Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αποτι διαβαζω δεν φαινεται να ειναι δυσκολο μιας και αναφερει για 3 αρχεια τα οποια αν δεν θελω να ειμαι ροοτ τα βγαζω...

οποτε γινομαι ροοτ περναω το eur πακετο και ξερουταρω σβηνοντας τα...

λαθος?

αν το κοιταξουν με βγαζουν αυτοματα off?

το κινητο δεν μπορει να ηρθε εισαγωγη απο ολλανδια?

Ναι, αλλα το θεμα ειναι πως περνιουνται τα αρχεια αυτα:) Ο σωστος τροπος να το κανεις ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880 αλλα μπορεις να το κανεις και με το superoneclick οπως αναφερεται στους οδηγους. Με την εφαρμογη γινεται και unroot βεβαια. Προσωπικα, δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. Εσυ θεωρητικα πρεπει να γινεις root για να μπορεις να πειραξεις τον φακελο /system/csc και μετα να γινεις unroot. Τοτε θα εισαι με unrooted επισημη ελληνικη 2.2 JPH και με το αντιστοιχο product code, αρα σαν να μην πειραχτηκε το τηλ ποτε.

Τωρα το service ειναι μεγαλη ιστορια. Θεωρητικα αν το δουν οτι ειναι με 2.2 και αλλο product code εισαι off και πληρωνεις. Αν δεν το κοιταξουν οκ. Απο κει και περα εχω διαβασει και περιπτωσεις αλητειας που τους βγαζουν απο μονοι τους απο την εγγυηση για να τα τσεπωσουν, λεγοντας οτι η υπαιτιοτητα ειναι δικη σου, οτι εχει μεσα υγρασια κλπ. Γενικα ειναι να μην μπλεξεις. Το δικο μου πχ, οταν μου καηκε η πλακετα και το κινητο δεν ανοιγε καν, το εστειλα με ανεπισημη ρομ μεσα και δεν ειδαν τιποτα. Το επισκευασαν τσαμπα. Ημουν τυχερος μεσα στην γκαντεμια μου.

Μεγαλα καταστηματα οπως της wind δεν φερνουν συσκευες παραεισαγωγης. Αφου το πηρες απο εκει και η αποδειξη σου ειναι της wind, το κινητο οφειλει να εχει μεσα ελληνικο firmware.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, αλλα το θεμα ειναι πως περνιουνται τα αρχεια αυτα:) Ο σωστος τροπος να το κανεις ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880 αλλα μπορεις να το κανεις και με το superoneclick οπως αναφερεται στους οδηγους. Με την εφαρμογη γινεται και unroot βεβαια. Προσωπικα, δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. Εσυ θεωρητικα πρεπει να γινεις root για να μπορεις να πειραξεις τον φακελο /system/csc και μετα να γινεις unroot. Τοτε θα εισαι με unrooted επισημη ελληνικη 2.2 JPH και με το αντιστοιχο product code, αρα σαν να μην πειραχτηκε το τηλ ποτε.

Τωρα το service ειναι μεγαλη ιστορια. Θεωρητικα αν το δουν οτι ειναι με 2.2 και αλλο product code εισαι off και πληρωνεις. Αν δεν το κοιταξουν οκ. Απο κει και περα εχω διαβασει και περιπτωσεις αλητειας που τους βγαζουν απο μονοι τους απο την εγγυηση για να τα τσεπωσουν, λεγοντας οτι η υπαιτιοτητα ειναι δικη σου, οτι εχει μεσα υγρασια κλπ. Γενικα ειναι να μην μπλεξεις. Το δικο μου πχ, οταν μου καηκε η πλακετα και το κινητο δεν ανοιγε καν, το εστειλα με ανεπισημη ρομ μεσα και δεν ειδαν τιποτα. Το επισκευασαν τσαμπα. Ημουν τυχερος μεσα στην γκαντεμια μου.

Μεγαλα καταστηματα οπως της wind δεν φερνουν συσκευες παραεισαγωγης. Αφου το πηρες απο εκει και η αποδειξη σου ειναι της wind, το κινητο οφειλει να εχει μεσα ελληνικο firmware.

παρολο που εγινε ροοτ δεν μου εμφανιζει καποιον φακελο system/csc:(

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

σχετικα με το *2767*4387264636#:

SELLOUTSMS

[1]Sellout SMS: OFF

[2]PCode: GT-19000HKYXEN

[3]Mode: Prod

Απο περιέργεια κοίταξα κ εγώ το κινητό μου και στο mode λέει test. Τι είναι αυτό;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Απο περιέργεια κοίταξα κ εγώ το κινητό μου και στο mode λέει test. Τι είναι αυτό;

δυστυχως δεν το γνωριζω φιλε μου...

σε Pcode ομως τι σου λεει??

@Jordan@

δυστυχως δεν το γνωριζω φιλε μου...

σε Pcode ομως τι σου λεει??

Gti9000HKDEUR

Υπάρχει πιθανότητα να είναι τύπου λαιβ ντεμο το κινητό;

Gti9000HKDEUR

Υπάρχει πιθανότητα να είναι τύπου λαιβ ντεμο το κινητό;

αμφιβαλλω... αλλα ας πει και καποιος αλλος μην σε παρω στο λαιμο μου.

τι firmware εχεις?

και αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις στο πεδιο "phone" τι σου γραφει?

@Jordan@

αμφιβαλλω... αλλα ας πει και καποιος αλλος μην σε παρω στο λαιμο μου.

τι firmware εχεις?

και αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις στο πεδιο "phone" τι σου γραφει?

Έχω το επίσημο 2.2

PDA XWJPH

Phone XXJPP

Csc OXXJP9

Πάρη μήπως η αφαίμαξη της μπαταρίας σου έχει σχέση με την αλλαγή του csc σε αυτό της JVA;:confused:
Kαλημερα και χρονια πολλα.Μακη κι εμενα το μυαλο μου αμεσως εκει πηγε ομως ηθελα να ειμαι σιγουρος.Εκανα ενα hard reset αλλα δεν εγινε και τιποτα,οποτε,επειδη στο παρελθον εχω ξαναδει αυτο το ονειρο,ξεκινησα φλασαρισμα να δω τι και γιατι φταιει..αυτο που με εχει παραξενεψει με την jvb ειναι οτι αντιστεκεται μανιωδως στο να της πειραξεις κατι στο csc,ειτε στο δικο της (παραδειγμα οτι δεν δεχεται το samsung keypad του Αλεξ,τη στιγμη που στην jvk εμπαινε μια χαρα) ειτε να της βαλεις αλλο.Εφτασα σε σημειο να φλασαρω απανωτα 5-6 φορες γιατι ενω μου εβγαζε pass στο odin στη συνεχεια πεταγε fail στην αναλυση πακετου (μου ειχαν σπασει τα νευρα,τετοιο πραγμα δεν μου εχει ξανατυχει :mad:) μπικαρισε και καναδυο φορες και καταλαβαινεις.Η JVB ατοφια εμπαινε μια χαρα,η JVA το ιδιο,η jvb ομως με το csc της jva δεν ηθελε.Τελικα φλασαρα καθαρη jvb,ανοιξε,το ξαναβαζω σε download και του ριχνω jvb με csc jva και το πηρε.Ως στιγμης ολα καλα,απο εχθες το απογευμα στις 6 μεχρι τωρα εχει χασει 2% Edited by truckman

Καταρχας ευχομαι σε ολους χρονια πολλα και καλη ανασταση.

Εχω ενα προβλημα με την μπαταρια.Κολλαει η ενδειξη στο 100%,οσο και να το χρησιμοποιησω.Εαν κανω ρεσετ διορθωνεται το προβλημα αλλα αυτο δεν ειναι λυση.Τιποτα αλλο μπορω να κανω;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Όπως ίσως έχετε καταλάβει όσοι δεν ξέρατε, ειμαι διακοπές Ελλάδα και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ παρά μόνο μέσω καρτοκινητού. Πολλές ερωτήσεις λοιπόν που με αφορούν καθώς και πμ θα μείνουν αναπάντητα για μέρες. Για το φίλο παραπάνω να πω ότι δεν έκανες hard reset αλλά μάλλον factory reset και απλά δεν έχεις διαβάσει τους οδηγούς για να ξέρεις τη διαφορά, δυστυχώς απ οτι φαίνεται γενικά δεν έχεις καταλάβει τι έχεις κάνει στο κινητό, πράγμα που έχω πει πολλές φορές οτι είναι πολύ επικίνδυνο.. Τέλος πάντων αφού έφτασες εκεί που έφτασες, βάλε και το σωστό sales code με το *#272*imei#. Καλή τύχη και καλή ανάσταση.
- Alex

Καταρχας ευχομαι σε ολους χρονια πολλα και καλη ανασταση.

Εχω ενα προβλημα με την μπαταρια.Κολλαει η ενδειξη στο 100%,οσο και να το χρησιμοποιησω.Εαν κανω ρεσετ διορθωνεται το προβλημα αλλα αυτο δεν ειναι λυση.Τιποτα αλλο μπορω να κανω;

Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου.Αυτο δηλαδη στο κανει μονιμα??Τυχαινει καποια φορα να κολησει αλλα μετα απο reboot διορθωνεται.Τι ρομ φορας?εχεις βαλει τιποτα modified εικονιδια για την μπαταρια?

Διαβαζοντας τις 3 τελεθταιες σελιδες μπλεχτηκα λιγο πολυ. Το sales code και product code ειναι το ιδιο; Ειχα περασει καποτε την jpx με κις πατσερ. Ειχε αλλαξει και το pcode. Αυτο το αλλαξα σε ευρωπαικο. Ειναι οκ απο εκει. Οταν φλασαρουμε μια rom αλλαζουν και τα πεδια phome και csc η αητα θελουν ξεχωρα; Καθως επισης τι σημαινουν αυτα τα πεδια.

Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου.Αυτο δηλαδη στο κανει μονιμα??Τυχαινει καποια φορα να κολησει αλλα μετα απο reboot διορθωνεται.Τι ρομ φορας?εχεις βαλει τιποτα modified εικονιδια για την μπαταρια?

Moυ το εχει κανει 2 φορες.Ρομ φοραω επισημη 2.2.1 και δεν εχω βαλει κανενα εικονιδιο για την μπαταρια.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Moυ το εχει κανει 2 φορες.Ρομ φοραω επισημη 2.2.1 και δεν εχω βαλει κανενα εικονιδιο για την μπαταρια.

Σε εμένα πάλι κολλάει σε κάθε φόρτιση στο 97%. Εχω κάνει το tip του tyxerakias (αυτό με το άναψε - σβήσε) αλλά τίποτα.

αν δεις οτι το κανει συνεχεια,γνωμη μου,κανε ενα factory reset,δεν βλεπω να μπορεις να κανεις κατι αλλο

Σε εμένα πάλι κολλάει σε κάθε φόρτιση στο 97%. Εχω κάνει το tip του tyxerakias (αυτό με το άναψε - σβήσε) αλλά τίποτα.

μη δινεις σημασια,ετσι ειναι σε ολες τις 2.2.1,αλλες φορες θα το δεις να παει 98% καποιες αλλες στο 100 κτλ,δεν ειναι καποιο προβλημα,μην ασχολεισαι καθολου ;)

Εγώ όταν πατάω το *2767*4387264636# στο τρίτο το mode μου γράφει test.. Τι σημαίνει αυτό τελικά ξέρει κάνεις;

Επίσης στις ρυθμίσεις των σμσ δεν έχω βάλει «αυτόματο» για να έχω 145 χαρακτήρες και δεν μου έτυχε καμία φορά να «αλλοιωθεί» το μήνυμα μου. Έτυχε ποτέ σε κανέναν;(δε γουστάρω καθόλου εφαρμογές πέραν των προεγκατεστημένων για σμσ. . ! :Ρ)

Edit: επίσημη 2.2 φορώ. .

Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Galaxy S. Θέλω να μου πείτε τι να προσέξω. Πως θα καταλάβω αν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό δηλαδή ή κάτι τέτοιο.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Galaxy S. Θέλω να μου πείτε τι να προσέξω. Πως θα καταλάβω αν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό δηλαδή ή κάτι τέτοιο.

να έχει απόδειξη από κάποιο ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση

από εκεί και πέρα σε τι κατάσταση γενικά καμερα/οθόνη/πλαστικά , τίποτα το ιδιαίτερο

πόσα λεφτά θα δώσεις αν επιτρέπεται ;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

300€ θα το πάρω...

Ευχαριστώ πολύ για την απάτηση, θα προσέξω αυτά που μου λές. Σε ευχαριστώ πολύ.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

300€ θα το πάρω...

Ευχαριστώ πολύ για την απάτηση, θα προσέξω αυτά που μου λές. Σε ευχαριστώ πολύ.

Στα 350 το παίρνεις καινούργιο .. Δεν αξίζει πιστεύω να το πάρεις μεταχειρισμένο σε τέτοια τιμή..

πιστεύω κι εγώ ότι 300 ευρώ για μεταχειρισμένο δεν αξίζει και όντως αν το ψάξεις το βρίσκεις 350 καινούργιο, κοίτα και σε άλλα μαγαζιά ΄λοχι μόνο στα επώνυμα. Παιδιά το σκέφτομαικι εγώ να το πάρω τώρα που έχει πέσει η τιμή του. Πιστεύετε ότι αξίζει; Σας ρωτάω επειδή αναμένεται το καινούγιο αλλά θα κάνει από ότι βλέπω γύρω στα 600 ευρώ. Για καθημερινή χρήση αξίζει η τόση διαφορά χρημάτων; Θέλω να κατεβάζω καμιά εφαρμογή, κανά βιντεάκι να βλέπω, λίγο μουσική και να έχει καλή ποιότητα στις κλήσεις και δυνατό ηχείο. Ξέρω ότι η κάμερα δεν έχει φλάς. Σας ευχαριστώ

πιστεύω κι εγώ ότι 300 ευρώ για μεταχειρισμένο δεν αξίζει και όντως αν το ψάξεις το βρίσκεις 350 καινούργιο, κοίτα και σε άλλα μαγαζιά ΄λοχι μόνο στα επώνυμα. Παιδιά το σκέφτομαικι εγώ να το πάρω τώρα που έχει πέσει η τιμή του. Πιστεύετε ότι αξίζει; Σας ρωτάω επειδή αναμένεται το καινούγιο αλλά θα κάνει από ότι βλέπω γύρω στα 600 ευρώ. Για καθημερινή χρήση αξίζει η τόση διαφορά χρημάτων; Θέλω να κατεβάζω καμιά εφαρμογή, κανά βιντεάκι να βλέπω, λίγο μουσική και να έχει καλή ποιότητα στις κλήσεις και δυνατό ηχείο. Ξέρω ότι η κάμερα δεν έχει φλάς. Σας ευχαριστώ

Μπορείς να απευθυνθείς στο αντίστοιχο κομάτι του φορουμ που ευχαρίστως θα σου απαντήσουν(και εγώ :)), εδώ πάντως σίγουρα δεν είναι για να συζητήσουμε πόσα λεφτά αξίζει και πόσα μπορείς να το βρεις.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Και εγώ επειδή βλέπω ότι είναι πολλά για μετεχειρισμέξο σε ο,τι κατάσταση και να είναι, μάλλον με βλέπω να πηγαίνω με 50€ παραπάνω για καινούριο. Βασικά για την εγγύηση κυρίως...

καλησπερα παιδια..δεν ειμαισ σιγουροσ αν ειναι εδω το σωστο μεροσ να ρωτησω αυτο που θελω,αλλα ειναι κομματακι επειγον..εχω τρομερα προβληματα σηματοσ με το γαλαξια μου..χρησιμοποιω darkys 9.5 ,jpy modem ,vodafone..αθηνα ειχα ελαφρα μειωμενο σημα αλλα ποτε κατι τρομερο..παντα επιανα κατι..τωρα μετακινηθηκα στο χωριο μου για μερικες μερεσ (νομοσ ηλειας) και το σημα μεσα σε σπιτια ειναι απλα αθλο..πρεπει να κανω ακροβατικα και να τρεχω κοντα σε παραθυρα για να πιασω 1-2 γραμμες..με το desire z στα ιδια μερη επιανα πληρεσ η σχεδον πληρεσ σημα..δε καταλαβαινω το γιατι..ειμαι φοβερα απογοητευμενοσ..δοκιμασα jve, jq1 , jpa ,jvk αλλα τιποτα..το περιεργο ειναι πως μπορω και σερφαρω ακομα και οταν δειχνει πωσ δεν εχω καθολου σημα και δεν χανω κλησεισ οταν με καλουν..πραγματικα δε καταλαβαινω τι γινεται..

καλησπερα παιδια..δεν ειμαισ σιγουροσ αν ειναι εδω το σωστο μεροσ να ρωτησω αυτο που θελω,αλλα ειναι κομματακι επειγον..εχω τρομερα προβληματα σηματοσ με το γαλαξια μου..χρησιμοποιω darkys 9.5 ,jpy modem ,vodafone..αθηνα ειχα ελαφρα μειωμενο σημα αλλα ποτε κατι τρομερο..παντα επιανα κατι..τωρα μετακινηθηκα στο χωριο μου για μερικες μερεσ (νομοσ ηλειας) και το σημα μεσα σε σπιτια ειναι απλα αθλο..πρεπει να κανω ακροβατικα και να τρεχω κοντα σε παραθυρα για να πιασω 1-2 γραμμες..με το desire z στα ιδια μερη επιανα πληρεσ η σχεδον πληρεσ σημα..δε καταλαβαινω το γιατι..ειμαι φοβερα απογοητευμενοσ..δοκιμασα jve, jq1 , jpa ,jvk αλλα τιποτα..το περιεργο ειναι πως μπορω και σερφαρω ακομα και οταν δειχνει πωσ δεν εχω καθολου σημα και δεν χανω κλησεισ οταν με καλουν..πραγματικα δε καταλαβαινω τι γινεται..

Γυρισε το σημα μεσα απο τις ρυθμισεις σε gsm μονο ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)