pilotsd Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Πήρα κάρτα 16gb επιβάλετε να Κάνο κανένα σβήσιμο την εσωτερική μνήμη του κινητού πριν την βάλω στο κινητό . και επιπλέον αν Κάνο delete θα σβηστούν και η ρυθμίσεις τον mms ? Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Εδώ και λίγες μέρες, το κινητό όταν δε χρησιμοποιείται για αρκετά λεπτά ή ώρες κάποιες φορές(ευτυχώς όχι πολλές) σβήνει τελείως και δεν ανοίγει με κανένα κουμπί. Όταν ανοίξω το καπάκι, αφαιρέσω και ξαναβάλω τη μπαταρία, όλα δουλεύουν ρολόι. Mπορώ να κάνω κάτι για μη σβήνει; Αν φορας καποια Ελληνικη επισημη ρομ κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Αν φορας παλια Ελληνικη ρομ αναβαθμισε. Πήρα κάρτα 16gb επιβάλετε να Κάνο κανένα σβήσιμο την εσωτερική μνήμη του κινητού πριν την βάλω στο κινητό . και επιπλέον αν Κάνο delete θα σβηστούν και η ρυθμίσεις τον mms ? Οχι βαλτην οπως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Συγγνώμη πώς μπορώ να περάσω π.χ. την μουσική από το κινητό στην κάρτα μνήμης ? Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Συγγνώμη πώς μπορώ να περάσω π.χ. την μουσική από το κινητό στην κάρτα μνήμης ? Η με καποια εφαρμογη διαχειρησης αρχειων οπως αυτη που εχει το κινητο η' με καποια παρομοια εφαρμογη απο το μαρκετ.Αλλιως πας ρυθμισεις->εφαρμογες->τικαρεις το εντοπισμος σφαλματων και συνδεεις το κινητο σου με τον υπολογιστη και κανεις την δουλεια σου απο εκει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Παρατηρώ ότι αν δυναμώσω πολύ το ακουστικό του τηλεφώνου (το ακουστικό που βάζουμε στο αυτί μας) αυτό κάνει ένα τρίξιμο. Πρέπει να το χαμηλώσω σχεδόν στη μέση για να μην το ακούω καθόλου. Αυτό είναι γενικό το φαινόμενο ή να το πάω στο service να μου αλλάξουν ένα ακουστικό? Ξέρω ότι το ανταλλακτικό είναι φθηνό και η αλλαγή πρέπει να είναι απλή αλλά αφού έχω εγγύηση δεν το ρισκάρω να βάλω το χέρι μου. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Παρατηρώ ότι αν δυναμώσω πολύ το ακουστικό του τηλεφώνου (το ακουστικό που βάζουμε στο αυτί μας) αυτό κάνει ένα τρίξιμο. Πρέπει να το χαμηλώσω σχεδόν στη μέση για να μην το ακούω καθόλου. Αυτό είναι γενικό το φαινόμενο ή να το πάω στο service να μου αλλάξουν ένα ακουστικό? Ξέρω ότι το ανταλλακτικό είναι φθηνό και η αλλαγή πρέπει να είναι απλή αλλά αφού έχω εγγύηση δεν το ρισκάρω να βάλω το χέρι μου. εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Παρατηρώ ότι αν δυναμώσω πολύ το ακουστικό του τηλεφώνου (το ακουστικό που βάζουμε στο αυτί μας) αυτό κάνει ένα τρίξιμο. Πρέπει να το χαμηλώσω σχεδόν στη μέση για να μην το ακούω καθόλου. Αυτό είναι γενικό το φαινόμενο ή να το πάω στο service να μου αλλάξουν ένα ακουστικό? Ξέρω ότι το ανταλλακτικό είναι φθηνό και η αλλαγή πρέπει να είναι απλή αλλά αφού έχω εγγύηση δεν το ρισκάρω να βάλω το χέρι μου. Στο κάνει μόνο στην ομιλία ή και όταν ακούς μουσική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αναφέρομαι στο ακουστικό που είναι ενσωματωμένο στο κινητό. Αυτό που κολλάμε στο αυτί μας για να μιλήσουμε. Απο εκεί δεν νομίζω ότι γίνεται να ακούσουμε μουσικη. Οπότε μου το κάνει μόνο κατα τη συνομιλία. Αν δυναμώσω στις δυο τελευταίες στάθμες το πρόβλημα εμφανίζεται. Στην προτελευταία ελαφρώς, στην τελευταία (στο maximum της έντασης) είναι πλέον έντονο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αναφέρομαι στο ακουστικό που είναι ενσωματωμένο στο κινητό. Αυτό που κολλάμε στο αυτί μας για να μιλήσουμε. Απο εκεί δεν νομίζω ότι γίνεται να ακούσουμε μουσικη. Οπότε μου το κάνει μόνο κατα τη συνομιλία. Αν δυναμώσω στις δυο τελευταίες στάθμες το πρόβλημα εμφανίζεται. Στην προτελευταία ελαφρώς, στην τελευταία (στο maximum της έντασης) είναι πλέον έντονο. Πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα το σημα απο τον παροχο σου. Δοκιμασε να βαλεις μια αλλη sim αλλης εταιρειας και να δεις αν σου κανει τα ιδια καμωματα. Ως γνωστον απο τις ελληνικες εταιρειες σημα...μπανανα που ειπε και ο Μακης πριον απο μερικες ημερες:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Παιδια σε 2.3.4 δουλευει μια χαρα η 2in1 sim card; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα το σημα απο τον παροχο σου. Δοκιμασε να βαλεις μια αλλη sim αλλης εταιρειας και να δεις αν σου κανει τα ιδια καμωματα. Ως γνωστον απο τις ελληνικες εταιρειες σημα...μπανανα που ειπε και ο Μακης πριον απο μερικες ημερες:p Αν ήταν θέμα του σήματος, τα παράσιτα θα ακούγονταν νομίζω σε όλες τις εντάσεις. Οχι μόνο στις πολύ δυνατές. Απο όσο καταλαβαίνω απο την έλλειψη ομοιοπαθούντων, μάλλον πρόκειται για δικό μου πρόβλημα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 παιδια θα επανελθω με το θεμα του gps του galaxy...ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ μ ειπε απο to root να βαλω gps europe...το εκανα και σχεδον καμια διαφορα...κλειδωνει μεχρι 3 δορυφορους και χανει το σημα με 20 χιλιομετρα... ποια λυση μου εχει απομεινει...φταιει κατι ή ειναι μουφα το κινητο??? να το κανω unroot και να το παω στο service να το φτιαξουν? τι επιλογες εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αν ήταν θέμα του σήματος, τα παράσιτα θα ακούγονταν νομίζω σε όλες τις εντάσεις. Οχι μόνο στις πολύ δυνατές. Απο όσο καταλαβαίνω απο την έλλειψη ομοιοπαθούντων, μάλλον πρόκειται για δικό μου πρόβλημα. Απο οπου και να προερχεται το προβλημα, ειναι παντα εντονοτερο σε μεγαλη ενταση του ακουστικου. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 παιδια θα επανελθω με το θεμα του gps του galaxy...ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ μ ειπε απο to root να βαλω gps europe...το εκανα και σχεδον καμια διαφορα...κλειδωνει μεχρι 3 δορυφορους και χανει το σημα με 20 χιλιομετρα... ποια λυση μου εχει απομεινει...φταιει κατι ή ειναι μουφα το κινητο??? να το κανω unroot και να το παω στο service να το φτιαξουν? τι επιλογες εχω? Ποια ρομ εχεις?? Δοκιμασε το gps aids απο το μαρκετ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Μια χαρα δουλευει,και να φανταστεις οτι δουλευε και στην 2.2 αλλα οταν εμφανιζε ποια καρτα ειχες ενεργη δεν αλλαζε παρα μονο αν εκανες επαννεκινηση δηλ. Εγω εχω μια συμβολαιο και μια whats up, οταν εκανα αλλαγη με την 2.2 αλλαζε η γραμμη κανονικα( με μηνυμα) αλλα στην οθονη σου ελεγε οτι ειχες το συμβολαιο ενω ειχες το whats up και επρεπε να κανεις εσυ επανεκιννηση το τηλ.manually.Το ιδιο ισχυει και στην 2.3....μικρο το κακο.... ΑΣΧΕΤΟ...δοκιμασα τον SSKIN Launcher Butterfly (δωρεαν) και εμεινα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με adw,launcher pro,plus,regina,zeam κλπ.και μαλιστα βλεπω καλυτερη διαχειριση μπαταριας...Δοκιμαστε τον δεν χανετε τιποτα...Bye Edited September 5, 2011 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ποια ρομ εχεις?? Δοκιμασε το gps aids απο το μαρκετ την ελληνικη 2.3.3 με αναβαθμιση απο kies εχω...το προγραμμα αυτο θα βοηθησει σε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 την ελληνικη 2.3.3 με αναβαθμιση απο kies εχω...το προγραμμα αυτο θα βοηθησει σε τιποτα? δοκιμασε το και πες μας... ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Μπορείς να περάσεις με odin την jpu, η οποία περιέχει bootloaders που θα σου ενεργοποιήσουν τον συνδυασμό των τριών κουμπιών. Μετά από εκεί φλασάρεις ότι θες από το επισημασμένο θέμα. Sent from my GT-I9000 Φίλε μου καλησπέρα και πάλι, Επειδή είμαι λίγο άσχετος, διαβάζω τον οδηγό φλασαρίσματος και λέει ότι για να περάσουμε κάποια ρομ πρέπει να δουλέυουν τα 3 κουμπιά ή να έχεις usb jiig. Η jpu περνάει και χωρίς αυτά? Προφανώς δεν καταλαβαίνω κάτι. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις κάποιον οδηγό γι' αυτό? Αν υπάρχει κάποιος βήμα-βήμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου έτσι κι'αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Φίλε μου καλησπέρα και πάλι, Επειδή είμαι λίγο άσχετος, διαβάζω τον οδηγό φλασαρίσματος και λέει ότι για να περάσουμε κάποια ρομ πρέπει να δουλέυουν τα 3 κουμπιά ή να έχεις usb jiig. Η jpu περνάει και χωρίς αυτά? Προφανώς δεν καταλαβαίνω κάτι. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις κάποιον οδηγό γι' αυτό? Αν υπάρχει κάποιος βήμα-βήμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου έτσι κι'αλλιώς. Λοιπόν, ο συνδυασμός των 3 κουμπιών και το usb jig είναι το δύχτι προστασίας σου. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα αυτά μπορούν να σε βγάλουν ξανά σε download mode και να γλιτώσεις ενδεχόμενο service. Το να φλασάρεις χωρίς αυτά εμπεριέχει ρίσκο και δεν το συνιστώ αλλά το κινητό είναι δικό σου και μπορείς να κάνεις με αυτό ότι τραβάει η ψυχούλα σου, εφόσον γνωρίζεις και αποδέχεσαι τους κινδύνους. Τώρα, για να χρησιμοποιήσεις το odin πρέπει να βάλεις πρώτα το κινητό σου σε download mode. Αυτό μπορεί να γίνει με το adb. Το πως δες το εδώ στην τελευταία παράγραφο "Τί είναι το adb και τί κάνει;". Αφού το βάλεις σε download mode ακολουθείς τον οδηγό στο επισημασμένο θέμα (πολύ ενημερωτικό είναι και το βίντεο αυτό). Από εκεί και πέρα καλή τύχη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Λοιπόν, ο συνδυασμός των 3 κουμπιών και το usb jig είναι το δύχτι προστασίας σου. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα αυτά μπορούν να σε βγάλουν ξανά σε download mode και να γλιτώσεις ενδεχόμενο service. Το να φλασάρεις χωρίς αυτά εμπεριέχει ρίσκο και δεν το συνιστώ αλλά το κινητό είναι δικό σου και μπορείς να κάνεις με αυτό ότι τραβάει η ψυχούλα σου, εφόσον γνωρίζεις και αποδέχεσαι τους κινδύνους. Τώρα, για να χρησιμοποιήσεις το odin πρέπει να βάλεις πρώτα το κινητό σου σε download mode. Αυτό μπορεί να γίνει με το adb. Το πως δες το εδώ στην τελευταία παράγραφο "Τί είναι το adb και τί κάνει;". Αφού το βάλεις σε download mode ακολουθείς τον οδηγό στο επισημασμένο θέμα (πολύ ενημερωτικό είναι και το βίντεο αυτό). Από εκεί και πέρα καλή τύχη. Ευχαριστώ και πάλι, Η αυτό θα κάνω ή σε κάποιο κατάστημα, γιατί το τηλ. δεν δουλεύει με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός του ότι θα ήθελα να έχω μια αρχή, να ξέρω τι τηλ. έχω και μετά μέσω kies έστω να μπορώ να κάνω καμία αναβάθμιση. Ευχαριστώ και πάλι, Η αυτό θα κάνω ή σε κάποιο κατάστημα, γιατί το τηλ. δεν δουλεύει με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός του ότι θα ήθελα να έχω μια αρχή, να ξέρω τι τηλ. έχω και μετά μέσω kies έστω να μπορώ να κάνω καμία αναβάθμιση. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, κάνω κάτι με τις κάρτες? εξωτερική και σιμ? να τις βγάλω? Ευχαριστώ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 6, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Να ρωτήσω και κάτι άλλο, κάνω κάτι με τις κάρτες? εξωτερική και σιμ? να τις βγάλω? Ευχαριστώ. Ναι, καλού- κακού τις βγάζεις. Edit: Τώρα μόλις πρόσεξα ότι έχουμε βγει off-topic. Η κουβέντα μας ανήκει στο θέμα "Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S". Αν έχεις άλλες απορίες για τα παραπάνω συνεχίζουμε εκεί. Edited September 5, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Οδηγός επαναφοράς των apn όλων των Ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για να έχετε internet και mms στην android συσκευή σας. Πηγή: TonyK, http://antonis-news.blogspot.com/ . Ευχαριστούμε! Πολλοί από εμάς μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε κάποια στιγμή hard reset (επαναφορά) την συσκευή μας ή να περάσουμε κάποια rom η οποία δεν μας περνάει αυτόματα τα apn, δηλαδή τις ρυθμίσεις για internet και mms. Υπάρχει μια πολύ καλή και δωρεάν εφαρμογή στο android market, εν’ ονόματι Apn Backup & Restore. Με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα apn της συσκευής μας (backup), όπως επίσης να τα επαναφέρουμε όποτε θελήσουμε, είτε επειδή σβήστηκαν με κάποιο τρόπο, είτε επειδή περάσαμε κάποια custom rom, η οποία δεν περιέχει ενσωματωμένα τα apn των Ελληνικών εταιρειών. Παρακάτω έχω φτιάξει έναν σύντομο οδηγό βήμα-βήμα πώς θα μπορέσετε να επαναφέρετε τα apn στην συσκευή σας. Έχω μαζέψει τα apn των 3 Ελληνικών εταιρειών (cosmote, Vodafone, wind), οπότε απλά διαλέξτε το αρχείο που αντιστοιχεί στον δικό σας πάροχο και ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό. 1) Κατεβάστε την εφαρμογή Apn backup & restore από το Android Market. Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο market η δεν έχετε internet στην συσκευή σας, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ : https://slideme.org/application/apn-backup-restore-0 Επίσης μπορείτε να την βρείτε και μέσω του barcode scanner εδώ : 2) Εγκαταστήστε την εφαρμογή στην συσκευή σας. 3) Κατεβάστε το αντίστοιχο αρχείο .zip, ανάλογα τον παροχό σας από εδώ : - Ρυθμίσεις Cosmote - Ρυθμίσεις Vodafone - Ρυθμίσεις Wind 4) Αποσυμπιέστε το αρχείο .zip που κατεβάσατε. θα σας βγάλει έναν φάκελο με όνομα ApnBackupRestore και μέσα σε αυτόν θα είναι το αρχείο .xml με τις ρυθμίσεις του παρόχου σας. 5) Αντιγράψτε τον φάκελο αυτό ακριβώς όπως είναι μέσα στο /sdcard της συσκευής σας. 6) Ανοίξτε την εφαρμογή Apn backup & restore, και πατήστε στην επιλογή restore APNs. 7) θα σας εμφανίσει το αρχείο .xml για τον πάροχο σας. Πατήστε οκ. 8) Μετά θα σας ζητήσει να ψάξει για διπλότυπα. Εκεί πατήστε όχι. θα συνεχιστεί η διαδικασία και είστε έτοιμοι !!!! 9) Αν πάτε τώρα στις ρυθμίσεις -> ασύρματη επικοινωνία...--> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> ονόματα σημείων πρόσβασης, θα έχετε κανονικά 2 apns, ένα για το internet και ένα για τα mms. 9) Mην ξεχάσετε στις ρυθμίσεις -> ασύρματη επικοινωνία...--> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, να έχετε τσεκαρισμένο το "χρήση δεδομένων πακέτου", ώστε να μπορείτε να μπείτε internet μέσω του παρόχου σας (3g internet). Καλημέρα ενώ κάνω ακριβώς ο,τι λέει παραπάνω το πρόγραμμα μου εμφανίζει πως δεν βρήκε backup... Τι να κάνω; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο, κάνω κάτι με τις κάρτες? εξωτερική και σιμ? να τις βγάλω? Δεν βρίσκω λόγο να μην τις βγάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλημέρα ενώ κάνω ακριβώς ο,τι λέει παραπάνω το πρόγραμμα μου εμφανίζει πως δεν βρήκε backup... Τι να κάνω; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Προφανως γιατι το backup το βαζεις στην καρτα SD που αγορασες κι οχι στην εσωτερικη μνημη.Δοκιμασε να το βαλεις στην internal SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Ναι, καλού- κακού τις βγάζεις. Edit: Τώρα μόλις πρόσεξα ότι έχουμε βγει off-topic. Η κουβέντα μας ανήκει στο θέμα "Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S". Αν έχεις άλλες απορίες για τα παραπάνω συνεχίζουμε εκεί. Ο.Κ Εχεις δίκιο, ευχαριστώ και πάλι. Και τον φίλο athanaso 77. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts