dedalos91 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις, τα δοκιμαζω ! Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 καλημερα....εχω μια απορια. Πως μπορω να κανω ενα τραγουδι που ειναι σε μορφη mp3 να ειναι ο ηχος κλησης??? Που εχω αυτη την επιλογη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 καλημερα....εχω μια απορια. Πως μπορω να κανω ενα τραγουδι που ειναι σε μορφη mp3 να ειναι ο ηχος κλησης??? Που εχω αυτη την επιλογη??? Το παίζεις με το music player και κάπου εκεί αν ψάξεις θα βρεις την επιλογή. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 ευχαριστω για την απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά ποιο αρχειάκι σβήνουμε από το root exlporer για να σβηστούν τα ασύρματα δίκτυα που έχουν αποθηκευθεί όταν μπαίνουμε wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Έχω περασμένη την MiniCM6 1.0.2 σε x10 mini.Όλα λειτουργούν σωστά εκτός του πληκτρολογίου με τα σύμβολα. [ :) @ & ] Το αριθμητικό και το αλφαβητικό λειτουργούν σωστά. Ας το δοκιμάσει κάποιος να μου πει άμα είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα...... ή την λύση του.... ;) Edited June 21, 2011 by apopsis Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Παιδιά ποιο αρχειάκι σβήνουμε από το root exlporer για να σβηστούν τα ασύρματα δίκτυα που έχουν αποθηκευθεί όταν μπαίνουμε wifi; Γιατι δεν μπαινεις στις ρυθμισεις του wifi ενω εισαι συνδεδεμενος και να σβησεις ενα ενα με παρατεταμενο πατημα οποια δικτυα θες? Έχω περασμένη την MiniCM6 1.0.2 σε x10 mini.Όλα λειτουργούν σωστά εκτός του πληκτρολογίου με τα σύμβολα. [ :) @ & ] Το αριθμητικό και το αλφαβητικό λειτουργούν σωστά. Ας το δοκιμάσει κάποιος να μου πει άμα είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα...... ή την λύση του.... ;) Ειναι σε ολους ετσι. Αν κατεβεις κατω κατω στα συμβολα δεν ξαναγυρναει πανω. Αυτο δεν εννοεις? Λογικα το ξερει ο nobodyAtall. Δεν γνωριζω ομως αν δοθει λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Από XDA ... Originally Posted by matmutant --> in fact it's a well known bug since the beginning :-) the work arround is to rotate your phone, it will unfreeze ;-) when you scoll, just don't scroll violently to the top or the bottom :-p (that is to say not go at the very end ^^) Από εμένα ;) 1.the work arround is to rotate your phone, it will unfreeze ;-) Δεν λειτουργεί σε μένα 2.when you scoll, just don't scroll violently to the top or the bottom :-p (that is to say not go at the very end Αυτό είναι πιο καλό Edited June 21, 2011 by apopsis Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εκτός από το θέμα με τα σύμβολα (που έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη) δεν μπορώ να γράψω εντός του browser με T9. (στη γραμμή διεύθυνσης κανονικά, σε πεδία στις σελίδες όχι) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thc1_4 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 καλησπερα σε ολους x10 mini me 2.1,rooted,βαλαμε επιτυχως το xrecovery για να κανουμε backup και ειπαμε να βαλουμε την 2.2 froyo ακολουθωντας τον αντιστοιχο οδηγο που υπαρχει εδω.Ολα πηγαιναν καλα μεχρι να κανω το factory reset-full wipe με το οποιο το τηλεφωνο δεν υπαρχει εδω και ενα 24ωρο, πατας να ανοιξει και αναβοσβηνει κοκκινο φωτακι 3 φορες,χτες ειχε για ωρες το logo της SE και το αφησα στη φορτιση. Τι γινεται πεθανε το τηλεφωνο? Εχει συμβει σε αλλους κατοχους και τι κανατε? Help καποιος παιδες, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δεν το πας σε ένα κατάστημα που ασχολείτε με τέτοια πραγματα??? Νομίζω ότι θα στο φτιάξουν... Όταν μίλησα με το ...... (δεν λέω το κατάστημα για να μην θεωρηθεί διαφήμηση) για το x-10 pro της γυναίκας μου, μου είπαν "κάνε ότι βλακεία θέλεις κ' εμείς είμαστε εδώ".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) δε μου λετε λεβεντες εχω περασει την ρομ σε κινητο φιλου αλλα εχει προβλημα το ραδιοφωνο γνωριζει κανεις κατι ? edit λυθηκε φλασαροντας παλι την ρομ Edited June 24, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 #define πρόβλημα... (γιατί και μένα μερικές φορές δεν ξεκινάει με ήχο στα ακουστικά. Αν το γυρίσεις στο ηχείο και πίσω στα ακουστικά έρχεται) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 καλησπερα σε ολους x10 mini me 2.1,rooted,βαλαμε επιτυχως το xrecovery για να κανουμε backup και ειπαμε να βαλουμε την 2.2 froyo ακολουθωντας τον αντιστοιχο οδηγο που υπαρχει εδω.Ολα πηγαιναν καλα μεχρι να κανω το factory reset-full wipe με το οποιο το τηλεφωνο δεν υπαρχει εδω και ενα 24ωρο, πατας να ανοιξει και αναβοσβηνει κοκκινο φωτακι 3 φορες,χτες ειχε για ωρες το logo της SE και το αφησα στη φορτιση. Τι γινεται πεθανε το τηλεφωνο? Εχει συμβει σε αλλους κατοχους και τι κανατε? Help καποιος παιδες, thanks Νομίζω γίνεται να το επαναφέρεις με το SEUS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris25 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 παιδια μια ερωτηση πως αλλαζω το θεμα με cmw recovery?και επισης υπαρχει τροπος εγκαταστασης του ραδιοφωνου γιατι σβηστηκε καταλαθος η πρεπει να γινει φλασαρισμα απο την αρχη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMiike Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα εγκατεστισα το CWM στο x10 mini μου και οταν παω να κανω εγκατασταση το MiniCM6-1.0.2 λεει: -- Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Cant open /sdcard/update.zip (No such file or directory) Installation aborted. Και το χειροτερο ειναι οτι οταν κανε ReBoot System μετα κολαει στο SE Logo και δεν κανει τιποτα Υπαρχει λυση ι πρεπει να το παω για φτιαξιμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thc1_4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Νομίζω γίνεται να το επαναφέρεις με το SEUS ;) δεν πεθανε τελικα το τηλ, με το SEUS του περαστηκε η 2.1 απ την αρχη και τωρα τι? εχω παρει backup με το xrecovery πριν απο αυτα(root,αρκετες εφαρμογες και καμποσες paid,συν επαφες και τα σχετικα) το οποιο βρισκεται στην sd. Μπορω καπως να το επαναφερω σε εκεινη την κατασταση? για το περασμα της εκδοσης του οδηγου αυτου, δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 δεν πεθανε τελικα το τηλ, με το SEUS του περαστηκε η 2.1 απ την αρχη και τωρα τι? εχω παρει backup με το xrecovery πριν απο αυτα(root,αρκετες εφαρμογες και καμποσες paid,συν επαφες και τα σχετικα) το οποιο βρισκεται στην sd. Μπορω καπως να το επαναφερω σε εκεινη την κατασταση? για το περασμα της εκδοσης του οδηγου αυτου, δεν.. Kανε εγκατασταση το xrecovery και μετα κανε restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hugegou Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 παιδια δεν εχω κανει το update ακομα και εχω ενα προβλημα.μου εστειλαν μμσ εδω και μια ωρα και ακομα δεν το εχω λαβει.εχω cosmote. χρειαζονται μηπωσ τιποτα ρυθμησεισ απο την μερια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια δεν εχω κανει το update ακομα και εχω ενα προβλημα.μου εστειλαν μμσ εδω και μια ωρα και ακομα δεν το εχω λαβει.εχω cosmote. χρειαζονται μηπωσ τιποτα ρυθμησεισ απο την μερια μου? Εχεις ενεργοποιηση την υπηρεσια MMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hugegou Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ναι απο την cosmote μου ειπαν οτι ειναι ενεργοποιημενα τα mms..και επισης χτεσ βραδυ εκανα και το upgrade της rom..αλλα ακομα δεν μου ηρθε κανενα mms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παιδιά έχω περάσει τη συγκεκριμένη rom εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω βάλει κάρτα sd 16 giga και αποθηκεύω όλες τις εφαρμογές μου εκεί. Σήμερα όμως μου πετάει μήνυμα ότι έχω λίγο αποθηκευτικό χώρο. Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thc1_4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Kανε εγκατασταση το xrecovery και μετα κανε restore. προφανως πρεπει να το ξανακανω εκ νεου root για να παιξει το xrecovery,ετσι? ευχαριστω για την απαντηση.κατι αλλο,με την εκδοση εδω του οδηγου,δεν χρειαζεται εγκατασταση του app2sd αν θες τις εφαρμογες στην sd λογω χωρου? οταν με το καλο κανω το restore, λεω να ξαναπροσπαθησω να περασω αυτη την εκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 προφανως πρεπει να το ξανακανω εκ νεου root για να παιξει το xrecovery,ετσι? ευχαριστω για την απαντηση.κατι αλλο,με την εκδοση εδω του οδηγου,δεν χρειαζεται εγκατασταση του app2sd αν θες τις εφαρμογες στην sd λογω χωρου? οταν με το καλο κανω το restore, λεω να ξαναπροσπαθησω να περασω αυτη την εκδοση.. Nαι,πρεπει να κανεις ροοτ και τα σχετικα παλι. Οχι δεν χρειαζεται να κανεις app2sd. @sakisgrand εχεις επιλεξει οι εφαρμογες να πηγαινουν στην καρτα sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Nαι,πρεπει να κανεις ροοτ και τα σχετικα παλι. Οχι δεν χρειαζεται να κανεις app2sd. @sakisgrand εχεις επιλεξει οι εφαρμογες να πηγαινουν στην καρτα sd? Ναι το έχω επιλέξει. Μήπως είναι τα cookies που πρέπει να διαγραφούν; Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να τα σβήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts