nikos523 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 λοιπον το αρχειο το βάζω χυμα μεσα στην sd μπαινω σε cwm, επιλεγω apply update from sd, δεν εχει το ,install zip from sd card, επιλέγω το zip, κανει install, αλλά βγάζει σφαλμα, Ε: signature verification faild. τι κάνω λάθος γμτ..!!! Το ξέρω σας εχω πρείξει...:O:O Βάλε κερνελ με cwm. Semaphore. Instal zip from sdcard κάνουμε και όχι apply update Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Βάλε κερνελ με cwm. Semaphore. Instal zip from sdcard κάνουμε και όχι apply update Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Δεν κατάλαβα τίποτα ... απο αυτο που ειπες. να πω πάλι οτι το τηλ δεν ειναι δικο μου και δεν εχω ασχολήθει ποτε με samsung και για αυτο ρωτάω συνέχει .. σε ευχαριστώ παντως για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δεν κατάλαβα τίποτα ... απο αυτο που ειπες. να πω πάλι οτι το τηλ δεν ειναι δικο μου και δεν εχω ασχολήθει ποτε με samsung και για αυτο ρωτάω συνέχει .. σε ευχαριστώ παντως για την απαντηση. Απλα δεν έχεις CWM. Απλό recovery έχεις (της samsung). Γιά να αποκτήσεις cwm πρέπει να βάλεις kernel που να παρέχει αυτή τη δυνατότητα (semaphore ας πούμε) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλημέρα, ευχαριστώ, το διαβασα προσεκτικά όπως ειπες και όντως καταλαβα και με το video, ειναι ακόμα ποιο ευκολο. φιλε nikospot, έκανα οτι επρεπε για να αλλαξω την ρομ, (περασα την jvw)αλλά και παλι δεν έχει ελληνικα, στο πληκτρολογιο samsung, στο swype εχει ελληνικά, αλλά δεν ειναι με ενδιαφέρει αυτο. help, τραβάω τα μαλλία μου....!!!!! Στο τελευταίο βήμα του οδηγούν λέει για αλλαγή product code. Το κάνεις αυτό και επιλέγεις eur. Μετά θα έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Στο τελευταίο βήμα του οδηγούν λέει για αλλαγή product code. Το κάνεις αυτό και επιλέγεις eur. Μετά θα έχει ελληνικά. Μεγάλε...αυτο ήταν...μου ξεφυγε.... ουφ, ουφ....επιτελους, ευχαριστώ πάρα πολυ και ολους που απάντησαν...!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μόλις είχα το πρώτο μου sleep of death. To άφησα να κατεβάζει apps από το samsung apps και έπεσε σε κόμμα :lol: Edit: οοο ξύπνησε τελικά! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 σε ποια χρωματα βγαινει; μαυρο,ασπρο και ceramic white; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μπορειται να μου πειτε τι κανει και το καθενα?? superuser και το voodoo control ???? Αν δεν ξέρεις τι είναι η εφαρμογή superuser σημαίνει ότι μάλλον δεν ξέρεις ούτε το root τι είναι. Σου προτείνω να ξεκινήσεις το διάβασμα των επισημασμένων θεμάτων και μόλις πάρεις μία γενική ιδέα εδώ είμαστε πάλι για να πούμε για το "voodoo control" (αν και έχουμε πει και γι' αυτό άπειρες φορές τι κάνει). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Γεια σας Eχω ενα θεμα με την ενταση οταν μιλαω σε κληση απο το samsung galaxy s μεσον ακουστικων ειναι πολυ σιγα,δηλ ενταση πολυ μικρη,ισα ισα που ακουω ενω οταν εχω στο ραδιο ακουω πολυ δυνατα, υποψιν εχω και το voodoo control plus, εχει τυχει σε καποιον ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Γεια σας Eχω ενα θεμα με την ενταση οταν μιλαω σε κληση απο το samsung galaxy s μεσον ακουστικων ειναι πολυ σιγα,δηλ ενταση πολυ μικρη,ισα ισα που ακουω ενω οταν εχω στο ραδιο ακουω πολυ δυνατα, υποψιν εχω και το voodoo control plus, εχει τυχει σε καποιον ??? Έχεις ανεβάσει τον ήχο με τα κουμπιά έντασης την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο; Άλλο το media volume κι άλλο το in call volume. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Η τελευταια ελληνικη επισημη μεσω kies ειναι η 2.3.3 η εχει βγει και πιο νεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Η τελευταια ελληνικη επισημη μεσω kies ειναι η 2.3.3 η εχει βγει και πιο νεα? όχι...αλλά μη παιδεύεσαι με 2.3.3 ....πέρνα την JVW που υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά και semaphre 2.1.1 και είσαι κομπλέ. Είναι μέχρι να πάρεις απόφαση την πρώτη φορά...μετά όλα θα είναι παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Η τελευταια επισημη μεσω kies στην Ελλαδα ποια ειναι?2.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Έχεις ανεβάσει τον ήχο με τα κουμπιά έντασης την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο; Άλλο το media volume κι άλλο το in call volume. Απο οτι βλεπω ειναι στο φουλ ο ηχος κλησης .καμια αλλη προταση μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλημέρα! Έχω το S με official rom gingerbread από το kies και ήθελα να του περάσω custom rom. Επειδή έχω χαθεί στον όγκο της πληροφορίας και δεν έχω και άπλετο χρόνο να διαβάσω στο forum μπορεί κάποιος να μου πει ποια rom να περάσω και από πού; Ή δώστε μου μερικά links να τα δω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Λοιπον μετα την αναβαθμιση του Galaxy S απο 2.3.3 σε 2.3.6 και με Semaphore 2.1.1,βλεπω τα εξεις. 1)οταν αvοιγω το κινητο εχει χαθει ο ηχος στο σημα του "S",διωρθωνεται?? 2)το κινητο μου ειχε μπαταρια 3% το κλεινω το βαζω για φωρτιση ολο το βραδυ απο 23:30 εως 06:00 το ανοιγω και βλεπω μπαταρια 91%.Γιατι??? Μετα το βαζω για φορτιση ξανα με ανοιχτω το κινητο,οταν λεει 100% το κλεινω το βγαζω απο τον φορτιστη,το ανοιγω και το κινητο εχει μπαταρια 100%.Γιατι γινεται αυτο??? Νομιζα οτι η 2.3.6 διωρθωνει το προβλημα με την μπαταρια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Λοιπον μετα την αναβαθμιση του Galaxy S απο 2.3.3 σε 2.3.6 και με Semaphore 2.1.1,βλεπω τα εξεις. 1)οταν αvοιγω το κινητο εχει χαθει ο ηχος στο σημα του "S",διωρθωνεται?? 2)το κινητο μου ειχε μπαταρια 3% το κλεινω το βαζω για φωρτιση ολο το βραδυ απο 23:30 εως 06:00 το ανοιγω και βλεπω μπαταρια 91%.Γιατι??? Μετα το βαζω για φορτιση ξανα με ανοιχτω το κινητο,οταν λεει 100% το κλεινω το βγαζω απο τον φορτιστη,το ανοιγω και το κινητο εχει μπαταρια 100%.Γιατι γινεται αυτο??? Νομιζα οτι η 2.3.6 διωρθωνει το προβλημα με την μπαταρια. Ευχαριστω. α) πήγαινε στην εφαρμογή semaphore, στο τελευταίο πεδίο (start up/shut down sound) και επέλεξε το. β) Αυτό που λες, η ατελής φόρτιση δεν είναι πρόβλημα. Η Samsung δεν αφήνει το κινητό να φορτίσει τελείως για λόγους βέλτιστης διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Αλλες φορές θα το βγάζεις απο την πρίζα και θα είναι στο 97, άλλες στο 99, άλλες στο 94, γενικά θα παίζει εκεί στο ενενηντακάτι. Το πρόβλημα με την μπαταρία που είχε η 2.3.3 (και διορθώθηκε στις επόμενες εκδόσεις) ήταν άλλο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Η τελευταια επισημη μεσω kies στην Ελλαδα ποια ειναι?2.3.4? Για ελλάδα είναι η 2.3.3 (δεν προτείνεται) Λοιπον μετα την αναβαθμιση του Galaxy S απο 2.3.3 σε 2.3.6 και με Semaphore 2.1.1,βλεπω τα εξεις. 1)οταν αvοιγω το κινητο εχει χαθει ο ηχος στο σημα του "S",διωρθωνεται?? 2)το κινητο μου ειχε μπαταρια 3% το κλεινω το βαζω για φωρτιση ολο το βραδυ απο 23:30 εως 06:00 το ανοιγω και βλεπω μπαταρια 91%.Γιατι??? Μετα το βαζω για φορτιση ξανα με ανοιχτω το κινητο,οταν λεει 100% το κλεινω το βγαζω απο τον φορτιστη,το ανοιγω και το κινητο εχει μπαταρια 100%.Γιατι γινεται αυτο??? 1. Αν πας στον semaphore manager κάτω κάτω έχει επιλογή για τον ήχο. (λογικά υποθέτω έχεις κατεβάσει την εφαρμογή super user). 2. Είναι φυσιολογικό αλλά αν δεν περασες την rom με full μπαταρία κάνε ένα calibration είτε με εφαρμογή είτε μέσα από cwm. Edited December 22, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τωρα που εβαλα semaphore,Suπeruser,Voodoo, κανω καποιες ρυθμισεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τωρα που εβαλα semaphore,Suπeruser,Voodoo, κανω καποιες ρυθμισεις??? Ε: Γιατί δεν δουλεύει το Tethering (Mobile Ap και USB) και μου βγάζει μήνυμα λάθους; Α: Πρέπει να ενεργοποιήσεις το "enable_netfilter boot script". Στην εφαρμογή Semaphore Script Manager ενεργοποίησε το "Netfilter". Ε: Γιατί όταν σβήνει η οθόνη φαίνεται στιγμιαία μια πράσινη απόχρωση; Α: Είναι μία παρενέργεια του Voodoo Color. Για να το διορθώσεις κατέβασε την εφαρμογή Voodoo Control από το Market, πήγαινε στο "Screen V1 gamma hack" και πάτα "Reset to 2.3.3 defaults". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια μια βοηθεια, δεν μπορω να στειλω μμσ με τιποτσ, εφτιαξα νεο apn, μου εστειλαν της ρυθμισεις της εγκατεστησα αλλα και παλι τιποτα, καμια βοηθεια καποιος; τι μπορει αλλο να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Είσαι σίγουρος ότι πέρασες σωστά τις ρυθμίσεις. Αν θες υπάρχει οδηγός για να περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις στο κινητό σου. Αν τις έχεις βάλει σωστά και τις έχεις ενεργοποιήσει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στέλνει MMS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια μια βοηθεια, δεν μπορω να στειλω μμσ με τιποτσ, εφτιαξα νεο apn, μου εστειλαν της ρυθμισεις της εγκατεστησα αλλα και παλι τιποτα, καμια βοηθεια καποιος; τι μπορει αλλο να φταιει; έχεις ανοιχτό data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleted123456 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Παιδιά έχω τον τελευταίο επίσημο firmware Gingerbread 2.3.6(από Ελβετία) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές,και ενώ είμαι στο δρόμο με το κινητό στην τσέπη, ανακαλύπτω ότι το κινητό μου είναι σβηστό. (Λες και ξέχασα να το ανοίξω) Το κινητό δεν σβήνει μόνο του όταν το έχω παρατημένο πάνω σε ένα τραπέζι ή όταν το χρησιμοποιώ, μόνο όταν είμαι εν κινήσει και δεν το χρησιμοποιώ. Δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα υπήρχε και σε κάποια προηγούμενη έκδοση firmware καθώς δεν το έχω αρκετό καιρό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Edited December 23, 2011 by deleted123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έχεις ανεβάσει τον ήχο με τα κουμπιά έντασης την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο; Άλλο το media volume κι άλλο το in call volume. Απο οτι βλεπω ειναι στο φουλ ο ηχος κλησης .καμια αλλη προταση μηπως? Καμια αλλη λυση μηπως εχουμε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts