Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Xαμηλωνει ο φωτισμος για οικονομια, οταν πεσει κατω απο καποιο οριο, νομιζω 10%.

Thank u! :D:D:D

Οσον αφορα το 3g και τις χρεωσεις, εχοντας ενεργοποιημενο μονο το 2G αυτοματα αποκλειειται καθε αυτονομη-παρασκηνιακη ενημερωση,χρεωση κτλ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Αρα για να αποκλεισεις ασχετες χρεωσεις με ασκοπες εισοδους στο νετ, τι πρεπει να κανεις; (ή καταλαβα λαθος το "οχι" σου..;:p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

να απενεργοποιησεις την κίνηση δεδομένων από τις ρυθμίσεις :)

ρυθμισεις->Ασυρμ.Επικοιν κ Δικτυα->Δικτυα Κινητης Τηλ->Χρηση δεδομενων πακετων->off?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Καλησπερα πιστευω οτι ειμαστε πολυ σε αυτο το φορουμ νεοι στο android και σιγουρα αν καποιος μπορουσε να γραψει ενα οδηγο για το πως κανουμε ρουτ το κινητο,και μια καλη cr,θα βοηθουσε πολυ κοσμο που φοβομαστε να κανουμε κατι μονοι μας .Η αληθεια ειναι οτι εχω ψαξει σε πολλα σαιτ,αλλα στο κινητο μας δεν υπαρχει οδηγος<στα ελληνικα>.

Ευχαριστω .

Edited by takinio1

Θα ηθελα να ρωτησω : απο τη στιγμη που εχω ενεργοποιησει μονο τη λειτουργια 2G στο κινητο μου, δε γινεται να συνδεθει στο Internet με αλλο τροπο εκτος απο το wi-fi σωστα?

Θα ηθελα να ρωτησω : απο τη στιγμη που εχω ενεργοποιησει μονο τη λειτουργια 2G στο κινητο μου, δε γινεται να συνδεθει στο Internet με αλλο τροπο εκτος απο το wi-fi σωστα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293691&page=151

δες το #2262

είναι λογικό που ο mobo player άλλοτε παίζει κανονικά τους υπότιτλους κι άλλοτε ως κινέζικα;;

https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result

εγώ δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλα αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή ! εμενα μου άρεσε παρα πολύ !! και είχα δοκιμάσει πολλές εφαρμογές πριν καταλήξω !

https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result

εγώ δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλα αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή ! εμενα μου άρεσε παρα πολύ !! και είχα δοκιμάσει πολλές εφαρμογές πριν καταλήξω !

σ ευχαριστώ!

πάω να την κατεβάσω..

προσπαθώ να συνδεθώ στο μάρκετ και μου πετάει ένα παράθυρο με τίτλο Συνδεση στο Google

δίνω τον κωδικό και μετά ζητάει να γράψω τους χαρακτήρες που βλέπω στην εικόνα που εμφανίζει

κι ενώ τα κάνω όλα σωστά δεν με συνδέει

τι είναι αυτό πάλι;;;!

Edited by xaxanoula

Αν γινει αναβαθμιση λογισμικου μεσω του kies διαγραφεται κατι απο το τηλεφωνο?

Όχι δυστυχώς.

Γιαυτό και συμβαίνουν διάφορα κουλά μετά.

Όταν περνιέται νέα ρομ, πρέπει πριν το πέρασμα να γίνει wipe data,cache όπως και μετά, για να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

καλή εφαρμογή αλλά και αυτός όπως και άλλοι Player που είχα δοκιμάσει δεν παίζουν (ή παίζουν αλλά σέρνονται) High definition video ;)

υπάρχει λύση για αυτό ή χρειάζεται να γίνει convert το αρχείο σε μικρότερη ανάλυση ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

καλή εφαρμογή αλλά και αυτός όπως και άλλοι Player που είχα δοκιμάσει δεν παίζουν (ή παίζουν αλλά σέρνονται) High definition video ;)

υπάρχει λύση για αυτό ή χρειάζεται να γίνει convert το αρχείο σε μικρότερη ανάλυση ?

Δοκίμασε να μπεις στον mobo, ψάξε μεσα από αυτόν το βίντεο που θες να δεις και πατα πάνω σε αυτό παρατεταμένα. από αυτά που θα σου βγάλει διάλεξε soft-decoding.

Μπορεί να υπάρξει βελτιωση.

Επίσης, γιατί να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης στο ace; αφού δεν έχει μεγάλη ανάλυση οθόνης. 640x480 είναι υπεραρκετά πιστεύω.

Γεια σας.Εχω κανει root το κινητο στην stock 2.3.3.Παιζει ρολο επειδη θα αλλαξω καρτα μνημης να θελει unroot και μετα παλι root?

Thanks

Γεια σας.Εχω κανει root το κινητο στην stock 2.3.3.Παιζει ρολο επειδη θα αλλαξω καρτα μνημης να θελει unroot και μετα παλι root?

Thanks

Όχι φυσικά

Δοκίμασε να μπεις στον mobo, ψάξε μεσα από αυτόν το βίντεο που θες να δεις και πατα πάνω σε αυτό παρατεταμένα. από αυτά που θα σου βγάλει διάλεξε soft-decoding.

Μπορεί να υπάρξει βελτιωση.

Επίσης, γιατί να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης στο ace; αφού δεν έχει μεγάλη ανάλυση οθόνης. 640x480 είναι υπεραρκετά πιστεύω.

Mobo ??? :rolleyes:

θέλω να βάλω βίντεο υψηλής ανάλυσης γιατί .... το έχω το βίντεο σε υψηλή ανάλυση :D

οπότε με ένα copy στην SD θα ήμουν Οk ... ενώ αλλιώς χρειάζεται πρώτα μετατροπή και μετά αντιγραφή ... :wacko:

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

είναι λογικό που ο mobo player άλλοτε παίζει κανονικά τους υπότιτλους κι άλλοτε ως κινέζικα;;

Θα πας στις ρυθμίσεις του moboplayer στην ενότητα που αφορά τους υπότιτλους και στο character set θα βάλεις την τιμή ISO-8859-7

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)