mixtri Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ξεβάφει το ασημί; Πώς, αφού δεν είναι βαμμένο. :confused: Έχει το φυσικό χρώμα του αλουμινίου, χωρίς βαφή. Έλα ντε... πως είναι δυνατόν να ξεβάφει; Κοίτα και άλλοι χρήστες παραπονιούνται σε άλλα forum αν ψάξεις για το συγκεκριμένο θέμα αλλά πάλι η συζήτηση καταλήγει όπως εδώ : "εμένα δεν μου έχει πάθει τίποτα άρα δεν ισχυει". Όταν είχα δει αυτή τη φωτογραφία πριν αγοράσω το Ν8 έλεγα ότι είναι photoshop,έλεγα "ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ"! Και αν θες ψάξε παλιότερα post μου. Όμως ο θεός είναι μεγάλος και μου γύρισε το πρόβλημα στη συσκευή μου :lol: Δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί είναι το κινητό σε ΝΟΚΙΑ "Care". Μόλις το πάρω πίσω,πριν του περάσω καινούρια πρόσοψη θα σας δείξω τι εννοώ. Αλλά δες τις φωτογραφίες παραπάνω. Πλησιάζουν στο πως έχει γίνει το δικό μου;) Σε ασημί εκδοχή. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δυστυχως απενεργοποιειται για 1 λεπτι και ξανασυνδεεται στο οικιακο δικτυο.Το προβλημα ειναι οτι καταναλωνει μπαταρια κυριως.Οι εργοστασιακες ρυθμισεις ,πως επαναφερονται? Μήπως έχεις τα widget σε σύνδεση? Δοκίμασε στην αρχική οθόνη να πατήσεις Επιλογές και μετά Θέση widget εκτ. συνδ. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μετά από 2 μέρες το παραμετροποίησα και του πέρασα ότι χρειαζόμουν. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε πόσο σας βγάζει? Επίσης αν είναι παραεισαγωγής και κάνω update μέσω wifi χάνονται και πάλι τα ελληνικά? Εμένα μου κρατάει απο 1 μέρα εώς 2 μέρες ανάλογα την χρήση. Τα ελληνικά δεν χάνονται αν κάνεις μέσω wifi. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 @peet ρίξε μια ματιά στο FAQ της πρώτης σελίδας Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ξεβάφει το ασημί; Πώς, αφού δεν είναι βαμμένο. :confused: Έχει το φυσικό χρώμα του αλουμινίου, χωρίς βαφή. μπορει να ειναι το χρωμα του αλουμινιου (το οποιο δεν ειναι ακριβως ασημι αλλα ειναι πολυ κοντα) αλλα ειναι επιστρση για να ειναι θεωρητικα ανθεκτικο γιατι το σκετο αλουμινιο (το τριοξειδιο του αργιλιου δηλαδη) δεν ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο σε τετοιο ειδους χρηση. οποτε εχει ξεβαψει η λεπτη επιστρωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) @peet ρίξε μια ματιά στο FAQ της πρώτης σελίδας Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Πριν ρωτησω το διαβασα και αυτο,εβγαλα και τα widget εκτος.Οι ρυθμισεις μου ειναι οπως αναφερονται στις οδηγιες. Τωρα δοκιμασα και το εβγαλα εκτος συνδεσης και ρωτησε αν θα επιτρεπει την συνδεση WLAN ,επελεξα οχι και δεν συνδεεται φυσικα.Μολις το επαναφερω στο κανονικο προφιλ ξαναρχιζει την συνδεση Edited May 1, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Έλα ντε... πως είναι δυνατόν να ξεβάφει; Κοίτα και άλλοι χρήστες παραπονιούνται σε άλλα forum αν ψάξεις για το συγκεκριμένο θέμα αλλά πάλι η συζήτηση καταλήγει όπως εδώ : "εμένα δεν μου έχει πάθει τίποτα άρα δεν ισχυει". Όταν είχα δει αυτή τη φωτογραφία πριν αγοράσω το Ν8 έλεγα ότι είναι photoshop,έλεγα "ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ"! Και αν θες ψάξε παλιότερα post μου. Όμως ο θεός είναι μεγάλος και μου γύρισε το πρόβλημα στη συσκευή μου :lol: Λες να διαβάζει και myphone ο Θεός; :p Άντε, περαστικά. Το καλύτερο σου εύχομαι. Αν είναι πράγματι έτσι τότε έχεις πέσει στην περίπτωση και καλά κάνεις και ζητάς αντικατάσταση (αν και είναι λίγο δύσκολο να την πετύχεις για εξωτερικές φθορές και με εμφανή σημάδια από πτώση - οι εταιρείες κρύβονται πίσω από πιθανή πτώση ακόμη κι όταν δεν υπάρχει, φαντάσου να φαίνεται κιόλας δηλαδή). Αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις όλα τα προβλήματα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τωρα δοκιμασα και το εβγαλα εκτος συνδεσης και ρωτησε αν θα επιτρεπει την συνδεση WLAN ,επελεξα οχι και δεν συνδεεται φυσικα.Μολις το επαναφερω στο κανονικο προφιλ ξαναρχιζει την συνδεση δες καθε ποτε εχεις συγχονισμενο το email Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Το ρυθμισα και αυτο στο <ποτε> και ωρα ανακτησις απο 00.00-00.01. Η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων γινεται οπως περιγραφεται στις σχετικες οδηγιες? Tελικα εκανα soft reset και λυθηκε .Τωρα θα το ξαναπαω απο την αρχη να δω τι ειχα κανει λαθος.Ευχαριστω παντως ολους οσους με τις απαντησεις τους με βοηθησαν --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 1, 2011 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγει πιθανον η μεγαλη αναβαθμηση για το n8 symbian anna.. την πρωτη εβδομαδα του μαιου, ετσι μου ειπε καποιοσ που ασχολειται με την νοκια και ειναι προγραμματιστης.:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγει πιθανον η μεγαλη αναβαθμηση για το n8 symbian anna.. την πρωτη εβδομαδα του μαιου, ετσι μου ειπε καποιοσ που ασχολειται με την νοκια και ειναι προγραμματιστης.:D:D κυκλοφορει μια φημη οπως ανεφερα χτες αλλα το μυνημα πηγε οφ τοπικ (σωστα). το παραθετω ξανα μια φημη λεει οτι η symbian anna βγαινει αιτη την εβδομαδα. για να δουμε θα βγει και αυτο το τραγελαφικο ε?????? http://nokian8users.weebly.com/6/post/2011/04/latest-rumours-pr30-codename-to-be-called-belle-symbian-anna-coming-soon.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μια φημη λεει οτι η symbian anna βγαινει αιτη την εβδομαδα. για να δουμε θα βγει και αυτο το τραγελαφικο ε?????? http://nokian8users.weebly.com/6/post/2011/04/latest-rumours-pr30-codename-to-be-called-belle-symbian-anna-coming-soon.html λεει για το 3.0 Coming with 4 screens / 7 smooth (What is it?!)... τι μπορει να ναι αυτο? :p Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 λεει για το 3.0 Coming with 4 screens / 7 smooth (What is it?!)... τι μπορει να ναι αυτο? :p κατσε να ερθει πρωτα η αννα και μετα βλεπουμε και τι θα εχει η 3.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγει πιθανον η μεγαλη αναβαθμηση για το n8 symbian anna.. την πρωτη εβδομαδα του μαιου, ετσι μου ειπε καποιοσ που ασχολειται με την νοκια και ειναι προγραμματιστης.:D:D Μην πιστεύετε τις φήμες. Κι εμείς ασχολούμαστε με τη Nokia, και είμαστε και προγραμματιστές, αλλά δεν ισχυριζόμαστε ότι ξέρουμε πότε θα βγουν οι αναβαθμίσεις. Εκτός αν ο φίλος σου δουλεύει στην ίδια τη Nokia (που και πάλι δεν θα ξέρει απαραίτητα πότε βγαίνουν τα updates). Το πιθανότερο είναι ότι ο φίλος σου διάβασε αυτό που έχει γραφτεί εδώ και καιρό, ότι θα έρθει το Μάιο, και είπε να το παίξει προφήτης. Πάντως εγώ χλωμό το βλέπω για την επόμενη βδομάδα. Εδώ θα είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ξεβάφει το ασημί; Πώς, αφού δεν είναι βαμμένο. :confused: Έχει το φυσικό χρώμα του αλουμινίου, χωρίς βαφή. Αμ ξεβαφει.... Δεν το χεις γι αυτο το λες. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο που παρουσιαζεται ειναι οντως ξεβαψημο η κατι αλλο αλλα σιγουρα η εμφανιση του ετσι δειχνει. Μονη λυση ειναι η θηκη και ολα καλα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο, έως παράλογο, να έχουν ξεβάψει όλα τα εξωτερικά μέρη της συσκευής μέσα σε τρεις μήνες. Προσωπικά το έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα (30 Νοεμβρίου), και δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά στην οθόνη ή στο σώμα της συσκευής, εκτός από ένα ζούληγμα στο κάτω πλαστικό από πτώση. Ούτε το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, αλλά ούτε και το κακομεταχειρίζομαι. Μία λογική φροντίδα θέλει οποιαδήποτε συσκευή, και αν έχει στοιχειωδώς καλή κατασκευή, μπορείς να την κρατήσεις για χρόνια. Πόσο μάλλον όταν η ποιότητα κατασκευής είναι τόσο υψηλή όπως του Ν8. Επομένως θεωρώ ότι για το μέσο χρήστη που κρατάει την κάθε συσκευή γύρω στον 1 χρόνο, μπορεί στο τέλος της συμβίωσής του με το Ν8 να φαίνεται ακόμα σχεδόν σαν καινούργιο. Να μεταφέρω και μία πρόσφατη εμπειρία μου: προχτές μια γνωστή μου προσπάθησε να γρατζουνίσει την οθόνη με τη μύτη μηχανικού μολυβιού. Απέτυχε παταγωδώς, αλλά δε μπορώ να πω, ένα σοκ το έπαθα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ο Γορίλας δεν καταλαβαίνει μία! :p Edited May 1, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μόνο που παρατηρείται σε σχεδόν όλους τους χρήστες (ανάλογα με την χρήση βέβαια) είναι τα δύο πολύ μικρά σημαδάκια από το μπες βγες του microusb βύσματος. Ακόμα και εγώ που είμαι από τους πρώτους αγοραστές της συσκευής, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά το περίβλημα. Είναι σαν καινούριο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μόνο που παρατηρείται σε σχεδόν όλους τους χρήστες (ανάλογα με την χρήση βέβαια) είναι τα δύο πολύ μικρά σημαδάκια από το μπες βγες του microusb βύσματος. Ακόμα και εγώ που είμαι από τους πρώτους αγοραστές της συσκευής, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά το περίβλημα. Είναι σαν καινούριο. Το δικό μου ούτε εκεί έχει κάποιο σημάδι. Φτου να μην το ματιάξω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamo Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλησπερα και απο εμενα...ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μερες:rolleyes: και εχω παθει τρελο ερωτα με τουτο δω το θαυματακι...... και παρακατω ειναι οι λογοι... 1) πριν ειχα το nokia x6 8GB, καλουτσικο αλλα με χαλαγε πολυ η μικρη μνημη που ειχε,και ετρωγε τα κολληματα του..αυτο εδω μπροστα του απλα...ΠΕΤΑΕΙ! 2) οκ το symbian 3 δεν ειναι το καλυτερο λειτουργικο του κοσμου.....και? δεν με χαλαει καθολου,ελπιζω σε καποιες αναβαθμισεις,να το κανουν καλυτερο,εφαρμογες για ολα τα γουστα υπαρχουν,απο πλευρα os ειμαστε οκ... 3)εχω και ψηφιακη μηχανη και videocam,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ειχα καιρο ν δω στην HDMI TV μου... ο φακος του ειναι κορυφαιος,και παραλληλα με το mod7 που περασα επαθα πλακα....τι να μας πουνε οι αλλοθρησκοι.............:lol: 4)στοιβαρο,πολυ καλη οθονη ,hdmi εξοδος,usb,48 GB!!! μεγιστη χωρητικοτητα,πομπος fm!!!!,wifi αρκετα καλo...δωρεαν gps me ovimaps... ημαρτον τι αλλο θελουμε απο αυτο το κινητο?????(να κανει καφε ισως???????) οπως θα ελεγε και μια ψυχη.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!! ΥΓ. best ever συσκευη...μπορει οι αλλοι να εχουν αρκετα καλο os.....αλλα nokia N8 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μόνο που παρατηρείται σε σχεδόν όλους τους χρήστες (ανάλογα με την χρήση βέβαια) είναι τα δύο πολύ μικρά σημαδάκια από το μπες βγες του microusb βύσματος. Ακόμα και εγώ που είμαι από τους πρώτους αγοραστές της συσκευής, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά το περίβλημα. Είναι σαν καινούριο. Και γω ακριβως αυτο, μικρα σημαδακια απο το usb, αλλα κατα τα αλλα σαν καινουργιο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπερα και απο εμενα...ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μερες:rolleyes: και εχω παθει τρελο ερωτα με τουτο δω το θαυματακι...... και παρακατω ειναι οι λογοι... 1) πριν ειχα το nokia x6 8GB, καλουτσικο αλλα με χαλαγε πολυ η μικρη μνημη που ειχε,και ετρωγε τα κολληματα του..αυτο εδω μπροστα του απλα...ΠΕΤΑΕΙ! 2) οκ το symbian 3 δεν ειναι το καλυτερο λειτουργικο του κοσμου.....και? δεν με χαλαει καθολου,ελπιζω σε καποιες αναβαθμισεις,να το κανουν καλυτερο,εφαρμογες για ολα τα γουστα υπαρχουν,απο πλευρα os ειμαστε οκ... 3)εχω και ψηφιακη μηχανη και videocam,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ειχα καιρο ν δω στην HDMI TV μου... ο φακος του ειναι κορυφαιος,και παραλληλα με το mod7 που περασα επαθα πλακα....τι να μας πουνε οι αλλοθρησκοι.............:lol: 4)στοιβαρο,πολυ καλη οθονη ,hdmi εξοδος,usb,48 GB!!! μεγιστη χωρητικοτητα,πομπος fm!!!!,wifi αρκετα καλo...δωρεαν gps me ovimaps... ημαρτον τι αλλο θελουμε απο αυτο το κινητο?????(να κανει καφε ισως???????) οπως θα ελεγε και μια ψυχη.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!! ΥΓ. best ever συσκευη...μπορει οι αλλοι να εχουν αρκετα καλο os.....αλλα nokia N8 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!:D Μπραβο παληκαρε,μου φτιαξες το κεφι ! :lol: Κακα τα ψεματα,ετσι ειναι. Καλα ειναι τα μηλα και τα λοιπα,κανεις δεν αμφιβαλει,αλλα το κινητακι μας ειναι υπερπληρες. Χαρειτε το λοιπον ! Σχετικα με το αναφερομενο "ξεβαμα",ουτε εγω εχω παρατηρησει το παραμικρο σημαδι πουθενα,κι ευτυχως η μια ατυχης κι ευτυχως οχι σοβαρη πτωση στο πεζοδρομιο εγινε μεσα σε θηκη σιλικονης (πονεσε η καρδια μου,αληθεια). Αλλα κι απ την χρηση που του εκανα εκτος θηκης,δεν εμφανισε κανενα ιχνος φθορας. Προσωπικα,πιστευω πως αναλογως την χρηση,καλη κακη ή κακιστη,υφισταται και τις αναλογες αλλοιωσεις,ειδικα στα πλαστικα μερη που δεν εχουν καμια σχεση με ανοδιωμενο αλουμινιο και ειδικη βαφη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπερα και απο εμενα...ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μερες:rolleyes: και εχω παθει τρελο ερωτα με τουτο δω το θαυματακι...... και παρακατω ειναι οι λογοι... 1) πριν ειχα το nokia x6 8GB, καλουτσικο αλλα με χαλαγε πολυ η μικρη μνημη που ειχε,και ετρωγε τα κολληματα του..αυτο εδω μπροστα του απλα...ΠΕΤΑΕΙ! 2) οκ το symbian 3 δεν ειναι το καλυτερο λειτουργικο του κοσμου.....και? δεν με χαλαει καθολου,ελπιζω σε καποιες αναβαθμισεις,να το κανουν καλυτερο,εφαρμογες για ολα τα γουστα υπαρχουν,απο πλευρα os ειμαστε οκ... 3)εχω και ψηφιακη μηχανη και videocam,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ειχα καιρο ν δω στην HDMI TV μου... ο φακος του ειναι κορυφαιος,και παραλληλα με το mod7 που περασα επαθα πλακα....τι να μας πουνε οι αλλοθρησκοι............. 4)στοιβαρο,πολυ καλη οθονη ,hdmi εξοδος,usb,48 GB!!! μεγιστη χωρητικοτητα,πομπος fm!!!!,wifi αρκετα καλo...δωρεαν gps me ovimaps... ημαρτον τι αλλο θελουμε απο αυτο το κινητο?????(να κανει καφε ισως???????) οπως θα ελεγε και μια ψυχη.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!! ΥΓ. best ever συσκευη...μπορει οι αλλοι να εχουν αρκετα καλο os.....αλλα nokia N8 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!:D Το δικό μου ούτε εκεί έχει κάποιο σημάδι. Φτου να μην το ματιάξω! @terrestial: ειναι μεχρι να το πιασω παλι εγω στα χερια μου για να το χαζεψω.. παλι για φλασαρισμα θα παει :p.. τις προαλλες σου φαγε κολλημα για πρωτη φορα ετσι απλα :p @adamo: :blink: updates? :confused: ? τωρα που το πεταξαν κιολας , οπως ειχε πει ο τερεστριαλ, μεχρι PR2.0 ... την 3.0 ας την ξεχασουμε.. Και σαν τι αναβαθμισεις? ... browser θα παρουμε (ας ελπισουμε να ναι καλος γιατι αλλον δεν θα φτιαξουν) .. κατα τα αλλα δεν λειπει και κατι ουσιαστικο αλλα ουτε και βλεπω να προσθετουν κατι αλλο... αλλα ναι οπως τα λες.. τα χουμε πει.. με 400-500 ευρω εχουμε σε 3.5 ιντσες(και κατι τις ακομα :ninja: ) ολα σε ενα.. Το μελλον αυτο υπαγορευει αλλωστε.. Ειμαστε και αντρες ρε παιδι μου, δεν ειμαστε για να κουβαλαμε στα τσαντακια μας εξτρα καμερες :p . Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 @terrestial: ειναι μεχρι να το πιασω παλι εγω στα χερια μου για να το χαζεψω.. παλι για φλασαρισμα θα παει :p.. τις προαλλες σου φαγε κολλημα για πρωτη φορα ετσι απλα :p @adamo: :blink: updates? :confused: ? τωρα που το πεταξαν κιολας , οπως ειχε πει ο τερεστριαλ, μεχρι PR2.0 ... την 3.0 ας την ξεχασουμε.. Και σαν τι αναβαθμισεις? ... browser θα παρουμε (ας ελπισουμε να ναι καλος γιατι αλλον δεν θα φτιαξουν) .. κατα τα αλλα δεν λειπει και κατι ουσιαστικο αλλα ουτε και βλεπω να προσθετουν κατι αλλο... αλλα ναι οπως τα λες.. τα χουμε πει.. με 400-500 ευρω εχουμε σε 3.5 ιντσες(και κατι τις ακομα :ninja: ) ολα σε ενα.. Το μελλον αυτο υπαγορευει αλλωστε.. Ειμαστε και αντρες ρε παιδι μου, δεν ειμαστε για να κουβαλαμε στα τσαντακια μας εξτρα καμερες :p . σε μικρη συσκευασια οτι πιο πληρες υπαρχει σε κινητο. ρε σεις αντε παλι τα ιδια. δεν μπορουν να παρατησουν ετσι τετοια κινητα. θα παρουμε αρκετα πραγματα ακομα απο αναβαθμισεις. μην τρελενεστε. αν οχι μεσα στη βδομαδα συντομα θα εχουμε τη 2.0. για την 3.0 ακομα ειμαστε μακρια. δειτε σε 6 μηνες ποσες φορες σας εχει βγαλει πραγματακια η αναβαθμιση λογισμικου. σε ποιο αλλο κινητο εχει γινει αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το δικό μου έχει πέσει αρκετές φορές και μέσα σε αυτές αρκετές ήταν δυνατά χτυπήματα , το έχω χωρίς θήκη και το βάζω στην τσέπη στο τζιν. κάτι μικροσημαδάκια που με το ζόρι τα βλέπεις από τα πεσίματα έχει και ένα πιο έντονο που μάλλον και αυτο από πέσιμο. άλλο κινητό θα είχε κάνει 100 φορές πιο πολλά σημάδια και εννοείτε λειτουργικά δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλημέρα, μία ακόμα δική μου απορία η οποία ελπίζω να απαντηθεί αυτή την φορά! Εχω βάλει εξωτερική μνήμη στο κινητό την οποία την έχω δηλώσει και μέσα από το μενού της κάμερας ώστε όλες οι αποθηκεύσεις βίντεο - φωτό να γίνονται σε αυτή. Τράβηξα λοιπόν προχθές κάποια βίντεο και τώρα που πάω να τα ανοίξω και να τα δω μου βγάζει ΄΄αδύνατη η αναπαραγωγή κλιπ πολυμέσων΄΄, η πλάκα είναι ότι ενώ την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή έχω τραβήξει 5 βίντεο το 1 το παίζει και τα υπόλοιπα όχι......τι μπορεί να συμβαινει άραγε ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts