quendil Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εμείς στην Ελλάδα πόσο θα περιμένουμε για 2.3. Υπάρχει πληροφόρηση από Samsung Hellas? Την εβδομάδα που μας πέρασε είδα τις εκδόσεις για Κύπρο και Ολλανδία να περνάνε σε 2.3. Οπότε λογικά σκεπτόμενοι είμαστε πολύ κοντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εκανα downgrade σε Greece Product Code: GT-S5570EGAEUR Version: Android 2.2.1 HIDSWVER: S5570XWKA7/S5570OXXKA6/S5570XXKA5/S5570XWKA7 γιατι εκανε reset κατα καιρους μονο του ο σημαντικοτερος λογος καθως και οταν εστελνα μηνυματα ειχα μονο λατινικους χαρακτηρες.. Το θεμα ειναι οτι τωρα οταν το συνδεω στο Kies λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω του kies. καμια ιδεα? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Το θεμα ειναι οτι τωρα οταν το συνδεω στο Kies λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω του kies. καμια ιδεα? Εγώ έκανα και μου αναγνώρισε μετά το Samsung Kies ως τελευταία ενημερωμένη έκδοση τα παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthre...02#post3755102 - Into the DIALER write *#272*XXXXXXXXXXXX# where X series is your IMEI ( show the IMEI with *#06# ) - Select your country CODE ==> EUR - Click on INSTALL Edited November 21, 2011 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanVas Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδιά σήμερα πήγα να μπώ στο κινητό μου (επειδεί είχε κλείσει κ το φόρτιζα) και δεν άνοιγε καθόλου!! βασικά προσπαθούσε να ανοίξει και έβγαζε στην οθόνη ¨RAMDUMP¨.. από εκεί και πέρα δεν έκανε τπτ!!! όποιος μπορεί και ξέρει να βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 καποιο προγραμμα gps για το μικρο εχετε να μου πειτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καποιο προγραμμα gps για το μικρο εχετε να μου πειτε?? Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Υπάρχει καποιο νέο για την αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.5 ? Μπήκε ο Δεκέμβρης !!! :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Υπάρχει καποιο νέο για την αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.5 ? Μπήκε ο Δεκέμβρης !!! :worry: η samsung αγνοεί εαν βγεί η 2.3.5 με προέτρεψαν να βγάλω το kies και να το ξαναεγκαταστήσω μήπως μου εμφανίσει κανένα update,συνεπώς θα αργήσουμε πολύ να δούμε update. Εγώ δοκίμασα από το droidangel την 2.3.5 και το τηλέφωνο έγινε πολύ πιο αργό σε σχέση με την 2.2.1 αλλά με καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 καποια costom rom που να το κανει πιο καλό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα την παρασκευη αγορασα το Samsung galaxy mini μεχρι σημερα το μεσημερι ολα μια χαρα, απολυτα ικανοποιημενος!!!! το μεσημερι καλω την κοσμοτε για να μου στειλεις τις ρυθμισεις ιντερνετ, μου τις στελνουν δεν μπαινει και παλι, τους ξαναπαιρνω, κατι αλλαξαμε στις ρυθμισεις στα δικτυα και μπηκε και στο τελος μου κανουν καντε ενα restart το κινητο και θα ειστε ενταξει μετα... το κανω ρισταρτ και το ανοιγω και βλεπω μηνυμα στην οθονη Λυπουμαστε! η εφαρμογη Αρχικη οθονη (σε εξελιξη com.sec.android.app.twlauncher) τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανα. και απο κατω γραφει αναγκαστικο κλεισιμο παταω αναγκαστικο κλεισιμο η οθονη γινεται στιγμιαια μαυρη μετα εμφανιζεται η φωτο του θεματος με τα 4 εικονιδια κατω και παλι το ιδιο μνμ ξανα και ξανα.... εχω απελπιστει. ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για τις ρυθμίσεις internet/mms δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaigio Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καλησπέρα!!! Η κοπέλα μου έχει το galaxy mini και τις τελευταίες μέρες κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα. Ξέρει κάποιος σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό??? Και πως θα το αντιμετωπίσουμε?? Ρώτησα σε ένα κατάστημα με κινητά για το εξής πρόβλημα και μου είπαν ότι ή αναβάθμιση θέλει ή αλλαγή πλακέτας... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Θα προτείνω και εδώ το ίδιο... Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν το πρόβλημα συνεχιστεί ίσως μιλάμε για hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γινεται να ορισω ως ειδοποιηση μηνυματος καποιον ηχο mp3 εκτος απο τους προκαθορισμενους? παιδια μπορει καποιος να μου πει για την λειτουργια του GPS ? απαιτει internet για να λειτουργησει ή μονο για να συνδεθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια μπορει καποιος να μου πει για την λειτουργια του GPS ? απαιτει internet για να λειτουργησει ή μονο για να συνδεθει? δεν απαιτεί τίποτα Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια μπορει καποιος να μου πει για την λειτουργια του GPS ? απαιτει internet για να λειτουργησει ή μονο για να συνδεθει? Το GPS είναι εντελώς ανεξάρτητο από το internet. Δεν χρειάζεσαι data or wifi connection για να δουλέψει. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1972 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Φίλος μου έκανε μέσω kies επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.5 με τα παρακάτω στοιχεία: S5570XWKS2 GINGERBREAD.BUKS2 και στο kies το εμφανίζει ως: PDA KS2/PHONE:KS2/CSC:KS3(VGR) Το κινητό το αγόρασε την προηγούμενη βδομάδα. Εγώ που το αγόρασα Απρίλιο δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Επικοινώνησα με τη Samsung και μου ζήτησαν το ΙΜΕΙ της συσκευής, για να το ελέγξουν και είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εγώ δυο φορές έστειλα email στη samsung hellas για την αναβάθμιση, και τις δυο φορές έλαβα αρνητική απάντηση.Αν δε γνωρίζουν κι οι ίδιοι τη να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Φίλος μου έκανε μέσω kies επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.5 με τα παρακάτω στοιχεία: S5570XWKS2 GINGERBREAD.BUKS2 και στο kies το εμφανίζει ως: PDA KS2/PHONE:KS2/CSC:KS3(VGR) Το κινητό το αγόρασε την προηγούμενη βδομάδα. Εγώ που το αγόρασα Απρίλιο δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Επικοινώνησα με τη Samsung και μου ζήτησαν το ΙΜΕΙ της συσκευής, για να το ελέγξουν και είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν... Του φίλου σου είναι της vodafone (vgr) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Καλησπέρα!!! Η κοπέλα μου έχει το galaxy mini και τις τελευταίες μέρες κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα. Ξέρει κάποιος σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό??? Και πως θα το αντιμετωπίσουμε?? Ρώτησα σε ένα κατάστημα με κινητά για το εξής πρόβλημα και μου είπαν ότι ή αναβάθμιση θέλει ή αλλαγή πλακέτας... Ευχαριστω... Και εμενα μου το κανει, μονο ομως οταν το εχω στην τσεπη :blink: Αρα μαλλον hardware ειναι. Μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποιω το "πληκτρολογιο" swype και γυρναω στο κλασικο πληκτρολογιο samsung; Μου εχει σπασει τα νευρα. :rocket: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 14, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποιω το "πληκτρολογιο" swype και γυρναω στο κλασικο πληκτρολογιο samsung; Μου εχει σπασει τα νευρα. :rocket: κρατάς πατημένο το κουτάκι που γράφεις το μήνυμα και επιλέγεις το άλλο της samsung ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 κρατάς πατημένο το κουτάκι που γράφεις το μήνυμα και επιλέγεις το άλλο της samsung ;) Τοσο απλο ηταν; :blink: Ειχα φαει ολο το μενου στις ρυθμισεις για να το βρω...:O Σ' ευχαριστω πολυ, με γλιτωσες απο βεβαιο εγκεφαλικο... :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πηρα στα χερια μου το galaxy mini της κοπελας μου να το συμαζεψω..... Περασα το igo φουλ Ελληνικο,δουλευει αψογα! Εκανα συνδεση με market να κατεβαζει οτι θελει! Εφτιαξα τα mms! Eρωτηση: Eκανα αναβαθμιση λογισμικου απο 2.2 σε 2.3.5, δηλαδη απο froyo εγινε Gingerbread? Ακυρο,το γραφει στα στοιχεια λογισμικου,οντως εγινε Gingerbread!:lol: Βλεπω οτι η μπαταρια στην οθονη απο ....ξαπλα,τωρα ειναι καθετη......:lol::lol::lol: Αλλες αλλαγες που γινανε? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 βγήκε η έκδοση 2.3.6 για Ασία στο droidangel για Ελλαδισταν ακόμα froyo τρέχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Πηρα στα χερια μου το galaxy mini της κοπελας μου να το συμαζεψω..... Περασα το igo φουλ Ελληνικο,δουλευει αψογα! Εκανα συνδεση με market να κατεβαζει οτι θελει! Εφτιαξα τα mms! Eρωτηση: Eκανα αναβαθμιση λογισμικου απο 2.2 σε 2.3.5, δηλαδη απο froyo εγινε Gingerbread? Ακυρο,το γραφει στα στοιχεια λογισμικου,οντως εγινε Gingerbread!:lol: Βλεπω οτι η μπαταρια στην οθονη απο ....ξαπλα,τωρα ειναι καθετη......:lol::lol::lol: Αλλες αλλαγες που γινανε? Πως έκανες αναβάθμηση και έγινε 2.3.5. Από που είναι αγορασμένο το τηλέφωνο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts