billys_541 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ποιο swype ελληνικο εχεις? Έχω το "Swype_0x200333FD_v2.1.4435_SA_Sym3_NAM" και "SwypeGreekDictionary_v2.0.35432". Δουλεύει κανονικότατα όπως είπα.Και πριν με την Αννα και τώρα με την Μπελα -Ντόνα. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Και κυριότερο, η μπαταρία.. Δεν βγάζει τις 2-3 μέρες που μου έβγαζε με την Anna και αυτό φαίνεται και από το Battery Monitor. Τι να σου πω. Τα ίδια με την Anna μπορεί και καλύτερα. Το δικό μου ποτέ δεν πέρασε την 1,5 μέρα (εκτός και αν δεν το δουλεύω οπότε πατάει τις 2). Πάντως το battery monitor της nokia πιστεύω ότι δε μετρά σωστά την μπαταρία. Εγώ χρησιμοποιώ το Battery Info του mondaycoder. Edited April 2, 2012 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Είχε φάει και το δικό μου μια τούμπα και είχε ραγίσει στο ίδιο σημείο. Πήρα από ένα e-shop το πάνω καπάκι και το άλλαξα μόνος μου, δεν είναι δύσκολο. Ανοίγεις το καπάκι του hdmi και ξεβιδώνεις μια βίδα και μετά συρταρωτά βγάζεις το καπάκι και βάζεις το άλλο το βιδώνεις και είσαι έτοιμος, 9.90 κάνει. φιλε ειναι σιγουτο οτι κανει τοσο στο e-shop ?? λες να το πουλανε ακομη?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 φιλε ειναι σιγουτο οτι κανει τοσο στο e-shop ?? λες να το πουλανε ακομη?? Θες να το τσεκάρει για σένα.....? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Θες να το τσεκάρει για σένα.....? Οχι απλως εψαξα να το βρω στο eshop και δεν το βρισκω πουθενα γι'αυτο και ρωταω...Και μενα εχει φαει κατι τουμπες και ειναι σπασμενο στο ιδιο σημειο γι'αυτο το χρειαζομαι!!Μονο στο mobilehellas το βρισκω και κανει 9.00 αλλα ειναι και 8.50 τα μεταφορικα για λαρισα(οπου και μενω) και βγαινουν πολλα γι'αυτο αμα το εχει στο eshop να το παρω απο δω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Έχω το "Swype_0x200333FD_v2.1.4435_SA_Sym3_NAM" και "SwypeGreekDictionary_v2.0.35432". Δουλεύει κανονικότατα όπως είπα.Και πριν με την Αννα και τώρα με την Μπελα -Ντόνα. :lol: Ευχαριστω πολυ. Δεν τα ειχα δει στο Beta Labs... Χαζομάρα μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Απο χθες μετά απο κάποιες αλλαγές σε θέματα ασφαλείας που έκανα στον λογ. της Google, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα email μου απο το Ν8. Μου ζητάει κάποιον κωδικό για να συνδεθώ. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι για να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι τα themes που δουλευαν στην αννα εξακολουθουν να δουλευεουν στο Μπελ; Τα παιχνιδια που ειχατε εγκατεστημενα, συνεχιζουν δουλευουν; Ψηνομαι για την εκδοση του lago που λετε ολοι πως ειναι καλη αλλα ειπα να περιμενω να ποσταρει καποιος οτι εβγαλε την final το παιδι μην εχω να το ξανασεταρω παλι σε μια-δυο εβδομαδες. Morala κι εγω με την σειρα μου ευχαριστω για τον οδηγο που κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησω για το φλασαρισμα τις προσεχεις ημερες. LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα,να περάσω την belle κατευθείαν η να κάνω format στο τηλ και στην μαζική μνημη(Ε) πρώτα,ευχαριστώ. Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα,να περάσω την belle κατευθείαν η να κάνω format στο τηλ και στην μαζική μνημη(Ε) πρώτα,ευχαριστώ. Πρωτα φορματ στην Ε κ μετα φλασαρισμα!! Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι τα themes που δουλευαν στην αννα εξακολουθουν να δουλευεουν στο Μπελ; Τα παιχνιδια που ειχατε εγκατεστημενα, συνεχιζουν δουλευουν; Ψηνομαι για την εκδοση του lago που λετε ολοι πως ειναι καλη αλλα ειπα να περιμενω να ποσταρει καποιος οτι εβγαλε την final το παιδι μην εχω να το ξανασεταρω παλι σε μια-δυο εβδομαδες. Τα themes όχι όλα, αλλά και τι έγινε? Υπάρχουν τόσα πολλά. τα παιχνίδια νομίζω παίζουν όλα. Τουλάχιστον αυτά που παίζω εγώ.. fruit ninja, angry birds, shrek kart και άλλα. Καλησπέρα,να περάσω την belle κατευθείαν η να κάνω format στο τηλ και στην μαζική μνημη(Ε) πρώτα,ευχαριστώ. Να διαβάσεις τον οδηγό. Edited April 2, 2012 by impreza_sti monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 φιλε ειναι σιγουτο οτι κανει τοσο στο e-shop ?? λες να το πουλανε ακομη?? Συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά, λέγοντας e-shop ενοουσα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εγώ το πήρα από εδώ http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=130&p=11168 Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι τα themes που δουλευαν στην αννα εξακολουθουν να δουλευεουν στο Μπελ; Τα παιχνιδια που ειχατε εγκατεστημενα, συνεχιζουν δουλευουν; Ψηνομαι για την εκδοση του lago που λετε ολοι πως ειναι καλη αλλα ειπα να περιμενω να ποσταρει καποιος οτι εβγαλε την final το παιδι μην εχω να το ξανασεταρω παλι σε μια-δυο εβδομαδες. Morala κι εγω με την σειρα μου ευχαριστω για τον οδηγο που κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησω για το φλασαρισμα τις προσεχεις ημερες. Σε μενα δουλευουν κανονικα τα themes απλα πρεπει να χακαρεις το τηλεφωνο πρωτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μια ιστορια για γελια (και για κλαμματα), για μας που περιμενουμα ακομα την αναβαθμιση : Λεω προχθες κατα τις 7 του μηνος, σ'ενα φιλαρακι μου, ασχετο απο κινητα, που απλα εχει το Nokia E7-00 και ισια ισα ξερει να το χειριζεται, οτι θα βγει η αναβαθμιση την αλλη μερα για τη συσκευη του, η Belle, να την περασει μεσω Nokia suite ... Με κοιτουσε σα χαζος....τι ειναι αυτα μωρε που μου λες τωρα...μια χαρα ειναι το κινητο, μου ειπε... Την επομενη μερα που περασα εξω απο το μαγαζι του, με φωναζει και μου λεει : Αυτο εννοουσες??? Και μου δειχνει το κινητο του, αναβαθμισμενο σε Belle... Το συνεδεσα με usb στο Nokia Suite μου ειπε και μου εβγαλε κατι να κατεβασω και εκανα οτι μου ειπε.... Πειτε μου τωρα, να τσιριζεις, η να μη τσιριζεις??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Δεν ξέρω τι λενε για την αυτονομία της μπαταρίας, άλλα απο 2.5 μέρες που μου κρατούσε με Anna, με λίγο πιο αυξημένη χρήση (λόγω χαζέματος της Belle:p) το φόρτισα σήμερα, δηλαδή σχεδόν 4 μέρες μετά! Δέν έχω κάνει καν format, την πέρασα όπως ήταν από πάνω και δεν μου έχει παρουσιαστεί το παραμικρό. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Προχτές άλλαξα το κάτω καπάκι του Ν8 σε Nokia Care και μου κόστισε 8,5€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Χρειαστηκε να το κρατησουν; My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλησπέρα, μην αντέχοντας άλλο να περιμένω για την Belle πέρασα από Nokia Care Κατεχάκη μου το περάσαν χάρηκα έπαιζα μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο. Δύο μέρες μετά είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί το κινητό (Ν8 059F053) τρώει κάποια κολλήματα εκτελώντας κάποιες εφαρμογές όπως mail (μάλιστα σε ένα λογαριασμό βγάζει συνεχώς μήνημα για αξιόπιστο πιστοποιητικό κάθε φορά) αλλά socia networks και κάποια άλλα. Χρειάστηκε να κλείσω το κινητό τουλάχιστον 6 φορές μέχρι τώρα κάτι που στους 14 μήνες που το έχω το έχω κάνει μόνο 2 φορές. Δεν ξέρω άν κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά πάνω που έχω φτιαχτεί που το κινητό απέκτησε επιτέλους το λειτουργικό που του αξίζει ξενέρωσα με το θέμα των επανεκκινήσεων. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να κάνω το τραπέζι στον Moralas (:lol::lol:) μια και με πιάνει σύγκρυο όταν σκέφτομαι το πρέπει να κάνω για να περάσω την Belle του (αξίζει πολλά συγχαρητήρια) Lagoskon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλησπέρα, μην αντέχοντας άλλο να περιμένω για την Belle πέρασα από Nokia Care Κατεχάκη μου το περάσαν χάρηκα έπαιζα μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο. Δύο μέρες μετά είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί το κινητό (Ν8 059F053) τρώει κάποια κολλήματα εκτελώντας κάποιες εφαρμογές όπως mail (μάλιστα σε ένα λογαριασμό βγάζει συνεχώς μήνημα για αξιόπιστο πιστοποιητικό κάθε φορά) αλλά socia networks και κάποια άλλα. Χρειάστηκε να κλείσω το κινητό τουλάχιστον 6 φορές μέχρι τώρα κάτι που στους 14 μήνες που το έχω το έχω κάνει μόνο 2 φορές. Δεν ξέρω άν κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά πάνω που έχω φτιαχτεί που το κινητό απέκτησε επιτέλους το λειτουργικό που του αξίζει ξενέρωσα με το θέμα των επανεκκινήσεων. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να κάνω το τραπέζι στον Moralas (:lol::lol:) μια και με πιάνει σύγκρυο όταν σκέφτομαι το πρέπει να κάνω για να περάσω την Belle του (αξίζει πολλά συγχαρητήρια) Lagoskon Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις phoenix (λέω ποιά έκδοση) και το firmware στην υπογραφή του lagoskon και να ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό. Τίποτα άλλο. Άσε που τρώω πολύ, δε συμφέρω :lol: monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Για μένα που δεν ξέρω σαν νέος κάτοχος n-8 που βρίσκουμε όλα αυτά που αναφέρεις στο προηγούμενο post Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Για μένα που δεν ξέρω σαν νέος κάτοχος n-8 που βρίσκουμε όλα αυτά που αναφέρεις στο προηγούμενο post Για σένα λοιπόν ή καλό διάβασμα ή πας σε nokia care και σου περνάνε την επίσημη. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις phoenix (λέω ποιά έκδοση) και το firmware στην υπογραφή του lagoskon και να ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό. Τίποτα άλλο. Άσε που τρώω πολύ, δε συμφέρω :lol: Μακάρι να τρως πολύ γιατί εγω αν κάτσω στο τραπέζι ξεχνάω να σηκωθώ οπότε θα φάμε καλά:lol::lol: Πέρα από τη πλάκα κατέβασα χτες την slim του lagoskon θα κατεβάσω και το phoenix θα τυπώσω τον οδηγό σου και ο θεός βοηθός. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με τα κολλήματα που τραβάει το κινητό από την εγκατάσταση της Belle και μετά σε σημείο που κόλλησε μετά και από απλή φόρτιση... Οπότε λέω να περάσω στην slim μπας και δω φως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Κάτι άλλο συμβαίνει. Σίγουρα δε φταίει η belle γιαυτό. Πιθανό να μην έκανες format κτλ πριν βάλεις τη belle και τώρα υπάρχουν ασυμβατότητες. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) λοιπον,παρατηρησα κατι και θελω βοηθεια.εχω την official belle.μεχρι χτες που το προσεξα ειχα ελευθερα στη c: 99mb περιπου.σημερα που το κοιταξα ειχα 44.....ψαχνοντας να δω τι ειναι τοσο πολυ με το xplore βρηκα μεσα στη c ενα φακελο με ονομα resource και μεγεθος 40 περιπου mb.εκει μεσα βρηκα περιπου 4500 αρχεια λιγων byte σε μεγεθος το καθενα.τα αρχεια ειναι καπως ετσι πχ mapsettingsplugin photoeditorplugin searchingwidget searchingwidgetssettingsrsc service-prompts videoeditorplugi-internal ολα αυτα εχουν καταληξη με αυξων αριθμο πχ .r01,.r02.......r689 κλπ κλπ συνολο 4500 περιπου τετοια αρχειακια. ολα αυτα επειδη μου εχουν ριξει στο μισο τη C ξερει κανεις τι παιζει,να μπορω απλα να τα σβησω?και δε μπορω να καταλαβω απο που εμφανιστικαν... sorry για το μεγαλο ποστ.οποιος μπορει βοηθαει!!! τελικα μετα απο ακομα λιγο ψαξιμο βρηκα οτι ο φακελος apps ειναι τοσο μεγαλος.μηπως φταιει καμια εφαρμογη γιαυτη την τοσο μεγαλη μειωση της c???φανταζομαι οτι με απεγκατασταση μια μια θα τη βρω ποια φταει. sorry και παλι!!! Edited February 12, 2012 by andipas μαλλον λαθος!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπέρα από ότι κατάλαβα είμαστε πολλή που περιμένουμε την μπέλε.θα ήθελα να ρωτήσω όταν με το καλο μας έρθει για να κάνουμε την αναβάθμιση θα πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει format? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts