Jump to content

kx5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kx5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι ήθελα και την έκανα την αναβάθμιση :( Πλέον όταν το κινητό κλειδώνει, μπαίνει σε sleep mode με αποτέλεσμα να παγώνει το wi-fi και να μη μπορώ να ακούσω internet radio χωρίς να κρατάω την οθόνη φωτισμένη. Υπάρχει καμιά ρύθμιση γιαυτό?
  2. Δυστυχώς δε μπορώ να το βρω πουθενά :(
  3. Μήπως υπάρχει κανένα link που να λειτουργεί: Mio_P550_WWE_WM6.5.28205.LZX.MobileVista6.50SeaDragon_PP5_by _ansar.zip
  4. Πολύ νέκρα στη μπάντα. Αντιθέτως στο PMR υπάρχει κινητικότητα. Με προβληματίζει βέβαια που κάποιοι ραδιοερασιτέχνες βγαίνουν με μεγάλη ισχύ.
  5. Καλησπέρα. Το κινητό παρουσίασε ένα περίεργο πρόβλημα εντελώς ξαφικά. Η μπάρα ένδειξης της μπαταρίας παραμένει πάντα φουλαρισμένη. Δε μπορώ να ξέρω πότε τελειώνει η μπαταρία και αν δε φορτίσω το κινητό κάποια στιγμή θα κλείσει μόνο του. Έχω δοκιμάσει soft-hard format, επανεγκατάσταση του firmware αλλά τίποτα. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
  6. Μπα τα είχα δοκιμάσει αυτά. Δεν έγινε τίποτα. Από ότι είδα στο ίντερνετ με τον MTP driver ταλαιπωρείται αρκετός κόσμος. Τα προβλήματα λύθηκαν με hard reset στο κινητό και εκκαθάριση των στοιχείων της Nokia όχι με απλά uninstall αλλά με το "Nokia pc suite cleaner". Επιτέλους το έκανα debrand και ξεφορτώθηκα το άθλιο vodafone firmware :cool: Επιβεβαιώνω ότι με τη 40.0.005 δεν έχω RDS.
  7. Μετά από αναβάθμιση σε v31.0.101 (vodafone) η μπαταρία μετα βίας κρατάει 12 ώρες - χωρίς να τρέχουν εφαρμογές - ενώ δεν μπορώ να το συνδέσω με κανένα υπολογιστή (πρόβλημα με MTP driver). Έχω φάει πίκρα :cry:
  8. Καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε ένα καλό & ελαφρύ player για internet radio (να διαβάζει αρχεία *.pls *.asx κτλ)? Θέλω να χρησιμοποιώ τον broswer του κινητού για περιήγηση μέσω wifi, αλλά πάντα με συνδέει μέσω του δικτύου κινητής. Έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές (Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Ερώτηση πάντα), αλλά δε χαμπαριάζει με τίποτα - καταραμένη vodafone :mad: Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν έχω δει? Από την άλλη ο Opera δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, πάντα ρωτάει από που θα τραβήξει δεδομένα.
  9. Επιβεβαιώνω τα περί γλώσσας. Το bluetooth παίζει. Απλά δεν ανάβει το μπλε ledακι. Το wifi δουλεύει, αλλά έχω πρόβλημα σύνδεσης με WPA2.
  10. kx5

    Mio C320b (PNA)

    Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Miomap v3.3. Όταν γίνεται αναζήτηση ξεκινά πάντα με το όνομα της πόλης. Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινά με το όνομα της οδού και μετά να δείχνει τις πόλεις που υπάρχει αντίστοιχη οδός, ώστε να επιλέγεις? Δε θα ήθελα να "σπάσω" το C230 και να του βάλω άλλο πρόγραμμα-χάρτες, γιατί ανοίκει σε άλλο πρόσωπο.
  11. Ενημερωτικά να σας πω ότι μετα από 3 χρόνια συμβόλαιο V120 (οριακά ξεπερνούσα τα 120 λεπτά ομιλίας) και χωρίς να έχω ζητήσει επιδότηση στο παρελθόν το ποσό που μου προσφέρανε για νέο κίνητό ήταν 145 ευρώ. Έβαλα και λίγα από τον τσέπη μου και αγόρασα το K750i (live! δυστυχώς). Αυτό που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω, ότι μπορείς να ζητήσεις μια συσκευή χωρίς το live μου το αποκλείσανε. Προσοχή όσοι έχετε προσφορά για δωρεαν PSTN από Vodafone net (Πρώην Panafonet). Ρωτήστε πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο συμβόλαιό σας διότι είναι πιθανό να σταματήσει η προσφορά.
  12. LOL Bayern7 gootsy φόρεμα Έχω επισκευθεί Goodys σε πολλές πόλεις της χώρας μας και όλα έχουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης, γεύσης-ποιότητας και καθαριότητας (βέβαια σε ορισμένα goodys αν παραγγείλεις και κάτσεις εκεί στα φέρνουν στο τραπέζι σου - όταν δεν έχει κόσμο). Τα McD μου δίνουν την αίσθηση της πλαστικούρας ενώ αρκετά εστατόρια τους είναι μέσα στη βρώμα :mad: Στην Πάτρα το McD έκλεισε πριν κανά-δυό χρόνια αφού δεν είχε κόσμο ακόμη και το Σαββατόβραδο. Η ψήφος μου πάει στα Goodys αν και δεν είμαι ευχαριστημένος με τις τιμές τους, ούτε με την κατάργηση του Richie :rolleyes: Πάντως τα φαγητά που σερβίρουν οι δύο αλυσίδες δεν είναι πρέπει να προορίζονται για κανονική διατροφή αλλά για... "ψυχαγωγία" (δλδ τρως για την πλάκα σου) καθότι η ποιότητα δεν... :!: Όσοι φαν του Queen στη Γλυφάδα περάσουν ποτέ από Πάτρα και τους έρθει λιγούρα για burger ας ψάξουν να βρουν το Mr Burger στην Αγίου Ανδρέου ;)
  13. Δεν είναι ποιήμα αλλά κάτι που με εκφράζει. "Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεφύγουμε από το δοκιμαστικό σωλήνα που μας έχει βάλει ο Θεός όσο πιο γρήγορα και αθόρυβα γίνεται, πριν αποφασίσει να τον ξανακουνήσει..."
×
×
  • Create New...