DeathAngel Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Για όσους γονατίζει η μπαταρία: Κλίνουμε wifi BT ανιχνευτή κίνησης όταν δεν τα χρειαζόμαστε Πάμε ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας και ξετικάρουμε Χρήση δεδομένων πακέτων και επιλέγουμε χρήση μόνο δικτύων 2G Μετά ρυθμίσεις οθόνης στην φωτεινότητα επιλέγουμε την ελάχιστη και Λήξη χρονικού ορίου οθόνης 15 δευτερόλεπτα Μετά τοποθεσία και ασφάλεια ξετικάρουμε χρήση ασύρματων δικτύων Και μετά λογαριασμοί και ρυθμίσεις συγχρονισμού ξετικάρουμε τον συνεχή συγχρονισμό Θα δείτε τρελές διαφορές στην κατανάλωση από τις 14 ώρες που με έβγαζε είμαι στις 9.30 και 83% μπαταρία καλό είναι να κάνετε και καλιμπράρισμα στην μπαταρία (την αφήνουμε να αδειάσει μέχρι να κλείσει το κινητό) Α περάστε και κανένα προγραμματάκι να σκοτώνει τις άχρηστες εφαρμογές. ΑΑΑΑ ναι αποφύγετε και τις ζωντανές ταπετσαρίες. EDIT: Μόλις είδα ότι είχα και ανοιχτό το wifi όλη μέρα μετά από 12 ώρες και με ανοιχτό το wifi είναι στο 68%) Ψάξε App2SD στο market Μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή άλλα θέλει root για να δουλέψει σωστά και Partition στην SD είναι το Link2sd. Οδηγίες για την εγκατάσταση του Link2sd. Οδηγίες για το partitioning της SD. Στο ACE δουλεύει και με ext3. Το πρόβλημα που αναφέρω στο ποστ με το KIES αφορά μόνο τα win7X64 σε XP μου συνδέετε κανονικά με την παραπάνω διαδικασία. Edited September 7, 2011 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή άλλα θέλει root για να δουλέψει σωστά και Partition στην SD είναι το Link2sd. Οδηγίες για την εγκατάσταση του Link2sd. Οδηγίες για το partitioning της SD. Στο ACE δουλεύει και με ext3. Το πρόβλημα που αναφέρω στο ποστ με το KIES αφορά μόνο τα win7X64 σε XP μου συνδέετε κανονικά με την παραπάνω διαδικασία. Προσπαθώ να σετάρω το Link2SD σε 2.3.3 (Η έκδοση είναι η επίσημη S5830XWKP6 από το KIES). Εχώ root στην συσκευή με το zip αλλά όταν πάω να κάνω τα άλλα βήματα με το script manager από εδώ , δεν βρίσκω το "/system/etc/install-recovery.sh"!!! Εσύ το έκανες χωρίς πρόβλημα; [EDIT] Άκυρο τελικά. Είχα το δεύτερο Partition σε ext3 και δεν το εβλεπε. Μόλις έγινε ext2 το είδε το Link2SD και έφτιαξε το αρχείο. [/EDIT] Edited September 7, 2011 by panosaoua Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marshall_lily Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπέρα, σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητό. Το βρηκα γύρω στα 230 (απο το skroutz) ,αλλά μου είπαν οτι στην συσκευασία του δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακουστικά. Μπορείτε να μου διευκρινίσετε τις διαστασεις της υποδοχής των ακουστικών; Παιζει να βρω συσκευασία με ακουστικα σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπέρα, σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητό. Το βρηκα γύρω στα 230 (απο το skroutz) ,αλλά μου είπαν οτι στην συσκευασία του δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακουστικά. Μπορείτε να μου διευκρινίσετε τις διαστασεις της υποδοχής των ακουστικών; Παιζει να βρω συσκευασία με ακουστικα σε αυτά τα λεφτά; Δεν εχει ακουστικα στη συσκευασια γενικα αρα δεν ειναι κατι περιεργο, εχει ενα extra καπακι για το πισω μερος ομως :p Παιρνει ακουστικα με βυσμα 3.5, δλδ το βυσμα που εχουν σχεδον ολα τα ακουστικα που βαζουμε στα mp3 player μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αξιζει να το παρει καποιος η να παει στο htc wildfire s?η διαφορα σαν τηλεφωνο ανταπροκρινετε στην διαφορα που εχει με το galaxy s plus στην τιμη?αξιζουνε τα 100+ευρω παραπανω?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αξιζει να το παρει καποιος η να παει στο htc wildfire s?η διαφορα σαν τηλεφωνο ανταπροκρινετε στην διαφορα που εχει με το galaxy s plus στην τιμη?αξιζουνε τα 100+ευρω παραπανω?? ευχαριστω. Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπέρα, σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητό. Το βρηκα γύρω στα 230 (απο το skroutz) ,αλλά μου είπαν οτι στην συσκευασία του δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακουστικά. Μπορείτε να μου διευκρινίσετε τις διαστασεις της υποδοχής των ακουστικών; Παιζει να βρω συσκευασία με ακουστικα σε αυτά τα λεφτά; Παράξενο . Τι γίνεται με τις συσκευασίες . Εγώ το πήρα από Saturn και έχει και ακουστικά ... αλλά 275 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παράξενο . Τι γίνεται με τις συσκευασίες . Εγώ το πήρα από Saturn και έχει και ακουστικά ... αλλά 275 ευρώ . ίδια τιμή από vodafone και είχε ακουστικά ... είναι δυνατόν να βγάζουν παρτίδες με και χωρίς ακουστικά ? και αυτό να γίνεται τα απλά ακουστικά που έχει μέσα η συσκευασία δεν δικαιολογούν τόση διαφορά στην τιμή με τίποτα ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramar1 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα!Ειμαι καινουργια στο φορουμ κ αν και διαβασα τις συζητησεις δεν εχω καταλαβει κατι.Εχει βγει ενημερωση 2.3.3?Αν ναι το kies δεν μου βγαζει την ενημερωση.Επισης μπορω να παω σε ενα καταστημα γερμανος να μου κανουν αναβαθμιση?Θα κοστισει?Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch1st0s Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα!Ειμαι καινουργια στο φορουμ κ αν και διαβασα τις συζητησεις δεν εχω καταλαβει κατι.Εχει βγει ενημερωση 2.3.3?Αν ναι το kies δεν μου βγαζει την ενημερωση.Επισης μπορω να παω σε ενα καταστημα γερμανος να μου κανουν αναβαθμιση?Θα κοστισει?Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.Ευχαριστω πολυ. δεν ξερω για τον γερμανο αν σου κοστισει, αλλα πρην ακριβος μια εβδομαδα εκανα αναβαθμηση μεσω του kies. εχεις πολυ καιρο το kies για δες για αναβαθμηση του προγραμματος και ξανα δες το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramar1 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πριν λιγο μπηκα κ μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο υλικολογισμικο.αλλα ειναι 2.3.3.Πρεπει να κανω κατι?Ειμαι κ λιγο ασχετη... δεν ξερω για τον γερμανο αν σου κοστισει, αλλα πρην ακριβος μια εβδομαδα εκανα αναβαθμηση μεσω του kies. εχεις πολυ καιρο το kies για δες για αναβαθμηση του προγραμματος και ξανα δες το. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πριν λιγο μπηκα κ μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο υλικολογισμικο.αλλα ειναι κα7(ευρ).Πρεπει να κανω κατι?Ειμαι κ λιγο ασχετη... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. :) Edited September 8, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πριν λιγο μπηκα κ μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο υλικολογισμικο.αλλα ειναι 2.3.3.Πρεπει να κανω κατι?Ειμαι κ λιγο ασχετη... Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πριν λιγο μπηκα κ μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο υλικολογισμικο.αλλα ειναι κα7(ευρ).Πρεπει να κανω κατι?Ειμαι κ λιγο ασχετη... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. :) Αυτό είναι το πιο πρόσφατο :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Να ρωτησω κατι με το deep sleep εχει βρεθει καμια λυση ? γιατι εχει αρχισει και το κανει συνεχεια εδω και μια βδομαδα φοραω 2.3.4 Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Βρέθηκε ο ένοχος στο θεμα της μπαταρίας που είχα αναφέρει μερικές ημέρες πριν.Είχα ξεχάσει ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό στους λογαριασμούς (google / yahoo έχω προσθέσει) με αποτέλεσμα να χρειάζομαι φόρτιση μέσα σε μισή μέρα.Δεν μου έχει ξανατύχει σε αλλο κινητο τετοιο battery drain μόνο απο τον αυτόματο συγχρονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καμία υποψία για 2.3.4 έχουμε ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καμία υποψία για 2.3.4 έχουμε ? Επίσημα δε νομιζω. Ανεπίσημα βρίσκεις στο samfirmwares.com. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδια μηπως ξερετε καποια εφαρμογη που να μεταφερει τις εφαρμογες που εχουμε κατεβασει (και δε θελουμε να ειναι συνεχεια εγκατεστημενες) στην καρτα μνημης? Ειχα διαβασει καποια μεσα στο forum αλλα δε βρισκω τωρα που βρισκοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδια μηπως ξερετε καποια εφαρμογη που να μεταφερει τις εφαρμογες που εχουμε κατεβασει (και δε θελουμε να ειναι συνεχεια εγκατεστημενες) στην καρτα μνημης? Ειχα διαβασει καποια μεσα στο forum αλλα δε βρισκω τωρα που βρισκοταν. App2sd από το market. Ωστόσο μεταφέρει μόνο όσες εφαρμογές υποστηρίζουν την μετακίνηση στην κάρτα μνήμης και αυτές δεν είναι πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Σε ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evats Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) παιδια σορυ μπορει να ειναι η πιο ακυρη ερωτηση γιατι μολις πηρα το κινητο και εχω ψιλοαπογοητευτει αλλα οταν παω να γραψω ενα μεγαλο μηνυμα αυτοματα μετατρεπεται σε ΜΜς και εντελη δεν στελνεται. ( λεει δηλαδη αποστολη, αλλα ποτε δεν στελνεται), διαβασα καπου στο νετ οτι αυτο δεν αλλαζει!!! ξερει κανεις αν τελικα αλλαζει? δευτερη ερωτηση!!!! :P γιατι δεν μπορω να στειλω ενα απλο μμς? παταω αποστολη κλασσικα και μου λεει κατι για το δικτυο ενω με τα προηγουμενα κινητα μου ποτε δεν ειχα προβλημα με το δικτυο! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 10, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 δευτερη ερωτηση!!!! :P γιατι δεν μπορω να στειλω ενα απλο μμς? παταω αποστολη κλασσικα και μου λεει κατι για το δικτυο ενω με τα προηγουμενα κινητα μου ποτε δεν ειχα προβλημα με το δικτυο! Μίλα με τον πάροχό σου για ρυθμίσεις. Επίσης, αν θες να γράψεις "κάτι ακόμη" να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση μηνύματος για να αποτρέπονται οι διπλοεγγραφές. Φιλικά. :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Τα κουμπια που έχει deafault (call, contacts, sms, εφαρμογες) μπορούμε να τα απενεργοποιήσουμε ή να βάλουμε δικά μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Τα κουμπια που έχει deafault (call, contacts, sms, εφαρμογες) μπορούμε να τα απενεργοποιήσουμε ή να βάλουμε δικά μας; Δεν νομιζω να γινεται απο τον launcher του κινητου Γινεται σιγουρα με αλλους launcher. Με τον Go launcher ex που χρησιμοποιω εγω το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 help!!!!!!!!!παιδιά εγώ έχω το κινητό απο την wind.... έχω ξεμείνει στην 2.2.1 (S5830XXKA6) TO kies μου βγαζει οτι εχω αυτη την εκδοσή ¨PDA:KAA/PHONE:KA6/CSC:KA7(EUR) και οτι ειναι η πιο πρόσφατη. Τι μπορώ να κάνω; (δεν εχω κάνει root ούτε κάτι αλλο....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) και δεν είσαι ο μονος .. και εγώ έχω ξεμείνει στην 2.2 .. ---> http://img546.imageshack.us/img546/8290/71197717.png μήπως φταίνε τα win ? .. έχει κάνει κανεις ενημέρωση με win7 ??? Edited September 9, 2011 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts