nikaki71 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευτυχης κατοχος κ εγω απο χτες απο Media markt Αμαρουσιου,σε μπλε σκουρο απροβληματιστο μεχρι στιγμης κ αναβαθμισμενο σε 2.3.4 :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευτυχης κατοχος κ εγω απο χτες απο Media markt Αμαρουσιου,σε μπλε σκουρο απροβληματιστο μεχρι στιγμης κ αναβαθμισμενο σε 2.3.4 :D Πόσο το έχει το Media Markt? Το σκέφτομαι και εγώ σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 249 σε προσφορα,Ελληνικο(λενε).Παντως στο πλαι η συσκευασια εχει BG,RO,EL...Αναβαθμιση εκανα κανονικοτατα χωρις κανενα θεμα κ η συσκευη ειναι απροβληματιστη μεχρι στιγμης :D..Βιβλιαρακι οδηγιων κ στα Ελληνικα μεσα στο κουτι κ 1 screen protector Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 249 σε προσφορα,Ελληνικο(λενε).Παντως στο πλαι η συσκευασια εχει BG,RO,EL...Αναβαθμιση εκανα κανονικοτατα χωρις κανενα θεμα κ η συσκευη ειναι απροβληματιστη μεχρι στιγμης :D..Βιβλιαρακι οδηγιων κ στα Ελληνικα μεσα στο κουτι κ 1 screen protector Από τη στιγμή που στο κουτί στο πλάι λεει EL τοτε ειναι ελληνικό (πιο συγκεκριμένα,προορίζεται για την αγορά της Ελλάδας.) Τωρα για ποιο λόγο η SE δεν το έφερε ποτέ επισήμως στην Ελλάδα,δεν το γνωριζω. sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 249 ευρω πιστευω συμφερει πολυ.το μονο κακο ειναι οτι to mediamarkt δεν συνεργαζεται με εταιρια κινητης ωστε να χρησιμοποιησεις τυχον επιδοτηση,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δινει επιδοτησεις και για τις τρεις εταιριες κινητης τηλεφωνιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ...και μην ακουτε οτι ειναι αμελητεες οι διαφορες στην καμερα με το neo v..ειναι σημαντικες τουλαχιστον οσων αφορα την ποιοτητα των φωτογραφιων,το v το εχει ο αδερφος μου και το δικο μου στις ιδιες συνθηκες φωτισμου τραβωντας την ιδια φωτο ειναι σαφως καλυτερη η φωτογραφια... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μήπως τυχαίνει να έχεις δει και φωτογραφίες από Satio για να κάνεις μια σύγκριση και να μου πεις τις διαφορές? Μάλλον θα αφήσω το Satio και θα πάρω το Neo αλλά με ενδιαφέρει η ποιότητα της φωτογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Επειδη ειχα κ το Σατιο θα σου πω οτι το Σατιο υπερτερει μονο στην λεπτομερεια στις φωτο..Ακομα κ το led του Νεο τα καταφερνει περιφημα αλλα εξισου καλα κ χωρις με night mode on στις νυχτερινες ληψεις...Βεβαια το Νεο υπερτερει κ λογω λειτουργικου απο το Σατιο..Το αντροιντ ειναι ετη φωτος μπροστα απο το s60v5... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλήμερα και χρόνια πολλά σε ολους . θελω να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα geo tagging για να μου βγάζει ολες τις φωτογραφίες επάνω σε χάρτη ? αν ναι ποιο ? ευχαριστώ Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagkats Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Γεια σας και καλη χρονια σε ολους..εχω αγοραση εδω και μερικες μερες ενα sony neo (8mp ) που ειναι και το πρωτο μου τηλεφωνο αφης..αρκετα καλο και χρηστικο..ομως αυτο που με ενοχλει,ενω εχει πολυ καλη οθονη δεν ειναι τοσο φωτεινη οσο θα ηθελα,αν και πιστευω οτι τι ζημια την κανει ο φωτοεσθητιρας που εχει μπροστα.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να καταργητε ο φωτοεσθητιρας η να τον ρηθμιζεις με καποιο τροπο μιας και τετοια ρυθμηση δεν εχει..ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Γεια σας και καλη χρονια σε ολους..εχω αγοραση εδω και μερικες μερες ενα sony neo (8mp ) που ειναι και το πρωτο μου τηλεφωνο αφης..αρκετα καλο και χρηστικο..ομως αυτο που με ενοχλει,ενω εχει πολυ καλη οθονη δεν ειναι τοσο φωτεινη οσο θα ηθελα,αν και πιστευω οτι τι ζημια την κανει ο φωτοεσθητιρας που εχει μπροστα.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να καταργητε ο φωτοεσθητιρας η να τον ρηθμιζεις με καποιο τροπο μιας και τετοια ρυθμηση δεν εχει..ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις. Ψάξε στο market για disable auto brightness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Γεια σας και καλη χρονια σε ολους..εχω αγοραση εδω και μερικες μερες ενα sony neo (8mp ) που ειναι και το πρωτο μου τηλεφωνο αφης..αρκετα καλο και χρηστικο..ομως αυτο που με ενοχλει,ενω εχει πολυ καλη οθονη δεν ειναι τοσο φωτεινη οσο θα ηθελα,αν και πιστευω οτι τι ζημια την κανει ο φωτοεσθητιρας που εχει μπροστα.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να καταργητε ο φωτοεσθητιρας η να τον ρηθμιζεις με καποιο τροπο μιας και τετοια ρυθμηση δεν εχει..ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις. Αυτό που σου προτείνει ο φίλος barca10. Πρέπει πρώτα να γίνεις root. Να σε ρωτήσω από που το αγόρασες. Οσο και αν ψάχνω στην ελληνική αγορά έχει μόνο τα Neo V. Και από τα ελληνικά online shops δεν πολυεμπιστεύομαι, έχω διαβάσει διάφορα, ιδίως για κάποια που έχουν συγκεκριμένες πρακτικές. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Θα το βρεις σε ολα τα media markt 250 ευρω...Εγω απο Μαρουσι το πηρα κ ειναι Ελληνικο κ πολυ ευχαριστημενος... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagkats Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 και εγω απο τα media markt(περιστερι) το πηρα 250ε και με αναβαθμυση απο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Γεια σας παιδιά! Το κινιτάκι απο ότι ξέρω δεν υποστιρίζει Xvid και DivX όπως και equalizer στη μουσική. Αν κατεβάσω τον power amp π.χ. που έχει equalizer θα παίζει κανονικά έτσι? και ανάλογα εναν video player θα παίζει κανονικά xvid και dvix? Δλδ σαν το pc που βάζεις τα plugins και παίζει τα διάφορα formats? Επίσης λειτουργεί με πληκτρολόγιο ποντίκι και με οθόνη ταυτόχρονα μέσω hdmi out έτσι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 κατα 99,9 % θα παιζουν.(σε ολα τα xperia παιζουν) αλλα καλυτερα να σου απαντησει καποιος που εχει το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 @theodwroz σε ολες σου τις ερωτησεις η απαντηση ειναι καταφατικη εκτος απο το πληκτρολογιο-ποντικι που δεν το εχω δοκιμασει,αλλα γιατι να μην γινεται??? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Γεια σας παιδιά! Το κινιτάκι απο ότι ξέρω δεν υποστιρίζει Xvid και DivX όπως και equalizer στη μουσική. Αν κατεβάσω τον power amp π.χ. που έχει equalizer θα παίζει κανονικά έτσι? και ανάλογα εναν video player θα παίζει κανονικά xvid και dvix? Δλδ σαν το pc που βάζεις τα plugins και παίζει τα διάφορα formats? Επίσης λειτουργεί με πληκτρολόγιο ποντίκι και με οθόνη ταυτόχρονα μέσω hdmi out έτσι? Έχω το Neo V και μπορώ να πω πως με ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι θα δουλεύει σίγουρα τώρα για ταυτόχρονα δεν ξέρω δεν έχω κάποιο Wireless να δοκιμάσω. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αν το πετύχει κανείς σε καλή τιμή (<240) σε κάποιο κατάστημα, κατά την περίοδο των επτώσεων, ας το γράψει εδώ για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Κυκλοφορησε μεσω PC Companion η εκδοση 4.0.2.Α.0.62! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Κυκλοφορησε μεσω PC Companion η εκδοση 4.0.2.Α.0.62! Ήρθε το "παγωτό"; Την έκανες; Εν ταχυ διάφορες αλλαγές; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ήρθε το "παγωτό"; Την έκανες; Εν ταχυ διάφορες αλλαγές; Η .62 δεν ειναι η ICS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 με το root τι παιζει μετα την αναβαθμηση ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 με το root τι παιζει μετα την αναβαθμηση ? για την .62 εννοεις;; ακομα το περιμενουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts