superuser_78 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κοίτα το έβαλα κι εγώ τώρα το Lite Και μου ζητάει κάποιο addon για να μπορέσει λέει να φλασάρει firmware. Αλλιώς μπορεί μόνο κέρνελ. Αλλά δεν βρίσκω το addon που θέλει :worry: Εσένα δεν μπαίνει καν? Edit: Δυστυχώς στο μάρκετ είδα μόλις τώρα που έχει την Pro, λέει: 2.2 και νεότερες εκδόσεις Σόρρυ φίλε μου μάλλον δε μπορείς ούτε έτσι να φλασάρεις... Δεν γίνεται όπως στο x8 να πετάξω στην μνήμη μια 2.2++ rom Και να την φλασάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν γίνεται όπως στο x8 να πετάξω στην μνήμη μια 2.2++ rom Και να την φλασάρω; Από τη στιγμή που έβαλες recovery λογικά μπορείς αν βρεις καποια ρομ που να είναι σε zip. Αλλά σε zip είναι οι customs roms. Οι στοκ ρομς είναι αλλιώς και δε φλασάρονται από recovery. Και για να βάλεις custom θα πρέπει να είσαι στην ανάλογη stock για να έχει σωστούς bootloaders. Δεν ξέρω φίλε μου τι άλλο μπορείς να κάνεις :( (και δε ξέρω αν φλασάρετε bootloader μέσα από recovery, νομίζω πως δε γίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ξαφνικά το go weather δεν κάνει update με τίποτα. Το wifi μου είναι μια χαρά. Χθες πέρασα semaphore αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει και ολες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια μου αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου με αποτελεσμα να ειναι γεματη τωρα ενω η εξωτερικη ειναι αδεια παρολο που εχω βαλει την εφαρμογη app2sd. Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει και ολες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια μου αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου με αποτελεσμα να ειναι γεματη τωρα ενω η εξωτερικη ειναι αδεια παρολο που εχω βαλει την εφαρμογη app2sd. Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Βασικα δεν εχους ολες οι εφαρμογες την δυνατοτητα να μεταφερονται στην sd card μεσω του app2sd. Και νομιζω οτι το ξερεις πως αυτη η διαδικασια δεν γινεται αυτοματα αλλα εσυ επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να περνανε στην sd card αν αυτο ειναι δυνατον. Ξαφνικά το go weather δεν κάνει update με τίποτα. Το wifi μου είναι μια χαρά. Χθες πέρασα semaphore αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Καμιά ιδέα κανείς? Οχι δε φταιει ο kernel. Προβλημα του go weather ειναι...ουτε στο sgs2 μου κανει update. Edited December 31, 2011 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει και ολες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια μου αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου με αποτελεσμα να ειναι γεματη τωρα ενω η εξωτερικη ειναι αδεια παρολο που εχω βαλει την εφαρμογη app2sd. Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Όλες οι εφαρμογές από default αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη. Μπορείς μετά αν θες να τις μετακινήσεις στην SD-Card (όσες βέβαια μετακινούνται). Από την έκδοση 2.2 και μετά δεν χρειάζεσαι εφαρμογή από το market για να κάνεις την μετακίνηση στην εξωτερική κάρτα. Πόσες εφαρμογές έχεις και σου γέμισε 2GB εσωτερική μνήμη; Edited December 31, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Βασικα δεν εχους ολες οι εφαρμογες την δυνατοτητα να μεταφερονται στην sd card μεσω του app2sd. Και νομιζω οτι το ξερεις πως αυτη η διαδικασια δεν γινεται αυτοματα αλλα εσυ επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να περνανε στην sd card αν αυτο ειναι δυνατον. Δεν τα ξερω και πολυ καλα αλλα μεσα απο την εφαρμογη app2sd που προσπαθησα να βαλω μερικες εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη μου τις εβγαζε αλλα δεν μου εδειχνε οτι αδειαζε χωρος. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Πήγαινε Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Διαχείριση Εφαρμογών, διάλεξε την εφαρμογή που θες να μετακινήσεις στην SD-Card και πάτα το κουμπί "Μετακ. στην κάρτα SD". Edited December 31, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Οχι δε φταιει ο kernel. Προβλημα του go weather ειναι...ουτε στο sgs2 μου κανει update. Ευχαριστώ Νίκο. Δοκίμασα το fancy widgets εντωμεταξύ και είναι νομίζω κλάσεις καλύτερο και πολύ πιο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Όλες οι εφαρμογές από default αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη. Μπορείς μετά αν θες να τις μετακινήσεις στην εξωτερική (όσες βέβαια μετακινούνται). Από την έκδοση 2.2 και μετά δεν χρειάζεσαι εφαρμογή από το market για να κάνεις την μετακίνηση στην εξωτερική κάρτα. Πόσες εφαρμογές έχεις και σου γέμισε 2GB εσωτερική μνήμη; Νικο σε ευχαριστω για την βοηθεια δεν ηξερα οτι δεν χρειαζεται εφαρμογη, οποτε να την βγαλω καλυτερα,μετα απο που τις βλεπω και τις μετακινω; Η εσωτερικη μνημη που λεω ειναι 8gb οχι του τηλ. που ειναι 2gb. Οι εφαρμογες που μου δειχνει οτι εχω που τις βλεπω απο το market ολες μαζι ειναι 90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Βρε φίλε μου αποκλείεται να σου γέμισαν τα 2GB ρομ με 90 εφαρμογές. Για να ξεμπερδευτείς φαντάσου ότι τα 8 γίγα που λέει ότι έχει το κινητό χωρίζονται σε 2 γίγα για το σύστημα (την λεγόμενη ρομ) και περίπου 6 για τα αρχεία σου. Η περίπου 6 (5.8GB) ονομάζεται sdcard και δεν αφορά την δική σου καρτούλα που τοποθετείς στο κινητό. Ποια μνήμη βλέπεις γεμάτη? Όλες οι εφαρμογές από default αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη. Μπορείς μετά αν θες να τις μετακινήσεις στην εξωτερική (όσες βέβαια μετακινούνται). Από την έκδοση 2.2 και μετά δεν χρειάζεσαι εφαρμογή από το market για να κάνεις την μετακίνηση στην εξωτερική κάρτα. Πόσες εφαρμογές έχεις και σου γέμισε 2GB εσωτερική μνήμη; Για κάποιο λόγο μερικά παιχνίδια μπαίνουν μόνα τους στην sd card :blink: και τα μεταφέρω εγώ στην ρομ... Edited December 31, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Νικο σε ευχαριστω για την βοηθεια δεν ηξερα οτι δεν χρειαζεται εφαρμογη, οποτε να την βγαλω καλυτερα,μετα απο που τις βλεπω και τις μετακινω; Σου απάντησα λίγο πιο πάνω. Για κάποιο λόγο μερικά παιχνίδια μπαίνουν μόνα τους στην sd card :blink: και τα μεταφέρω εγώ στην ρομ... Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αλλά γενικά δεν βάζω και πολλά παιχνίδια (τώρα δεν έχω κανένα:p). Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ίσως να το κάνει στα μεγάλα παιχνίδια ώστε να είναι πιο σίγουρο ότι θα βρεθεί ο απαραίτητος χώρος για εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Βρε φίλε μου αποκλείεται να σου γέμισαν τα 2GB ρομ με 90 εφαρμογές. Για να ξεμπερδευτείς φαντάσου ότι τα 8 γίγα που λέει ότι έχει το κινητό χωρίζονται σε 2 γίγα για το σύστημα (την λεγόμενη ρομ) και περίπου 6 για τα αρχεία σου. Η περίπου 6 (5.8GB) ονομάζεται sdcard και δεν αφορά την δική σου καρτούλα που τοποθετείς στο κινητό. Ποια μνήμη βλέπεις γεμάτη? Για κάποιο λόγο μερικά παιχνίδια μπαίνουν μόνα τους στην sd card :blink: και τα μεταφέρω εγώ στην ρομ... Αυτη που λεω εγω γεματη ειναι αυτη που λεει συσκευη αποθηκευσης usb. Η επιπλεον που εχω βαλει εγω ειναι αδεια. Για να καταλαβω και να μην σας παιδευω,αν θα παω στην διαχειριση εφαρμογων και παω εκει που λεει σε καρτα sd κατω κατω μου λεει συσκευη αποθηκευσης usb ποια μνημη ειναι αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Αυτη που λεω εγω γεματη ειναι αυτη που λεει συσκευη αποθηκευσης usb. Η επιπλεον που εχω βαλει εγω ειναι αδεια. Για να καταλαβω και να μην σας παιδευω,αν θα παω στην διαχειριση εφαρμογων και παω εκει που λεει σε καρτα sd κατω κατω μου λεει συσκευη αποθηκευσης usb ποια μνημη ειναι αυτη; Στην καρτέλα: Σε κάρτα SD, κάτω κάτω εμφανίζεται το μέγεθος της εσωτερικής SD η οποία είναι 5.8GB και την ονομάζει συσκευή αποθήκευσης USB. Στην καρτέλα: Όλα, εμφανίζεται το μέγεθος της ρομ που είναι 1.8GB και είναι αυτή που πάνε μόνες τους οι εφαρμογές. (Η εξωτερική sd που έχεις βάλει εσύ δεν φαίνεται εκεί) Edit: Η εσωτερική SD που έχει γεμίσει, μπορείς να σβήσεις αρχεία που δε θες με κάποιον file manager. Είναι τα αρχεία που βλέπεις μόλις μπαίνεις στον FIle manager. Η εξωτερική δική σου καρτούλα εμφανίζεται στον file manager σαν φάκελος: external_sd Ελπίζω να ξεμπερδεύτηκες :) Edited December 31, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Στην καρτέλα: Σε κάρτα SD, κάτω κάτω εμφανίζεται το μέγεθος της εσωτερικής SD η οποία είναι 5.8GB και την ονομάζει συσκευή αποθήκευσης USB. Στην καρτέλα: Όλα εμφανίζεται το μέγεθος της ρομ που είναι 1.8GB και είναι αυτή που πάνε μόνες τους οι εφαρμογές. (Η εξωτερική sd που έχεις βάλει εσύ δεν φαίνεται εκεί) Αρα η εσωτερικη SD λοιπον ειναι 5,8gb που γεμισε. Την εξωτερικη 8gb που εχω βαλει εγω που την βλεπω και πως μπορω να επιλεξω να στειλω εφαρμογες εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Απλά έχουν κάνει το λάθος και δεν έχουν κάνει διάκριση σε "εσωτερική SD-Card" και σε "εξωτερική SD-Card" με αποτέλεσμα να μπερδεύεται αρκετός κόσμος. Το θέμα είναι ότι στην κάρτα που βάζεις εσύ στο κινητό δεν μπορείς να μετακινήσεις εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Απλά έχουν κάνει το λάθος και δεν έχουν κάνει διάκριση σε "εσωτερική SD-Card" και σε "εξωτερική SD-Card" με αποτέλεσμα να μπερδεύεται αρκετός κόσμος. Το θέμα είναι ότι στην κάρτα που βάζεις εσύ στο κινητό δεν μπορείς να μετακινήσεις εφαρμογές. Και που μου χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Απλά έχουν κάνει το λάθος και δεν έχουν κάνει διάκριση σε "εσωτερική SD-Card" και σε "εξωτερική SD-Card" με αποτέλεσμα να μπερδεύεται αρκετός κόσμος. Το θέμα είναι ότι στην κάρτα που βάζεις εσύ στο κινητό δεν μπορείς να μετακινήσεις εφαρμογές. Καλά μπορείς αλλά ας μην πάμε σε τέτοιο θέμα τώρα :p Βασικά ας πάμε: (Aureus kernel > Swap sd cards και μετατρέπεις την δική σου κάρτα σαν εσωτερική. Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως) Που σου χρειάζεται τι? Ή κάρτα? Στο να αποθηκεύεις τα αρχεία σου, βίντεο εικόνες μουσική ότι θες... Σου ειπα σε προηγούμενο ποστ πως φαίνεται η δική σου sd σε έναν file manager. Και η εξωτερική sd που βάζεις και η εσωτερική που έχει, τον ίδιο σκοπό έχουν, μόνο που στην εσωτερική μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές. Edited December 31, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Και που μου χρειαζεται. Γιατί δεν μετακινείς στην εξωτερική SD τραγούδια, φωτογραφίες και ότι άλλο έχεις ώστε να κάνεις χώρο στην εσωτερική SD για να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σου; Καλά μπορείς αλλά ας μην πάμε σε τέτοιο θέμα τώρα :p Βασικά ας πάμε: (Aureus kernel > Swap sd cards και μετατρέπεις την δική σου κάρτα σαν εσωτερική. Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως) Ας μην μπερδεύουμε και άλλο τα πράγματα. Με τους τρόπους που μας δίνει το κινητό και οι εφαρμογές τέτοιου είδους από το market δεν γίνεται. Τώρα με "πειράγματα" μέσω kernel υπάρχει λύση αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Γιατί δεν μετακινείς στην εξωτερική SD τραγούδια, φωτογραφίες και ότι άλλο έχεις ώστε να κάνεις χώρο στην εσωτερική SD για να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σου; Ας μην μπερδεύουμε και άλλο τα πράγματα. Με τους τρόπους που μας δίνει το κινητό και οι εφαρμογές τέτοιου είδους από το market δεν γίνεται. Τώρα με "πειράγματα" μέσω kernel υπάρχει λύση αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Απο που μπορω να τις μετακινησω γιατι μαλλον απο video και foto εχει γεμισει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 αυτα τα τελευταια ποστ σημερα στο θρεντ γενικα για τις καρτες μνημης ειναι.. :dash: παιδια.. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 1.8GB ROM ΓΜΤ ΓΙΑΤΙ να μεταφερει καποιος τις εφαρμογες στη εσωτερικη η στην εξωτερικη sd?? χρειαζονται περιπου 800+ εφαρμογες για να γεμισεις την ρομ.. τι app2sd και Link2sd ειναι αυτα? δεν εχουμε joy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Ορίστε δε θα ξαναμπερδευτεί κανείς τώρα :p Σύνδεσε το στον υπολογιστή με το καλώδιο και θα δεις και την εσωτερική sd και την εξωτερική και θα κάνεις την δουλειά με τα αρχεία σου πιο εύκολα. Edited December 31, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 αυτα τα τελευταια ποστ σημερα στο θρεντ γενικα για τις καρτες μνημης ειναι.. :dash: παιδια.. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 1.8GB ROM ΓΜΤ ΓΙΑΤΙ να μεταφερει καποιος τις εφαρμογες στη εσωτερικη η στην εξωτερικη sd?? χρειαζονται περιπου 800+ εφαρμογες για να γεμισεις την ρομ.. τι app2sd και Link2sd ειναι αυτα? δεν εχουμε joy.. Ρε συ Νικο με κανεις και αισθανομαι ασχημα,εγω δεν εχω 800 εφαρμογες και γεμισε η γ....sd και πηγα να κατεβασω 2 παιχνιδια του γιου μου και δεν μου τα κατεβαζε και πηγα να το σπασω και σκεφτηκα να ρωτησω εσας που γνωριζεται να μου απαντησεται,τωρα αν εριξα το επιπεδο συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Προφανώς την γέμισες με φώτο και βίντεο και mp3. Αντί για ένα ένα πάνε στον φάκελο και μετακίνησέ τον όλο.(Πατάς παρατεταμένα πάνω του και βγαίνει μενού που σε καθοδηγεί). Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 τα 1.8 ουσιαστικά GB που διαθέτει το κινητό για το λειτουργικό και τις εφαρμογές θεωρώ πως είναι υπεραρκετά ... είμαι με την 2.3.6 και 30 εφαρμογές και είμαι στα 209mb από τα 1.87gb. και αν το καλό σκεφτούμε είναι πολύ λιγότερες οι εφαρμογές που χρειαζόμαστε σε καθημερινή, σε εβδομαδιαία αλλά ακόμα και σε μηνιαία βάση για να τις έχουμε όλες εγκατεστημένες .. δεν παίζω παιχνίδια (εκτός από κάνα 2-3 που έχω περάσει στο κινητό για τον χαβαλέ πιο πολύ) και δεν ξέρω τι μέγεθος έχουν .. δεν ξέρω δηλαδή αν υπάρχουν παιχνίδια 50-100 ή και περισσότερα mb .... που και πάλι να έχεις τόσα παιχνίδια τόσο μεγάλα ... παρά πάει (τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες )... Νίκο πολύ ευανάγνωστο το πινακάκι που έφτιαξες και σίγουρα θα αποσαφηνίσεις πολλά σε όσους έχουν μπερδευτεί κατά καιρούς :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts