Snoop Dogg Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ήρθε το "παγωτό"; Την έκανες; Εν ταχυ διάφορες αλλαγές; Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω η εκδοση .62 δεν ειναι η ICS! Τι διαφορες εχει σε σχεση με την .42 δεν ξερω, ουτε προσεξα καμια. Οποιος γνωριζει κατι ας ποσταρει... Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω η εκδοση .62 δεν ειναι η ICS! Τι διαφορες εχει σε σχεση με την .42 δεν ξερω, ουτε προσεξα καμια. Οποιος γνωριζει κατι ας ποσταρει... μερικα bug fixes.εχω διαβασει οτι βοηθαει στην ενισχυση του σηματος wifi,της μπαταριας και των restarts (στο neo v) αυτα ακουγονται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left3ris94 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σας παιδεια...!Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το κινητακι (Xperia neo) στην ελληνικη αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left3ris94 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδεια το κινητο στο e-shop.gr υπαρχει και κοστιζει 250€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδεια το κινητο στο e-shop.gr υπαρχει και κοστιζει 250€ Εγώ γιατί το βλέπω στα 329€...? (αν εννοείς αυτό το e-shop.gr...) SONY ERICSSON XPERIA NEO BLUE GRADIENT Υπάρχει όμως σε άλλα καταστήματα στα 280€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εγώ γιατί το βλέπω στα 329€...? (αν εννοείς αυτό το e-shop.gr...) SONY ERICSSON XPERIA NEO BLUE GRADIENT Υπάρχει όμως σε άλλα καταστήματα στα 280€. οσοι ειναι e-shop members εχουν παρει mail με προσφορα 249 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 οσοι ειναι e-shop members εχουν παρει mail με προσφορα 249 ευρω Είμαι και εγώ e-shop member αλλά e-mail δεν μου στείλανε αυτή τη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left3ris94 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Είμαι και εγώ e-shop member αλλά e-mail δεν μου στείλανε αυτή τη φορά... δεν ξερω κατα πόσο θα πετυχει αλλα για δοκιμασε το link παρακατω: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 δεν ξερω κατα πόσο θα πετυχει αλλα για δοκιμασε το link παρακατω: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000714 Πάλι 329€ το βλέπω... Τέλος πάντων. Ίσως μπήκαν στο myphone και είδαν ότι το έχω, οπότε είπαν να μην μου το προσφέρουν...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left3ris94 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πάλι 329€ το βλέπω... Τέλος πάντων. Ίσως μπήκαν στο myphone και είδαν ότι το έχω, οπότε είπαν να μην μου το προσφέρουν...:lol::lol::lol: Ωραιο.....!!!!:lol::lol::lol: Ευχαριστημενος απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ωραιο.....!!!!:lol::lol::lol: Ευχαριστημενος απο το κινητο? Στην φωτογραφία θα ήθελα κάτι καλύτερο (μιας και είναι ένα κομμάτι που χρησιμοποιώ αρκετά)... αλλά μάλλον θα πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω γι' αυτό και αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να τα διαθέσω. Ίσως ένα Xperia S αργότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδιά μόλις είδα παραπάνω που γράφετε πως με το PC Companion μπαίνει η εκδοση 4.0.2.Α.0.62! μπήκα να την κάνω, αλλά μου λέει πως το κινητό μου είναι ενημερωμένο (έκδοση 4.0.2.Α.0.42) Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδιά μόλις είδα παραπάνω που γράφετε πως με το PC Companion μπαίνει η εκδοση 4.0.2.Α.0.62! μπήκα να την κάνω, αλλά μου λέει πως το κινητό μου είναι ενημερωμένο (έκδοση 4.0.2.Α.0.42) Κάνω κάτι λάθος; δεν κανεις λαθος απλα δεν εχει ερθει ακομα ενημερωση για σενα υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ρώτησα στο fb στο group της sony gr,γιατί δεν φέρνουνε οι εταιρίες κινητής μας τηλεφωνίας το NEO..Και μου είπαν,ότι δεν κυκλοφορεί ελλάδα... :( Τί φόλα;; Ενώ το βρίσκω από μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρονικά..Παρα-εμπόριο ;;; τί παίζει; http://img88.imageshack.us/img88/2817/soniz.png Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Σωστά σου απαντήσανε. Το Neo ουδέποτε εισήχθει στην Ελληνική αγορά επίσημα από την SE. Ωστόσο τα καταστήματα μπορούν να το εισάγουν από άλλες χώρες αυτό να συνιστά παρεμπόριο. Απλά αν το αγοράσεις δεν θα έχεις εγγύηση από την επίσημη SE Hellas. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Σωστά σου απαντήσανε. Το Neo ουδέποτε εισήχθει στην Ελληνική αγορά επίσημα από την SE. Ωστόσο τα καταστήματα μπορούν να το εισάγουν από άλλες χώρες αυτό να συνιστά παρεμπόριο. Απλά αν το αγοράσεις δεν θα έχεις εγγύηση από την επίσημη SE Hellas. ναι δεν αντιλέγω..αλλά φόλα;(δεν είναι κακό; )Μπορείτε να το εξηγήσετε παρακαλώ;Γιατί 1η φορά συναντάω τέτοια θέματα.. Εντάξει,δεν μου έχει πάθει ποτέ κάτι κάποιο κινητό,εκτός του k800i,για να θέλω σερβις...Αλλά άμα γίνει καμία στραβή;Υπάρχει στα public έστω; (με φλέρταρε κάπως το κινητό αυτό..) Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Άμα γίνει σταρβή, που το απεύχομαι, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα από όπου το πήρες. Με την απόδειξή σου φυσικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Άμα γίνει σταρβή, που το απεύχομαι, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα από όπου το πήρες. Με την απόδειξή σου φυσικά. κατάλαβα..Δεν παίζουν άλλοι κίνδυνοι έτσι; Ευχαριστώ για τις συμβουλές,είναι κάποια πράγματα που δεν τα έχω ξανακούσει,γιαυτό και ρωτάω! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 νεα διαθεσιμη ενημερωση συστηματος 4..0.2.Α.0.69 μου λεει ............ Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και μένα μου βγήκε το μύνημα χθες και την εγκατέστησα. Δεν είδα κάτι, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. ΥΓ: Να πω πως είχα την έκδοση 4.0.2.Α.0.42 και με "πέρασε" κατευθείαν στην 69, ενώ σε κάποιους φίλους του έβαλε ενδιάμεσα την 62!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και μένα μου βγήκε το μύνημα χθες και την εγκατέστησα. Δεν είδα κάτι, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. ΥΓ: Να πω πως είχα την έκδοση 4.0.2.Α.0.42 και με "πέρασε" κατευθείαν στην 69, ενώ σε κάποιους φίλους του έβαλε ενδιάμεσα την 62!!!! ειδες καμια διαφορα ? ειχες επανεκινησεις στο παρελθον απο το κινητο σου ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και μένα μου βγήκε το μύνημα χθες και την εγκατέστησα. Δεν είδα κάτι, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. ΥΓ: Να πω πως είχα την έκδοση 4.0.2.Α.0.42 και με "πέρασε" κατευθείαν στην 69, ενώ σε κάποιους φίλους του έβαλε ενδιάμεσα την 62!!!! Μαλλον το τηλεφωνο ειναι γερμανιας,γιατι η.69 ειναι μονο για την γερμανικη αγορα. Το δικο μου ειναι ολλανδιας,και ειμαι στην .62:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) ειδες καμια διαφορα ? ειχες επανεκινησεις στο παρελθον απο το κινητο σου ? Όχι, καμία επανεκκίνηση δεν είχα πριν, μια χαρά δουλεύει και τώρα. Διαφορά για να πω την αλήθεια δεν έχω δει (ως τώρα). Μαλλον το τηλεφωνο ειναι γερμανιας,γιατι η.69 ειναι μονο για την γερμανικη αγορα. Το δικο μου ειναι ολλανδιας,και ειμαι στην .62:) Ναι! Γερμανίας είναι (από kinitomania), εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά;;; :lol: Edited March 15, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Sony Xperia Neo L Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM8255 Single-core 1GHz Ο αντικαταστάτης του Νέο V http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/th_1ea879d7.jpg GPU: Adreno 205 Μνήμη RAM: 512MB 3G/ HSPA Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 854×480 pixels, Reality Display Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280×720 pixels Δεύτερη κάμερα: VGA Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB) Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, NFC Μπαταρία: 1500 mAh Διαστάσεις: 121×61.1×12.2 χλστ. Βάρος: 131.5 γρ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Προς το παρόν θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Κίνας. Ελπίζω να μην το δούμε εδώ μιας και δεν έχει κάτι διαφορετικό από το V. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts