Jump to content

panosaoua

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosaoua

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

panosaoua's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί η 10.1 και η 10.2 να φαίνεται πιο σταθερή αλλά η CM11 είναι πιο γρήγορη. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω θέματα σταθερότητας και την δουλεύω καθημερινά ως βασική ρομ. Μόλις βρω χρόνο θα περάσω και την νεώτερη έκδοση που έβγαλε που λύνει την καθυστέρηση στην εμφάνιση της οθόνης κλήσης.
  2. Εχω περάσει την KitKat (CM11) του tonyp και την βρίσκω πάρα πολύ καλή. Νιώθω το κινητό να ανάσανε και να πάει ανθρώπινα. Εχω πάνω από 140 εφαρμογές (και με greenified όλα τα περιέργα) και ότι δοκίμαζα κολλούσε γρήγορα. Δεν δουλεύουν οι κλήσεις με bluetooth αν δεν κάνω λάθος και το ραδιόφωνο αλλά δεν το πολυδούλευα και δεν με πειράζει. Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος
  3. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Τι λύση βρήκες; Γιατί φίλος με γαλλική έκδοση (XEF) έχει ακόμη την MF5 και δεν βλέπει 4G.
  5. Καλή επιτυχία σε όλους και να το χαρεί όποιος το κερδίσει. :)
  6. Δοκίμασε με τον MXPlayer από το Play Store. ετσι δεν χρειάζονται μετατροπή. Βεβαια μην του βάλεις τίποτε 1080 ματρόσκες γιατί θα κλατάρει.
  7. Επισήμως δεν προκειται να πάρει ποτέ. Ανεπισήμως υπάρχουν τρόποι. Δοκίμασε αυτό Adobe Flash Player 11.1.102.59 ARMv6 Αν δεν δουλεύει βάλε κάτι από εδώ FLASH PLAYER 10.2 FOR ARMv6 AND ARMv7 ANDROID PHONES Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχουν αναφορές ότι δουλεύουν. (Στον στοκ browser του Android. Σε Οπερα μάλλον δεν παίζει)
  8. DNS έβαλες; Αν όχι τότε βάλε την IP του ρούτερ. Αν έχεις thomson τότε πρέπει να είναι 192.168.1.254
  9. Δοκίμασε να βάλεις σταθερή ip στο κινητό, όπως περιγράφεται εδώ http://www.trickswindows.com/2011/12/fix-obtaining-ip-address-android-wifi.html (dns δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να ορίσεις. ) Εχει παρατηρηθεί σε κάποια ρούτερ αυτή η συμπεριφορά. Με τι ρούτερ συνδέεσαι; Αντίστοιχη συμπεριφορά είδα και σε Netfaster και με την παύλα που είχε στον κωδικό σύνδεσης σε WPA2. Οταν την έβγαλα λύθηκε.
  10. Το είχα δοκιμάσει λίγο στην αρχή με μια universal βάση. Έκατσε αλλά είναι λίγο μεγάλο και δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάει για μόνιμο gps. Το σήμα του πάντως κλειδώνει αρκετά γρήγορα.
  11. Δυσκολο το βλέπω πια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
  12. Η συσκευή δεν υποστηρίζει επισήμως flash λόγω επεξεργαστή (arm v6). Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια ανεπίσημη έκδοση που λένε ότι κουτσοδουλεύει. Ενδεικτικά μόνο http://www.multiupload.com/XFT7DVWURY ή https://sites.google.com/site/androidcampus911/download-flash-player-10-2 (τα αρχεία πρέπει να είναι ίδια, αλλά δεν παίρνω και όρκο) Δεν τα έχω δοκιμάσει πάντως από ότι λένε, ειδικά το πρώτο λινκ, δοκιμάστηκε και δουλεύει (όχι όμως με όπερα, εξού και ο λόγος που δεν το έχω βάλει καν)
  13. Εχω περάσει την τελευταία έκδοση που έδωσε ο kallt_kaffe από εδώ http://www.swedroid.se/forum/42958-rom-gingerbread-cyanogenmod-7-1-0-inofficiell-portning-2011-09-26-gen2.html που λογικά πρέπει να είναι η ίδια με την επίσημη. Γενικά με την Cyanogen το tablet γίνεται πραγματικά λειτουργικό και γρήγορο. Ειδικότερα επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ πια, δεν έχω ψάξει σε βάθος τις αλλαγές που έγιναν. Επίσημη 2.2 στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί, και προσωπικά δεν νομίζω να δοθεί.
×
×
  • Create New...