tragopapas Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Προφανως γιατι το backup το βαζεις στην καρτα SD που αγορασες κι οχι στην εσωτερικη μνημη.Δοκιμασε να το βαλεις στην internal SD. Όχι, στην Internal sd το έβαλα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδια θα επανελθω με το θεμα του gps του galaxy...ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ μ ειπε απο to root να βαλω gps europe...το εκανα και σχεδον καμια διαφορα...κλειδωνει μεχρι 3 δορυφορους και χανει το σημα με 20 χιλιομετρα... ποια λυση μου εχει απομεινει...φταιει κατι ή ειναι μουφα το κινητο??? να το κανω unroot και να το παω στο service να το φτιαξουν? τι επιλογες εχω? Ποιό πρόγραμμα έχεις? Το Navigon σε εμένα δεν συνδεόταν καν με δορυφόρο αλλά το Sygic Aura δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Επειδή είμαι άσχετος με android θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι διάρκεια μπαταρίας πρέπει να περιμένω με μέτρια χρήση; Δλδ ~ 20-30' ομιλία, 1ωρα browsing, 5-6 μηνύματα, max 30' μουσική ίσως και καθόλου. 3g + gps πάντα κλειστά, wifi μονο οταν το χρησιμοποιώ, αυτόματη περιστροφή κλειστή, μονο η φωτεινότητα είναι στο auto, εφαρμογές κλείνω απο τον task manager της samsung αν τρέχουν πολλές που δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω άμεσα, services δεν είδα να τρέχει κάτι τραγικό. Με αυτή τη χρήση μου βγάζει απο 1 εως 1μιση μέρα!!! Εχω 2.3.3, το τηλέφωνο είναι Γερμανικό και έχει κάνει 5 φορτίσεις συνολικά μέχρι στιγμής. Aυτή τη στιγμή το χω αποσυνδέσει 1 ώρα απο το φορτιστή και είναι στο 88% χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα!!! Στο battery use όμως μου δείχνει το android system στο 9%, το χω δει να φτάνει μεχρι 18%. Εχω batttery drain ή οχι άραγε;:confused: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδια η κατασταση με τη μπαταρια εχει χειροτερεψει. Εχω βαλει την ελβετικη 2.3.4 (jvr), και το τηλεφωνο, μιση μερα ειναι ανοιχτο και εχει πεσει στο 40 % ΧΩΡΙΣ χρηση εκτος απο 2 sms και 5 λεπτα μουσικη. Κοιταξα την καταναλωση και δεν ειδα τιποτα υποπτο (π.χ. να τρωει το android system ). Aρα 2 τινα συμβαινουν : 1.Η' η μπαταρια ειναι για πεταμα (συμπληρωνω 1 χρονο χρησης) 2. Η' πρεπει να γυρισω στη 2.2.1 να ησυχασω. Εσεις τι πιστευετε οτι συμβαινει? Αν ειναι το 1, ειναι φυσιολογικο να αρχιζει η μπαταρια να τελειωνει τον κυκλο της? Απο που να βρω να αγορασω? Εχετε καοπια προταση ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδια η κατασταση με τη μπαταρια εχει χειροτερεψει. Εχω βαλει την ελβετικη 2.3.4 (jvr), και το τηλεφωνο, μιση μερα ειναι ανοιχτο και εχει πεσει στο 40 % ΧΩΡΙΣ χρηση εκτος απο 2 sms και 5 λεπτα μουσικη. Κοιταξα την καταναλωση και δεν ειδα τιποτα υποπτο (π.χ. να τρωει το android system ). Aρα 2 τινα συμβαινουν : 1.Η' η μπαταρια ειναι για πεταμα (συμπληρωνω 1 χρονο χρησης) 2. Η' πρεπει να γυρισω στη 2.2.1 να ησυχασω. Εσεις τι πιστευετε οτι συμβαινει? Αν ειναι το 1, ειναι φυσιολογικο να αρχιζει η μπαταρια να τελειωνει τον κυκλο της? Απο που να βρω να αγορασω? Εχετε καοπια προταση ? Ευχαριστω Και η δικιά μου μπαταρία που είναι 5 ημερών την ίδια συμπεριφορά έχει σε 2.3.3 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Και η δικιά μου μπαταρία που είναι 5 ημερών την ίδια συμπεριφορά έχει σε 2.3.3 Ισως εχεις το battery drain, εμενα το παρουσιασε αυτο πριν μια βδομαδα , γι'αυτο εβαλα την 2.3.4 , αλλα το προβλημα συνεχιζεται , ειδικα σημερα, ειναι απαραδεκτο να εχει πεσει ετσι η μπαταρια. Κατι αλλο συμβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδια η κατασταση με τη μπαταρια εχει χειροτερεψει. Εχω βαλει την ελβετικη 2.3.4 (jvr), και το τηλεφωνο, μιση μερα ειναι ανοιχτο και εχει πεσει στο 40 % ΧΩΡΙΣ χρηση εκτος απο 2 sms και 5 λεπτα μουσικη. Κοιταξα την καταναλωση και δεν ειδα τιποτα υποπτο (π.χ. να τρωει το android system ). Aρα 2 τινα συμβαινουν : 1.Η' η μπαταρια ειναι για πεταμα (συμπληρωνω 1 χρονο χρησης) 2. Η' πρεπει να γυρισω στη 2.2.1 να ησυχασω. Εσεις τι πιστευετε οτι συμβαινει? Αν ειναι το 1, ειναι φυσιολογικο να αρχιζει η μπαταρια να τελειωνει τον κυκλο της? Απο που να βρω να αγορασω? Εχετε καοπια προταση ? Ευχαριστω Εδώ είσαι : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44715 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εδώ είσαι : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44715 Ευχαριστω ! Να υποθεσω οτι ειναι αυθεντικη παρα τα κινεζικα πανω της ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εδώ είσαι : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44715 Ευχαριστω ! Να υποθεσω οτι ειναι αυθεντικη παρα τα κινεζικα πανω της ? ? Aυτή η εικόνα δεν είναι αυθεντική μπαταρία... η αυθεντικές έχουν serial number και ημερομηνία κατασκευής πάνω... http://i1.expansys.com/img/b/202121/samsung-galaxy-s-i9000-b7350-standard-battery.jpg Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Ισως εχεις το battery drain, εμενα το παρουσιασε αυτο πριν μια βδομαδα , γι'αυτο εβαλα την 2.3.4 , αλλα το προβλημα συνεχιζεται , ειδικα σημερα, ειναι απαραδεκτο να εχει πεσει ετσι η μπαταρια. Κατι αλλο συμβαινει... Ναι κατι παίζει αυτό είναι σίγουρο!! :mad: Το θέμα είναι οτι εκανα 1-2 reboot και τώρα μετά απο 2-3 κλήσεις και 2 μηνύματα είναι ακόμα στο 83%. :yahoo: Aλλά το θέμα είναι οτι φτιάχνει προσωρινά και μετά ξανα τα ίδια... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Aυτή η εικόνα δεν είναι αυθεντική μπαταρία... η αυθεντικές έχουν serial number και ημερομηνία κατασκευής πάνω... http://i1.expansys.com/img/b/202121/samsung-galaxy-s-i9000-b7350-standard-battery.jpg H photo που δείχνει στο site δεν είναι η πραγματική.΄ Από εκεί πήρα εγώ τη δικιά μου και είναι όπως αυτή που παραθέτεις. Αυτό το οποίο ισχύει στην αγορά είναι ότι αν πάρεις αυθεντική μεν αλλά σε bulk συσκευασία είναι περίπου 10 ευρώ κάτω από τις αντίστοιχες σε συσκευασία της samsung. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εμενα μου αρκει που λες οτι ειναι αυθεντικη! Απλα στις bulk δεν παιζει να ειναι χρησιμοποιημενες ας πουμε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εμενα μου αρκει που λες οτι ειναι αυθεντικη! Απλα στις bulk δεν παιζει να ειναι χρησιμοποιημενες ας πουμε ?? Δεν το νομίζω καθώς και αυτές έρχονται σφραγισμένες σε σακουλάκι αλλά όχι μέσα σε κουτί που γράφει samsung κλπ.. Anyway, είμαστε off topic οπότε η συνέχεια της συζήτησης στο topic για τα αξεσουάρ! :D Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Μπαταρία να ξέρετε ότι μπορούμε να βάλουμε και την αυθεντική της SAMSUNG με κωδικό EB575152LU, που είναι 1650 mAh αντί για 1500 mAh που είναι η δική μας. Σε ελληνικό κατάστημα μπορείς να τη βρεις εδώ: http://www.iqtelecom.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=693&category_id=510&option=com_virtuemart&Itemid=27&vmcchk=1&Itemid=27 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Τα media markt έχουν βάλει το κινητο στα 249 €. Τώρα δεν ξέρω αν είναι προσφορά απλά είπα να το ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλα ρε παιδια γρατζουνιεται η οθονη, θα τρελαθουμε; στο youtube τις περναν πε γιαλοχαρτα και δεν μασαν και εμενα το γρατσουνισε η υφασματινη τσεπη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλα ρε παιδια γρατζουνιεται η οθονη, θα τρελαθουμε; στο youtube τις περναν πε γιαλοχαρτα και δεν μασαν και εμενα το γρατσουνισε η υφασματινη τσεπη μου; Αρκετοι εχουν παραπονεθει για αυτο...η τσεπη εχει αποδεικτει πολλες φορες επικινδυνη!! ομως σε εμενα ευτυχως τουλαχιστον το εχω χωρις προστατευτικο απο τοτε που το πηρα (8 μηνες τωρα) και δεν εχει παθει το παραμικρο...η καθε περιπτωση ειναι παντως διαφορετικη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Π Αρκετοι εχουν παραπονεθει για αυτο...η τσεπη εχει αποδεικτει πολλες φορες επικινδυνη!! ομως σε εμενα ευτυχως τουλαχιστον το εχω χωρις προστατευτικο απο τοτε που το πηρα (8 μηνες τωρα) και δεν εχει παθει το παραμικρο...η καθε περιπτωση ειναι παντως διαφορετικη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk η τσεπη καθε φορα που υποδεχεται τον γαλαξια ειναι παρθενα ουτε κερμα μεσα... τι να πω; μαλλον παμε για ταινια προστασιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλα ρε παιδια γρατζουνιεται η οθονη, θα τρελαθουμε; στο youtube τις περναν πε γιαλοχαρτα και δεν μασαν και εμενα το γρατσουνισε η υφασματινη τσεπη μου; Και εμενα ειχε γρατζουνιστει ετσι απτην αρχη...(μεγαλη και πλατια γρατζουνια αλλα οχι βαθεια ευτυχως) Δεν φαινοταν παντα βεβαια,αλλα οταν ημουν κοντρα στον ηλιο ηταν ενοχλητικο... Αυτο που εκανε την οθονη να φαινεται αγρατσουνιστη ηταν το SGP Ultra Clear. Πραγματικα ειναι σαν να μην ειχα ποτε την γρατζουνια. Βεβαια δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα κανει ολες τις γρατζουνιες σας αορατες,αλλα εμενα πραγματικα το εκανε Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι screen porotector... βοξθάει και στην μεταπωλητική αξία. υπενθυμίση για όσους ενδιαφέρονται..στο mediamarkt Θεσσαλονίκη το έχουν προσφορά στα 249 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια μια βοηθεια εχθες εκει που επαιζα angry birds ξαφνικα με πεταει εξω και βλεπω ολα τα εικονειδια των εφαρμογων σε landscape mode. Ακομα και η αρχικη σελιδα...και στην πανω μπαρα ειχε ενα τιμονακι το παταω και γραφει "λειτουργια αυτοκινητου" Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Μετα το εκλεισα και δε μπορω να βρω πουθενα απο που ξαναανοιγει γιατι οπως το ειδα ειναι πολυ εξυπηρετικο. Καμια βοηθεια πως μπορει να εγινε και πως μπορω να το ξανακανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια μια βοηθεια εχθες εκει που επαιζα angry birds ξαφνικα με πεταει εξω και βλεπω ολα τα εικονειδια των εφαρμογων σε landscape mode. Ακομα και η αρχικη σελιδα...και στην πανω μπαρα ειχε ενα τιμονακι το παταω και γραφει "λειτουργια αυτοκινητου" Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Μετα το εκλεισα και δε μπορω να βρω πουθενα απο που ξαναανοιγει γιατι οπως το ειδα ειναι πολυ εξυπηρετικο. Καμια βοηθεια πως μπορει να εγινε και πως μπορω να το ξανακανω? Μάλλον τα πουλιά παρααγρίεψαν και άρχισαν να σφυροκοπούν το κινητό σου! :D Χωρίς πλάκα, πρώτη φορά το ακούω αυτό...περίεργο....:D Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 προσπαθησα να εγκαταστησω το phone fix γιατι ειχα αρκετα force close και τωρα εξαφανιστηκε το εικονιδιο με το τηλεφωνο στην κατω μπαρα του κινητου...πως το ξαναβαζω? το κινητο ειναι με jvq 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Για δείτε αιδώ το galaxy s σε ένα ανατριχιαστικό test. Δείτε και τα Δίο http://www.youtube.com/watch?v=znuszn-F_rk&feature=related Είναι ηδέα μου η δεν έπαθε τίποτα ? Edited September 8, 2011 by pilotsd Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλά στο ένα φοράει ζελατίνα. Αν θες υπάρχει και αυτό όπου όλο και κάτι παθαίνει... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts