Jump to content

deleted123456

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deleted123456

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

deleted123456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει κανένας πρόχειρο το zip για να γράφουμε sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε CM10? Τα σχετικά links στο xda δεν δουλεύουν εδώ και μερικές μέρες...
  2. Πολλές φορές έχω κάνει Wipe cache + dalvik cache την ώρα που φορτίζει για να βάλω νέα έκδοση Semaphore.Το έκανα και πριν 1-2 μέρες για τον Semaphore 1.0.1s. Πότε δεν έχω πέσει σε bootloop. Και wipe data έχω κάνει όταν φορτίζει. Πάλι κανένα πρόβλημα. (Τα παραπάνω ισχύουν σίγουρα για το κινητό μου και για Slim ics με kernel Semaphore)
  3. Έπεσα πάνω σε ένα thread, στο xda. Επιλογή 3g only, δεν υπάρχει στην onecosmic. Υπάρχει όμως στην MIUI από ότι γράφουν στο συγκεκριμένο thread. H onecosmic άλλαξε και πλέον χρησιμοποιεί JVU modem... Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Παιδιά βάζουμε κάποιο διαφορετικό modem από το stock? Τόσο καιρό είχα android 2.3.6 από Samsung και μπορούσα να επιλέξω εγώ gsm ή wcdma. (Είχα παρατηρήσει ότι σε περιοχές με κακό σημα, μπορούσα να μιλήσω με cdma ενώ με gsm έκανε διακοπές) Στο sandwich της icssgs(rc4.2) η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι το αν θα έχω ανοιχτό 3g ή όχι.(Είναι θέμα της έκδοσης ή δεν έχω το σωστό modem; ) Γενικά τα τόσα modem που κυκλοφορούν στο xda, τι ρόλο παίζουν ; Υπάρχει κάποιο που είναι καλύτερο να βάλουμε εμείς στην Ελλάδα ; Ευχαριστώ!
  5. Ευχαριστώ!Τελικά δεν ήταν αυτό.Σήμερα μου έσβησε από μόνο του, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να έχει πατηθεί το κουμπί power. Το έψαξα λίγο και βρήκα πάρα πολλούς χρήστες με το ίδιο πρόβλημα. Σαν λύση προτείνεται το Load Monitor από το market. Από τη στιγμή που το έβαλα, δε μου έχει ξανακλείσει.Θα το δοκιμάσω 2-3 μέρες ακόμα και θα ενημερώσω αν κάνει όντως δουλειά, μήπως και βοηθήσω και κανέναν άλλον με το ίδιο πρόβλημα...
  6. Παιδιά έχω τον τελευταίο επίσημο firmware Gingerbread 2.3.6(από Ελβετία) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές,και ενώ είμαι στο δρόμο με το κινητό στην τσέπη, ανακαλύπτω ότι το κινητό μου είναι σβηστό. (Λες και ξέχασα να το ανοίξω) Το κινητό δεν σβήνει μόνο του όταν το έχω παρατημένο πάνω σε ένα τραπέζι ή όταν το χρησιμοποιώ, μόνο όταν είμαι εν κινήσει και δεν το χρησιμοποιώ. Δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα υπήρχε και σε κάποια προηγούμενη έκδοση firmware καθώς δεν το έχω αρκετό καιρό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?
  7. Έχει παρατηρήσει κανένας ότι πλέον στο msn όταν σε κάνει add κάποιος δεν σου έρχεται ποτέ ειδοποίηση ότι σε έκανε add? Δεν τον βλέπεις ποτέ online εκτός αν πας εσύ από μόνος σου και τον κάνεις add(δηλαδή πρέπει να σε ειδοποιήσει ο άλλος ότι σε έκανε add με κάποιον άλλον τρόπο για να τον κάνεις και εσύ και να μπορέσετε να μιλήσετε...) Έχω φάει τον τόπο στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να αναστρέφει το πρόβλημα (και στην 2011 έκδοση, η οποία παρεμπιπτόντως sucks,και στην παλαιότερη, αλλά και σε διάφορα pingin κτλ.) Έχει κανείς καμία ιδέα?
  8. Σαν να έφτιαξε σήμερα μου φαίνεται Nikifore! Εκτός αν λείπει ο κόσμος και απλά μπορούμε να κάνουμε νορμάλ κλήσεις από την κεραία στην Πατησίων. Πάντως το σήμα δείχνει full σε εμένα, και έκανα 1-2 τηλέφωνα χωρίς διακοπή.
  9. Αν χρειάζεσαι απλά internet στο i-phone και τα 100mb ανά μήνα είναι αρκετά, η φθηνοτερη επιλογή είναι η Q card που χρησιμοποιεί το δίκτυο της WIND.Δίνει 100mb το μήνα με 1€. Για να πάρεις μια SIM κάρτα, θα πρέπει να πας σε ένα κατάστημα WIND.Η τιμή για μια καινούρια SIM είναι 5€. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλεις "1500" στον αριθμό 12200 για να ενεργοποιηθεί η προσφορά.(οδηγίες στα ελληνικά) Δεν ξέρω αν έχει κάλυψη 3G η Wind στη Μύκονο.Αλλά πιστεύω ότι θα έχει. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί. Ο δήμος Αθηναίων την ξήλωσε γιατί ήταν λέει παράνομη.Μάλιστα ο δήμος αν θυμάμαι καλά λέει ότι η αποξήλωση έγινε μετά από δικαστική απόφαση. Γύρω στις 30 κεραίες ξήλωσε ο δήμος πριν 2-3 μήνες, το είχε ανακοινώσει στο site του. Τελευταία ακούω κόσμο από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας να παραπονιούνται για το σήμα της Cosmote.Μάλλον αρκετές από τις παράνομες κεραίες ήταν δικές της. Απορώ όμως ρε ****το. Κάλυψη στην Άνω Κυψέλη (προφανώς από τη συγκεκριμένη κεραία) είχαμε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας. 1)Δεν είχε φροντίσει η εταιρία να βγάλει άδειες για τις κεραίες της? 2)13 χρόνια λειτουργούσε παράνομα μια κεραία και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι? Αν είναι έτσι γιατί να βγάζουν άδειες οι εταιρίες?Ας στήνουν καινούριες κεραίες κάθε 13 χρόνια...
  10. Έλα ρε ξέρουν και άλλη απάντηση εκτός από το έτοιμο κείμενο?? 2-3 άτομα είχαμε στείλει παράπονα, χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας,(εγώ μάλιστα τους εξηγούσα και ότι τους κατέβασαν τις κεραίες) Και όλοι λάβαμε την παραπάνω απάντηση. Πάντως μου φαίνεται λογικό να μην μπορούν να εγκαταστήσουν κεραία μέσα σε 1,5 μήνα.(Θα περάσει κανα εξάμηνο πιστεύω) Το παράλογο είναι ότι τόσα χρόνια είχαν παράνομες κεραίες και κανείς δεν τους ήλεγχε. Αλήθεια ποιος φορέας είναι υπεύθυνος για την αδειοδότηση?
  11. LOL Κοιτάξτε fail. Στον νικητή του διαγωνισμού το "Σήμα Καμπάνα" κάνει διακοπές..:lol:
  12. Ε είσαι "τυχερός", γιατί μάλλον είσαι αρκετά κοντά στην Πλατεία, εμείς εδώ πάνω δεν πιάνουμε τίποτα, ούτε στα μαγαζιά(εννοώ στο Τέρμα των Τρόλεϊ...) Επίσης δεν μπορείς να μιλήσεις ούτε στα μπαλκόνια σε εμάς. Ίσα-ίσα ένα sms μπορείς να στείλεις αν βρεις κανένα σημείο στο μπαλκόνι που να πιάνει ελαφρά αλλιώς το κινητό σου λέει "καμία υπηρεσία". Καθημερινά ακούω ανθρώπους που περνάνε από τον δρόμο που μένω και μιλάνε στον κινητό και πολλοί λένε "Κάτσε δεν σε ακούω, δεν έχω σήμα μάλλον" Υ.Γ.Πόσα πιάνεις με Netone?Και επίσης τηλέφωνο από 86 ή 88?(για να δω σε ποιο κέντρο είσαι) Εγώ με hol και τηλ. από 86 είμαι στα 4800-5400Kbps.
  13. Ο επιμένων συμβιβάζεται θες να πεις.Νίκη θα ήταν είτε να κατάφερνες να αποκατασταθεί η κάλυψη, κάτι που μάλλον θα πάρει μήνες, αν γίνει και ποτέ, είτε να κατάφερνες πλήρη διακοπή και μεταφορά σε άλλη εταιρία.Γιατί τώρα τι κατάφερες? Απλά γλίτωσες 5 ευρώ, κινητό όμως θα έχεις μόνο σπίτι σου, όχι στα μαγαζιά της γειτονιάς κτλ... Και ερωτώ, αν σε πάρει κάποιος την ώρα που έχεις βγει για ψώνια τι θα του πείς? Μισώ να σε πάρω από το σπίτι?Αν ήταν να τον πάρεις από το σπίτι τον έπαιρνες και από τον ΟΤΕ, τι το θες το κινητό? Εγώ από χθες τη σούταρα πάντως την Cosmote από όλη την οικογένεια, όχι τίποτα άλλο, αλλά παρατήρησα ότι πλέον και σε άλλα σημεία , που εγώ κινούμαι, αρχίζει να μην πιάνει, να κάνει διακοπές κτλ. Κρίμα γιατί τόσο καιρό θεωρούσα ότι η Cosmote γενικά είχε το καλύτερο σήμα. Τα πράγματα φαίνεται έχουν αρχίσει να αλλάζουν.
  14. Βασικά ρε συ τι παιδεύεσαι με υπαλλήλους και τα σχετικά? Κάνε μια έγγραφη αναφορά στο τμήμα διακοπών(?) πες τους το πρόβλημα και ζήτα τους να σε διακόψουν.
×
×
  • Create New...