Jump to content

nickobreak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickobreak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nickobreak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακαρι να κερδισω!!!!Καλη επυτιχια. Ο πιο τυχερος ας κερδισει!!!
  2. Εννοειτε πως ειναι απ΄το κινητο...;)!!! Δηλαδη ολο αυτο μονο σε εμενα το εχει παθει ή εχει γινει γενικο προβλημα με αυτην την εκδοση ?
  3. Τα εκανα οπως ειπες ...!Πηρα Back up και ολα τα απαραιτητα..τα ξαναπερασα συμφωνα με τους οδηγους αλλα παλι τα ιδια ..Δεν γινεται να βαλλω τα ακουστικα γτ αν τα βαλλω παλι κολλαει το κινητο...!Καμια αλλη εναλακτικη.?
  4. Πηρα backup τα εκανα ολα απτην αρχη αλλα και παλι οταν βαζω τα ακουστικα το κινητο μπλοκαρει...καμια εναλακτικη?
  5. Εχω βαλει την σλιμ cm10 ...Τα εχω ηδη στην sd καρτα ολα τα απαραιτητα..αλλα αν την ξαναπερασω το ιδιο δεν θα ειναι .?
  6. Ρε φιλε ειναι καπως τωρα να τα ξαναπερναβ...εχω τοσα πραγματα...μηπως υπαρχει αλλη λυση..καποιος που ξερει καλυτεραή να εχει το ιδιο προβλημα και να το εχει φτιαξει?
  7. Καλημερα σε ολους...τους φιλους!!! Εκανα νεο θεμα γιατι κανενας αλλος δεν μου εχει απαντησει σε θεμα και ελπιζω να παρω μια απαντηση μετα απο καμια βδομαδα.! Εχω το χ10μινι το οποιο το εχω αναβαθμησει με την cm10 μινι σλιμ (η καινουργια εκδοση) συμφωνα με τους οδηγους.! Ολα πανε ρολοι τα παντα αλλα εχω ενα προβλημα που ισως πρεπει να μου πειτε τι φταιει! Οταν βαζω τα ακουστικα στο κινητο κολλαει και κανει επανακινηση!!! Γιατι ολο αυτο??? Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!Καλη συνεχεια !
  8. Καλημερα σας...Εχω κανει εδω και καιρο την αναβαθμιση minicm10 την σλιμ δλδ την αναβαθμισμενη την καινουργια αλλα εχει προκυψει ενα προβλημα που μαλλον τωρα το καταλαβα.. Οταν βαζω τα ακουστικα του κινητου στην θυρα ξαφνικα το κινητο κολλαει και χρειαζεται να του κανω επανακινηση ...η αφη δεν λειτουργει και τετοια πραγματα...Οταν το ξαναανοιξω μετα την επανακινηση ειναι ολα οκ...αλλα επειδη θελω να χρησιμοποιω τα ακουστικα μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη.?
  9. Καλημερα σας...Εχω κανει εδω και καιρο την αναβαθμιση αλλα εχει προκυψει ενα προβλημα που μαλλον τωρα το καταλαβα..;) Οταν βαζω τα ακουστικα του κινητου στην θυρα ξαφνικα το κινητο κολλαει και χρειαζεται να του κανω επανακινηση ...η αφη δεν λειτουργει και τετοια πραγματα...Οταν το ξαναανοιξω μετα την επανακινηση ειναι ολα οκ...αλλα επειδη θελω να χρησιμοποιω τα ακουστικα μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη.?
  10. Καλημερα σε ολους .. εχω ενα προβληματακι..!!!!!!!!!! Κατεβασα την minicm9 και τα googlegapps οπως τα λετε .... Ακουλουθησα ολες τις οδηγιες ,εκανα ινσταλλ αυτα τα δυο ,(rom και google apps)... ΑΛΛΑ οταν ανοιγει το κινητο κανονικοτητα δεν εχω google market...!!!!! Κατεβασα apk απο τον υπολογιστη και μετα το περασα στο κινητο ,το εκανα εγκατασταση ,παω να το ανοιξω αλλα κλεινει κατευεθειαν... !!!Για πειτε...!!!!Τι μπορει να φταει..!!!??? A επισης δεν εχω το gmail στις εφαργες κ.α Μηπως κατεβασα λαθος gapps??? Κατεβασα αυτ που δινεται και ενα αλλο που λεει gapps.isc 4. .zip-signed....Καπως ετσι...Δοκιμασα μια φορα το ενα και μια φορα το αλλο..Αλλα παλι τα ιδια.. ΥΓ.Στο minicm7παλια που εκανα εγκαταστηση ...Εκτος απο wipe data factory reset....ειχα κανει και καποια αλλα baterry catche νομιζω κ.α και μου δουλευε μια χαρα ..ΕΝΩ σημερα στην Minicm9 εκανα μονο fctory reset δλδ αυτο που λετε στις οδηγιες......
  11. Τι ειναι αυτα ,,????Για εξηγησε μ λιγο...
  12. ε ναι δεν μπορω να κανω κατι διαφορετικο???Μηπως φταει οτι δεν ειναι overloking ???? Αφου ειναι συμβατο ολο και κατι θα υπαρχει.!
×
×
  • Create New...