deathlok Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 έκανα ότι και στον "οδηγό" αλλά τπτ. Για ροοτ χρησιμοποιώ το superuser. Καμία ιδέα; Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 @BMW116i Σε ευχαριστώ για τον οδηγό! Έκανα back up την μαμά rom μου Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kx5 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Σε ευχαριστώ για τον οδηγό ;) Παράθεση :!: High Voltage :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 είμαι νέος χρήστης χ10 μίνι 2.1 . τη κάνει αυτό το πρόγραμμα xrecovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumi88 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλησπερα εχω ενα τεραστιο προβλημα....δεν μου γινεται xrecovery,εχω ακολουθησει ολη την διαδικασια πιστα!!!(πιο πιστα δεν γινεται)τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλησπερα εχω ενα τεραστιο προβλημα....δεν μου γινεται xrecovery,εχω ακολουθησει ολη την διαδικασια πιστα!!!(πιο πιστα δεν γινεται)τι να κανω??? Κατι λαθος κανεις. Ο οδηγος δουλευει μια χαρα. Εισαι root? Η εκδοση του root explorer ειναι πανω απο 2.12 και paid?;) Eχεις βάλει σωστά τα permissions? Tι κινητό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noulhs Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 φιλε,ακολουθω σωστα τα βηματα αλλα οταν κλεινω το κινητο και το ξανανοιγω πατωντας το πληκτρο'back'.δεν ανοιγει το μενου του xrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 παιδιά μια χαρά είναι ο οδηγός.κ εγώ έτσι το είχα κάνει κ δούλεψε άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo0912 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Καλησπερα παιδες. και εμενα δεν μου δουλεψε. κανω ολα τα βηματα σωστα εχω κανει ροοτ το κινητο εδω και πολυ καιρο το κινητο mini pro αλλα τζιφος. δε μπαινει στο recovery. περα απολα αυτα τα βηματα πρεπει να εχω εγκαταστησει καποιο αρχειο .apk??? παιδια μπηκα στο recovery ολα καλα. ευχαριστω για τον οδηγο. απλα τωρα εγινε κατι πολυ χειροτερο. δεν παιρνει καμια rom. μου γραφει installation aborted. και δεν εχω και backup. αρα στην ουσια το κινητακι νεκρο. τι να κανω? Edited October 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickobreak Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους καλες γιορτες..!!! τα εκανα ολα αν και με αρκετες δυσκολιες!!! Το μονο που θελω ειναι να μου πειτε ακριβως τι να πατησω στο μενου του xrecovery γτ δεν καταλαβαινω τπτ ...! Παρακαλω πειτε το λιγο αναλυτικα γτ ειμαι και ασχετος..! Παιδια βλεπω διαφορα βιντεακια στο υοθτιβε και δεν βλεπω πουθενα αυτο το flash zip που λετε... επισης μου βγαζει και κατι install aborded ...τι φταει.? Edited December 25, 2012 by nickobreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelli Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 οντως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια.! εχω προβλημα ομως~!!!!!!!!!! τα εχω κανει ολα τελεια. μερες καθομαι και ψαχνω... εγκαταστησα τους drivers στο pc ,μετα κατεβασα τον root explorer ολα καλα ..εκανα τα βηματα για το xrecovery μεσω αυτου....εκλεισα το κιν μου ...το ανοιξα....πατησα το κουμπι "πισω"....μπηκε στο xrecovery....και τωρα ...ΤΠΤ!!!!!!!!!! οτι και να πατησω μου βγαινει το πρασινο ανθρωπακι και μενει εκει.δεν κουναει ρουπι! το κινητο ειναι rootarismeno νομιζω...εχω κ τον superuser.ολα καλα...και τωρα κολλησα!! παρακαλω βοηθεια :) !!!!!!! οι επιλογες στο xrecovery που μου εχει ειναι: reboot phone ,install update.zip from SD card , factory reset (f.w) , wipe cache partition, install custom zip, backup and restore, partition tools, advanced options !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!! τσαντιζομαι και ολη η δουλεια μου παει στραφτει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts