Idomeneas80 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Πω πω, έχω καεί λέμε! Δε βλέπω μπροστά μου... Πάω να πάρω καμία βιταμίνη. Αλεξ σόρρυ για το βάφτισμα...! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδες καλημερα μια ερωτησουλα. Μολις μου εφτασε ο Γαλαξιας. Τι κανω; φορτιση και μετα ανοιγμα; το φορτιζω για κανενα 5ωρο; ευχαριστω. φιλε μου απο περιεργεια ειδα την υπογραφη σου.εχεις galaxy me 16gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά καλησπέρα...Σήμερα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να κάνω λήψη καμίας εφαρμογής από το market..Ούτε και ενημέρωση...Ξεκινάει να κάνει λήψη και μετα μου γράφει ότι διακόπηκε προσωρινά χωρίς να πειράξω εγώ κάτι....Επίσης για κάποιο λόγο δεν παίζει και βίντεο από το youtube....Τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά καλησπέρα...Σήμερα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να κάνω λήψη καμίας εφαρμογής από το market..Ούτε και ενημέρωση...Ξεκινάει να κάνει λήψη και μετα μου γράφει ότι διακόπηκε προσωρινά χωρίς να πειράξω εγώ κάτι....Επίσης για κάποιο λόγο δεν παίζει και βίντεο από το youtube....Τι να κάνω?? Καμια πληροφορια παραπανω τη rom φορας?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 λοιπον παιδες μολις εβαλα την miui δεν υπαρχει, απλα δεν υπαρχει!!! ειναι ενα κλικ πιο αργη απο την 2.2.1 αλλα μιλαμε για αλλο κινητο :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 λοιπον παιδες μολις εβαλα την miui δεν υπαρχει, απλα δεν υπαρχει!!! ειναι ενα κλικ πιο αργη απο την 2.2.1 αλλα μιλαμε για αλλο κινητο :D ειναι μονο σε αγγλικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ειναι μονο σε αγγλικα ? Ναι τα πάντα στα αγγλικά, πληκτρολόγιο όμως έβαλα ελληνικό το HTC ime:) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδες check this out.... http://www.dialtosave.co.uk/mobile/news/2011/03/31/samsung-galaxy-s-plus-incoming-1-4ghz-cpu-onboard/ Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ειναι μονο σε αγγλικα ? Μπορείς να βάλεις Ελληνικά, κοίτα εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν φαίνονται οι δημοσιεύσεις μου? Edit:Τις βρήκα,ή εγω το έχω κάψει Ή μεταφέρθηκαν Edited March 31, 2011 by makisgeorg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδες check this out.... http://www.dialtosave.co.uk/mobile/news/2011/03/31/samsung-galaxy-s-plus-incoming-1-4ghz-cpu-onboard/ ναι εχει ξαναναφερθει... :) Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν φαίνονται οι δημοσιεύσεις μου? αυτη παντως φαινεται... :p Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν φαίνονται οι δημοσιεύσεις μου? Edit:Τις βρήκα,ή εγω το έχω κάψει Ή μεταφέρθηκαν Μεταφέρθηκαν Μάκη γιατί ήταν σε λάθος θέμα... τα περί root ανήκουν στο θέμα για root... κτλ :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καμια πληροφορια παραπανω τη rom φορας?? Φίλε δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό μου και δεν τα πολυξέρω αυτά....Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό απλά όταν πατάω *#1234# γράφει PDA:I9000XWJG1 PHONE:I9000XXJF5 CSC:I9000XXJF9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Φίλε δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό μου και δεν τα πολυξέρω αυτά....Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό απλά όταν πατάω *#1234# γράφει PDA:I9000XWJG1 PHONE:I9000XXJF5 CSC:I9000XXJF9 φιλε μου εχεις πολυ παλια ρομ, ειναι απο τις πρωτες που ειχαν βγει για cosmote και wind. βαλε μεσω kies την επισημη ελληνικη 2.2 jph για αρχη και περιμενεις σιγα σιγα και την επισημη Ελληνικη 2.2.1 που μας ερθει καποια στιγμη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδιά λέω να πάρω το gs με μετρητά από κάποιο από αυτά http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html ξέρει κάποιος απο ποιο θα έχω κανονικά την ελληνική εγγύηση?? η παίρνω κ από το ebay κ από οπουδήποτε και κανένα πρόβλημα??αρκεί να είναι κ καλά ελληνικό το κουτί?? πέρυσι με κινητό από το expansys δε μου το έφτιαχναν στο σερβις... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Το βρήκα στο birdphone στα 394 € σε άσπρο.Είναι αξιόπιστο μαγαζί αυτό?Τους ρώτησα για εγγύηση και μου είπαν ότι δίνουν 2 χρόνια αυτοί οι ίδιοι ευρωπαϊκή εγγύηση.(Τώρα τι σημαίνει αυτό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παρε απο οπουδηποτε αλλα να σιγουρευτεις οτι ειναι Ελληνικης εισαγωγης. αν δεν βρεις τουλαχιστον να ειναι ευρωπαικης εισαγωγης για να εισαι οκ με το σερβις αν χρειαστει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 σε ελληνικό κουτί κ ελληνικό μανιουαλ εννοείς φίλε μου? λογικά το e-click που λέει gr αυτό είναι? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 σε ελληνικό κουτί κ ελληνικό μανιουαλ εννοείς φίλε μου? λογικά το e-click που λέει gr αυτό είναι? δεν πουλανε ολα τα μαγαζια ελληνικης εισαγωγης κινητα, ακομα και οταν το μαγαζι ειναι 100% ελληνικο. θα σου πουν τα παιδια εδω πως μπορεις να καταλαβεις αν ειναι ελληνικο. αν το ανοιξεις ειναι ευκολο να καταλαβεις αν ειναι ελληνικο απο την ρομ που φοραει και απο το csc που θα ειναι eur η cos (τι σου λεω τωρα ε? :lol:). ας μας πουν εδω τα παιδια οποιος ξερει, πως θα καταλαβεις απο την συσκευασια αν ειναι ελληνικο. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 eur η cos ....μαιστα:p παιδιά πείτε μου από συσκευασία πως το καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό. γιατί άμα το ανοίξω για να δω θα με βάλουν να το πάρω:lol: ευχαριστώ TonyK Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 eur η cos ....μαιστα:p παιδιά πείτε μου από συσκευασία πως το καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό. γιατί άμα το ανοίξω για να δω θα με βάλουν να το πάρω:lol: ευχαριστώ TonyK Δεν νομιζω να γινεται φιλε μου. Αν καποιος εχει βρει κανενα τροπο ας το πει αλλα θυμαμαι και απο παλιοτερες συζητησεις οτι δεν γινεται. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 eur η cos ....μαιστα:p παιδιά πείτε μου από συσκευασία πως το καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό. γιατί άμα το ανοίξω για να δω θα με βάλουν να το πάρω:lol: ευχαριστώ TonyK αν δεν το παρεις λογω επιδοτησης, θα σου προτεινα με 1000 να αγορασεις καποιο μεταχειρισμενο απο τα παιδια εδω μεσα που θα πουλησουν. στο buy & sell σιγουρα θα βρεις κατι. και θα ξερεις οτι θα ειναι ελληνικο κιολας. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 αμα ειναι ελληνικο εχει και ελληνικο manual, τουλαχιστον το δικο μου ειχε το ειχα παρει και εγω απο το skroutz (απο καποιο που ηταν το πιο φθηνο τοτε) και ηταν ολα κομπλε :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 αμα ειναι ελληνικο εχει και ελληνικο manual, τουλαχιστον το δικο μου ειχε το ειχα παρει και εγω απο το skroutz (απο καποιο που ηταν το πιο φθηνο τοτε) και ηταν ολα κομπλε :D Το θέμα είναι ότι για να δούμε το manual πρέπει να ανοίξουμε το κουτί κάτι που δεν γίνεται σε on-line παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Το θέμα είναι ότι για να δούμε το manual πρέπει να ανοίξουμε το κουτί κάτι που δεν γίνεται σε on-line παραγγελία δεν ξερω τι να σου πω αν σου πουν οτι ειναι 100% ελληνικο και δεν ειναι ισως μπορεις να τους κανεις τιποτα αλλα και ελληνικο να μην ειναι δεν νομιζω να υπαρχει θεμα γενικοτερα αρκει να μην ειναι μη ευρωπαικο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts