Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντώνη όσο ζεις μαθαίνεις τελικά, με αυτό που είπες νιώθω λες και διάβασα την βίβλο...

τώρα κατάλαβα πολλά για το 1-2 sec delay που αναφέρεσαι... πραγματικά είχα να κλείσω εφαρμογή κάτι μήνες και το είχα συνηθίσει το 1-2 sec delay.

στα άλλα 2 περί ορέξεως φυσικά :p

Αλεκο τι λεει η cm7? Μυριζει πολυ μπεταδουρα και εξπεριμεντιλα??:p

Μονο και μονο επειδη εχει περασει πλεον στη σφαιρα του μυθου σκεφτομαι να την δοκιμασω, αλλα με ψηνει και η juwentus...Να σκαλισω λες η μπα καλυτερα αστο για μεσα στο Πασχα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι παντα !!!! (jpy 2.2.1)

Χμμ, και σε μενα οι επαφες δεν εκλειναν με το back key μετα απο το update του task manager της samsung και οταν αναγκαστικα το εκλεινα απο τη διαχειρηση εφαρμογων εκανε restart t.wiz. ΑΛΛΑ, αν κανεις uninstall to update του task manager, μετα οι επαφες κλεινουν κανονικα με το back key οπως εκανε και προ 2.2.1 version...τουλαχιστο σε μενα ετσι δουλεψε. Καποιο θεμα εχει το τελευταιο update του task manager..

Edited by chryssa33

Χμμ, και σε μενα οι επαφες δεν εκλειναν με το back key μετα απο το update του task manager της samsung και οταν αναγκαστικα το εκλεινα απο τη διαχειρηση εφαρμογων εκανε restart t.wiz. ΑΛΛΑ, αν κανεις uninstall to update του task manager, μετα οι επαφες κλεινουν κανονικα με το back key οπως εκανε και προ 2.2.1 version...τουλαχιστο σε μενα ετσι δουλεψε. Καποιο θεμα εχει το τελευταιο update του task manager..

Δεν ειναι ακριβως ετσι δυστυχως. στην πραγματικοτητα ο προηγουμενος task manager (εκδοση 1.11) δεν βλεπει την εφαρμογη "επαφες" καθολου.

ανοιξε τις επαφες και πατησε το κεντρικο πληκτρο ωστε αφησεις ανοιχτες τις επαφες και να επιστρεψεις στην κεντρικη οθονη.

μετα κρατησε πατημενο το κεντρικο πληκτρο και πηγαινε στην διαχειριση. εκει θα δεις οτι δεν σου εμφανιζει τις "επαφες" !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν (που λογικά θα έχει απαντηθεί, αλλά η αναζήτηση δεν βοηθαει), αλλά γνωρίζει κανείς τι παίζει στο θέμα RAM;

Έχω ακούσει πως η διαθέσιμη μνήμη του Galaxy S είναι λιγότερη από άλλα αντίστοιχα Android κινητά με 512ΜΒ μνήμης. Γνωρίζουμε γιατί;

Φταίει το ραδιόφωνο που την δεσμεύει; Έχω διαβάσει μέχρι και ότι παίζει να μην έχει τόση μέσα (λολ ξέρω, αλλά το ανέφερε σαν σκέψη το GSMarena, στο review του Galaxy SL i9003 νομίζω).

Όχι.

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν (που λογικά θα έχει απαντηθεί, αλλά η αναζήτηση δεν βοηθαει), αλλά γνωρίζει κανείς τι παίζει στο θέμα RAM;

Έχω ακούσει πως η διαθέσιμη μνήμη του Galaxy S είναι λιγότερη από άλλα αντίστοιχα Android κινητά με 512ΜΒ μνήμης. Γνωρίζουμε γιατί;

Φταίει το ραδιόφωνο που την δεσμεύει; Έχω διαβάσει μέχρι και ότι παίζει να μην έχει τόση μέσα (λολ ξέρω, αλλά το ανέφερε σαν σκέψη το GSMarena, στο review του Galaxy SL i9003 νομίζω).

εχει 512 κανονικοτατα

στον χρηστη ομως ειναι διαθεσιμα τα 300-350mb αναλογα τον κερνελ που φορας

τα υπολοιπα δεσμεουονται για λειτουργιες του κινητου, οχι το ραδιοφωνο παντως ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Δεν ειναι ακριβως ετσι δυστυχως. στην πραγματικοτητα ο προηγουμενος task manager (εκδοση 1.11) δεν βλεπει την εφαρμογη "επαφες" καθολου.

ανοιξε τις επαφες και πατησε το κεντρικο πληκτρο ωστε αφησεις ανοιχτες τις επαφες και να επιστρεψεις στην κεντρικη οθονη.

μετα κρατησε πατημενο το κεντρικο πληκτρο και πηγαινε στην διαχειριση. εκει θα δεις οτι δεν σου εμφανιζει τις "επαφες" !!!!

Αληθεια ειναι αυτο που λες, αλλα τουλαχιστο με το παλαιοτερο version δεν κανει restart to t.wiz καθε φορα που ανοιγεις τις επαφες...:( Αληθεια, ξερεις αν καταναλωνει πολυ αν μεινουν ανοιχτες (με τον προηγουμενο task manager) γιατι αν οχι, προτιμω να μην τις βλεπω στο task manager παρα να κολλαει καθε φορα που κανω end ;)

Παίδες χθες σας είπα ότι έπαψε να δουλεύει το Home key στο κινητό μου. Συγκεκριμένα ήμουν έτοιμος χθες να βγάλω SIM κτλ., να τα βάλω σε ένα εφεδρικό κινέζικο που έχω, για να πάει σήμερα το πρωί στην Samsung ο γαλαξία. Τελικά δεν το έκανα, και το άφησα όλο το βράδυ στη πρίζα.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το home button επανήλθε... :D. Δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν να έφταιγε η χαμηλή στάθμη της μπαταρίας. Ελπίζω να μην ξαναχαλάσει πάντως!

Το μόνο κακό είναι ότι το γύρισα στην original 2.1 και τώρα πρέπει να τα ξαναπερνάω.

Την Darky 10 δεν κατάφερα τελικά να την περάσω. Μου έβγαζε symlinking error εκεί που κάνει "installing packages". Έψαξα λίγο στο internet δεν έβγαλα άκρη.

Αληθεια ειναι αυτο που λες, αλλα τουλαχιστο με το παλαιοτερο version δεν κανει restart to t.wiz καθε φορα που ανοιγεις τις επαφες...:( Αληθεια, ξερεις αν καταναλωνει πολυ αν μεινουν ανοιχτες (με τον προηγουμενο task manager) γιατι αν οχι, προτιμω να μην τις βλεπω στο task manager παρα να κολλαει καθε φορα που κανω end ;)

Καλημέρα :).

Από θέμα κατανάλωσης μην σε αγχώνει καθόλου. Δεν σου τρώει μπαταρία καθόλου. Απλά υπάρχει στην μνήμη. Αν το λειτουργικό χρειαστεί μνήμη θα το κλείσει από μόνο του. Κι' εγώ με τον παλιό task manager θα μείνω :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καινουργια εκδοση του google maps καπου πηρε το ματι μου v.5.3 αλλα δεν μπορω να την βρω στο market.στο κινητο ειδα οτι εχω την v.4.x και φοραει ο γαλαξιας την froyo.

ευχαριστω

Πως βλέπει κανείς την έκδοση που φοράει η συσκευή του ..?

*#1234# εκει που πληκτρολογεις για να κανεις κληση.

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

παιδες εχω προβλημα...! χτες το βραδυ πριν κοιμηθω επαιζα με το κινητο angry birds rio...μεχρι που το κινητο εκλεισε απο μπαταρια!!!

το εβαλα να φορτισει σημερα νοριτερα το πρωι και τωρα που τελειωσε η φορτιση πηγα να το ανοιξω...! αλλα δεν ανοιγει....!!! δειχνει το λογοτηπο του galaxy και το χραφικο και μετα δειχνει μια μαυρη οθονη... και κανει και καμια δονηση στο ξεκαρφωτο ανα μεγαλα χρονικα διαστηματα....! εχει συβμει αυτο σε κανεναν? να κανω hard reset ε?! ευτυχως το κινητο μου ειναι εντελως απειραχτο...δεν ξερω τι επαθε...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν την βρισκω.παω στο site της google και μου βγαζει οτι ειναι Installed.ενω βλεπω στο about του google maps οτι εχω v.4.3

δεν την βρισκω.παω στο site της google και μου βγαζει οτι ειναι Installed.ενω βλεπω στο about του google maps οτι εχω v.4.3
Google Maps v5.3.0 (+ Street View & My Tracks)

http://www.megashare.com/3162254 :)

Yποθέτω ότι ο λόγος που δε βγαίνει στην Ελλάδα είναι επειδή δεν υπάρχει λόγος, τα καινούρια updates βελτιώνουν απλά το navigation, που δε λειτουργεί στην Ελλαδα. Οπότε το market που ξέρει σε ποιά χώρα είσαι, λέει ότι έχεις το τελευταίο. Απλά μια υπόθεση είναι αυτό...
- Alex

Παιδια γιατι τα μηνυματα που στελνω στα ελληνικα γινονται κεφαλαια, ενω στο handcent οταν τα γραφω ειναι μικρα?

Για να φτάσεις τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά σε ένα μήνυμα.

- Alex

Για να φτάσεις τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά σε ένα μήνυμα.

Και πως μπορω να το αλλαξω..μετα ποσους χαρακτηρες θα μπορω να στελνω?

παιδες εχω προβλημα...! χτες το βραδυ πριν κοιμηθω επαιζα με το κινητο angry birds rio...μεχρι που το κινητο εκλεισε απο μπαταρια!!!

το εβαλα να φορτισει σημερα νοριτερα το πρωι και τωρα που τελειωσε η φορτιση πηγα να το ανοιξω...! αλλα δεν ανοιγει....!!! δειχνει το λογοτηπο του galaxy και το χραφικο και μετα δειχνει μια μαυρη οθονη... και κανει και καμια δονηση στο ξεκαρφωτο ανα μεγαλα χρονικα διαστηματα....! εχει συβμει αυτο σε κανεναν? να κανω hard reset ε?! ευτυχως το κινητο μου ειναι εντελως απειραχτο...δεν ξερω τι επαθε...!!!

Το έπαθα κι εγώ πρόσφατα φίλε μου. Έτσι στο άσχετο όπως το περιγράφεις. Έκλεισε από μπαταρία και μετά δεν άνοιγε με τίποτα. Λύνεται μόνο αν ξαναπεράσεις το firmware και μάλιστα μέσω Odin. Όχι από CMW. (τουλάχιστον σε μένα έτσι λύθηκε)

Και πως μπορω να το αλλαξω..μετα ποσους χαρακτηρες θα μπορω να στελνω?

Νομίζω 70. Από τις ρυθμίσεις. Δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδρομή γιατί δεν έχω το Handcent, μην τα θέλουμε κι όλα στο πιάτο... ψάξε λίγο. :p

- Alex

παιδια ειμαι σχεδον ετοιμος μετα απο αρκετο διαβασμα να περασω την ΧWJS8 στο κινητο μου....:lol:

απλα μια τελευταια ερωτησουλα..υπαρχει καποιος τροπος να κανω back up εφαρμογες κτλ...ωστε οταν μπει το νεο φιρμ να μην τα περναω ολα ξανα απο την αρχη....?

παιδια ειμαι σχεδον ετοιμος μετα απο αρκετο διαβασμα να περασω την ΧWJS8 στο κινητο μου....:lol:

απλα μια τελευταια ερωτησουλα..υπαρχει καποιος τροπος να κανω back up εφαρμογες κτλ...ωστε οταν μπει το νεο φιρμ να μην τα περναω ολα ξανα απο την αρχη....?

Αν είσαι ροοτ titanium backup!

Edit: :p

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Root και titanium backup, ή root και mybackup pro, για να κρατήσεις και τα settings. Οι εφαρμογές που αγόρασες από το market, αν αγόρασες, θα υπάρχουν ακόμα εκεί για να τις ξανακατεβάσεις.

ΕDIT: Με πρόλαβε με tailer35

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)