Jump to content

PanVas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PanVas

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

PanVas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά σήμερα πήγα να μπώ στο κινητό μου (επειδεί είχε κλείσει κ το φόρτιζα) και δεν άνοιγε καθόλου!! βασικά προσπαθούσε να ανοίξει και έβγαζε στην οθόνη ¨RAMDUMP¨.. από εκεί και πέρα δεν έκανε τπτ!!! όποιος μπορεί και ξέρει να βοηθήσει .
  2. να σαι καλά αστροναύτη για την πληροφορία.
  3. ευχαριστώ πολύ θέτα! κοκομο ευχαριστώ πολύ και σένα γιατι δεν το είχα δει στο mediamarkt.. Υ.Γ η μόνη αναπάντητη απορία μου είναι για το facebook άν έχει live chat! για όποιον χρησιμοποιεί άς απαντήσει..
  4. καλησπέρα σας! σκέφτομαι να αγοράσω άν και καθηστερημένα το κινητό αυτό! είναι βλέπετε και πολύ προσβάσημο στην τιμή πλέον. απο ότι διαβάζω( και οι συζητήσεις είναι πάρα πολλές και δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες) το κινητό έχει δυνατότητες και πολλά updates. θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις (δεδομένου του ότι δεν έχω καμία επαφή με android ) '' όταν μπαίνεις στο facebook απο wifi ή μη έχεις την δυνατότητα του livechat? '' υπάρχουν εφαρμογές γραφείου π.χ κάτι παρόμοιο με τα word και excel ? '' μπορείς να μιλήσεις (μέσω wifi ) με skype ?? '' μπορείς να κατεβάσεις και να παίξεις όλα τα υπάρχοντα παιχνίδια που υπάρχουν στο market του android ή χρειάζεται να έχεις καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη?? '' το κινητό υπάρχει διαθέσιμο με android 2.1 μπορώ να του κάνω την αναβάθμιση για ένα ανώτερο επίπεδο που από ότι ξέρω υπάρχει?π.χ 2.2 ή και 2.3 αν γίνεται.. '' τελικά αξίζει άν και μετά απο περίπου 1 χρόνο κυκλοφορίας του να το αγοράσει κανείς?? συγνώμη άν σας κούρασα και άν τα ξανα έχετε πει αυτά και ποιο πρίν .... ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. theoulis μπορώ να ρωτήσω άν όλα αυτά ισχύουν και για το Samsung Μ1 ? μπορούμε να βάλουμε δηλαδή android και στο Μ1?
×
×
  • Create New...