5.2... Έχει πολύ μικρά bezels..
  8. Kαλησπέρα. Για μένα σε αυτά τα λεφτά το g2 είναι μονόδρομος. Οθονάρα, μπαταριάρα, πολύ καλή κάμερα και πιο smooth απ'το S4. Just my 2 cents..
  9. Προσωπικά θα πήγαινα στο Moto G, αλλά από εκεί και πέρα είναι δική σου προτίμηση δεν μπορώ να σου πω τι να παρεις..
  10. Δες και το Lumia 730! http://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html
  11. Έχω δουλέψει το S4 mini και λόγω λογισμικού μου φάνηκε λίγο laggy. Γενικά αν ήταν δική μου επιλογή θα πήγαινα στο g2 mini, που έχει και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Αλλά αν ήταν να τα σκάσω αυτά τα λεφτά για κινητό, δε θα ήταν κανένα απ τα δύο υποψήφιο..
×
×
  • Create New...