Jump to content

Samaroth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Samaroth

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Samaroth's Achievements

  1. Samaroth

    Realme GT 2

    καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το gt2 8/128 αυτή την περίοδο. Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή από Samsung s10 lite SD 855 8/128 που έχω τώρα? Σαν συσκευή είστε ικανοποιημενοι?
  2. Απο την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης παρατήρησα ότι η φόρτιση αργεί πιο πολύ και μόνο την στιγμή που βάζεις τον φορτιστή γραφει εξαιρετική γρήγορη φορτιση . μέσα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας γραφει ότι υπάρχει συνδεδεμένος fast charger κτλ . αυτό έγινε και σε άλλα galaxy φίλων μετά την ενημέρωση του 13. κάποια λύση δεν έχω βρει ακόμα... επίσης ενω δεν πείραξα κάτι οι προτάσεις αρχίζουν με μικρό γράμμα ενώ είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη κεφαλοποιηση
  3. Και με τα ακουστικά παίζει λίγο. Το θέμα είναι ότι ποιοτικά καλώδια από ugreen, baseus και ένα της huawei που βάζω καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά στο κούμπωμα.. Όσο για τις θήκες προχθές το είχα δει και νόμιζα είναι λάθος τιμή.. Πήρα μια λευκή και μαύρη σιλικόνης και μια μαύρη S wallet
  4. https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-s10-series-android-11-one-ui-3-0-update-roll-back-bugs-report-2356340 Διαβασε εδω https://www.gsmarena.com/samsung_rolls_back_android_11_one_ui_30_update_for_galaxy_s10-news-47336.php Το οτι λειτουργει σε σενα σωστα το update και σε αλλους 10 εδω μεσα δεν σημαινει οτι ειναι 100% stable *Πριν λιγο μου ηρθε και το security patch 1/21
  5. Λογικά όλοι έχουμε αυτό το χαλαρό κούμπωμα στο βύσμα με το άθλιο καλώδιο της samsung .. Έβαλα ποιοτικό καλώδιο baseus και δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό. Επίσης κάπου διάβασα ότι η samsung καταργεί το android 11 one ui 3.0 στην σειρά S10 ... Λέτε να φάμε κανένα άκυρο και να γυρίσουμε σε παλιά έκδοση? :lol:
  6. Δεν παρατήρησα κάτι στη γρήγορη φόρτιση. Από 9% σε 100% έγραφε εξω ''1 ωρα'' και όντως τόσο έκανε..
  7. Οκ ευχαριστω πολυ πιστευω να αξιζει!
  8. Καλησπερα παιδια, Εκανα παραγγελια το watch gt στα 70 ευρω . Σαν ρολοι εχει ελληνικη γλωσσα μεσα και ειδοποιησεις στα ελληνικα? Πιστευω στα 70 ευρω καινουργιο απο κανονικο καταστημα ειναι καλη τιμη!!
  9. Βαλε την εφαρμογη phone info Samsung να το τσεκάρεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εργοστασιακό φιλμ που εχει κενό στην οθόνη για το αποτύπωμα βγάλτο γιατί δεν είναι κανονικό και χάνεις πολύ σε αίσθηση. Για θήκες δες Spigen armor που ειναι και οικονομική. Για tempered glass ψαξε σκρουτζ της nillkin και της 3MK που τα τα προτείνουν και εδώ άλλοι. Εγω δεν εχω βάλει ακόμα.. Σου είχε θήκη μέσα στο κουτί; Εγω που το πήρα από Γερμανό δεν είχε μέσα θήκη!
  10. Η αληθεια ειναι οτι ειχα Ios στο Iphone 5 και σαν λειτουργικο τοτε τουλαχιστον ηταν πολλα χρονια μπροστα σε σχεση με τα ανδροιδ χωρις το οποιοδηποτε θεμα στα 2.5 χρονια που ειχα την συσκευη.. Τελοσπαντων με βλεπω να καθομαι με το s10 lite στην τελικη:p
  11. Χαχαχα κινηταρα έχουμε εννοείται αλλά γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ.. ;)
  12. Γενικά είναι πιο ποιοτική σαν συσκευή νομίζω και το ios όπως είπες ειναι θέμα γούστου.. Η κάμερα λιγο που το έψαξα μου φάνηκε σχεδόν ίδια. Γενικα από το s10lite είμαι φουλ ευχαριστημένος 1 μηνα που το έχω!
  13. Αξίζει η αλλαγή από το s10lite σε Iphone 11 64gb από φίλο που το έχει σφραγισμένο? Τα κατά που βρίσκω είναι η μικρότερη οθόνη, η μπαταρία και ο αποθηκευτικός χώρος που δεν με ενοχλεί τόσο..
  14. Aod notify. Έχει κάποιους περιορισμούς στην free έκδοση αλλα αξιζει πιστεύω και η προ έκδοση στα 3 ευρω
×
×
  • Create New...