Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. BURNIN_AMBITION πηγαινε στις ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-ρυθμισεις διαχειρισης-πακετα δεδομενων κι εκει εαν εχεις το "οταν διατιθεται" αλλαξε σε "οταν απαιτειται" για να φυγουν τα βελακια. πες αν σου δουλεψε :) Edited by nektaria

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα μετα απο 2εβδομαδες που νομιζα οτι η καμερα του κινητου τα παιξε βρηκα οτι αυτο που εφτεγε ηταν μια εφαρμοφη του εκανα χαρτ ρισετ κ ολα δουλευουν οπωσ πριν κ ειμαι πανευτυχης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νοκια for ever!!!!!!!

καλα που δεν το πουλησα!

καλησπερα. BURNIN_AMBITION πηγαινε στις ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-ρυθμισεις διαχειρισης-πακετα δεδομενων κι εκει εαν εχεις το "οταν διατιθεται" αλλαξε σε "οταν απαιτειται" για να φυγουν τα βελακια. πες αν σου δουλεψε :)
δυστυχως ηταν ηδη στο "οταν απαιτειται"

Θα ήθελα να ξέρω το εξής βασικό για μένα: Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ. εφαρμογή, με την οποία να μπορώ να αποκλείσω (όχι μόνιμα όμως) όποτε θέλω τη σύνδεση data μέσω δικτύου; Όπως π.χ. είχα τη δυνατότητα σε συσκευές android, WM (με ειδικές εφαρμογές), iPhone (μέσω ρυθμίσεων);

Απο τις ρυθμίσεις νομίζω οτι δεν μπορώ...

Edited by impreza_sti
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

για να συνδεθει θα σε ρωταει παντα ;) τιποτα δεν συνδεεται σε data χωρις να το επιλεξεις εσυ ;) μονο το email συνδεεται αυτοματα σε wlan και αυτο γιατι το εχω επιλεξει εγω, ποτε μονο του :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, στις ρυθμίσεις -> συνδεσιμότητα -> ρυθμίσεις, αν επιλέξω στα δύο πεδία χρήσης δεδομένων π.χ. "μόνο WLAN" δεν θα συνδέεται σε data μέσω δικτύου ποτέ; Και αν επιλέξω "ερώτηση" προφανώς θα με ρωτάει πάντα;

Και είμαι οκ;

Για το email προφανώς απο τις ρυθμίσεις τη εφαρμογής email το έχεις κάνει;

εχω ερωτηση παντα... αλλα φανταζομαι οτι αμα βαλεις μονο wlan δεν θα μπαινει ποτε απο δικτυο... δοκιμασε το :p

απο email αμα το βαλεις καθε 4 ωρες να παιρνει τα νεα emails, καθε 4 ωρες θα συνδεεται με οτι εχεις επιλεξει πχ στο ασυρματο του σπιτιου σου...

Εγώ πάντως το προτιμώ να μου ζητάει πάντα σύνδεση, να επιλέγω ποια ακριβώς σύνδεση θέλω να χρησιμοποιήσω. Μπορεί να μην έχω εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή πολλά υπόλοιπα MΒ στο πακέτο μου και θέλω να ψάξω για κάποιο ελεύθερο WiFi. Καλό είναι να ελέγχουμε αν θέλουμε να ξοδέψουμε και αν ναι πόσο. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σχετικά με τη μπαταρία του Ν8 και λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις επισημάνσεις κάποιων παιδιών σε προηγούμενα ποστς, βλέπω τα εξής:

2η ημέρα αφόρτιστη η συσκευή (συνέδεσα λίγο και στον υπολογιστή), σήμερα μεσημέρι, έχω τις εξής αντιφατικές ενδείξεις:

Το battery widget του SPB Mobile Shell δείχνει 71%

Η μπαταρία στην επάνω μπάρα δείχνει 3/4 γεμάτη.

Τρέχω το Battery Monitor 2 και βλέπω 41%.

Αφού έτρεξα το ανωτέρω Battery Monitor 2, μετά απο λίγο το battery widget του SPB πήγε 57%,

Η μπαταρία στη μπάρα δείχνει γεμάτη κατά τα 2/3,

Το Battery Monitor 2 δείχνει 39%.

Τι να πιστέψει κανείς; Φαντάζομαι οτι η πιο αξιόπιστη τιμή είναι του BM2; Είναι διαπιστωμένο τέτοιου είδους πρόβλημα της συσκευής;

@pgetsopoulos και @panosz75 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Edited by keras

το πιο αξιοπιστο ειναι το nokia battery monitor ;) το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν παει 100% στη φορτιση θελει λιγο ακομα ενω οταν παει στο 0% μενει ακομα 20-30 λεπτα αναμονης...

μα ξερεις παντως οτι το mobile shell τρωει πολυ μπαταρια...

keras φίλε μου γιατί παιδεύεσαι με τα χαζά προγραμματάκια; Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις πόσο κρατάει η μπαταρία είναι να κάνεις τη χρήση που σου αναλογεί σύμφωνα με τις ανάγκες σου και να δεις με τον καιρό πόσο σου βγάζει. Μην δίνεις βάση στις ενδείξεις... σε γενικές γραμμές λέγεται ότι είναι από τα καλύτερα smartphone αφής στο θέμα της αυτονομίας, και μπορώ να σου το επιβεβαιώσω σαν χρήστης από τον γενάρη! Δεν έβαλα ποτέ κανένα battery monitor και απλά όταν πέφτει στην 3η γραμμή το φορτίζω γιατί μετά η μπαταρία τελειώνει σχετικά εύκολα...

Εγώ πάντως θεωρώ πιο αξιόπιστο το ποσοστό μπαταρίας που δείχνει το Fast Panel. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ πάντως θεωρώ πιο αξιόπιστο το ποσοστό μπαταρίας που δείχνει το Fast Panel. ;)

Και εγώ το ίδιο πιστεύω.

Μάλιστα το fast panel καιει λιγότερη μπαταρία από ότι το nokia battery monitor και έχει και εξτρα πραγματάκια.

χαίρεται είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας αν είναι δυνατόν,

έχω ένα nokia N8 Dark Grey με product code:0599762 και sw: 014.002 με ποιo firmware να το φλασσάρω για ελληνικά

* κάπου διάβασα οτί δεν γίνεται Downgrade το sw αληθεύει?

Σήμερα το μεσημέρι έβγαλα μια φωτό σε εξωτερικό χώρο αλλά με σκιά. Το τηλέφωνο έκανε χρήση του φλας καθώς το έχω στο αυτο και παρατήρησα μια διάχυση του φλας στον φακό και κατά συνέπεια στην φωτογραφία. Λίγο δύσκολο να το περιγράψω. Έχει συμβεί και σε σας καμιά φορά;

έχω ένα nokia N8 Dark Grey με product code:0599762 και sw: 014.002 με ποιo firmware να το φλασσάρω για ελληνικά

καλησπερα και καλως ηρθες . Ναι ΔΕΝ μπορεις να κανεις downgrade. Υπαρχει η 14 με ελληνικα σε καποιο balkans firmware αλλα δεν θυμαμαι το code και δεν εχω τον υπολογιστη μου να σε βοηθησω περισσοτερο .

Edited by impreza_sti

Υπαρχει τροπος οταν παταμε σε ενα λινκ ιστοσελιδας στα emails να ανοιγει με π.χ. τον opera αντι με τον stock browser;

Και εγώ το ίδιο πιστεύω.

Μάλιστα το fast panel καιει λιγότερη μπαταρία από ότι το nokia battery monitor και έχει και εξτρα πραγματάκια.

Ναι, ωραίο το Fast Panel...

Το Nokia Battery Monitor 2 τώρα δείχνει 93% και το Fast Panel δείχνει 73%... :blink:

Έχοντας χρησιμοποιήσει για λίγο και το Battery Monitor αλλά παρατηρώντας και τον εργοστασιακό μετρητή του κινητού, κατέληξα ότι το Fast Panel είναι το πιο αξιόπιστο. Μόλις βγάζει ποσοστό κάτω από 5%, βγαίνει το popup για χαμηλή στάθμη μπαταρίας. ;)

Έχοντας χρησιμοποιήσει για λίγο και το Battery Monitor αλλά παρατηρώντας και τον εργοστασιακό μετρητή του κινητού, κατέληξα ότι το Fast Panel είναι το πιο αξιόπιστο. Μόλις βγάζει ποσοστό κάτω από 5%, βγαίνει το popup για χαμηλή στάθμη μπαταρίας. ;)

Και εγώ το fast panel χρησιμοποιώ αντί του battery monitor είναι το ποιο καλό με εξτρά δυνατότητες.Όλα τα αλλά είναι ανακριβή...Βοηθάει παρά πολύ!!!

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

καλημερα κοριτσακια και αγορακια!Ξερει κανεις αν μπορει να βρει κανεις Ν8 με ελληνικο product number σε αλυσιδα καταστηματων τυπου πλαισιο μουλτιραμα κλπ κλπ?ευχαριστω.!

Υπαρχει τροπος οταν παταμε σε ενα λινκ ιστοσελιδας στα emails να ανοιγει με π.χ. τον opera αντι με τον stock browser;

νομιζω οτι γινεται...

βασικα ειναι το μονο που γινεται αν θυμαμαι καλα....

καπου στις ρυθμισεις εχει επιλογη για το ποιος broswer θελεις να ειναι ο προεπιλεγμενος.....

δεν πιανει πουθενα αλλου εκτος απο τα mail....εκει αν πχ διαλεξεις τον οπερα τα link στο μαιλ θα ανοιγουν με τον οπερα...

διορθώστε με αν κανω λαθος...αλλα ετσι το θυμαμαι....

καλημερα κοριτσακια και αγορακια!Ξερει κανεις αν μπορει να βρει κανεις Ν8 με ελληνικο product number σε αλυσιδα καταστηματων τυπου πλαισιο μουλτιραμα κλπ κλπ?ευχαριστω.!

Καλημέρα!! Εγώ πήρα το Ν8 από το Multirama Θεσσαλονίκης πέρσυ τονΔεκέμβριο και είναι ελληνικότατο! με εληνικό product code.

νομιζω οτι γινεται...

βασικα ειναι το μονο που γινεται αν θυμαμαι καλα....

καπου στις ρυθμισεις εχει επιλογη για το ποιος broswer θελεις να ειναι ο προεπιλεγμενος.....

δεν πιανει πουθενα αλλου εκτος απο τα mail....εκει αν πχ διαλεξεις τον οπερα τα link στο μαιλ θα ανοιγουν με τον οπερα...

διορθώστε με αν κανω λαθος...αλλα ετσι το θυμαμαι....

επισης δουλευει με τον horus εναν ωραιο rss reader

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Γίνετε όμως να βάλεις ξανά την 014.002

Διάλεξε μία απο τις παρακάτω που έχουν και Ελληνικά !!!

0599902: balkans_blu

0599774: balkans_dg

0599850: balkans_gr

0599925: balkans_or

059G153: balkans_pink

0599831: balkans_wh

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...