Jump to content

super_metaxades

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by super_metaxades

  1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! καλή επιτυχία!
  2. Παιδια σοσ.. Πηρα προχθες το κινητο και δυστυχως σημερα μου επεσε και εσπασε η οθονη του.. το εχω παρει απο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα αλλα ειναι κυριακη και δεν μπορω να επικοινωνησω με καποιον. Τι γινεται σ αυτην την περιπτωση? Εννοω ισχυει η εγγυηση? Το κοστος περιπου και ο χρονος που θα κανει πανω κατω να φτιαχτει. Αν γνωριζετε κατι βοηθειστε με..
  3. Ναι άνοιγε κανονικά πριν το βάλω. Το έκανα 2 φορές όπως λέει ο οδηγός. Το ίδιο μου κάνει και με το 2.5.0... Θα ξαναπροσπαθήσω!! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω root την jw5 εκτός από semaphore??
  4. Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα.. Έκανα αναβάθμιση το κινητό μου και έβαλα την jw5. Προσπαθώ όμως να βάλω και το semaphore 2.7.4 αλλά δεν ανοίγει το κινητό.. Το έκανα 2 φορές...Προσπάθησα να βάλω και το 2.5.0 αλλά πάλι κάνει το ίδιο.. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
  5. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο για το cloud? Πώς αποθηκεύεις τις επαφές εκεί κ πώς τις βλέπεις όταν ας πούμε θες να πάρεις τηλέφωνο? Συγγνώμη αν σε κουράζω γιατί μπορεί να λέω και βλακείες τώρα γιατί δεν το κατάλαβα...!!
  6. Καλησπέρα!! Νομίζω το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν μπορώ να το βρω... Γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορώ να αποθηκεύω επαφές στην κάρτα sim και να γράφω το όνομα με πάνω από 6 χαρακτήρες? Όπως γίνεται και με τις επαφές τηλεφώνου? Πριν βάλω gingerbread δεν θυμάμαι να είχα αυτο το πρόβλημα.. Α έχω JW1!
  7. Παιδιά πρόβλημα... Θέλω να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου αλλά δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε... Έχω 2.3.6 JVU και θέλω να βάλω JW1. Εχω ξανακάνει αναβάθμιση αρκετές φορες αλλά δεν είχα αυτό το πρόβλημα...
  8. Παιδιά τι σημαίνει η ένδειξη "your rom dows not have netfilter/NAT support or iptables binary is missing"?? Μου το βγάζει όταν πάω να ανοίξω ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένα το faceniff... Τι πρέπει να κάνω? Έχω 2.3.6 JVZ με Semaphore 2.4..
  9. Παιδιά μια ερώτηση... Έχω JVZ. Μπορώ να βάλω Semaphore? Και αν ναι όταν θα το βάλω θα σβηστούν τα αρχεία μου?
  10. Τελικα το προβλημα ηταν στο winrar.... Το εκανα και,ολα καλα τωρα... Ευχαριστω για την βοηθεια!!
  11. Λοιπόν! Προσπάθησα να βάλω την 2.3.6 στο κινητό μου αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος.. Ήθελα να βάλω το αρχείο που υπάρχει στoν οδηγό του tyxerakia αλλά μου έβγαζε πρόβλημα στο extract.. (μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το αρχείο για την JVZ? γιατί κατεβασα απο περιέργεια και την 2.3.5 και κάνει extract κανονικά.) Προσπάθησα λοιπόν να βάλω την JVZ από το samfirmware.com που έχει μόνο ένα αρχείο για το odin και αφού τα έκανα όλα κανονικα από τότε το κινητό μου κανει συνέχεια reboot χωρίς καθόλου να πηγαίνει στην αρχική οθόνη.. Δεν θέλω να βγάλω την μπαταρία και να το ξαναανοίξω μήπως δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα... Συγγνώμη για το τόσο μεγάλο μήνυμα αλλά θέλω να πω ακριβώς τι έκανα... Βοήθείστε με!!!!!
  12. Πόση ώρα χρειάζεται για να περάσω την 2.3.6 μέσω Odin?? Περιμένω ήδη 15 λεπτά σχεδόν.... Είμαι σε download mode και στο Odin μου γράφει wait και τίποτε άλλο..... Τι να κάνω??
  13. Γεια σας... Εχω gingerbread 2.3.3 και θέλω να βάλω μια καινούρια έκδοση στο κινητό μου. Τι μου προτείνετε? Να βάλω την 2.3.6 ή να βάλω ICS? Γιατί διαβάζω πολλά και έχω λίγο μπερδευτεί...
  14. ωχ...το δευτερο το.βημα δεν το εκανα....αρα πανε τα αρχεια μου.....Τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια....
  15. ροοτ έγινα με τον οδηγό του τυχεράκια....Με cf-root..Περασα το κερνελ....Είμαι ροοτ γιατί έχω το superuser permissions....
  16. Ναι ειμαι. root αλλιως δεν θα ανοιγε το.προγραμμα...απλα.δεν.μπορω να.βρω τα προγραμματα....Μηπως δεν.κανω κατι σωστα;;
  17. Γεια σας...Μόλις έκανα αναβάθμιση τι κινητό μου...Είχα froyo 2.2 και έβαλα gingerbread 2.3.3...Είχα κάνει backup τα αρχέια μου και τις εφαρμογές με το titanium backup....Μετά την αναβάθμιση το ξανακατέβασα απο το market αλλά δεν μπορώ να τις επαναφέρω....Δεν τις δείχνει....Κάνω κάτι λάθος?? Βοηθείστε με!!!
  18. Παιδιά γεια σας.....Αποφάσισα και εγώ μετά από καιρό να αναβαθμήσω το κινητό μ....Απλά κάθε ενότητα εχει πάνω από 300 σελίδες και μου είναι δύσκολο να τις ψάξω όλες.....Γι αυτό θέλω να με βοηθείσετε και και να μου πείτε τι να κάνω....Έχω froyo 2.2...Τι firmware να βάλω? Ποιο είναι το πιο καινούριο?? Ευχαριστώ...!
×
×
  • Create New...