zerv_5800 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Οποτε απλα θα προσεχω με την αναβαθμιση, ετσι; Για να μη χαθουν τα ελληνικα. Κατι αλλο δεν υπαρχει να προσεξω. Ναι μονο αυτο να προσεχεις και δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!!Και το δικο μου γερμανικο ειναι!!! ;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Οποτε απλα θα προσεχω με την αναβαθμιση, ετσι; Για να μη χαθουν τα ελληνικα. Κατι αλλο δεν υπαρχει να προσεξω. και να χαθούν υπάρχει τρόπος στο site να τα ξαναπεράσεις! http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Το πήρα και εγώ το κινητό τώρα κάνει την πρώτη του φόρτιση και από αύριο θα αρχίσει η εξερεύνηση!!!! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν καλό file manager και ένα πρόγραμμα που να του προγραμματίζεις πότε να στέλνει μηνύματα. Ευχαριστώ!!! Για το πρωτο που ζητας ψαξε και βρες στο google ειναι πολυ ευκολο το το y-browser εγω αυτο χρησιμοποιω εχει και ελληνικα και επισης υπαρχει ακι το αν θυμαμαι καλα το x-plore!!!Για το αλλο με τα μηνυματα δεν ξερω. ;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Το πήρα και εγώ το κινητό τώρα κάνει την πρώτη του φόρτιση και από αύριο θα αρχίσει η εξερεύνηση!!!! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν καλό file manager και ένα πρόγραμμα που να του προγραμματίζεις πότε να στέλνει μηνύματα. Ευχαριστώ!!! καλησπερα. ο καλυτερος file manager ειναι ο x-plore. για το δευτερο ψαξε το sms scheduler Edited April 28, 2011 by nektaria Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Τι άλλα προγράμματα μου προτείνετε? Υπάρχει κανένα πατσακι για την κάμερα να μην ακούγεται όπως στα symbian3? http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Τι άλλα προγράμματα μου προτείνετε? Υπάρχει κανένα πατσακι για την κάμερα να μην ακούγεται όπως στα symbian3? δες στην κατηγορια hacks και στην κατηγορια εφαρμογες που προτεινουμε αρκετα πραγματα. τον ηχο νομιζω οτι μπορεις να τον απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις. α ψαξου λιγο και στο ovistore εχει πολυ δωρεαν υλικο καλης ποιοτητας. πχ το παμε σινεμα ειναι πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louloukaz Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εχτες το πηρε ενας φιλος σε πορτοκαλι απο αυτο το μαγαζι του βαλαμε ενα καρο παιχνιδια και εφαρμογες και ειναι αψογο!!!Οταν λενε εγγυηση Ελλαδα ακριβως εννοουν στα nokia care δεν υπαρχει προβλημα!!Ξεχασα να πω οτι αυτο ηταν απο ιρλανδια παραεισαγωγης βεβαια αλλα κανενα προβλημα και με τετοια τιμη..σουπερ!!;) Απο ποιο μαγαζί εννοείς ? και σε ποια τιμή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Απο ποιο μαγαζί εννοείς ? και σε ποια τιμή? Απο το birdphone.gr με τιμη 374 αλλα ηταν το τελευταιο πορτοκαλι που ειχε δεν ξερω τι αλλα χρωματα εχει!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 To birdphone εφερε νεα φουρνια σε ολα τα χρωματα πλεον,παντως.Και θα μου πεις αλλοι πουλανε παραεισαγωγης στα 470 ευρω για ελληνικα,οχι εδω που ειναι 100 ευρω φθηνοτερα και ξερεις τι παιρνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Προσπαθώ να του περάσω το ελληνικό firmware με τον οδηγό από το site και στο τελευταίο στάδιο κολλάει η διαδικασία. Κάποιος που το έχει κάνει για να με βοηθήσει υπάρχει? http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Όταν από τους 82 που ψήφισαν οι 44 έχουν πρόβλημα κόκκινης οθόνης τότε σίγουρα μιλάμε για μια αποτυχημένη ή ελλαττωματική σειρά. Και μπορεί μερικούς να μην τους πειράζει η κοκκινίλα αλλά δεν παύει να είναι ελλάττωμα. Πολλοί προσπάθησαν να χρεώσουν το πρόβλημα στην Samsung που είναι ο κατασκευαστής αλλά τελικά φταίει η ΝΟΚΙΑ η οποία αποφάσισε να βάλει χέρι στους drivers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Όταν από τους 82 που ψήφισαν οι 44 έχουν πρόβλημα κόκκινης οθόνης τότε σίγουρα μιλάμε για μια αποτυχημένη ή ελλαττωματική σειρά. Και μπορεί μερικούς να μην τους πειράζει η κοκκινίλα αλλά δεν παύει να είναι ελλάττωμα. Πολλοί προσπάθησαν να χρεώσουν το πρόβλημα στην Samsung που είναι ο κατασκευαστής αλλά τελικά φταίει η ΝΟΚΙΑ η οποία αποφάσισε να βάλει χέρι στους drivers. Αυτο το γνωριζεις καλα και το λες ; Γιατι αν ειναι ετσι,θεωρω μεγαλη ανοησια να δινει οδηγια για αλλαγη οθονης ενω το προβλημα εγκειται σε drivers,την ρυθμιση των οποιων απ'οτι φαινεται δεν εχει διορθωσει ακομα. Αλαλουμ :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Όταν από τους 82 που ψήφισαν οι 44 έχουν πρόβλημα κόκκινης οθόνης τότε σίγουρα μιλάμε για μια αποτυχημένη ή ελλαττωματική σειρά. Και μπορεί μερικούς να μην τους πειράζει η κοκκινίλα αλλά δεν παύει να είναι ελλάττωμα. Πολλοί προσπάθησαν να χρεώσουν το πρόβλημα στην Samsung που είναι ο κατασκευαστής αλλά τελικά φταίει η ΝΟΚΙΑ η οποία αποφάσισε να βάλει χέρι στους drivers. το ποσοστο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αντιπροσωπευτικο και εχει να κανει μονο με καποια μελη του φορουμ. δεν εχουν ν8 μονο μελη και δεν εχουν ψηφισει ολα τα μελη που εχουν ν8. αρα τα συμπερασματα ειναι απολυτως αστοχα για ελλατωματικες παρτιδες.επισης πολλοι θεωρουν οτι εχουν προβλημα ενω αν μετρηθει η οθονη προβλημα ειναι μονο στη φαντασια τους (θα αναφερω σε μερικες μερες στοιχεια απο nokia care φιλου- κεντρικο στην αθηνα και θα δειτε τι συμβαινει.) πραγματι αρκετα ν8 εχουν θεμα κοκκινιλας αλλα απο τη στιγμη που αναγνωριστηκε απο τη νοκια και σου αντικαθιστουν την οθονη αλλαξτε την οθονη σας ειναι απλο. τελος τα μηχανηματα πρεπει να τα προσεχουμε και λιγο για να μας αντεξουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Όταν από τους 82 που ψήφισαν οι 44 έχουν πρόβλημα κόκκινης οθόνης τότε σίγουρα μιλάμε για μια αποτυχημένη ή ελλαττωματική σειρά. Και μπορεί μερικούς να μην τους πειράζει η κοκκινίλα αλλά δεν παύει να είναι ελλάττωμα. Ειτε κινητο παρεις, ειτε αυτοκινητο, ειτε οτιδηποτε παντα οι πρωτες παρτιδες εχουν "παιδικες ασθενειες". Τουλαχιστον το προβλημα με την κοκκινιλα δεν ειναι κατι που μειωνει τρομερα την αποδοση του κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Ειτε κινητο παρεις, ειτε αυτοκινητο, ειτε οτιδηποτε παντα οι πρωτες παρτιδες εχουν "παιδικες ασθενειες". Τουλαχιστον το προβλημα με την κοκκινιλα δεν ειναι κατι που μειωνει τρομερα την αποδοση του κινητου. εννοειται δεν μειωνει καθολου την αποδοση... αλλα αληθεια ποσοι το καταλαβαν πριν το διαβασουν? εδω ο saintpetrouil εκανε ποσο καιρο να το καταλαβει :lol: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 εννοειται δεν μειωνει καθολου την αποδοση... αλλα αληθεια ποσοι το καταλαβαν πριν το διαβασουν? εδω ο saintpetrouil εκανε ποσο καιρο να το καταλαβει :lol: τα εχω πει 10000 φορες. πρεπει να στο πουν για να το καταλαβεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εγω παλι παιδια χαιρομαι τοσο πολυ που κατεληξα τελικα στο ν8 βλεπω τους (κακομοιρους) με τα ανδροιδ που ταλεπορουνται κ βλαστημανε δεν κραταει η μπαταρια, η καμερα ειναι χαλια η οθονη δεν ειναι led h αναβαθμιση δεν ηρθε ακομα αραγε θα την παρουμε..? κ.τ.λ πριν το ν8 ειχα htc desire k galaxy s2 k εχω καταληξη πως το ν8 ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο τηλεφωνο ,μπραβο στη νοκια για αυτη της την συσκευη!κ οπως λεει κ ο φιλος οποιος το δωσει θα το μετανιωσει..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 τα εχω πει 10000 φορες. πρεπει να στο πουν για να το καταλαβεις Μια φωτο να ανεβάσει κάποιος έτσι ώστε να μην την πατήσουμε και εμείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Μια φωτο να ανεβάσει κάποιος έτσι ώστε να μην την πατήσουμε και εμείς? πηγαινε στην προφυλαξη οθονης βαλε το αναλογικο ρολοι και θα δεις το εσωτερικο του σε αποχρωση του μωβ αν εχεις το προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Στη μουσικη μου εμφανιζονται 2 αλμπουμ που ειχα παλια αλλα τα εχω σβησει απο τη μνημη και οταν παταω διαγραφη μου βγαζει σφαλμα: "κατεστραμενο αρχειο. Η λειτουργια ακυρωθηκε." εκανα και ανανεωση βιβλιοθηκης απο το μενου αλλα δεν τα σβηνει. Υπαρχει αλλος τροπος? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εγω παλι παιδια χαιρομαι τοσο πολυ που κατεληξα τελικα στο ν8 βλεπω τους (κακομοιρους) με τα ανδροιδ που ταλεπορουνται κ βλαστημανε δεν κραταει η μπαταρια, η καμερα ειναι χαλια η οθονη δεν ειναι led h αναβαθμιση δεν ηρθε ακομα αραγε θα την παρουμε..? κ.τ.λ πριν το ν8 ειχα htc desire k galaxy s2 k εχω καταληξη πως το ν8 ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο τηλεφωνο ,μπραβο στη νοκια για αυτη της την συσκευη!κ οπως λεει κ ο φιλος οποιος το δωσει θα το μετανιωσει..;) Προσωπικά, δεν θα κατηγορήσω, ούτε θα λυπηθώ κανέναν που έχει άλλη συσκευή! Δεν είμαι fanboy της Nokia, απλά αυτή πιστεύω ότι μου έδωσε ένα ολοκληρωμένο κινητό, σχεδόν όπως το ήθελα! Και τα Android μου αρέσουν, αλλά το παν δεν είναι να φορτώνεις τη συσκευή σου με εφαρμογές που μπορεί και να είναι άχρηστες τελείως. Το θέμα είναι να πάρουμε και εμείς τις αναβαθμίσεις που μας αναλογούν μαζί με ό,τι υπόσχονται. Και όχι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι! Για να δούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με το flash player του Ν8.:confused: Ο μαμίσιος browser κάποια video τα παίζει κάποια όχι. Ο opera από ότι είδα μέχρι τώρα δε παίζει κανένα video και βγάζει μύνημα ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένο το adobe flash player v.10.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με το flash player του Ν8.:confused: Ο μαμίσιος browser κάποια video τα παίζει κάποια όχι. Ο opera από ότι είδα μέχρι τώρα δε παίζει κανένα video και βγάζει μύνημα ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένο το adobe flash player v.10.0 πονεμενη ιστορια εδω.... δεν εχει κανονικο φλας ο μαμισιος...εχει flash lite... ο οπερα δεν υποστηριζει φλας καθολου.... Edited April 30, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 τα εχω πει 10000 φορες. πρεπει να στο πουν για να το καταλαβεις Βασικα , εγω το καταλαβα οτι κατι τρεχει με το βιντεο του Tron, αλλα και σε καποια βιντεο στο youtube η αντιθεση ειναι εντονη. Τεσπα εγω παντως δεν θα το στειλω πουθενα γιατι δεν με ενοχλει στην καθημερινοτητα. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με το flash player του Ν8.:confused: Ο μαμίσιος browser κάποια video τα παίζει κάποια όχι. Ο opera από ότι είδα μέχρι τώρα δε παίζει κανένα video και βγάζει μύνημα ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένο το adobe flash player v.10.0 flash lite γιαυτο δεν παιζει ολους τους players. Eσυ τι βιντεο πηγες να ανοιξεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 παιδια μετα συνχωρησεως αλλα εχετε πολυ πλακα!:lol::lol::lol:εχω το μαυρο ν8 και εχει πεσει στην ασφαλτο τουλαχιστον 5 φορες και με μοναδικη απωλεια μια γρατζουνια στο πανω πλαστικο.οσον αφορα σαν συσκευη,βρειτε καλυτερη και πειτε μου και εμενα.εχω αλλαξει μην σας πω ποσες απο ολλα τα λειτουργικα....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts