Jump to content

stelli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelli

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 30

stelli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παω να κανω εγκατασταση και λεει οτι μπορει να μην εχω καποια δικαιωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα νευρα μου!τι θελει??
  2. ειχα ενα μικρο προβλημα που νομιζω οτι δεν γυρναει πισω! ηθελα να βαλω μια καινουρια Rom.και βρηκα αυτη.δεν κατεβασα ομως τον kernel εκανα ολα τα βηματα..σωστα και οταν πατησα back στο cwm recovery ,μετα την εγκατασταση της rom μου ,για να ξεκινησω παλι το κινητο μου εβγαλε μια ερωτηση απο μονο του που ελεγε...να κανει reboot στη συσκευη και εγω πατησα οκ. μετα οταν ανοιξε...εμεινε στο λογοτυπο της sony ericson (εχω το x10 mini). δεν ανοιγει..!!δεν κλεινει!!! δεν μπαινει στο recovery mode !! δεν κουναει ρουπι...!!!!!!!! και να κλεισει απο μπαταρια ...νομιζω το ιδιο θα γινει! μηπως επρεπε να αλλαξω και kernel??? αυτο που εβαλα ελεγε οτι ηταν συμβατο!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. ειχα ενα μικρο προβλημα που νομιζω οτι δεν γυρναει πισω! ηθελα να βαλω μια καινουρια Rom εκανα ολα τα βηματα..σωστα και οταν πατησα back στο cwm recovery ,μετα την εγκατασταση της rom μου ,για να ξεκινησω παλι το κινητο μου εβγαλε μια ερωτηση απο μονο του που ελεγε...να κανει reboot στη συσκευη και εγω πατησα οκ. μετα οταν ανοιξε...εμεινε στο λογοτυπο της sony ericson (εχω το x10 mini). δεν ανοιγει..!!δεν κλεινει!!! δεν μπαινει στο recovery mode !! δεν κουναει ρουπι...!!!!!!!! και να κλεισει απο μπαταρια ...νομιζω το ιδιο θα γινει! μηπως επρεπε να αλλαξω και kernel??? αυτο που εβαλα ελεγε οτι ηταν συμβατο!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. οντως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια.! εχω προβλημα ομως~!!!!!!!!!! τα εχω κανει ολα τελεια. μερες καθομαι και ψαχνω... εγκαταστησα τους drivers στο pc ,μετα κατεβασα τον root explorer ολα καλα ..εκανα τα βηματα για το xrecovery μεσω αυτου....εκλεισα το κιν μου ...το ανοιξα....πατησα το κουμπι "πισω"....μπηκε στο xrecovery....και τωρα ...ΤΠΤ!!!!!!!!!! οτι και να πατησω μου βγαινει το πρασινο ανθρωπακι και μενει εκει.δεν κουναει ρουπι! το κινητο ειναι rootarismeno νομιζω...εχω κ τον superuser.ολα καλα...και τωρα κολλησα!! παρακαλω βοηθεια :) !!!!!!! οι επιλογες στο xrecovery που μου εχει ειναι: reboot phone ,install update.zip from SD card , factory reset (f.w) , wipe cache partition, install custom zip, backup and restore, partition tools, advanced options !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!! τσαντιζομαι και ολη η δουλεια μου παει στραφτει :(
×
×
  • Create New...