p_george Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αλλααααά;;; :p:rolleyes: Xαμηλωνει ο φωτισμος για οικονομια, οταν πεσει κατω απο καποιο οριο, νομιζω 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Xαμηλωνει ο φωτισμος για οικονομια, οταν πεσει κατω απο καποιο οριο, νομιζω 10%. Thank u! :D:D:D Οσον αφορα το 3g και τις χρεωσεις, εχοντας ενεργοποιημενο μονο το 2G αυτοματα αποκλειειται καθε αυτονομη-παρασκηνιακη ενημερωση,χρεωση κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 όχι, απλά η αποστολή/λήψη δεδομένων γίνεται με ταχύτητα 2g :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αρα για να αποκλεισεις ασχετες χρεωσεις με ασκοπες εισοδους στο νετ, τι πρεπει να κανεις; (ή καταλαβα λαθος το "οχι" σου..;:p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 να απενεργοποιησεις την κίνηση δεδομένων από τις ρυθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 να απενεργοποιησεις την κίνηση δεδομένων από τις ρυθμίσεις :) ρυθμισεις->Ασυρμ.Επικοιν κ Δικτυα->Δικτυα Κινητης Τηλ->Χρηση δεδομενων πακετων->off? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 ναι, νομίζω αυτή είναι η διαδρομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Καλησπερα πιστευω οτι ειμαστε πολυ σε αυτο το φορουμ νεοι στο android και σιγουρα αν καποιος μπορουσε να γραψει ενα οδηγο για το πως κανουμε ρουτ το κινητο,και μια καλη cr,θα βοηθουσε πολυ κοσμο που φοβομαστε να κανουμε κατι μονοι μας .Η αληθεια ειναι οτι εχω ψαξει σε πολλα σαιτ,αλλα στο κινητο μας δεν υπαρχει οδηγος<στα ελληνικα>. Ευχαριστω . Edited October 10, 2011 by takinio1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω : απο τη στιγμη που εχω ενεργοποιησει μονο τη λειτουργια 2G στο κινητο μου, δε γινεται να συνδεθει στο Internet με αλλο τροπο εκτος απο το wi-fi σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω : απο τη στιγμη που εχω ενεργοποιησει μονο τη λειτουργια 2G στο κινητο μου, δε γινεται να συνδεθει στο Internet με αλλο τροπο εκτος απο το wi-fi σωστα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293691&page=151 δες το #2262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δες το μήνυμα #2319 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 είναι λογικό που ο mobo player άλλοτε παίζει κανονικά τους υπότιτλους κι άλλοτε ως κινέζικα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 είναι λογικό που ο mobo player άλλοτε παίζει κανονικά τους υπότιτλους κι άλλοτε ως κινέζικα;; https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result εγώ δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλα αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή ! εμενα μου άρεσε παρα πολύ !! και είχα δοκιμάσει πολλές εφαρμογές πριν καταλήξω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result εγώ δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλα αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή ! εμενα μου άρεσε παρα πολύ !! και είχα δοκιμάσει πολλές εφαρμογές πριν καταλήξω ! σ ευχαριστώ! πάω να την κατεβάσω.. προσπαθώ να συνδεθώ στο μάρκετ και μου πετάει ένα παράθυρο με τίτλο Συνδεση στο Google δίνω τον κωδικό και μετά ζητάει να γράψω τους χαρακτήρες που βλέπω στην εικόνα που εμφανίζει κι ενώ τα κάνω όλα σωστά δεν με συνδέει τι είναι αυτό πάλι;;;! Edited October 10, 2011 by xaxanoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αν γινει αναβαθμιση λογισμικου μεσω του kies διαγραφεται κατι απο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αν γινει αναβαθμιση λογισμικου μεσω του kies διαγραφεται κατι απο το τηλεφωνο? Όχι δυστυχώς. Γιαυτό και συμβαίνουν διάφορα κουλά μετά. Όταν περνιέται νέα ρομ, πρέπει πριν το πέρασμα να γίνει wipe data,cache όπως και μετά, για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result εγώ δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλα αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή ! εμενα μου άρεσε παρα πολύ !! και είχα δοκιμάσει πολλές εφαρμογές πριν καταλήξω ! καλή εφαρμογή αλλά και αυτός όπως και άλλοι Player που είχα δοκιμάσει δεν παίζουν (ή παίζουν αλλά σέρνονται) High definition video ;) υπάρχει λύση για αυτό ή χρειάζεται να γίνει convert το αρχείο σε μικρότερη ανάλυση ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλή εφαρμογή αλλά και αυτός όπως και άλλοι Player που είχα δοκιμάσει δεν παίζουν (ή παίζουν αλλά σέρνονται) High definition video ;) υπάρχει λύση για αυτό ή χρειάζεται να γίνει convert το αρχείο σε μικρότερη ανάλυση ? Δοκίμασε να μπεις στον mobo, ψάξε μεσα από αυτόν το βίντεο που θες να δεις και πατα πάνω σε αυτό παρατεταμένα. από αυτά που θα σου βγάλει διάλεξε soft-decoding. Μπορεί να υπάρξει βελτιωση. Επίσης, γιατί να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης στο ace; αφού δεν έχει μεγάλη ανάλυση οθόνης. 640x480 είναι υπεραρκετά πιστεύω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Γεια σας.Εχω κανει root το κινητο στην stock 2.3.3.Παιζει ρολο επειδη θα αλλαξω καρτα μνημης να θελει unroot και μετα παλι root? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Γεια σας.Εχω κανει root το κινητο στην stock 2.3.3.Παιζει ρολο επειδη θα αλλαξω καρτα μνημης να θελει unroot και μετα παλι root? Thanks Όχι φυσικά Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δοκίμασε να μπεις στον mobo, ψάξε μεσα από αυτόν το βίντεο που θες να δεις και πατα πάνω σε αυτό παρατεταμένα. από αυτά που θα σου βγάλει διάλεξε soft-decoding. Μπορεί να υπάρξει βελτιωση. Επίσης, γιατί να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης στο ace; αφού δεν έχει μεγάλη ανάλυση οθόνης. 640x480 είναι υπεραρκετά πιστεύω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Mobo ??? :rolleyes: θέλω να βάλω βίντεο υψηλής ανάλυσης γιατί .... το έχω το βίντεο σε υψηλή ανάλυση :D οπότε με ένα copy στην SD θα ήμουν Οk ... ενώ αλλιώς χρειάζεται πρώτα μετατροπή και μετά αντιγραφή ... :wacko: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 mobo player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 είναι λογικό που ο mobo player άλλοτε παίζει κανονικά τους υπότιτλους κι άλλοτε ως κινέζικα;; Θα πας στις ρυθμίσεις του moboplayer στην ενότητα που αφορά τους υπότιτλους και στο character set θα βάλεις την τιμή ISO-8859-7 Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts