Jump to content

nickobreak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickobreak

  1. Μακαρι να κερδισω!!!!Καλη επυτιχια. Ο πιο τυχερος ας κερδισει!!!
  2. Εννοειτε πως ειναι απ΄το κινητο...;)!!! Δηλαδη ολο αυτο μονο σε εμενα το εχει παθει ή εχει γινει γενικο προβλημα με αυτην την εκδοση ?
  3. Τα εκανα οπως ειπες ...!Πηρα Back up και ολα τα απαραιτητα..τα ξαναπερασα συμφωνα με τους οδηγους αλλα παλι τα ιδια ..Δεν γινεται να βαλλω τα ακουστικα γτ αν τα βαλλω παλι κολλαει το κινητο...!Καμια αλλη εναλακτικη.?
  4. Πηρα backup τα εκανα ολα απτην αρχη αλλα και παλι οταν βαζω τα ακουστικα το κινητο μπλοκαρει...καμια εναλακτικη?
  5. Εχω βαλει την σλιμ cm10 ...Τα εχω ηδη στην sd καρτα ολα τα απαραιτητα..αλλα αν την ξαναπερασω το ιδιο δεν θα ειναι .?
  6. Ρε φιλε ειναι καπως τωρα να τα ξαναπερναβ...εχω τοσα πραγματα...μηπως υπαρχει αλλη λυση..καποιος που ξερει καλυτεραή να εχει το ιδιο προβλημα και να το εχει φτιαξει?
  7. Καλημερα σε ολους...τους φιλους!!! Εκανα νεο θεμα γιατι κανενας αλλος δεν μου εχει απαντησει σε θεμα και ελπιζω να παρω μια απαντηση μετα απο καμια βδομαδα.! Εχω το χ10μινι το οποιο το εχω αναβαθμησει με την cm10 μινι σλιμ (η καινουργια εκδοση) συμφωνα με τους οδηγους.! Ολα πανε ρολοι τα παντα αλλα εχω ενα προβλημα που ισως πρεπει να μου πειτε τι φταιει! Οταν βαζω τα ακουστικα στο κινητο κολλαει και κανει επανακινηση!!! Γιατι ολο αυτο??? Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!Καλη συνεχεια !
  8. Καλημερα σας...Εχω κανει εδω και καιρο την αναβαθμιση minicm10 την σλιμ δλδ την αναβαθμισμενη την καινουργια αλλα εχει προκυψει ενα προβλημα που μαλλον τωρα το καταλαβα.. Οταν βαζω τα ακουστικα του κινητου στην θυρα ξαφνικα το κινητο κολλαει και χρειαζεται να του κανω επανακινηση ...η αφη δεν λειτουργει και τετοια πραγματα...Οταν το ξαναανοιξω μετα την επανακινηση ειναι ολα οκ...αλλα επειδη θελω να χρησιμοποιω τα ακουστικα μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη.?
  9. Καλημερα σας...Εχω κανει εδω και καιρο την αναβαθμιση αλλα εχει προκυψει ενα προβλημα που μαλλον τωρα το καταλαβα..;) Οταν βαζω τα ακουστικα του κινητου στην θυρα ξαφνικα το κινητο κολλαει και χρειαζεται να του κανω επανακινηση ...η αφη δεν λειτουργει και τετοια πραγματα...Οταν το ξαναανοιξω μετα την επανακινηση ειναι ολα οκ...αλλα επειδη θελω να χρησιμοποιω τα ακουστικα μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη.?
  10. Καλημερα σε ολους .. εχω ενα προβληματακι..!!!!!!!!!! Κατεβασα την minicm9 και τα googlegapps οπως τα λετε .... Ακουλουθησα ολες τις οδηγιες ,εκανα ινσταλλ αυτα τα δυο ,(rom και google apps)... ΑΛΛΑ οταν ανοιγει το κινητο κανονικοτητα δεν εχω google market...!!!!! Κατεβασα apk απο τον υπολογιστη και μετα το περασα στο κινητο ,το εκανα εγκατασταση ,παω να το ανοιξω αλλα κλεινει κατευεθειαν... !!!Για πειτε...!!!!Τι μπορει να φταει..!!!??? A επισης δεν εχω το gmail στις εφαργες κ.α Μηπως κατεβασα λαθος gapps??? Κατεβασα αυτ που δινεται και ενα αλλο που λεει gapps.isc 4. .zip-signed....Καπως ετσι...Δοκιμασα μια φορα το ενα και μια φορα το αλλο..Αλλα παλι τα ιδια.. ΥΓ.Στο minicm7παλια που εκανα εγκαταστηση ...Εκτος απο wipe data factory reset....ειχα κανει και καποια αλλα baterry catche νομιζω κ.α και μου δουλευε μια χαρα ..ΕΝΩ σημερα στην Minicm9 εκανα μονο fctory reset δλδ αυτο που λετε στις οδηγιες......
  11. Τι ειναι αυτα ,,????Για εξηγησε μ λιγο...
  12. ε ναι δεν μπορω να κανω κατι διαφορετικο???Μηπως φταει οτι δεν ειναι overloking ???? Αφου ειναι συμβατο ολο και κατι θα υπαρχει.!
  13. Καλημερα σε ολους ολες..!!! Εχω ενα θεματακι οσο αφορα καποια παιχνιδια...! Εχω κατεβασει μεσω του ανδροιδ μαρκετ το παιχνιδι jetpack joyride αλλα το προβλημα ειναι ενω ανοιγει κανονικα (εκει που φορνωνει ) στη συνεχεια προς το τελος με πεταει εξω. στην αρχικη οθονη του κινητου(χ 10μινι)...! Το σπαστικο ειναι οτι το google play λεει οτι το παιχνιδι ειναι συμβατο με το κινητο αλλα γιατι με πεταει?????? Υ.Γ εχω κανε αναβαθμιση σε Minicim7 2.3.5 android..!!! Α και μερικες φορες μπορει να απενεργοποιεισει και το κινητο και να ανοιξει απο μονο του.! Καμια λυση ρε παιδια γτ κατανταει σπαστικο,και μαλιστα ειναι ωραιο παιχνιδακι...! Μηπως πρεπει να το κανω overclock το κινητο (δεν το εχω κανει ,τι προτεινετε)?
  14. Καμια προταση για λυση του προνληματος.?
  15. Καλημερα σε ολους ολες..!!! Εχω ενα θεματακι οσο αφορα καποια παιχνιδια...! Εχω κατεβασει μεσω του ανδροιδ μαρκετ το παιχνιδι jetpack joyride αλλα το προβλημα ειναι ενω ανοιγει κανονικα (εκει που φορνωνει ) στη συνεχεια προς το τελος με πεταει εξω. στην αρχικη οθονη του κινητου(χ 10μινι)...! Το σπαστικο ειναι οτι το google play λεει οτι το παιχνιδι ειναι συμβατο με το κινητο αλλα γιατι με πεταει?????? Υ.Γ εχω κανε αναβαθμιση σε Minicim7 2.3.5 android..!!! Α και μερικες φορες μπορει να απενεργοποιεισει και το κινητο και να ανοιξει απο μονο του.!
  16. Μηπως ξερεις κανεναν τροπο να τα ανεβασω ...ή τελος παντων να κανω κατι ωστε να παιζει..???
  17. Παιδια εχω ενα προβληματακι ενω το εχω ποσταρει δεν απαντησε κανεις για αυτο περνω την πρωτοβουλια να ξαναποσταρω...σοοορρυυυ! Θελ να παιξω το παιχνιδι hill climp racing sto x10mini με 2.3.5 ανδροιδ...!!! Το περασα μεσο απκ απτο πσ το κανω εγκατασταση και μου λεει YOUR DEVICE DOESNT SUPPERO OPEN GLS ....καπως ετσι...!! Μου ειχατε προτεινει μια εφαρμογουλα ,την chainfire αλλα δοκιμασα να κανω εγκατασταση και εφτασα στο σημειο να ξαναεκγαταστεισω το minicm7 γτ δεν ανοιγε καθολου..!!!! Παρακαλω βοηθεια...1!!
  18. Παράθεση από nickobreak > Εχω ενα θεματακι..!!!Κατεβασα ενα παιχνιδακι το hill climp racing πιο συγκεκριμενα το 1.5.1 νομιζω ... εχω κινητο χ10μινι το οποιο δεν με αφηνε να κατεβασω το παιχνιδι απτο μαρκετ λογο του οτι δεν το υποστιριζε το κινητο μου...!! Ετσι κατεβασα το .apk απο μια ιστοσελικα και το περασα απτον υπολογιστη στο κινητο ,μετα πηγα βρηκα το αρχειο στην sd και το εκανα εκγατασταση.! Μεχρι εδω ολα καλα..!Μετα ομως πηγα να ανοιξω την εφαρμογη και μου ελεγε :your decive doesnt support openGLES2.0 !!! Φυσιολογικα δεν το υποστηριζει..!μηπως υπρχει τροπος αντιμετωπισης του προβληματος...! το λεω γτ εχω δει κινητα που η οθονη τους ειναι μικρη σαν του χ10μινι αλλα το παιζουν,για αυτο το ψαχνω!!!Να θυμησω οτι εχω ανδροιδ 2.3.5 που το αναβαθμησα προχθες χαρη σε εσας..!!! 1. Να ενημερώσω ότι δεν χρειάζεται να απευθυνόμαστε σε περισσότερα του ενός θεμάτων με την ίδια απορία. 2. Για τα παιχνίδια συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=271527 3. Όσον αφορά το πρόβλημα σου δοκίμασε αυτό... https://play.google.com/st...ire.cf3d&hl=el ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ,ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ Χ10ΜΙΝΙ ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ .APK ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ,ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙς ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ....!(ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1099527 Σε αυτους λεει οτι λειτουργει ...!!!Μηπως μπορειτε να μου αναλυσετε το πως αν φυσικα εχετε ορεξη γτ ειμαι ασχετος σε τετοια θεματα...!!! Ευχαριστω για την υπομονη σας..!!!χαχα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  19. Εχω ενα θεματακι..!!!Κατεβασα ενα παιχνιδακι το hill climp racing πιο συγκεκριμενα το 1.5.1 νομιζω ... εχω κινητο χ10μινι το οποιο δεν με αφηνε να κατεβασω το παιχνιδι απτο μαρκετ λογο του οτι δεν το υποστιριζε το κινητο μου...!! Ετσι κατεβασα το .apk απο μια ιστοσελικα και το περασα απτον υπολογιστη στο κινητο ,μετα πηγα βρηκα το αρχειο στην sd και το εκανα εκγατασταση.! Μεχρι εδω ολα καλα..!Μετα ομως πηγα να ανοιξω την εφαρμογη και μου ελεγε :your decive doesnt support openGLES2.0 !!! Φυσιολογικα δεν το υποστηριζει..!μηπως υπρχει τροπος αντιμετωπισης του προβληματος...! το λεω γτ εχω δει κινητα που η οθονη τους ειναι μικρη σαν του χ10μινι αλλα το παιζουν,για αυτο το ψαχνω!!!Να θυμησω οτι εχω ανδροιδ 2.3. που το αναβαθμησα προχθες χαρη σε εσας..!!!
  20. Εκανα εγκατασταση ετσι οπως μου ειπατε αλλα εχω ενα προβληματακι...Ανοιγω την εφαρμογη και μου λεει:your decive doesnt support openGLES2.0 Φυσιολογικα λεει οτι δεν την υποστηριζει ,,,μηπως υπαρχει τροπος λυσης,...????!!!
×
×
  • Create New...